Kaikki K ryhmän toimijat boikottiin

Anonyymi-ap

Nyt puhutaan paljon ruuan ja kaiken muunkin hinnan nousuista ja kyllä yksi isoin tekijä on kaupan oma katteiden ja tulosten parantaminen ja tässä toiminnassa on KESKO kaikkine toimialoineen ylivoimainen ykkönen sillä heillä jo 14. osavuosikatsaus peräjälkeen osoittaa hurjaa katteen paranemista jonka ainoana selittäjänä on häikäilemätön ja vastuuton voiton tavoittelu johtajille ja suurpääoma sijoittajille !
NYT ON OIKEA AIKA LAITTAA KAIKKI MIKÄ LIITTYY K KETJUIHIN BOIKOTTIIN ,niin ruoka kuin tekstiili, auto ym business, sillä mikään muu ei pure ja tehoa kuin selkeä myynnin lasku ja tätä boikottia tulee jatkaa niin kauan että näkyy selkeitä tuloksia ! Onneksi on nuo pari muutakin vaihtoehtoa jotka harrastavat myös samaa mutta tämä boikotti pakottaa nekin tarkistamaan hinnoitteluaan !
SINÄ JOKA HALLITSET SOMEN KÄYTÖN NIIN LEVITÄ TÄTÄ VIESTIÄ VAPAASTI ,SAA KOPIOIDA JOTTA SAAMME ASIAN MAHDOLLISIMMAN MONEN TIETOON !! KIITOS!!

8

74

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ehdottomasti hyvä ajatus, uskaltaisiko naamakirjassa julkaista vaikka keskon sivuilla ?
      Laitan ainakin omalle sivulleni ja suosittelen myös muilla samaa !

    • Anonyymi

      En millään jaksa ymmärtää ihmisiä jotka valittavat ruoan hinnasta, ja silti käyvät K-ryhmän kaupoissa.
      S-ryhmän kaupat sekä Lidl on piirun verran halvempia.

      Äänestäkää jaloillanne ja kukkaroillanne, jos haluatte muutosta.

      • Anonyymi

        Hyvä, se on just noin ja rahalle ei K;sta saa vastiketta ! Itseäkin ärsyttää tuon Keskon jatkuvasti kasvava tulos ja kehtaavat vielä väittää että tulos tulisi tehostamisesta ym toimista, kyllä tekevät tuota miljardi tulosta repimällä tuottajien ja asiakkaiden selkänahasta , käyttävät nyt härskisti tilaisuutta hyväkseen ja hilaavat hintoja ylöspäin vaikka raakaaine ym hinnat eivät nouse likikään samaa tahtia ja jos raakakahvin hinta nousee 30% niin pitää muistaa että raakaaineen osuus kahvin hissassa on vain 25% , loppu on eri toimijoiden katetta ja esim logistiikka eli kuljetuskulut näyttelevät 8% jne ! Katsokaapas Citttari kaupiaidenne tuloja, liki kaikki miljoonatuloissa ja pienempienkin K kauppiaiden tulot useita satoja tuhansia jonka lisäksi tienaavat pimeästi syömällä leveästi kuormasta ja saavat pimeitä bonuksia tietyiltä tuottajilta , näin kertoi eläköitynyt K kauppias !!


    • Anonyymi

      Ei tuo vaikuttaisi S-ryhmään negatiivisesti, vaan sataisi suoraan sen laariin ja mahdollista S-ryhmässä hintojen noston vielä nykytasostaankin.

      Monelle K-ryhmän kauppojen käyttö on kokonaisuus ajatellen edullisempaa kuin S-ryhmän, vaikka K:n hinnat olisivat hieman korkeammat.

    • Anonyymi

      Mitä ajattelet siitä, että S-ryhmä voitelee kuntapäättäjiä ja muita vaikutusvaltaisia ihmisiä erilaisin keinoin ja saa sitten sattumalta esim. kuntien parhaat liikepaikkatontit ja vielä edullisesti?

    • Anonyymi

      Esim leivän myyntikate on tänä päivänä 40 %, aikaisemmin valtio määräsi katteen leivälle joka oli 18 %, mutta nyt näille kauppiaille se ei riitä.

    • Anonyymi

      Hyvä on laittaa boikottiin tuo verenimijä K, aikoinaan piti kauppiaatkin liki orjan asemassa! On moraalisesti tosi väärin repiä aina vain paranevaa katetta ja ylisuuria voittojam samalla voidaan laittaa boikottiin NESTE asemat koska he pitävät keinotekoisesti yllä polttoainekartellia ja myös heidän tuloksensa osoittaa suoraan ylöspäin!!

    • Anonyymi

      Hinnat alkaa olla sen verran epätoivoisia, että tulee ajatus mieleen että Kesko menossa konkurssiin. Ei kukaan maksa 8 euroa Oolannin pakastepyttipannusta. Ale-laari kokoajan täynnä vanhenevaa tavaraa, muttei niitä sieltäkään osteta. K menettää paljon asiakkaitaan ja tulee kärsimään seuraukset. Harmi sinänsä, K-kaupoissa laajempi valikoima kuin S:ssä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe