Totuus osakkeista tuli vasten kasvojani vapaamuurareissa.

Anonyymi-ap

Vapaamuurareissa kävin ja sain totuuden osakkeista vasten kasvojani.
Se oli tällainen; Esimerkiksi jos omistan 10 euron arvoisen osakkeen. Yritys jonka osakkeen omistan niin sillä ei ole merkitystä, kunhan osakkeen arvo on 10 euroa.
Jos osakkeen arvo nousee vaikkapa siten että sen arvoksi tulee 11 euroa. Niin tämä asia realistisessa realisointi käytännössä tarkoittaa sitä että minun on maksettava se 1 euro siitä osakkeesta lisää.
Ainoastaan osingot on tuotto joka jaetaan "voittoina", vaikka sikäli näilläkin on vaikutus osakkeen arvoon irtoamisina ym tekijöinä.
Ja jos osakkeen arvo tipahtaa 1 euron, niin saan sen 1 euron heti pankkitililleni.
Eli osakkeissa ainoastaan tuottoisuus ja tuottovastuu on se mikä on lopullista oikeaa voittoa, eli rahaa siitä mitä sijoitukseni minulle lopulta tuottaa.
Tämä on osingon ja lopullisen arvon välinen tekijä jossa voittoa on vain siis lopulta marginaalinen tekijä. Loppu juttu määrittää sen mihin suuntaan osakkeen kurssi lähtee osingon jaon jälkeen.
Eli kokonaisuudessaan pitää olla omistajana inside jutun pohjalta mukana.
Vapaamuurarit löi tämän minulle vasten kasvoja, että alahan maksaa niitä osakkeiden kurssin nousuja pois niin minut voidaan kirjata realisointi pohjalle jonka jälkeen ei pitäisi olla enää mitään ongelmia.
Ja se tosiaankin että omistajuudessa ja osakkeissa asiat jaetaan useampaan eri kerrokseen. Omistajat on omistajia ja he jakavat voittoja. Osakkeiden omistajat ovat "vain" osakkeiden omistajia, joten tappiolliset kysymykset maksuineen ei koske kuin murtolukuina osakkeiden omistajia mutta enemmän reaaliomistajia.
Melko monimutkaista oli se keskustelun lopullinen tulkinta miten nyt näin ymmärsin tämän asian ja sen kuinka minun osuus on lähes vastuuton ym...
Tässä on tämä asia mitä nyt teille kerron miten he löivät minulle tämän asian uskonnon pykälien mukaisuudessa vasten kasvojani.
Eli pääasiassa se minkä opin tuosta heidän opetuksesta on se että on melkein maailman turhin juttu omistaa osakkeita. Tietenkin vastuutekijä on omistaminen ja vastuu on se joka jakaa sen asian kuka lopulta oikeasti realisoituna osakkeita saa omistaa. Ja kun kaikki realisoidaan niin kyse on lopulta vain siitä että osakkeen omistajan vuosittainen tuotto on oikeasti vain 0,001 prosenttia osakkeen arvosta, mutta myös sen tappiosta. Eli osakkeet on oikeasti pankin laillinen lainoitusjärjestelmä... ja jotenkin silleen selittivät. Menin itse ihan paniikkiin koko jutusta ja totesin että en enää omista yhtään osaketta ellei oikeasti ole oma yritykseni tai ole työntekijänä ja vastuusidottuna yritykseen. Josta pois lähtiessäni voin saada myytyä osakkeeni takaisin yritykselle, ellei ole vielä vastuu velvoitetta tekemäni työn olemisessa.
Nyt en omista enää yhtään osaketta, enkä osta. Vapaamuurarit teki asiani niin selväksi minulle, että koko osakemarkkinoiden oleminen on mielestäni puhdasta huijaamista ja taustalla toimii oikeasti pimeäverkosto joka hallitsee kaiken ilman että normaali kansalainen saa koskaan tietää mitään kyseisestä toiminnasta.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No et ole käynyt vapaamuurareissa. :D

   • Anonyymi

    Koitappa kysyä "Pojilt" transukupuolesta. On olemassa kolmaskin sukupuoli joka kohdussa joutuu mies hormonille alttiiksi saa ulkoisia mertkkejä miehestä vaikka onkin Nainen. Sama voidaan tehdä hedelmöityksen jälkeen hormonihoidolla. Ukrainassakin sotiva Scoll & Bones on täysin naisita koostuva salaseura. No nopein tapa erottaa Ämmät ja Oikeat MIEHET on kysyä missä asuu Vain oikea mies vastaa alle 5 sek. loput on salanneet osoitetietonsa sukupuolensa vuoksi,


  • Anonyymi

   Eikä tuo kyllä omista osakkeitakaan, tuolla näkemyksellä omaksi onnekseen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   204
   2769
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   142
   1839
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   150
   1465
  4. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   136
   1393
  5. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   473
   1220
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1137
  7. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   66
   973
  8. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   35
   959
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   95
   815
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   38
   759
  Aihe