Voiko mies siis erota

Anonyymi-ap

Mattila itselleen uskollisena lainaa Raamatusta kohtaa missä nainen ei saa erota tai ainakaan uudelleen naida erottumaan vaan pitäisi tehdä sovinto. Saako mies siis erota. Eikö eroamattomuus ole molempien ihanne eikä vain naisen?

Naisen on kyllä hyvä erota jos mies hakkaa ja sama miehelle.

Luen ja kunnioitan nettisaarnaajia. Uskon että ovat hyviä uskollisia eivätkä ed s masturboi. Kiitos Herralle.

5

94

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mies saa ja pitääkin erota vaimosta, jos hän tekee aviorikoksen. Muuten Mies ei saa erota. Mies voi laillisen eron jälkeen ottaa heti uuden vaimon, koska Raamatun mukaan miehellä saa olla useita vaimoja, minkä Jeesus myös hyväksyi. Mies ei saa kuitenkaan hylätä vaimojaa eikä kohdella heitä epätasa-arvoisesti.

   Jos vaimo on pakotettu eroamaan, niin hän ei saa ottaa uutta miestä niin kauan, kuin mies on elossa. Vasta leskeys antaa naiselle oikeuden avioitua uudelleen.

   Room 7:1 Veljet, tehän tunnette lain ja tiedätte, että laki hallitsee ihmistä niin kauan kuin hän elää.
   2 Laki sitoo naimisissa olevan naisen mieheensä niin kauan kuin tämä on elossa. Mutta jos mies kuolee, nainen vapautuu siitä laista, joka sitoi hänet mieheen.
   3 Jos hän miehensä eläessä antautuu toiselle miehelle, hän on avionrikkoja. Mutta miehensä kuoltua hän on vapaa lain määräyksestä eikä tee aviorikosta, jos menee naimisiin toisen miehen kanssa.

   • Anonyymi

    "Mies saa ja pitääkin erota vaimosta, jos hän tekee aviorikoksen. Muuten Mies ei saa erota. Mies voi laillisen eron jälkeen ottaa heti uuden vaimon, koska Raamatun mukaan miehellä saa olla useita vaimoja, minkä Jeesus myös hyväksyi."

    Olet typerys. Miestä ja naista koskivat UT:n aikana samat ohjeet.


  • Anonyymi

   Saarnaaja Mattila ja aikuisviihde.
   Kertokoon itse lisää.
   Ulkokultaisuus ja leikkiminen synnitöntä ei kuulu kristinuskoon.

  • Anonyymi

   Kannattaa lukea myös itse raamattua, ettei saa muiden puheista vääriä käsityksiä.

   1 Kor 7:
   10 Naimisissa oleville taas annan käskyn, en minä vaan Herra: vaimo ei saa erota miehestään. 11 Jos hän kuitenkin eroaa, olkoon menemättä enää naimisiin tai sopikoon miehensä kanssa. SAMOIN MIES EI SAA EROTA VAIMOSTAAN.

  • Anonyymi

   Harhaoppinen Mattila on jos harrastaa lakihenkistä uskoa ja tarjoaa sitä toisille. Ei sellaine ole uutta liittoa eikä Kristuksen seuraamista. Niin ei toimi armon Hengen varassa elävä uskova, jotka Jumala on pelastanut pahan vallasta Poikansa valtakuntaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Taposta epäilty Mika Moring

   "Taposta epäilty Mika Moring on poliisin tutkimusten perusteella ajeluttanut useita naisia ympäri Suomen eri aikoina." Onko samoja Moringeja, jotka m
   Maailman menoa
   76
   3818
  2. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   76
   1126
  3. Seiskan mukaan

   Stefun raittius on muisto vain. Syyksi ratkeamiseen kerrotaan olevan se, että hän oli Stefun kaveri, joka murhattiin Puotilassa. Oma mielipiteeni on,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   1123
  4. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   268
   925
  5. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   50
   886
  6. Sofia löysi taas uuden miehen käytyään Ruotsissa.

   On se kivaa kun on sinkkuja, voi vaihtaa miestä kuin paitaa, suutelee tulisesti jotain miestä baarissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   814
  7. Olenhan minä syöksynyt syvälle rakkauteen

   Olen umpirakastunut ja näen sinussa kaiken, mitä ikinä naiselta voi odottaa, mutta silti minun on tehtävä järkevä arvio. Ansaitset paremman miehen its
   Ikävä
   51
   807
  8. Ateisti ei kritisoinut evlut kirkkoa

   Tänään radiossa haastateltiin erästä ateistia. Hän sanoi hyvin, ettei hänellä ole evlut kirkosta mitään kritisoitavaa koska se on jo niin maallistunut
   Luterilaisuus
   447
   705
  9. Sano nyt prkl pitääkö se paikansa

   Että leikitkö sinä vaan koko tämän ajan?
   Ikävä
   90
   698
  10. Ihmiset aina kehuu itseään

   Miten hyviä ovat ihmisinä ja suhteissaan, kuinka kurjia oli exät ja huonoa oli kohtelu. Ok. Mutta kehtaako kukaan myöntää olleensa itsekin joskus aiv
   Sinkut
   194
   613
  Aihe