Miten Venäjä on vastuussa sodasta Ukrainassa ja niin paljosta muusta (sikavaltio)

Anonyymi-ap

Neuvostoliitto oli Venäjän johtama valtioiden ja niiden kansojen vankila, josta ihmiset pakenivat vuosikymmenten saatossa, jos pakoon pääsivät. Ei olekaan sattumaa, että Venäjän ikeen alta vapautuneet maat hakeutuivat heti sadistiselta alistajaltaan vapauduttuaan USA:n, EU:n ja NATO:n suojelukseen, etteivät joutuisi enää ikinä alistumaan Venäjälle.

Kaikki Venäjälle alistumaan joutuneet demokratiat ja niiden kansat hakeutuvat itsenäisesti USA:n, EU:n ja NATO:n suojelukseen, pakoon Venäjän sortoa. NATO ei pyri laajenemaan, siihen pyritään liittymään. Ilmiö on täysin vastakkainen Venäjään ja Varsovan liittoon verrattuna.

Venäjä on sen aiemmin hallitseman väkivaltakoneiston, Neuvostoliiton hajottua, hyökännyt jo useita kansoja, kuten Tsetseenejä, Georgiaa ja Ukrainaa vastaan. Venäjä ei ole koskaan välittänyt ihmisoikeuksista, muiden tuskasta tai oikeuksista, eikä venäjän johtoa kiinnosta edes sen omien kansalaisten hyvinvointi, vaan vain valta, raha ja oma etu.

Venäjä on helpoin ymmärtää, jos ei ajatele sitä valtiona, vaan ihmisenä. Venäjä on omaa vaimoaan, lapsiaan ja naapureitaan hakkaava köyhä, väkivaltainen juoppo, jota raivostuttaa kun kukaan kunnioita sitä ja miksi kunnioittaisi. Venäjä ei ole saavuttanut mitään. Venäjän teknologiset saavutukset on kopioitu muilta. Venäjä vertautuu lähinnä kehitysmaihin, jotka väkiluvustaan ja luonnonvaroistaan huolimatta, eivät ole koskaan kyenneet nousemaan kehittyneiden kansojen tasolle sen enempää yhteiskunnallisesti, teknologisesti kuin tieteessäkään.

Kautta sen historian aina Neuvostoliiton päivistä nykyiseen Venäjään, Venäjä on jatkuvasti ja loputtomasti jäänyt kiinni täysin selvien ja sata prosenttisesti todistettujen faktojen kieltämisestä. Koko Venäjän historia on ollut raiskaamista, ryöstelyä, sortoa ja valehtelua. Suomalaisia lapsia kaapattiin ja myytiin orjiksi aikoinaan ja Neuvostoliiton aikana Venäjälle alistettujen kansojen jäsenet kokivat vielä pahempia hirveyksiä.

Venäjä väittää voittaneensa natsit, mutta jättää aina kertomatta, miten olisivat hävinneet ilman USA:n ja Brittien välineapua. Venäjä ei ole koskaan kyennyt mihinkään. Ainoa juhlan aihe maan koko historiassa perustuu siis sekin USA:n asetukeen ja Venäjän bunkkereissa kyyristelevien johtajien täysin välinpitämättömään suhtautumiseen omien kansalaistensa juoksuttamisesta vihollista päin.

Uskomatonta, miten selkärangattomat venäläiset tottelevat manipuloivia johtajiaan sen sijaan, että ottaisivat vallan ja käyttäisivät maansa resurssit oman elämänlaatunsa parantamiseen vailla sotia ja muiden vihaamista.

5

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämä on taivahan tosi!

  • Anonyymi

   Häpeäisin syvästi olla venäläinen

  • Anonyymi

   Palstan tekaistu hahmo ja sarjatulikirjoittaja Luoma pelkää tällaisia kirjoituksia, jotka paljastavat totuuden

  • Anonyymi

   Venäjä on vuosikymmeniä käyttänyt kaikki luonnonvaroistaan saamansa rahat asevoimiinsa ja käy nyt ottamassa selkäänsä Ukrainassa.

   Jos nämä vuosikymmenten saatossa käytetyt, yli tuhat miljardia olisi käytetty koulutukseen, teknologian kehittämiseen ja ihmisten hyvinvointiin, Venäjä voisi olla jo kehittynyt maa, eikä kehitysmaa.

  • Anonyymi

   Ennen neukkulan romahtamista eläneet ihmiset muistavat vielä, kuinka kamala keskitysleiri Venäjän "neuvostoliitto" oli. Loputonta propadandaa, valehtelemista ja kärsimystä, aivan kuten nykyäänkin Venäjällä. Hienoa että niin monet valtiot pääsivät Venäjästä eroon ja niiden kansalaiset voivat nyt elää ihmisarvoista elämää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   277
   2826
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2466
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   107
   1236
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   84
   827
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   52
   812
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   241
   736
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   717
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   698
  Aihe