Mistä oikean Pyhän Hengen tunnistaa?

Anonyymi-ap

Pyhä Henki kun tulee paikalle, niin ensin aina Pyhä Henki näyttää todeksi synnin.

Pietarin puheen vuoksi pa killa olleet miehet saivat "piston" sydämeen. Se tarkoitti syntisyyden tunnustamista, jotta he kääntyisivät synnin tuntoisina Jumalan pouleen, jossa Jumala pesee kasteessa ne synnit pois ja lahjoittaa sydämeen uskon Hengen yhteyden Jumalan kanssa.

Amerikasta tänne tuodut hurmoshenget ei puhu mitään synnistä, vaan aloittaa heti ne hellareiden villitsevät hurmosleikit, kaatamiset ja hyppyesitykset.

28

166

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pietarin puheen vuoksi paikalla olleet miehet saivat "piston" sydämeen. pisto=synnin tunto ennen kastetta, jotta ihminen kääntyisi Jumalan puoleen saadakseen kasteessa synnit anteeksi ja luvatun Pyhän Hengen lahjan puhtaaseen ja tyhjään sydämeen.

  • Anonyymi

   Yleensä hajusta.

  • Anonyymi

   Sen tunnistaa rauhasta sydämessä.

  • Anonyymi

   Hyvänolonhormonit ovat sama asia kuin Pyhä henki - rajakokemuksen omaavat osaavat kertoa.

  • Anonyymi

   Päin honkiahan se meni kun eivät olleet saaneet sitä Pyhää Henkeä jo vauvakasteessa. Pelkkää hurmoshenkeä ja villitsevää menoa se vain oii aikuisena. Siitä hairahtamisesta Raamattu kertoo.

  • Anonyymi

   Apostolien teot 8

   8 Ja syntyi suuri ilo siinä kaupungissa.

   9 Mutta ennestään oli kaupungissa muuan mies, nimeltä Simon, joka harjoitti noituutta ja hämmästytti Samarian kansaa sanoen olevansa jokin suuri;

   10 ja häntä kuuntelivat kaikki, pienet ja suuret, ja sanoivat: "Tämä mies on se Jumalan voima, jota kutsutaan 'suureksi'".

   11 Ja he kuuntelivat häntä sentähden, että hän kauan aikaa oli noituuksillaan heitä hämmästyttänyt.

   12 Mutta kun he nyt uskoivat Filippusta, joka julisti evankeliumia Jumalan valtakunnasta ja Jeesuksen Kristuksen nimestä, niin he ottivat kasteen, sekä miehet että naiset.

   13 Ja Simon itsekin uskoi, ja kasteen saatuansa hän pysytteli Filippuksen seurassa; ja nähdessään ihmeitä ja suuria, voimallisia tekoja hän hämmäs

   14 Mutta kun apostolit, jotka olivat Jerusalemissa, kuulivat, että Samaria oli ottanut vastaan Jumalan sanan, lähettivät he heidän tykönsä Pietarin ja Johanneksen.

   15 Ja tultuaan sinne nämä rukoilivat heidän edestänsä, että he saisivat Pyhän Hengen;

   16 sillä hän ei ollut vielä tullut yhteenkään heistä, vaan he olivat ainoastaan kastetut Herran Jeesuksen nimeen.

   17 Silloin he panivat kätensä heidän päällensä, ja he saivat Pyhän Heng

   18 Mutta kun Simon näki, että Henki annettiin sille, jonka päälle apostolit panivat kätensä, toi hän heille rahaa

   19 ja sanoi: "Antakaa minullekin se valta, että kenen päälle minä käteni panen, se saa Pyhän Hengen".

   20 Mutta Pietari sanoi hänelle: "Menkööt rahasi sinun kanssasi kadotukseen, koska luulet Jumalan lahjan olevan rahalla saatavissa.

   21 Ei sinulla ole osaa eikä arpaa tähän sanaan, sillä sinun sydämesi ei ole oikea Jumalan edessä.

   22 Tee siis parannus ja käänny tästä pahuudestasi ja rukoile Herraa-jos ehkä vielä sinun sydämesi ajatus sinulle anteeksi annetaan.

   23 Sillä minä näen sinun olevan täynnä katkeruuden sappea ja kiinni vääryyden siteissä."

   24 Niin Simon vastasi ja sanoi: "Rukoilkaa te minun edestäni Herraa, ettei minulle tapahtuisi mitään siitä, mitä te olette sanoneet".

   25 Ja kun he olivat todistaneet ja Herran sanaa puhuneet, palasivat he Jerusalemiin ja julistivat evankeliumia monessa Samarian kylässä.

   • Anonyymi

    Noita oli helluntailainen eikä tunnustanut syntisyyttään ennen kastetta, niin silloin synnit jää sisälle.


  • Anonyymi

   Ylläpito sabotoi palstaa postaamalla työkseen solvauksia ja hullutuksiaan ja valheitaan palstalle. Ylläpidon tarkoitus on estää kaikki rauhallinen ja oikeamielinen keskustelu palstan aiheesta, helluntailaisuus, ja tuoda tilalle luterilaisuuden pakanalliset opit ja saatanan synagoogan valheet.

  • Anonyymi

   "Pyhä Henki kun tulee paikalle, niin ensin aina Pyhä Henki näyttää todeksi synnin."

   Ei tietenkään tee ensin sitä. Sillä on muuta tekemistä ensin.

  • Anonyymi

   Kyllä synnin jokainen näkee ilman Pyhää Henkeäkin sekä pystyy niitä itse keksimään mitä on syntiä ja mikä ei sekä kiistelemään siitä. Ei siihen Pyhää Henkeä tarvita.

   Pyhä Henki poistaa synnin tekemisen. Eikä ihminen siinä oma omavanhurskas, vaan se on Jumalan teko.

   • Anonyymi

    Joh. 16:8 

    "Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion."

    Miehet/veljet saivat "piston" sydämeensä, eli tulivat synnin tuntoon ja hoitivat kiireesti perheensä kasteen syntien pesemiseski ja Pyhän Hengen lahjan saamiseksi.
    Heti paikalla, keskellä yötä, vanginvartija otti heidät hoiviinsa ja pesi ruoskaniskujen haavat, ja hänet ja hänen perhekuntansa kastettiin heti.


  • Anonyymi

   Pyhähenki tulee ihmisen toisesta päästä , ei suusta .

  • Anonyymi

   Meinaatko sinä, aloittajareppana, että siinä on koko Pyhän Hengen toiminta uskovan elämästä, että hän osoittelee aamusta iltaan ja vuodesta toiseen vain synteihimme???

   Aika paljon sinulta on jäänyt lukematta Raamatusta, mitä muuta hän tekee!!!

  • Anonyymi

   >> Pyhä Henki kun tulee paikalle, niin ensin aina Pyhä Henki näyttää todeksi synnin. <<

   Juu, ei niin kyllä yhtikäs missään Raamatussa lue semmoista, että kun Pyhä Henki "tulee paikalle", niin hän "aina ensin näyttää todeksi synnin".

   Että uskova, joka on vaikka 40 vuotta ollut uskossa, aina aamuisin kun hän herää, niin Pyhä Henki liihottaa paikalle ja alkaa osoitella hänen syntejään aamun alkajaiksi.

   Mene nyt sinne pyhäkouluun takaisin.

  • Anonyymi

   Oikean Pyhän Hengen, hurmahengen ja villitsevän Hengen tunnistaa siitä ettei se herjaa eikä syyttele. Se ei herjatessa herjaa takaisin, vaan vetoaa Jumalan sanaan eikä alennu samalle tasolle kuin valheen hengessä olevat.

   Pyhässä Hengessä ei tehdä syntiä. Ei sitä ole annettu muiden syyttelemisen ja herjaamisen vuoksi. Ei missään kasteessa eikä ilman sitä.

  • Anonyymi

   Matt.10:19-20 Mutta kun he vetävät teitä oikeuteen, älkää huolehtiko siitä, miten tahi mitä puhuisille, sillä teille annetaan sillä hetkellä, mitä teidän on puhuminen. Sillä ette te itse puhu, vaan teidän Isänne Henki puhuu teissä. Mark.13:11 Ja kun he vievät teitä ja vetävät oikeuteen, älkää edeltäpäin huolehtiko siitä, mitä puhuisitte; vaan mitä teille sillä hetkellä annetaan, se puhukaa. Sillä ette te ole puhumassa, vaan Pyhä Henki. Luuk.12:11-12 Mutta kun he vievät teitä synagoogain ja hallitusten ja esivaltojen eteen, älkää huolehtiko siitä, miten tai mitä vastaisitte puolestanne tahi mitä sanoisitte; sillä Pyhä Henki opettaa teille sillä hetkellä, minä teidän on sanottava.

  • Anonyymi

   Luuk21:12-19 Mutta ennen tätä kaikkea he käyvät teihin käsiksi ja vainoavat teitä ja vetävät teidät synagoogiin ja heittävät vankiloihin ja vievät teidät kuningasten ja maaherrain eteen minun nimeni tähden. Ja näin te joudutte todistamaan. Pankaa siis sydämellenne, ettette edeltäpäin huolehdi, miten te vastaatte puolestanne. Sillä minä annan teille suun ja viisauden, jota vastaan eivät ketkään teidän vastustajanne kykene asettumaan tai väittämään. Omat vanhemmatkin ja veljet ja sukulaiset ja ystävät antavat teidät alttiiksi; ja muutamia teistä tapetaan, ja te joudutte kaikkien vihattaviksi minun nimeni tähden. Mutta ei hiuskarvaakaan teidän päästänne katoa. Kestäväisyydellänne te voitatte omaksenne elämän. Hebr.10:36-39. Ilm.13:10

  • Anonyymi

   Luuk.3:21-22 Kun siis kaikkea kansaa kastettiin ja myöskin Jeesus oli saanut kasteen ja rukoili, niin tapahtui, että taivas aukeni ja Pyhä Henki laskeutui hänen päällensä ruumiillisessa muodossa, niinkuin kyyhkynen, ja taivaasta tuli ääni: Sinä olet minun rakas Poikani; sinuun minä olen mielistynyt. Joh.1:29-34 Seuraavana päinänä hän näki Jeesuksen tulevan tykönsä ja sanoi: Katso, Jumalan Karistaa, joka ottaa pois maailman synnin! Tämä on se, josta minä sanoi: Minun jälkeeni tulee mies, joka on ollut minun edelläni, sillä hän on ollut ennen kuin minä. Ja minä en tuntenut häntä; mutta sitä varten, että hän tulisi julki Israelille, minä olen tullut vedellä kastamaan. Ja Johannes todisti sanoen: Minä näin Hengen laskeutuvan taivaasta alas niinkuin kyyhkysen, ja se jäi hänen päällensä. Ja minä en tuntenut häntä; mutta hän, joka lähetti minut vedellä kastamaan, sanoi minulle: Se, jonka päälle sinä näet Hengen laskeutuvan ja jäävän, hän on se, joka kastaa Pyhällä Hengellä. Ja minä olen sen nähnyt ja olen todistanut, että tämä on Jumalan Poika. Ap.t.2:1-5 Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla. Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat. Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle. Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi. Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalanpelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on.

  • Anonyymi

   Ap.t.2:3 Biblia (1776) Ja heille näkyivät viileskellyt kielet, niinkuin tuliset, ja istuivat kukin heidän päällensä. Ap.t.2:4 Ja he täytettiin kaikki Pyhällä Hengellä ja rupesivat puhumaan muilla kielillä, sen jälkeen kuin Henki antoi heidän puhua.

   • Anonyymi

    antikristuksen antti silpumassa Raamattua. Tiedätkö, en tarvitse pahan papin silppuja!


  • Anonyymi

   Pyhä henki kun tulee paikalla, joku vannoutunut lepsoneitsyt pamahtaa paksuksi.

  • Anonyymi

   Miika.3:5-12 Näin sanoo Herra niistä profeettoja vastaan, jotka eksyttävät minun kansani, jotka huutavat: Rauha! kun heidän hampaissaan on purtavaa, mutta julistavat pyhän sodan sille, joka ei anna mitään heidän suuhunsa: Sentähden tulee teille yö, näkyjä vailla, teille tulee pimeys, enustelua vailla. Aurinko laskee näitä profeetoita, ja päivä heiltä pimenee. Näkijät joutuvat häpeään, ja ennustajat punastuvat. Kaikki he peittävät partansa, sillä Jumalan vastausta ei tule. Mutta minä olen täynnä voimaa, Herran Henkeä, oikeutta ja väkevyyttä ilmoittaakseni Jaakobille sen rikokset ja Israelille sen synnit. Kuulkaa tämä, Jaakobin heimon päämiehet, ja Israelin heimon ruhtinaat, te, jotka halveksitte oikeutta ja vääristätte kaiken suoran, rakennatte Siionia veritöillä ja Jerusalemia vääryydellä. Sen päämiehet jakavat oikeutta lahjuksia vastaan, sen papit opettavat maksusta, ja sen profeetat ennustelevat rahasta. Mutta Herraa he he turvautuvat, sanoen: Eikö Herra ole meidän keskellämme? Ei tule meille onnettomuutta. Siitä syystä, teidän tähtenne, Siion kynnetään pelloksi, Jerusalem tulee kiviraunioksi ja temppelivuori metsäkukkulaksi. Jer.26:18 Miika, mooresetilainen, ennusti Hiskian, Juudan kuninkaan, päivänä ja sanoi kaikelle Juudan kansalle näin: Näin sanoo Herra Sebaot: Siion kynnetään pelloksi, ja Jerusalem tulee kiviraunioksi ja temppelivuori metsäkukkulaksi. Jer.9:11

  • Anonyymi

   Suurin yksittäinen kommenttien ja aloitusten postaaja on luterilais-pakanamessiaanen ylläpito. Lähes kaikki ylläpidon kautta tulevat viestit ovat täynnä vihapuhetta; solvauksia ja panettelua ja valheellisia väittämiä.

   • Anonyymi

    Sinä sabotoit palstaa postaamalla työksesi solvauksia ja hullutuksiaan ja valheitaan palstalle. Tarkoituksesi on estää kaikki rauhallinen ja oikeamielinen keskustelu uskosta ja tuoda tilalle helluntailaisuuden pakanalliset symboliopit ja saatanan synago


  • Anonyymi

   On teillä hellareilla jutut,ei ihme jos olette vähän outoja kun tuota "isoa kirjaanne"luette päivästä toiseen.Usko että ei ole kuin yksi henki joka kulukee meijän keuhkoissa eestaas,joskus se henki karkaa perseestä pihalle.PRÖÖÖÖ PRÖÖÖÖÖ

  • Anonyymi

   Helluntailailaiset eivä tunnusta syntisyyttään ennen kastetta, joten heillä ei ole osaa eikä arpaa siihen sanaan ja sen lupauksiin.

   Johanneskin kastoi vain ne, jotka tunnustivat syntisyytensä ennen kastetta.

   Helluntailaiset eivät sitä tee, he ovat Farisuksien kaltaisia, joita Johannes ei kastanut ollenkaan, vaan sanoi heitä kyykäärmeen sikiöiksi.

  • Anonyymi

   Ps.79:1-7 Aasafin virsi. Jumala, pakanat ovat tunkeutuneet sinun perintöosaasi, he ovat saastuttaneet sinun pyhän temppelisi, ovat tehneet Jerusalemista kiviraunion. He antoivat sinun palvelijaisi ruumiit taivaan linnuille ruuaksi, maan pedoille sinun hurkaittesi lihan. He vuodattivat heidän vertansa kuin vettä ympäri Jerusalemia, eikä heitä kukaan haudannut. Me olemme joutuneet naapurimme häväistäviksi, niiden pilkattaviksi, ja ivattaviksi, jotka ympärillämme asuvat. Kuinka kauvan sinä, Herra, olet yhäti vihoissasi, kuinka kauvan sinun kiivautesi tulena palaa? Vuodata vihasi pakanain ylitse, jotka eivät sinua tunne, ja valtakuntien ylitse, jotka eivät sinun nimeäsi avuksi huuda. Sillä he ovat syöneet Jaakobin ja tehneet hänen asuinsijansa autioksi.

   • Anonyymi

    Lopeta jo sontasi postaaminen, MYHERITAGE-JUUTALAINEN.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   157
   2119
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1629
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   126
   1094
  4. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   1040
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   917
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   365
   893
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   315
   816
  8. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   808
  9. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   71
   746
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   676
  Aihe