Hieman laskutoimuksia

Hieman laskutoimituksia
Israel 20 770 km²
Länsirannan pinta-ala 5 607 km²
Gazan pinta-ala 365 km²
Kok. Pinta-ala 26 742 km²
Kokonaispinta-ala Israelin kohdalla on laskettu YK:n peruskirjan artikla 80:n mukaan, joka on voimassa olevan kv-lain mukainen.
Israelin pinta-ala ei ole kuin vajaa 8 % Suomen pinta-alasta, vajaa 4,5% Ukrainan pinta-alasta, 1,6% Iranin pinta-alasta, 14% Syyrian pinta-alasta, 30% Jordanian pinta-alasta, 2,6% Egyptin pinta-alasta, 6% Irakin pinta-alasta, 3,4% Turkin pinta-alasta, 0,15% Venäjän pinta-alasta.
Mikäli Israelin pinta-alaksi oletetaan 20 770 km², joka ei vastaa laillista pinta-alaa niin vastaavat prosentit ovat 6% Suomen pinta-alasta, 3,4% Ukrainan pinta-alasta, 1,3% Iranin pinta-alasta, 11% Syyrian pinta-alasta, 23% Jordanian pinta-alasta, 2% Egyptin pinta-alasta, vajaa 5% Irakin pinta-alasta, 2,5% Turkin pinta-alasta, 0,1% Venäjän pinta-alasta.
Joten mistä ihmeestä Israelin pitäisi luopua näennäisrauhan edestä?
Tämän päivän HS:n uutistekeleeseen liittyen HS:n toimittajat eivät osaa ajatella ja hahmottaa miten pienestä alueesta on kyse. Eivätkä myöskään poliitikot ja muut omituiset järjestöt.
Hyvin on aivopesu mennyt perille.
Esimerkiksi Jordanialla, joka on tosiasiallinen mandaattialueen arabeille (palestiinalaisille) osoitettu valtion alue, on Israeliin verrattuna reilut kolminkertainen maa-alue, joten kysymys ei ole muusta kuin halusta purkaa juutalaisvaltion pala kerrallaan jättäen loput arabien hoidettavaksi.
Tuntuu että holokaustin muisto on jäänyt taka-alalle.

3

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos Palestiinalaiset haluavat elinkelpoisen maan, on kaikkien naapurimaiden osallistuttava maan jakoon. Palestiinalaiset tulivat Jordaniasta ja heitä on siellä vieläkin runsaasti. Mutta Jordanialle on kauhistus Palestiinalainen naapurimaa. Myös Suomi on syyllistynyt miljoonilla Palestiinalaisten paapomiseen vuosikymmenien aikana. He ovat velttoja ja jättävät järkevän itsenäisyydestä neuvottelut pois ja syyllistyvät sotaisiin menetelmiin, saadakseen Israelin kokonaan itselleen. Tässä myös Suomi on ollut rohkaisijana kokajan. YK:n julkilausumissa äänestänyt aina Israelia vastaan, muiden roskavaltioiden mukana.

  • Anonyymi

   "Länsirannan pinta-ala 5 607 km²"

   Tuo nimitys Länsiranta" on Jordanian antama nimitys Juudean ja Samarian aluille aikana, kun Jordania miehitti Juudeaa ja Samariaa laittomasti 19 vuoden ajan 1948 - 1967. Juudea ja Samaria-nimet (יהודה ja שומרון) ovat olleet käytössä vuosituhansia ja ovat käytössä edelleen. Muistanet nämä nimet jo koulusta, kun on kerrottu Laupiaasta samarialaisesta ja Jouluevankeliumissa kun kerrotaan Betlehemin sijaitsevan Juudeassa. Varmaan sinun koulussa ollessa on käytetty vuoden 1938 käännöstä Raamatusta.

  • Anonyymi

   Naamioitunut Israelin siirtolainen sotilashousuissa ampuu palestiinalaisia, ​​vierellään sotilas. Urif.

   https://m.youtube.com/watch?v=15rmtgoKY9A

   ”Perjantaina 14. toukokuuta 2021 ryhmä, jossa oli noin 10 uudisasukasta, joista osa oli naamioituneita, ja ainakin kolme sotilasta hyökkäsivät alueelle, jossa on koulu ja vesitorni Nablusin piirin kylässä Urifissa. Uudisasukkaat kitkeivät juuriltaan noin 100 oliivin taimea ja tuhosivat noin 50 metriä pitkän aidan. Armeijan mukaan läheisen Yitzharin asutuksen ympärillä olevien kylien asukkaat polttivat maata asutusalueella. Paikalle kokoontui useita kymmeniä kylän asukkaita. Jotkut alkoivat heitellä kiviä kaukaa puolustaakseen maataan ja torjuakseen uudisasukkaat ja sotilaat, jotka avasivat heihin suoran tulen ja haavoittivat kolmea palestiinalaista. Noin tuntia myöhemmin, kun sotilaat näyttivät siirtyvän pois alueelta ja uudisasukkaat jäivät yksin, useat asukkaat etenivät heitä kohti kiviä heitellen. Sotilaat ilmaantuivat äkillisesti, ja he ja uudisasukkaat ampuivat asukkaita kohti ja haavoittivat kahta heistä, mukaan lukien Nidal Safadi (30), joka sai iskun rintakehään ja vatsaan ja kuoli myöhemmin vammoihinsa. Sotilaiden ja uudisasukkaiden välinen salaliitto palestiinalaisia ​​vastaan ​​tehdyissä hyökkäyksissä on ollut pitkään osa Länsirannalla rutiinia, joka vaarantaa kyläläisten hengen, omaisuuden ja hyvinvoinnin. Tämä tapaus on jälleen yksi esimerkki Israelin politiikasta, jossa tällaiset väkivallanteot ovat olennainen osa, jolloin valtio voi ottaa haltuunsa yhä enemmän palestiinalaisia ​​ja käyttää sitä tarpeisiinsa.
   Lue lisää: https://www.btselem.org/video/2021082...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   69
   2859
  2. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   111
   1527
  3. Sofian kylppärikuva.

   Pyllistys! Miten voi tuon ikäinen nainen olla noin pissis ja lapsellinen? Hoh hoijaa...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   929
  4. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   99
   894
  5. Jos meistä tulis jotain,

   niin sulle mies pitäis eka opettaa hieman käytöstapoja. Mut ootkohan sä liian vanha oppimaan yhtään mitään? 🤔
   Ikävä
   56
   803
  6. Illat ilman sua (mies)

   ovat niin turhia! Toivittavasti sulla on kaikki hyvin. Miettii yksi pieni sydän ikävissään!
   Ikävä
   95
   789
  7. Iso vaalee vauhdissa

   Onko hyvä vai paha jotta tällä muutamalla taitaa olla aika huono itsetunto kun pitää jokapaikassa ja tilanteessa tuoda oma erinomaisuutensa ja muiden
   Suomussalmi
   13
   663
  8. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   187
   661
  9. Rikoin sun sydämen.

   Se oli silti sulle oikein.
   Tunteet
   57
   645
  10. Öitä M-nainen

   Ethän unohda https://www.youtube.com/watch?v=fvGl-WQjCFE
   Ikävä
   33
   610
  Aihe