Ukraina aloittaa tutkinnan väitetystä venäläisvankien teloituksesta

Anonyymi-ap

näin siis toimii kunnollinen, rehellinen maa. Mutta tuo oletettu teloitus ei ole lainkaan vielä selvä.

"Ukrainan ihmisoikeuskomissaari Dmytro Lubinets puolestaan sanoi, että venäläiset olivat antautuneet tai antautumassa, kun joku heistä avasi tulen ensin. Lubinets totesi, että ”vastaaminen tuleen ei ole sotarikos”.

Mediaseurannan mukaan tuli ilmi, että Luhanskin alueen Makiivkan kylässä venäläiset sotilaat, jäljitellen antautumista Ukrainan asevoimille, avasivat tulen ukrainalaisia puolustajia kohti. Sellaiset toimet ovat kansainvälisen humanitaarisen oikeuden vastaisia, lausunnossa todetaan.

– Esitutkinnan aikana ryhdytään toimenpiteisiin tapahtuman kaikkien olosuhteiden selvittämiseksi sekä oikeudellisen arvion antamiseksi kaikista siihen osallistuneista, syyttäjävirasto sanoi.

CNN sanoo, ettei se ei ole pystynyt varmistamaan tarkalleen, mitä ensimmäisessä videoleikkeessä tapahtui ja olevan epäselvää, mitä tarkalleen tapahtui ensimmäisen videon ja lennokkimateriaalin kuvaamisen välisenä aikana."

Asia ei siis ole selvä, vaikka maanpetturi putinistit ovat siitä ulvoneet. Mutta Ukraina tutkii asian, toisin kuin venäjä joka palkitsee sotarikoksiin syyllistyneitä.

12

100

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, uskotaan ihan kympillä kaikkeen mitä Ukraina syöttää meille.

   • Anonyymi

    Uskot siis venäjään?

    Kuole pois.


  • Anonyymi

   Ukrainalaiset on ihan samanlaisia ja toimivat samallalailla, kuin venäläiset. Ihmekös se. Ukraina oli niin kauan Neuvostoliiton osana, että he eivät osaa toimia itsenäisenä valtiona. Koko itsenäisyysaika on ollut yhtä sähläämistä ja vallasta kiistelyä.
   Kuvitelma siitä, että nyt kun ollaan länsimaa, niin ollaan heti täydellinen länsimaa! Mitään tekemättä, mitään suunnittelematta olemme lännen unelmamaa!
   No sehän näkyy nyt!

   • Anonyymi

    Ja tämän oikeuttaa venäjän toimet miten? osaako venäjä toimia itsenäisenä maana paremmin?

    Eihän tuo meno aina myöskään Virossa, varsinkaan sen uuden itsenäisyyden alkuvuosina ollut ihan meidän näkemyksemme mukaista läntistä unelmamaata, mutta mitä sitten?


  • Anonyymi

   Sodassa tapahtuu myös ikäviä asioita.

   • Anonyymi

    Juu. Mutta vain venäjä on virheetön....


  • Anonyymi

   Viro alkaa kohta olla jo Suomea edellä länsimaalaisuudessaan. Se on hyvä, se!
   Mutta miksi rauhaa rakastavat länsimaat eivät tehneet mitään, kun Ukraina pyyteli apua talousongelmiinsa ja sisäisiin hallitusriitoihinsa? Tämä tapahtui jo paljon ennen nykyistä sotaa. Länsi ei välittänyt enää Ukrainasta sen jälkeen, kun se itsenäistyi.
   Köyhä, sekava maa, ei siitä ole edes ulkomaankauppaan enää!
   Mutta annas olla, kun Venäjä aloitti sodan, niin länsikin heräsi. Aselähetyksiin varat riittää jopa pienestä Suomesta. Ensin muut maat, sitten vasta oma maa!

   • Anonyymi

    Totta kai Ukrainaa pitää nyt auttaa.


  • Anonyymi

   Joe Biden kuollut dementiaan

  • Anonyymi

   Kiovan natsihallinto järjesti 46 venäläisen murhapolton Odessassa v. 2014, missä on huippulaatuista videoitua materiaalia, missä näkyvät lukemattomat natsien naamat. Yksikään natsi ei joutunut edes syytteeseen ja Suomikin alkoi syytää miljoonien raha-apua noille natseille. Hitlerin natsihallinto oli vielä rehellinen verrattuna Kiovan ja Suomen natsihallintoihin.

   • Anonyymi

    Aina ryzzänaZit kierrättävat tuota samaa typerää vanhaa valhetta. Ei ollut murhapoltto eikä ollut Kiovan hallinnon järjestämä.


   • Anonyymi

    Katsotaanpa vähän uutisia tuosta tapahtuneesta:

    "Kymmeniä on kuollut Venäjä-mielisten ja Ukrainan yhtenäisyyttä kannattavien yhteenotoissa Odessan kaupungissa. Suurin osa kuolleista on ilmeisesti Venäjä-mielisiä separatisteja, jotka jäivät loukkuun palavaan hallintorakennukseen."

    "Päivällä sattuneissa yhteenotoissa kuolonuhreja kerrottiin olevan neljä, joista ainakin kolme kuoli luoteihin. Väkivaltaisuudet alkoivat kun sadat Venäjä-mieliset hyökkäsivät noin 1000:n Ukrainan yhtenäisyyttä kannattavan marssivan mielenosoittajan kimppuun."

    "Venäjä-mielisillä oli varusteinaan kypärät, mellakkakilvet ja pamput. Osapuolet heittelivät toisiaan Molotovin cocktaileilla, katukivillä ja "räjähtävillä laitteilla", poliisi kertoi. Haavoittuneita on kymmeniä, heidän joukossaan myös poliiseja."

    Eli väkivaltaisuudet aloittivat aseistautuneet venäjämieliset, jotka hyökkäsivät länsimielisten ukrainalaisten kimppuun hakaten pampuilla ja heitellen polttopulloja. Venäläismielisillä oli myös käsiaseita ja he ampuivat ainakin 4 länsimielistä ukrainalaista kuoliaaksi. Ja tämä tapahtui siis kauan ennen tuhoisaa tulipaloa.

    https://maurikin.blogspot.com/2014/11/manufacturing-international-outrage.html


  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   220
   1832
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   44
   1521
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1420
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   83
   1282
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1195
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   30
   1070
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   256
   1038
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   118
   903
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   52
   842
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   73
   787
  Aihe