Korvaako vakuutusyhtiöt

Anonyymi-ap

Sähkökatkoista aiheutuneet laiteviat, vesimittareiden ja putkistojen jäätymisen?

Jos vapaa-ajan asunnossasi (satojen km päässä asuinpaikastasi)on vesiputken lämmitin jäätymisen estämiseksi ja vesimittari sähkölämmitteisessä huoneessa.
-20/-30 pakkasta vesimittari ja putket jäätyy ja halkeaa.
Kumpiko korvaa sähköyhtiö vai vakuutusyhtiö?

9

78

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos nyt "ajat takaa" talvella mahdollisesti tulevia sähkökatkoja jotka johtuvat siitä että kysyntä on suurempi kuin tarjonta niin veikkaanpa että molemmat vetäytyvät vastuusta vedoten johonkin "pieneen pränttiin" kuten vaikkapa force majour etc.

  • Anonyymi

   Yleensä vahinko pitää olla enlayanarvaamaton ja yllättävä ei tiedossa jota pystyy varautumaan vahinkoon.

   Sähkölaitoksen tietenkin korvaa koska olisivat pystyneet ennakoimaan sähkön tarpeen riittämättömyyden ja tekikin tahallinen.
   Kyllä ne ovat pääomasijoittajat, jotka työläisten työpanoksesta hyötyvät. Oikeistopuolueet, keulakuvana kokoomus ovat leikkaamassa sosiaaliturvaa ja vaativat pätkätöiden ja muiden alipalkattujen töiden tekemistä sanktioiden uhalla (Sipilän porvarihallituksen aktiivimalli).

   Osakeyhtiölain mukaan yhtiöiden tehtävä on tuottaa voittoa pääomasijoittajille. Yritykset ovat viettäneet "osinkojuhlia" myös lamavuosien aikana ja ovat saaneet isot yritystuet sekä suuret veroedut (veroetu on poikkeama normi verotuksesta). Nokia oli aikoinaan yksi suurimpia valtion yritystuen saajia, vaikka ei yritystukea olisi tarvinnut. Nokian tukea perusteltiin sillä, että näin anokia saadaan pysymään Suomessa. Ei pysynyt.
   Yritystuki potin jako jatkuu tänä päivänä samanlaisena. Yritystukia ei ole uudistettu nykypäivään, eikä kilpailua vääristäviä tukia ole karsittu eikä uusia innovaatioita ole huomioitu, kun entiset tukilistalle päässeet huomioidaan vuodesta toiseen.

   Valtion yritystuet veroetuineen ovat vuosittain noin neljä miljardia eli suunnilleen saman verran kuin varattomien sosiaaliturva. On hyvä muistaa, että monet sosiaali ovat Suomessa verotettuja. Perusturvan pienuudesta EU on Suomea huomauttanut ainakin kahdesti, mutta perusturvan uudistusta ei ole tehty. Sirpaleinen sosiaaliturva on "luukuttamista" ja köyhyys on aina uudelleen ja uudelleen hakiessa todistettava. Hyväntekevöisyysjörjestöjen leipäjonot paikkaavat Suomen puutteellista toimeentuloturvaa.

   Ei kadehdita köyhiä eikä niitä työttömiä, jotka usein ovat myös täysin tulottomia sanktioiden vuoksi. Kukaan ei varmasti hyvinvointivaltio Suomessa halua olla tuloton ja leipäjonossa hakemassa "parasta ennen ruokaa".

   Suomessa on sosiaaliturvan alikäyttöä, kun useat eivät kehtaa hakea tai eivät tiedä heille kuuluvasta tuesta. Kelan pitäisi huolehtia siitä, että jokainen saa hänelle kuuluvan sosiaalituen.

   Maataloustukia maksetaan noin 200 eri tukimuodon perusteella, joiden hakemista kuntien maatalous neuvojat ohjaavat. Maatalousyrittäjien määrä on nykyään paljon pienempi, mutta maataloustukipotti veroetuineen on pysynyt samana, noin neljä miljardia vuodessa, joten tuki on entisestä isompi ja nyt keskustapuolue valtiovarainministeri-puolueena on jälleen antamassa maatalousyrittäjille lisää rahaa, eli 300 miljoonaa euroa.

   Milloin perusturva nostetaan EU:n edellyttämälle tasolle ja leipäjonoista luovutaan? Vaatiiko se todellakin vasemmistohallituksen, jossa porvaripuolueita ei ole?

   Äänestä

   SDP vähiten paha

  • Anonyymi

   Siis sulle köyhälle klo pitäis jotain antaa

   Ei kuule kukaan korvaa sulle mitään..

   Muista vaan olla äänestämättä kokoomusta se ei ainakaan laske ruuan sähkön hintaa rikaat kauppiaat sut rahastaa ja raht itselleen napaa

   DSP on vähiten paha vaihtoehtona

  • Anonyymi

   Järjetön kysymys! Ei tietenkään korvaa! Sähkökatkoista on tiedottettu ja annettu ohjeita niin paljon etukäteen että oma vika jos jotakin särkyy!

   • Anonyymi

    Juurikin niin.


  • Anonyymi

   Maksa van ja kaikki muut vetäytyy vastuustaanäse on oligranttien ja j kokoomuslaisten rikaiden kauppiaiden ominaisuus

  • Anonyymi

   Miks maissia kun ei ne muutenkaan maksa sinä maksaa kaikki veronmaksajat elikkä duunarit maksaa kaiken yritykset vaan loisiis
   Alvinkin maksaa asiakas ei yritys

  • Anonyymi

   JÄÄHALLIT HIIHTOPUTKET JUMIIN TALVEKSI VIRRAT POIS SÄÄSTYY SÄHKÖÖ

   • Anonyymi

    Kannatetaan!

    Samoin luonto kiittää kun autoilla ei ajeta jäähalleille ja uimahalleille!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   52
   1630
  2. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   73
   1388
  3. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   16
   1336
  4. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   105
   1220
  5. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   48
   1005
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   964
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   72
   925
  8. Etkai sää vaan puhu minusta

   sun tuttujen ja kaverien kans?
   Ikävä
   85
   854
  9. Tee se tänään

   Päätä että teet sen tänään. Laita mulle oikeasti viestiä... Saatat yllättyä positiivisesti.
   Ikävä
   57
   791
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   39
   774
  Aihe