Kaikki K ryhmän toimijat boikottiin

Anonyymi-ap

Nyt puhutaan paljon ruuan ja kaiken muunkin hinnan nousuista ja kyllä yksi isoin tekijä on kaupan oma katteiden ja tulosten parantaminen ja tässä toiminnassa on KESKO kaikkine toimialoineen ylivoimainen ykkönen sillä heillä jo 14. osavuosikatsaus peräjälkeen osoittaa hurjaa katteen paranemista jonka ainoana selittäjänä on häikäilemätön ja vastuuton voiton tavoittelu johtajille ja suurpääoma sijoittajille !
NYT ON OIKEA AIKA LAITTAA KAIKKI MIKÄ LIITTYY K KETJUIHIN BOIKOTTIIN ,niin ruoka kuin tekstiili, auto ym business, sillä mikään muu ei pure ja tehoa kuin selkeä myynnin lasku ja tätä boikottia tulee jatkaa niin kauan että näkyy selkeitä tuloksia ! Onneksi on nuo pari muutakin vaihtoehtoa jotka harrastavat myös samaa mutta tämä boikotti pakottaa nekin tarkistamaan hinnoitteluaan !
SINÄ JOKA HALLITSET SOMEN KÄYTÖN NIIN LEVITÄ TÄTÄ VIESTIÄ VAPAASTI ,SAA KOPIOIDA JOTTA SAAMME ASIAN MAHDOLLISIMMAN MONEN TIETOON !! KIITOS!!

8

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ehdottomasti hyvä ajatus, uskaltaisiko naamakirjassa julkaista vaikka keskon sivuilla ?
      Laitan ainakin omalle sivulleni ja suosittelen myös muilla samaa !

    • Anonyymi

      En millään jaksa ymmärtää ihmisiä jotka valittavat ruoan hinnasta, ja silti käyvät K-ryhmän kaupoissa.
      S-ryhmän kaupat sekä Lidl on piirun verran halvempia.

      Äänestäkää jaloillanne ja kukkaroillanne, jos haluatte muutosta.

      • Anonyymi

        Hyvä, se on just noin ja rahalle ei K;sta saa vastiketta ! Itseäkin ärsyttää tuon Keskon jatkuvasti kasvava tulos ja kehtaavat vielä väittää että tulos tulisi tehostamisesta ym toimista, kyllä tekevät tuota miljardi tulosta repimällä tuottajien ja asiakkaiden selkänahasta , käyttävät nyt härskisti tilaisuutta hyväkseen ja hilaavat hintoja ylöspäin vaikka raakaaine ym hinnat eivät nouse likikään samaa tahtia ja jos raakakahvin hinta nousee 30% niin pitää muistaa että raakaaineen osuus kahvin hissassa on vain 25% , loppu on eri toimijoiden katetta ja esim logistiikka eli kuljetuskulut näyttelevät 8% jne ! Katsokaapas Citttari kaupiaidenne tuloja, liki kaikki miljoonatuloissa ja pienempienkin K kauppiaiden tulot useita satoja tuhansia jonka lisäksi tienaavat pimeästi syömällä leveästi kuormasta ja saavat pimeitä bonuksia tietyiltä tuottajilta , näin kertoi eläköitynyt K kauppias !!


    • Anonyymi

      Ei tuo vaikuttaisi S-ryhmään negatiivisesti, vaan sataisi suoraan sen laariin ja mahdollista S-ryhmässä hintojen noston vielä nykytasostaankin.

      Monelle K-ryhmän kauppojen käyttö on kokonaisuus ajatellen edullisempaa kuin S-ryhmän, vaikka K:n hinnat olisivat hieman korkeammat.

    • Anonyymi

      Mitä ajattelet siitä, että S-ryhmä voitelee kuntapäättäjiä ja muita vaikutusvaltaisia ihmisiä erilaisin keinoin ja saa sitten sattumalta esim. kuntien parhaat liikepaikkatontit ja vielä edullisesti?

    • Anonyymi

      Esim leivän myyntikate on tänä päivänä 40 %, aikaisemmin valtio määräsi katteen leivälle joka oli 18 %, mutta nyt näille kauppiaille se ei riitä.

    • Anonyymi

      Hyvä on laittaa boikottiin tuo verenimijä K, aikoinaan piti kauppiaatkin liki orjan asemassa! On moraalisesti tosi väärin repiä aina vain paranevaa katetta ja ylisuuria voittojam samalla voidaan laittaa boikottiin NESTE asemat koska he pitävät keinotekoisesti yllä polttoainekartellia ja myös heidän tuloksensa osoittaa suoraan ylöspäin!!

    • Anonyymi

      Hinnat alkaa olla sen verran epätoivoisia, että tulee ajatus mieleen että Kesko menossa konkurssiin. Ei kukaan maksa 8 euroa Oolannin pakastepyttipannusta. Ale-laari kokoajan täynnä vanhenevaa tavaraa, muttei niitä sieltäkään osteta. K menettää paljon asiakkaitaan ja tulee kärsimään seuraukset. Harmi sinänsä, K-kaupoissa laajempi valikoima kuin S:ssä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1575
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1331
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1267
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1248
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1243
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1224
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe