Suomen lait kiristyvät jatkuvasti - eivät höllenny koskaan

Anonyymi-ap

Olen huomannut Suomessa oudon ilmiön: joka vuosi lakikirjaa tehdään paksummaksi. Lakeja ei koskaan poisteta, niitä vain lisätään. Tämähän teoriassa tarkoittaa että joka vuosi useampi tavallinen ihminen muuttuu rikolliseksi tehdessään jotain, mikä eilen vielä oli täysin sallittua.
Jostain kumman syystä erityisesti seksuaalisuus on kova tabu Suomessa, vaikka samaan aikaan tulee Naked attractionia ja Kaalimadon mainoksia päiväsaikaan telkkarista. Mitään lakeja ei kiristellä niin usein kuin seksuaalirikoslakeja. Tarkoitus on kohdistaa painetta nimenomaan miehille ja tukahduttaa miehinen normaali seksuaalisuus kokonaan. Mihin tässä enää feminismiä tarvitaan kun juuri tuli täytäntöön laki jonka mukaan naiselle on laitonta sanoa "hyvä perse" sosiaalisessa mediassa? Voitteko kuvitella tämmöistä hyysäyksen määrää esim. viikinkien aikoina 1000 vuotta sitten? Silloin ei hössötetty viesteistä netissä. Mies ei saa enää lähestyä naista biologisesti luonnollisella tavalla, vaan naiselle on annettu mahdollisuus haastaa mies oikeuteen iskemisestä silloin kun kokee että iskijä oli liian ruma.

9

52

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomea ei turhaan kutsuta sääntö-Suomeksi. Tee tänään se mistä saat ensi vuonna naamasi someen.

  • Anonyymi

   Ei ne lisäykset johdu rikollisten lisääntymisestä tai lisäämisestä vaan pahuuden analysoinnista.

   Murhakin tutkitaan kammalla läpi. Tuliko 1 vai 59 puukon iskua. Tapahtuiko nöyryytys vai pelkkä kidutus. Hengen menetys ei ole lakikirjan ydin asia vaan pahuuden mukava analysointi ja sontajätteen tonkiminen.
   Monimutkaisuus on "viisautta".

   Ihmishenki ei siis ole minkään arvoinen. Se päätettiin jo aborttilaissa. Vaan viisastelua rakennetaan monimutkaisista lisäpykälistä. Asianajajille pitää saada kova palkka tuhansien analyysituntien suorituksesta.

   Itse lainlaatijat palvelevat pahuutta. Siksi he eivät ymmärrä yksinkertaista totuutta että murhaaja on murhaaja ja on ansainnut kuoleman tuomion.

   Pahuuden rakastajat lisää "mutta"-kohtia, ja sivuvaikutuksia ja yhteiskuntavaikutuksia.
   Kierous katsos tuottaa kieroa ajattelua ja kieroa analyysia ja kieroa lainsääntöä.

   Kun kierot ovat tuhotut niin katoaa myös heidän kiero lainsäädäntönsä.

  • Anonyymi

   Eu aika on ollut yhtä sääntöjen kiristämistä. Kohta kaikki muu on kiellettyä mikä ei ole erikseen sallittua.

  • Anonyymi

   Johtunee siitä, että idioottimaisuus vaan lisääntyy. Kun järki ei pelaa, niin raastupa opettaa. Aloittajakin väittää, että seksuaalisuutta rajoitetaan, vaikka ketään ei kiinnosta mitä kahden täysikäisen ja suostuvaisten välillä tapahtuu. Seksuaalinen häirintä ja pakottaminen ovat sen sijaan kaikkialla maailmassa rikoksia, koska ne rikkovat toisen ihmisen koskemattomuutta ja itsemääräämisoikeutta. Seksuaalirikoksia tehdään harvoin itse seksin vuoksi. Useimmiten kyse on vihasta ja vallankäytöstä.

  • Anonyymi

   Lait ovat aloittajan kaltaisia typeryksiä varten.

  • Anonyymi

   Rikolliset jaksavat aina nillittää siitä miten heitä ärsyttää se kun on poliisit ja lakipykälät, eikä saa rauhassa tehdä rikoksia. Minua eivät ole poliisit eivätkä lakipykälät koskaan häirinneet, mutta minä en olekaan rikollinen ja osaan käyttäytyä.

  • Anonyymi

   Tolloja varten tarvitaan kai uusi laki: laki siitä, ettei saa rikkoa lakeja.

   • Anonyymi

    Kyllä ehdottomasti, minustakin rikokset pitäisi kieltää lailla.


  • Anonyymi

   Virkamiehillä on niin paljon luppoaikaa, että jotain pitäisi keksiä ja mitäs sitä muutakaan kun uusia pykäliä vanhasta valmiista listasta valitsemaan. Ja jo kauan on ollut niin paljon lakipykäliä että lakia ei enää lueta vaan sovelletaan tapauskohtaisesti. Jos joutuu lakiviidakossa seikkailemaan ei se normaalilta ihmiseltä enää onnistu ja vaikeaa taitaa olla lakimiehilläkin. Turhuuksien turhuus.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   82
   6165
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   211
   3364
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2498
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   77
   1124
  5. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   78
   1098
  6. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   517
   1082
  7. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   57
   985
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   32
   974
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   51
   870
  Aihe