Kiitti Kyösti Japanista!

Anonyymi-ap

Eipä olisi taaskaan riittänyt rahkeita laittaa Japania lapulle livestä tappioasemassa, mutta niin vain 45 kertoimella tuli Japsien voitto kotiin.

Kiitos tästä

1

55

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aivan mahtavaa, että Kyöstin vihje kelpasi ja tuotti rahaa et sillei hei! Kyöstikin epäröi aluksi Japania, mutta Teppo pisti sähköpostia ja kehotti luottamaan japseihin. Miten ihmeessä se Teppo aina tietää nämä aasialaisten voitot?

   Jaahas, tänään olisi Brassit-Serbit, Portugali-Ghana ja Urogay-E-Korea. Kyösti vetäisi Päivän Trioon Brasseilta maalintekijäksi Naimaarin, koska hän ampuu rankkarit. Serbeiltä lähti lapulle Vlahovic ja Mitrovic. Kulmien lukumäärää Kyösti ei paljasta, mutta pelasi haarukkasysteemin, jossa joka toinen lukema lähti lapulle.

   Kyöstillä ei Urogayn ja E-Korean matsiin ole suosikkia, mutta on mielenkiintoista seurata, missä kunnossa ihmissyöjä Suarez on. Nunez on hyvässä vireessä, vaikkakin hän on Liverpoolissa jäänyt vähän Man Cityn Haalandin varjoon. Onneksi Haaland ei ole näissä kisoissa, kjäh kjäh.

   Kyösti vihjaa Argentiinan kahteen jäljellä olevaan matsiin Argentiinan 1-0 -voittoja. Puola ja Meksiko eivät taida tehdä maaliakaan, mutta kaipa Argentiina sen yhden pakollisen saa nussittua molemmissa matseissa?

   tiedättekyllä

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   14
   3686
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1315
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1258
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   434
   1232
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   66
   810
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   50
   744
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   710
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   19
   702
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   162
   665
  Aihe