Vaparien fb-ryhmässä maalitetaan Opetushallituksen henkilökuntaa

Anonyymi-ap

Fb-ryhmässä levitetään nimeltä mainittujen Opetushallituksen virkamiesten sähköpostiosoitteita ja kehotetaan lähettämään näille yhdenmukaista viestiä. Kyseessä on maalitus.

”Maalittamisessa ihmisiä usutetaan yksilön kimppuun, mutta tavoitteena on uhrin taustaorganisaation toimintaan vaikuttaminen tai jokin laajempi yhteiskunnallinen päämäärä.” https://www.riku.fi/erilaisia-rikoksia/maalittaminen/

On pakko kysyä, pitääkö tällaiselle joukkiolle antaa valtion rahoitusta. Tänä vuonna yhteiskuntarauhaa häiritsevä Vapaa-ajattelijain liitto on saanut peräti 50000 euroa epämääräisillä kontakteilla yhteen poliittiseen puolueeseen.

12

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jäsenistössä on ehkä edelleen niitä, jotka eivät hyväksy virkamiesten maalittamista. Nyt on korkea aika erota vapareista.

   • Anonyymi

    Kyllä.


  • Anonyymi

   Juuri nyt olisi tärkeää lähettää lasten huoltajien viestiä varhaiskasvatuksen arjesta Opetushallitukselle, joka miettii juuri nyt, millaisen ohjeen se antaisi varhaiskasvatuksesta ja uskonnoista (käytännössä evankelis-luterilaisen kirkon erityisasemasta tai sen lopettamisesta). Oikeat henkilöt lienevät pääjohtaja Minna Kelhä ja perusopetuksen, varhaiskasvatuksen yksikön päällikkö Marjo Rissanen sekä työtä Opetushallituksessa vetävä johtaja Jarkko Niiranen. (etunimi.sukunimi at oph . fi)
   Tavoitteena varmaan on, että varhaiskasvatukseen tulisi nyt paremmat ohjeet kuin perusopetukseen, ja siihen antaa suuntaviivoja opetus- ja kulttuuriministeriön lausunto.

   • Anonyymi

    ”Varhaiskasvatuksen tulee lähtökohtaisesti olla uskonnollisesti, katsomuksellisesti ja puoluepoliittisesti sitouttamatonta (Varhaiskasvatussuunnitelman perusteet 2018). Opetus- ja kulttuuriministeriö katsoo, että uskonnon harjoittamiseksi lukeutuvat uskonnolliset tilaisuudet, kuten jumalanpalvelukset, pikkukirkot tai ruokarukoukset, eivät näin ollen kuulu varhaiskasvatukseen, eikä niitä tule järjestää toiminta-aikana osana varhaiskasvatusta. Opetus- ja kulttuuriministeriö katsoo, että uskonnonvapaus varhaiskasvatuksessa toteutuu silloin, kun lasta ei ohjata mihinkään tiettyyn katsomukseen tai uskontoon.”
    ”Opetus- ja kulttuuriministeriön näkemyksen mukaan varhaiskasvatuksen toiminta-aikana ei tulisi lainkaan järjestää uskonnon harjoittamiseksi katsottavia uskonnollisia tilaisuuksia tai toimituksia, sillä käytännössä varhaiskasvatusympäristö ei usein aidosti mahdollista, että tällaisia voitaisiin järjestää niin, että varmistetaan kaikkien lasten yhdenvertainen kohtelu ja varhaiskasvatussuunnitelman edellytysten noudattaminen.”
    ”Opetus- ja kulttuuriministeriö korostaa, että kaikessa varhaiskasvatuksessa tulee noudattaa varhaiskasvatussuunnitelmaa sekä varmistua siitä, että varhaiskasvatus ei ohjaa lasta mihinkään tiettyyn katsomukseen.”
    ”Opetus- ja kulttuuriministeriö huomauttaa, että lapsen erottaminen omasta ryhmästään on aina negatiivinen seuraus lapselle ja vahingoittaa hänen ryhmään kuulumistaan ja osallisuuttaan. Kaiken toiminnan on oltava yhdenvertaista. Varhaiskasvatuslaki edellyttää, että varhaiskasvatusta suunniteltaessa, järjestettäessä tai tuotettaessa ja siitä päätettäessä on huomioitava lapsen etu. Kuten yhteisten juhlien kohdalla, opetus- ja kulttuuriministeriö huomauttaa, että kaikki lapseen kohdistuvat yksilölliset järjestelyt ovat omiaan leimaamaan lasta ja vähentämään hänen kokemustaan ryhmään kuulumisesta.”
    ”On myös mahdollista, että lapsen huoltajat ovat taipuvaisia ennemmin suostumaan vastoin omaa katsomustaan tai tahtoaan lapsen osallistumiseen uskonnollisiin tilaisuuksiin kuin edellyttämään lapsen siirtämistä pois tilaisuudesta.”
    ”Jos varhaiskasvatuksessa on välttämätöntä järjestää uskonnollisia tilaisuuksia, on huolehdittava siitä, että lapsen huoltajilla tai lapsella itsellään on tosiasiallinen mahdollisuus valita mielekäs vaihtoehto uskonnolliselle toiminnalle. On selvää, että jos tämä vaihtoehto kohdistuu vain yhteen tai muutamaan lapseen, se on omiaan leimaamaan nämä lapset. Toiminnan tulee olla pedagogisesti perusteltua ja sen tulee olla tavoitteiltaan ja muilta elementeiltään mahdollisimman lähellä muille järjestettävää toimintaa.”
    ”Pääsääntönä tulee kuitenkin aina olla se, että varhaiskasvatuksen toiminnan tulee olla kaikille lapsille soveltuvaa ja yhteistä.” … ”Pääsääntönä tulee olla se, että uskonnollisia tilaisuuksia ei järjestetä osana varhaiskasvatuksen perustoimintaa.”


   • Anonyymi

    Erinomainen esimerkki vaparien harjoittamasta maalituksesta. Erotkaa vapareista!


   • Anonyymi

    Yhteiskuntavaikuttamista on hyvä kohdistaa juuri asioista päättäville tahoille. Päätösten jälkeen voi tietysti valitella yleisönosastoissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhteiskuntavaikuttamista on hyvä kohdistaa juuri asioista päättäville tahoille. Päätösten jälkeen voi tietysti valitella yleisönosastoissa.

    Päätöstä ennen voi keskustella yleisönosastoissa, sen jälkeen se on yleensä turhaa. Massapostitukseen kehottaminen on maalitusta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Päätöstä ennen voi keskustella yleisönosastoissa, sen jälkeen se on yleensä turhaa. Massapostitukseen kehottaminen on maalitusta.

    Tarkoitus on painostaa ja mahdollisesti tukkia sähköposti. Törkeää.


  • Anonyymi

   Kauhistellaan myös kun Porin alakoulussa ei ole ollut uskonnotonta tilaisuutta jouluesityksen ajaksi.

   Ei yhtään iloita että kirkon monopoli on murtunut! Jouluesityksen oli järjestänyt kirkkoon kuulumaton helluntaiseurakunta missä lapsia ei kasteta eikä veroa kerätä.
   Joku kaipaa kansan vaihtoa. Mihinkähän kansaan vaihdetaan?

   • Anonyymi

    Jep epäloogista, että helluntailaisista ei iloita. Saavat vähemmän rahaakin valtiolta kuin vaparit. Siinä mielessä selvästi enemmän irrallaan valtiosta eli pitäisi olla vapareiden ihanteiden mukaista. Miksiköhän itse ihanteidensa vastaisesti kierivät valtion rahoissa?


  • Anonyymi

   Erotkaa vapareista!

  • Anonyymi

   Tässä Ylen alueuutisten juttu päiväkodin tapauksesta Riihimäeltä. Juttu alkaa noin 2 min 40 sekuntia kohdalta. https://areena.yle.fi/1-3829020
   Jutusta on tulossa myös netissä luettava versio.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1572
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   212
   758
  3. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   71
   725
  4. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   35
   709
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   56
   543
  6. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   538
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   537
  8. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   38
   506
  9. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   23
   494
  Aihe