Suomihan on kuin Venäjä!

Anonyymi-ap

Hesarissa artikkeli, jossa venäläinen psykiatri avaa venäläisten tuntoja. En voinut olla havaitsematta yhtäläisyyksiä Suomen politiikkaan:

”Meille muodostui 1990-luvulla tunne, että emme voi ihmisinä vaikuttaa mihinkään. Kaikki huijasivat toinen toisiaan, ihmiset pantiin tappelemaan toisiaan vastaan. Emme ole virittyneet auttamaan ja tukemaan toinen toisiamme, tai että tuntisimme olevamme yksi kansa. Pikemminkin jokainen vastaa itsestään. Tämä tekee venäläiset kansa­kuntana alttiiksi auktoriteeteille.”

- Emme me suomalaisetkaan selvästikään voi vaikuttaa yhtään mihinkään edes äänestämällä, aina on pelkkää negatiivista tulossa, olipa tuolla päättämässä kuka tahansa! Kilpailuyhteiskunta tarkoittaa juuri tuota, että meidät pakotetaan taistelemaan toisiamme vastaan, hajoita-ja-hallitse mielivaltaa. Me emme ole yksi kansa kun juhlapuheissa ja varsinkin kokoomuskyrvät tykkäävät viljellä tuota "jokainen vastaa itsestään" -lausetta!!

"”Jatkuvasti jonkinlaisia negatiivisia sosiaalisia prosesseja. Ihmiset eivät juurikaan luota toisiinsa. Yritetään pysytellä kaukana valtiosta: kunhan se ei koske meitä, niin on hyvä. Sellainen on mentaliteetti.” "

- Tämä! Jo 90-luvun lamasta lähtien on JATKUVASTI suomalaiset poliitikot ja valtiovalta kohdistanut pelkkiä negatiivisesti jokapäiväiseen arkielämään vaikuttavia "prosesseja", edes leipäjonoja ei ole saatu siivottua milloinkaan pois, mutta tämän hirmuvaltion menettelyllä ihmiset tapettaisiin sitten nälkään...

Suomen valtiona en ilkeäisi hurskastella muiden maiden kohtelusta kansalaisiaan kohtaan!!!

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Ja tämä' ei ole mitään venäjän puolustelua vaan rankkaa arvostelua Suomea vastaan Suomessa syntyneenä suomalaisena! Tämä on kokemukseni elämästä Suomessa!!
    Suomi oli viimeksi hyvä maa 1980-luvulla!!!!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2184
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   139
   1407
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1257
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   447
   1016
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   27
   792
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   691
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   661
  8. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   113
   660
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   80
   611
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   63
   551
  Aihe