Uudet tuulet puhaltaa Ilmastokeskustelussa. Luuserivaltiot vaativat kaasuttajilta korvauksia !

Anonyymi-ap

Kehitysmaissa on havahduttu siihen tosiasiaan, että entiset siirtomaa-isännät eivät aio hellittää otettaan kapitalistisen kasvu-ajattelun järjettömässä kilvassa ja ovat tätä peliä pyörittäessän turvautuneet lähinnä propagandistiseksi toiminnaksi luonnehdittavaan "kehitysapuun", säilyttääkseen poliittiset suhteet luuserivaltioihin.

Nyt Egyptissä ensimmäisen kerran estraadille nostettiin kehitysmaiden vaade taloudellisista korvauksista kapitalistimailta, jotka tekevät kaikkensa kaasutuksen lisäämiseksi "talouskasvun" varjolla. Tämä kehitysmaiden korvausvaatimus johti ilmastokeskustelun umpikujaan. Entiset siirtomaa-isännät eivät ole halukkaita maksamaan korvauksia aiheuttamistaan haitoista. Samaan aikaan tosin, nämä impperialistiset valtiot ovat itsekin ajautuneet taloudelliseen umpikujaan, fiskaaliseen konkurssiin. Tämä on huono tieto kehitysmaille.

Kehitysmaiden vaatimus on silti täysin oikeutettu. Suomessa koettiin historiallinen LUMETON TALVI maan eteläosissa hetkeä ennen järjestelmä-Romahdusta 19/20 talvi näet oli ennätysleuto. Säkylän pyhäjärvi ei jäätynyt, suomenlahdesta nyt puhumattakaan. Pelkän öljynkulutuksen ollessa mittarina, oli saavutettu eräänlainen porrvarillisen politiikan kliimaksi: Öljyä pumpattiin peräti 130 MILJOONAA barrelia /PÄIVÄ, poltettavaksi.
Vastaava luku 2012 oli "vain" 90 milj barrelia ja tiedoksi: 60-luvulla vain 30 miljoonaa barrelia. Varsinaista Myrkyttämistä siis, eikä ihme, että kehitysmaat kärsivät A) äärimmäisestä Kuivuudesta B) Massivisista sateista/tulivista toisaalla.

Kaikki tämä, kapitalistisen ahneuden seurauksena, jossa Länsi esiintyy eräänlaisena "hyväntekijänä", kehitysapuineen, "ihmisoikeuksineen" sekä "sateenkaarineen". Tämä meininki on tärkeä osa lännen propagandaa, jossa kapitalistinen kasvu nojaa VÄESTÖN KASVUUN ja tälle joukolle on saatava "rajattomat oikeudet" ympäristön tuhoamiseen.
Karmaiseva ennuste maapallolle !
T: haans.sea
(ehdotan tässä vaiheessa jo natseille, että ette poista tätä, kuten jo aiemmin teitte)

9

64

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuten huomasitte, kapitalistimaiden (suomenkin) innostus todellisiin ilmastotoimiin laimeni välittömästi, kun pitäisi maksaa korvauksia haittaa kärsineillä ja vielä Järjestelmä-romahduksessa, joka on leikannut kapitalistista "talouskasvua" aika rajulla tavalla. Huomaatte siis, ettei suomenkaan porrrvarilla ole ilmasto mielessään, teitä "kasvun" tielle opastaessaan. Vain teidän rahanne ! Jotka muuten puhalsivat, aika röyhkeällä tavalla, viruksella jallittamalla ja "työvoimapulista" valehtelemalla.
   t. svt

  • Anonyymi

   Väestön kasvua on alettava rajoittaa ihan samalla oikeudella, kun suomalaisten liikkumista autoilla rajoitetaan ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

   • Anonyymi

    Väestön-KASVU on nykyään kapitalistien ja suomen porrvareidenkin ydinasia, siksi ne valehtelevat "työvoimapulista", saadakseen vain lisää ja lisää matuja !
    Itse asiassa ovela juoni suppean eliittimme rikastuttamiseksi. Uudet tuliaiset saavat rahat kelalta ja kantavat ne välittömästi kokkarin kauppaan. Sinä maksat... eli aika kallista ruokaa,..

    Mutta kehitysapua ei enää tarvitse antaa, verottaja hoitaa sen sinun puolesta, kunhan kehittyvien maiden vaatimukset saadaan voimaan. Tasapuolista, kaikkia kohtaan,
    eikö totta.


  • Anonyymi

   suomen päästö vain domillen luokkaa niin pienestä iso haloo,

   • Anonyymi

    JOO SE ON VIHREETÄ HÄVITYSTÄ MIHIN PYRKIVÄT KAIKIN MENETELMIN SUOMEN TUHOAMAAN.


   • Anonyymi

    Nuppia kohti suomi kuuluu suurimpiin saastuttajiin !!!
    Ja se on laskennan peruste !


  • Anonyymi

   Kapitalismi on ympäristölle myrkkyä ,tämähän on tiedetty koko ajan mutta jos luonto pelastuu kaikki raha maailmastahöviää pois kun mikään ei kannata.

   Myös tämä tiedetään päättävissä pöydissä ja siksi luonnon tuhoamista vain jatketaan,joko äärikapitalismia ja voittoa tai täydellinen lama ja kaiken talouden tuho. Siinäpä ne vaihtoehdot millä pelata,ei ole herkkua olla suuryhtiön pomonakaan tänäpäivänä. Kasva koko ajan tai kuole pois nyyhkyttäen. Ja samalla kuolee kaikki muutkin.

   Helppoa maailman rakentamista ei ole,aina joku kärsii ja aina sitten kuollaan kun kärsimykset menee liian pitkälle.
   Asiat alkaa vaan nykyään kärjistymään mitä räikeimmillä tavoilla.

  • Anonyymi

   vihdeällä tuotteilla saastutetaan luontoa lisää ,uusilla tuoteilla jotka ei meni kaupan ilman vihdeätä teemaa markkinoilla,

  • Anonyymi

   Ohisalo lupasi jo Suomen velkarahaa kehitysmaille.
   Kehitysmaihin kuuluu myös Kiina ja Saudi -Arabia.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   149
   1780
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1338
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   122
   960
  4. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   42
   785
  5. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   46
   694
  6. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   685
  7. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   290
   661
  8. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   617
  9. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   233
   580
  10. Haavemaan ihmiset

   Mitä jos näkisitte toisenne, keskutelisitte... Yks asia johtaisi toiseen ja 💕💕
   Ikävä
   63
   524
  Aihe