Jos nainen on 40 vuotias ja raskaana ,niin

Anonyymi-ap

onko suuri mahdollisuus synnyttää jo tuossa iässä vammainen lapsi? Mielestäni nainen on jo ehtoo puolella kun synnytystä ajatellaan tuon ikäisenä.Kyllä kakarat kuuluu tehdä ennen 30.vuoden ikää.

8

73

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On riski. Onko suuri, siihen kommentoikoot kätilöt ja lekurit.

   • Anonyymi

    Ei mitään riskiä. Meillä on hyväpalkkainen duuni ja luxusasunto. Ensin kolmekymppisinä juhlimme yökerhoissa ja testaamme miehiä. Sitten vasta päätämme, haluammeko miehen ja penskat. Nykyään miehet hoitaa kodin ja lapset. Nelikymppinen voi tehdä lapsia miehen kanssa tai ilman miestä. Lääketiede on niin edistyksellistä.


  • Anonyymi

   Kaikki raskaudet ovat riski mutta 40-vuotias on aivan normaali synnyttäjän ikä. Ennen vanhaan synnyttivät liki 50 vuotiaiksi saakka.

   • Anonyymi

    Synnyttää voi yli 40 v juu, mukulan terveys on sitten jo ihan eri asia. Aloittaja on oikeassa, riskit kasvavat huomattavasti naisen iän karttuessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Synnyttää voi yli 40 v juu, mukulan terveys on sitten jo ihan eri asia. Aloittaja on oikeassa, riskit kasvavat huomattavasti naisen iän karttuessa.

    Ja tuo prosentti on? Nämä ns geriatriset raskaudet ovat paremmassa seurannassa kuin nuorempien synnyttäjien eli riski vähenee sitä myöten.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja tuo prosentti on? Nämä ns geriatriset raskaudet ovat paremmassa seurannassa kuin nuorempien synnyttäjien eli riski vähenee sitä myöten.

    Prosenteista ei ole kirjoiteltu. Seuranallako asiat ratkeavat, voi olla, että synnyttäjien riskit vähenee, mutta lasten terveydestä nyt oli kyse.


  • Anonyymi

   Toki riskit korkeammat kuin nuoremmalla mutta enemmistö 40-vuotiaidenkin synnyttäjien lapsista syntyy terveinä. Ja on tosiaan totta, että ennen ehkäisyvälineiden keksimistä oli ihan tavallista, että yli 40-vuotiaana saatiin lapsia eli niin kauan synnytettiin lapsia kun vaihdevuodet alkoivat 45-50-vuotiaana.

   • Anonyymi

    "Enemmistö 40-vuotiaidenkin synnyttäjien lapsista syntyy terveinä". Joopajoo, riittää näköjään perusteiksi : enemmistö syntyy terveinä ja ennenkin on synnytetty "vanhuksina".
    Olisiko kuitenkin parempi, että aikaisempien sukupolvien virheistä otettaisiin (edes joskus) opiksi ? Jos ei muuten, niin lasten vuoksi.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   425
   1890
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   32
   1529
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   14
   1261
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   986
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   77
   921
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   36
   878
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   93
   768
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   57
   697
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   13
   595
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   35
   538
  Aihe