Kaikki K ryhmän toimijat boikottiin

Anonyymi-ap

Nyt puhutaan paljon ruuan ja kaiken muunkin hinnan nousuista ja kyllä yksi isoin tekijä on kaupan oma katteiden ja tulosten parantaminen ja tässä toiminnassa on KESKO kaikkine toimialoineen ylivoimainen ykkönen sillä heillä jo 14. osavuosikatsaus peräjälkeen osoittaa hurjaa katteen paranemista jonka ainoana selittäjänä on häikäilemätön ja vastuuton voiton tavoittelu johtajille ja suurpääoma sijoittajille !
NYT ON OIKEA AIKA LAITTAA KAIKKI MIKÄ LIITTYY K KETJUIHIN BOIKOTTIIN ,niin ruoka kuin tekstiili, auto ym business, sillä mikään muu ei pure ja tehoa kuin selkeä myynnin lasku ja tätä boikottia tulee jatkaa niin kauan että näkyy selkeitä tuloksia ! Onneksi on nuo pari muutakin vaihtoehtoa jotka harrastavat myös samaa mutta tämä boikotti pakottaa nekin tarkistamaan hinnoitteluaan !
SINÄ JOKA HALLITSET SOMEN KÄYTÖN NIIN LEVITÄ TÄTÄ VIESTIÄ VAPAASTI ,SAA KOPIOIDA JOTTA SAAMME ASIAN MAHDOLLISIMMAN MONEN TIETOON !! KIITOS!!

7

101

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ehdottomasti hyvä ajatus, uskaltaisiko naamakirjassa julkaista vaikka keskon sivuilla ?
   Laitan ainakin omalle sivulleni ja suosittelen myös muilla samaa !

  • Anonyymi

   En millään jaksa ymmärtää ihmisiä jotka valittavat ruoan hinnasta, ja silti käyvät K-ryhmän kaupoissa.
   S-ryhmän kaupat sekä Lidl on piirun verran halvempia.

   Äänestäkää jaloillanne ja kukkaroillanne, jos haluatte muutosta.

   • Anonyymi

    Hyvä, se on just noin ja rahalle ei K;sta saa vastiketta ! Itseäkin ärsyttää tuon Keskon jatkuvasti kasvava tulos ja kehtaavat vielä väittää että tulos tulisi tehostamisesta ym toimista, kyllä tekevät tuota miljardi tulosta repimällä tuottajien ja asiakkaiden selkänahasta , käyttävät nyt härskisti tilaisuutta hyväkseen ja hilaavat hintoja ylöspäin vaikka raakaaine ym hinnat eivät nouse likikään samaa tahtia ja jos raakakahvin hinta nousee 30% niin pitää muistaa että raakaaineen osuus kahvin hissassa on vain 25% , loppu on eri toimijoiden katetta ja esim logistiikka eli kuljetuskulut näyttelevät 8% jne ! Katsokaapas Citttari kaupiaidenne tuloja, liki kaikki miljoonatuloissa ja pienempienkin K kauppiaiden tulot useita satoja tuhansia jonka lisäksi tienaavat pimeästi syömällä leveästi kuormasta ja saavat pimeitä bonuksia tietyiltä tuottajilta , näin kertoi eläköitynyt K kauppias !!


  • Anonyymi

   Ei tuo vaikuttaisi S-ryhmään negatiivisesti, vaan sataisi suoraan sen laariin ja mahdollista S-ryhmässä hintojen noston vielä nykytasostaankin.

   Monelle K-ryhmän kauppojen käyttö on kokonaisuus ajatellen edullisempaa kuin S-ryhmän, vaikka K:n hinnat olisivat hieman korkeammat.

  • Anonyymi

   Mitä ajattelet siitä, että S-ryhmä voitelee kuntapäättäjiä ja muita vaikutusvaltaisia ihmisiä erilaisin keinoin ja saa sitten sattumalta esim. kuntien parhaat liikepaikkatontit ja vielä edullisesti?

  • Anonyymi

   Esim leivän myyntikate on tänä päivänä 40 %, aikaisemmin valtio määräsi katteen leivälle joka oli 18 %, mutta nyt näille kauppiaille se ei riitä.

  • Anonyymi

   Hyvä on laittaa boikottiin tuo verenimijä K, aikoinaan piti kauppiaatkin liki orjan asemassa! On moraalisesti tosi väärin repiä aina vain paranevaa katetta ja ylisuuria voittojam samalla voidaan laittaa boikottiin NESTE asemat koska he pitävät keinotekoisesti yllä polttoainekartellia ja myös heidän tuloksensa osoittaa suoraan ylöspäin!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   608
   2117
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   84
   1629
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   264
   1353
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1236
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   947
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   82
   905
  7. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   75
   898
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   39
   832
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   54
   767
  Aihe