Paskooko covid aivot?

Anonyymi-ap

https://www.verkkouutiset.fi/a/koronavirus-aiheuttaa-muutoksia-aivoissa/

Tutkijat havaitsivat, että suurimmalla osalla koronasta toipuneista löytyi muutoksia pienissä verisuonissa, jotka sijaitsevat aivojen otsalohkossa ja aivorungossa. Ne liittyvät kielelliseen ilmaisun ja liikkeiden kaltaisiin kognitiivisiin toimintoihin.

Professori Bharat Biswalin mukaan jatkotutkimuksilla pyritään selvittämään muutosten mahdollisia vaikutuksia henkilöiden kognitiivisiin toimintoihin.

Biswal havaitsi tutkimusryhmänsä kanssa jo aiemmin, että sairaalahoitoon joutuneiden koronapotilaiden hippokampuksesta ja limbisestä järjestelmästä oli löydettävissä muutoksia. Alueet vaikuttavat tunteiden säätelyyn ja muistiin.

https://time.com/6235600/covid-19-brain-changes-linked/

10

59

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tuoreen tutkimuksen mukaan koronavirusinfektio voi aiheuttaa magneettikuvauksessa näkyviä muutoksia aivoissa.

   Time-lehden mukaan Radiological Society of North America -konferenssissa esitelty tutkimus pohjautui 46 henkilön aivojen kuvantamiseen. Heidän oli vahvistettu sairastuneen koronaan viimeisten kuuden kuukauden aikana.

   Tuloksia verrattiin 30 terveen henkilön verrokkiryhmään. Tutkijat havaitsivat, että suurimmalla osalla koronasta toipuneista löytyi muutoksia pienissä verisuonissa, jotka sijaitsevat aivojen otsalohkossa ja aivorungossa. Ne liittyvät kielelliseen ilmaisun ja liikkeiden kaltaisiin kognitiivisiin toimintoihin.

   Mikroverisuonten verenkierto oli vähäisempää verrokkiryhmään verrattuna.

   Professori Bharat Biswalin mukaan jatkotutkimuksilla pyritään selvittämään muutosten mahdollisia vaikutuksia henkilöiden kognitiivisiin toimintoihin.

   • Anonyymi

    Taas 92 kuollut viikossa koronarokotteen aiheuttamiin komplikaatioihin. Miksi valtamedia vaikenee asiasta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Taas 92 kuollut viikossa koronarokotteen aiheuttamiin komplikaatioihin. Miksi valtamedia vaikenee asiasta?

    Kaiken lisäksi tuo 92 kuollutta on takuulla aliraportoitu, eli osa viikosta puuttuu ja nuo puuttuvat kerrotaan myöhemmin, ettei näytä liian pahalta. Tätä THL on tehnyt ennenkin. Veikkaan että koronakuolemia oli viikolla 200-300, mutta tilannetta piti taas kaunistella.

    Talvikausi etenee ja ruumiiden määrä vain nousee, kuten viime vuonna vastaavaan aikaan, mutta nyt tilanne on vielä monta kertaluokkaa pahempi. Mm. lokakuussa 2021 oli 130 koronakuolemaa 2022 lokakuussa jo 772 ja luku täydentyy vielä hieman. Tuo on koko pandemian kakkostila koronakuolemissa. Marraskuussa mentäneen yli 1 000 koronakuoleman ja koko pandemian ykkössijaan, aiempi pandemian kuukausikohtainen ennätys 2022 maaliskuussa 944 koronakuolemalla.
    https://www.koronatilastot.fi/fi/sairaala/
    2023 maaliskuussa koronaruumiita tullee jo 2 000 - 3 000.


    KoronaBotFI
    @bot_fi
    https://mobile.twitter.com/bot_fi

    Sairaalahoidon tarve ja menehtyneet 24.11.2022 #koronafi

    Viimeisin sekä 1, 2, 3 ja 4 viikkoa sitten

    sairaalahoidossa
     923, 920, 990, 1082, 1013

    heistä tehohoidossa
     23, 15, 14, 10, 15

    menehtyneitä viikossa raportointipäivän mukaan
    (viive 22,0 päivää)
     92, 260, 172, 173, 161


    92 ei oikein sovi tähän numerosarjaan..


  • Anonyymi

   Korona tuhoaa aivot. Aiheuttaa kömpelyyttä ja tekee uhristaan debiilin.

   • Anonyymi

    Melkoine synteettinen bioase.


  • Anonyymi

   Aivoissani oli jotain pielessä jo ennen koronaan sairastumista, enkä ole sairastamisen jälkeen huomannut tilanteen pahentuneen.
   Kun on ollut jo valmiiksi vikaa kognitiossa ja tuossa limbisessä järjestelmässä, niin tuskinpa tuo tauti mitään muuttaa.

   Kerron ihmisenä, jolla ei ole mitään menetettävää tässä asiassa.

  • Anonyymi

   Flunssa vaivaa?
   Suomessa ylikuolleisuus on kääntynyt nousuun kaikissa 25-44 -vuotiaiden (eli alle 45-vuotiaiden työikäisten) ikäryhmissä.

   Yhteenveto (1): pandemian alussa ylikuolleisuus laski kaikissa alle 45-vuotiaiden ikäryhmissä, mutta on nyt kääntynyt nousuun kaikissa muissa ikäryhmissä paitsi yhdessä (15-19 -vuotiaat).
   https://mobile.twitter.com/jukka235/status/1595667062294450176

   • Anonyymi

    Koronaan on kuollut yli kahdenkymmenen vuoden liikennekuolemia vastaava määrä - tänä vuonna. Jatkuvasti 2-3 Konginkangasta viikossa. Bussilasteittain ihmisiä, isovanhempia, vanhempia, läheisiä ihmisiä.


   • Anonyymi

    Tappaa yli 30 päivää positiivisesta (virallisesta) testistä tai uusintatartuntaan 12 kk sisällä, joita kuolemia THL ei huomioi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tappaa yli 30 päivää positiivisesta (virallisesta) testistä tai uusintatartuntaan 12 kk sisällä, joita kuolemia THL ei huomioi.

    Tilastoimattomat koronakuolemat=ylikuolleisuus


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   278
   2857
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2491
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   108
   1252
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   92
   862
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   52
   833
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   241
   744
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   721
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   707
  Aihe