Katariina Suuri nai hevosta?

Maikki

historian sivuilta löytynyttä. Venäjän keisarinna panetutti aikoinaan itseään suosikkiorillaan. Rakennutti oikein tellingit tätä toimitusta varten. Onko näin tosiaan käynnyt? Kyllä on ollut sairasta meininkiä Venäjänmaalla.
Tosin tarina kertoo, että keisarinna kuoli, kun tellingit sortuivat ja hän sen romukasan alle koneineen päivineen.

41

10620

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Timo

      Ei mitään uutta auringon alla, kun ajattelee vaikkapa Englannin "Mr.Tampax" Charlesia, prinsessa "nuole-minua-pöydän-alla-vartiomies" Sarahia jne. Tony Blair mainitsi kungingataräidin olleen Britannian säädyllisyyden ja rohkeuden symboli. Mahtoiko olla hänkään...? ;o)

    • Arthur

      Katariina Suuri... hmmm... Suuri...??
      ;)

    • autio

      Katariina Suuri

      Pietari I:n kuoltua hallitsijaksi tuli häen leskensä Katariina. Hallitustoimiin hän ei osallistunut, käytännössä sen hoiti ruhtinas Aleksander Menshikov. Katariinan elämäntarina sinänsä on kiehtova. Liettualainen palvelustyttö nimeltään Martta joutui Marienburgissa venäläisten vangiksi ja joutui Menshikoville jolta siirtyi Pietarin rakastajattareksi. Synnytettyään Pietarille muutamia lapsia, hän kääntyi ortodoksiksi v. 1708 nimellä Katariina. Pietari avioitui hänen kanssaan v. 1712 ja kruunaus keisarinnaksi tapahtui 1724.
      Katariina I:n kuoli v. 1727 ja hallitsijaksi tuli 12-vuotias Pietari II, joka kuoli v. 1730 isoonrokkoon. Hallitsijana seurasi Pietari I:n veljentytär Anna Ivanovna, joka kuoli v. 1740. Hallitsijaksi tuli Iivana VI, joka tuolloin oli vasta yksivuotias, joten tarvittiin sijaishallitsija. Pietari I:n tytär Elisabet teki vallankaappauksen marraskuussa 1741. Elisabet halusi seuraajakseen Pietari I:n jälkeläisen. Ainoa mahdollisuus oli Elisabetin sisaren poika Karl Peter Ulrich, josta tuli Venäjän keisari Pietari III v. 1761.

      • Anonyymi

        Tarkista historiaasi SULLA ON KEISARINNAT Katariinat 1. ja Suuri sekoittuneet pahasti!

        Ensin oli Pietari Suuri I Romanov jonka vaimoksi vaiheiden jälkeen tehtiin eronnut nainen Baltiasta jolla myös suomalaisia sukujuuria ( kts. alempana). Tämä Marta ( rouva) oli alkuun rakastajatar kyllä, mutta perillisiä saatuaan nousi virallisen vaimon asemaan. Hänet nostettiin keisarinna puolisoksi, miehensä keisarin kuoltua asemassaan keisarinnaksi jolla oli avustajiensa ohella valtaakin lyhyen aikaa tosin. ( Huomaa kuningatar tai kuningatar puolison ero! Sama keisarinnalla).
        Heidän jälkeläinen myöhemmin äitinsä kautta Romanov nousi valtaan hän oli Pietari III ( Petr / Pjotor) jonka puoliso oli hänet murhauttanut ja siten avustajineen/ rakastajieneen) valtaan noussut hovissa jo pidempään elänyt saksalais -prinsessa Katariina nimen saanut myöhempi Katarina Suuri ( Catharina Great). Hänellä oli avioliittonsa aikana ja vallassaan kymmeniä rakastajoa joita hän nosti arvossa ja palkitsi ruhtinaallisesti sanan mukaisesti!


    • hmmm

      mitä itse olen joskus konin kullin päässyt/ joutunut näkemään n iin ei se kylä normaalikokoisen naisen pilluun mahdu kun jauhettuna!!??
      Miettikääpä sitä!

      • Anonyymi

        Oliko jotain sanottavaakin vuoden 2002 viestiin? Ei ainakaan mitään järkevää, ellei häiriköintiä siksi lueta.


      • Ei ehkä pituussuunnassa mutta kyllä se osan matkaa mahtuu vaikka paksukin on.


      • Anonyymi

        Tuskin se ainakaan oria on haitannut, jos on saanut hoitoa hieman poikkeavalla tavalla ja siemenet lentäny


      • Ei kokonaan mutta osan verran kyllä.


      • Anonyymi
        Godivan kirjoitti:

        Ei kokonaan mutta osan verran kyllä.

        Olisi kiva kirjoitella sun kanssa näitä hevosseksi-fantasioita.
        Onnistuisiko?


    • Anonyymi

      Kaikkea sitä.

    • Anonyymi

      Oiskohan tuo ollut niinpäin, että hevonen pani Katariinaa.

    • Anonyymi

      Katariinalla oli muitakin kotkotuksia. Palvelijattarensa muistiinpanoista on selvinnyt mm kuinka Katariin pisti rykmentin runkkaamaan kylpyammeeseen ja kylpi sitten nesteissä. Oli hänen mielestään patasta ihonhoitoa. Hieman nuorempana Katariinalla oli ollut rakastaja, joku vähäisempi maalaisaatelinen innostui kehumaan humalapäissään paikallisessa kapakassa, että hänellä on korkea-arvoinen rakastajatar, jonka nimeä ei halua paljastaa ja kun asiaa ei uskottu laittoi kamaripalvelijansa Katariinan luo viemään sanaa ja kutsui hänet luokseen.

      Katariina tulikin palvelijattarensa kanssa kamaripalvelijan opastamana ja yllätyksekseen paikka olikin vähäinen syrjäkadun kapakka. Katariinaa ei kuitenkaan tunnistettu, koska kasvot oli kätketty ohuen harson taakse ja hänen päteltiin olevan korkea-arvoinen aatelisnainen vaatetuksen perusteella . Asia kuitenkin johti toiseen tuopeja ja pikareita tyhjennettiin ja lopulta Katariina ja palvelijatar tanssivat pöydillä kohotellen helmojaan, miesten kuolatessa ja halatessa naisten jalkoja.

      Lopulta Katariina ja palvelijatar tuoppien tahdittamana riisuuntuivat pöydillä tanssiessaan alastomiksi ja tilanne johti orgioihin miesjoukon naidessa sekä Katariinaa, että palvelijatarta. Samalla viini, viina ja olut virtasivat ja miesten väsyessä Katariina ja palvelijatar pukeutuivat ja poistuessaan sytyttivät kapakan tuleen, väsähtäneiden miesten jäädessä liekkeihin.

      Katariinalla kerrotaan olleen elämänsä aikana satoja rakastajia, joiden päät olivat myös höllässä suosion mentyä.

      • Anonyymi

        Olen jostain lukenut saman suuntaisia juttuja Katariina Suuresta. Kapakan liekkeihin jäi viitisentoista ukkoa mukaanlukien tämä maalaisaatelinen. Kamaripalvelija pelastui ja liittyi Katariinan hoviväkeen. Eukko oli hyvin aktiivinen vielä vanhoilla päivilläänkin miesten suhteen. Ja ellei peli sattunut pelaamaan jo varsin elähtäneen keisarinnan edessä oli lähtö nopea.


    • Anonyymi

      Niin mikä tuossa sitten on sairasta? Melko subjektiivinen toteama.

    • Anonyymi

      TAAS AJANKOHTAISTA TÄMÄ.... PUTIN SANOI HALUAVANSA OLLA KATARIINA SUURI ... MUTTA MISSÄ HEVONEN JA MITEN KÄY PUTINILLE HEPAN KANSSA

      • Anonyymi

        No se Ramsay Karydov voi vaikka naida Putinia paskasuoleen.


    • Anonyymi

      Hei jos ette tienneet Venäjän Pietari Suuren ( Pietarin ym. kaupungin perustaja - Romanov) vaimo nimen Katariina I saanut (/ ortodoksinen kaste) oli suomalaista sukujuurta ( Suomen puolelta Ruotsia) jonka kautta kaikki Romanov jälkipolvet Venäjällä ym. polveutuvat hieman myös Suomesta!
      Näin ollen Suomessa ym. Euriopassa on myös runsaasti tätä sukua Plagman olevia sukulaisia heille ym.! ( Suomen Ehrnroothien esi-isä oli tällä nimellä ennen aatelointia esim.).
      Nyt tiedätte!
      Mutta Katariina Suuri ( ei ollut ruuna) oli myöhempää sukuun naitu prinsessa Saksasta ( myös Kustaa Vaasan jälkipolvia) joka sai myös uuden nimen ortodiksisuuden kasteen kautta Venäjällä. Hän oli aikansa elävä esimerkki jatkuvasta avionrikkojasta hovin miesten ja muiden kanssa!
      Hänen korkeutensa HEVOSTEN kanssa haureuden harjoittaminen on pitkälle legendaa, josta ei ole todisteita!
      Rauha heidän sielulleen ja teidän himoille!
      😇🤔🤐

    • Anonyymi

      Harva heppa lienee päässyt maistamaan arjalaista toosaa.

    • Anonyymi

      Hevosten parissa ikäni toimineena, on minua jo pitkään kiihottanut ajatus tuollaisesta telineestä joka Katariinallakin huhu puheiden mukaan oli siten, että ori ei koko mitaltaan voisi siinä olevaa naista astua.
      Olen nähnyt paljon uniakin itseni sellaisessa mutta en nyt 46 ikävuoteen mennessä ole fantasiaani päässyt toteuttamaan.
      En tosipaikan tullen välttämättä edes kykenisi tuollaiseen telineeseen asettua mutta ajatuksena se on värisyttävän kiihottava ja jonkinlaiseksi pakkomielteeksi mielikuviini juurtunut.
      Rva46

      • Anonyymi

        Siinä vittu löytyy kun konia nai. Niin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä vittu löytyy kun konia nai. Niin.

        Löystyy.


      • Anonyymi

        Onhan niitä ponejakin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siinä vittu löytyy kun konia nai. Niin.

        Ootko muka vitun löytänyt.Ei sellasia taida sun peräkammarissa olla eikä tuu olemaan.


      • Anonyymi

        Joskus nuorna miesnä tuli ladattua netistä videopätkiä ja niissä oli pari videopätkää jossa nainen joko imi hevosen kullia tai oli tuollaisessa telineessä.

        Spermaa tuli järkyttävä määrä. Yhdessä videossa, naisen posket pullistuu ja sitten suusta räjähtää spermat pitkin maata kun hevonen ruiskauttaa ja nainen joutuu päästämään kullin suusta ja sitten toinen ruisku tulee suoraan naisen naamalle. Toisessa videossa kalu oli syvällä naisen emättimessä ja sitten kulli sytkähti voimakkaasti kun ensimmäiset spermat täytti pillun. Toisella sytkähdyksellä, lensi spermaa järkyttävä määrä pillusta hevosen kyrvän sivuista telineelle ja hevosen kyrvälle. Se sperma on satavarmasti siitä paineesta lentänyt kyllä kohtuun asti, siitä ei ole epäilystäkään ja sitä on siellä uiskennellut ainakin puoli lasillista.

        Kuulemma sialla on niin kapea ja pitkä penis ja vielä itsekseen liikkuva ja "kohteeseen etsiytyvä", niin että se etsiytyy naisen kohtuun asti sisälle ja sen jälkeen se alkaa ruiskuttamaan ensin juoksevaa spermaa, sitten hieman paksumpaa ja lopuksi sen verran paksua että se ei meinaa valua ulos. Eli spermat jää sinne pitkäksi aikaa, kunnes hedelmöitys on tapahtunut ja se paksumpi sperma alkaa vetistyä ja valuu kerralla pillusta ulos. Sian orgasmi ja ejakulaatio saattaa kestää jopa puolen tunnin ajan, jolloin spermaa tulee koko ajan pilluun sisälle. Sitä on ihan järkyttävät määrät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko muka vitun löytänyt.Ei sellasia taida sun peräkammarissa olla eikä tuu olemaan.

        Löystyy, pelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus nuorna miesnä tuli ladattua netistä videopätkiä ja niissä oli pari videopätkää jossa nainen joko imi hevosen kullia tai oli tuollaisessa telineessä.

        Spermaa tuli järkyttävä määrä. Yhdessä videossa, naisen posket pullistuu ja sitten suusta räjähtää spermat pitkin maata kun hevonen ruiskauttaa ja nainen joutuu päästämään kullin suusta ja sitten toinen ruisku tulee suoraan naisen naamalle. Toisessa videossa kalu oli syvällä naisen emättimessä ja sitten kulli sytkähti voimakkaasti kun ensimmäiset spermat täytti pillun. Toisella sytkähdyksellä, lensi spermaa järkyttävä määrä pillusta hevosen kyrvän sivuista telineelle ja hevosen kyrvälle. Se sperma on satavarmasti siitä paineesta lentänyt kyllä kohtuun asti, siitä ei ole epäilystäkään ja sitä on siellä uiskennellut ainakin puoli lasillista.

        Kuulemma sialla on niin kapea ja pitkä penis ja vielä itsekseen liikkuva ja "kohteeseen etsiytyvä", niin että se etsiytyy naisen kohtuun asti sisälle ja sen jälkeen se alkaa ruiskuttamaan ensin juoksevaa spermaa, sitten hieman paksumpaa ja lopuksi sen verran paksua että se ei meinaa valua ulos. Eli spermat jää sinne pitkäksi aikaa, kunnes hedelmöitys on tapahtunut ja se paksumpi sperma alkaa vetistyä ja valuu kerralla pillusta ulos. Sian orgasmi ja ejakulaatio saattaa kestää jopa puolen tunnin ajan, jolloin spermaa tulee koko ajan pilluun sisälle. Sitä on ihan järkyttävät määrät.

        Pussit täynnä, kovasti paineessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootko muka vitun löytänyt.Ei sellasia taida sun peräkammarissa olla eikä tuu olemaan.

        Sinä löysävittuinen nainen olet hämähäkin verkkoa täynnä.😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joskus nuorna miesnä tuli ladattua netistä videopätkiä ja niissä oli pari videopätkää jossa nainen joko imi hevosen kullia tai oli tuollaisessa telineessä.

        Spermaa tuli järkyttävä määrä. Yhdessä videossa, naisen posket pullistuu ja sitten suusta räjähtää spermat pitkin maata kun hevonen ruiskauttaa ja nainen joutuu päästämään kullin suusta ja sitten toinen ruisku tulee suoraan naisen naamalle. Toisessa videossa kalu oli syvällä naisen emättimessä ja sitten kulli sytkähti voimakkaasti kun ensimmäiset spermat täytti pillun. Toisella sytkähdyksellä, lensi spermaa järkyttävä määrä pillusta hevosen kyrvän sivuista telineelle ja hevosen kyrvälle. Se sperma on satavarmasti siitä paineesta lentänyt kyllä kohtuun asti, siitä ei ole epäilystäkään ja sitä on siellä uiskennellut ainakin puoli lasillista.

        Kuulemma sialla on niin kapea ja pitkä penis ja vielä itsekseen liikkuva ja "kohteeseen etsiytyvä", niin että se etsiytyy naisen kohtuun asti sisälle ja sen jälkeen se alkaa ruiskuttamaan ensin juoksevaa spermaa, sitten hieman paksumpaa ja lopuksi sen verran paksua että se ei meinaa valua ulos. Eli spermat jää sinne pitkäksi aikaa, kunnes hedelmöitys on tapahtunut ja se paksumpi sperma alkaa vetistyä ja valuu kerralla pillusta ulos. Sian orgasmi ja ejakulaatio saattaa kestää jopa puolen tunnin ajan, jolloin spermaa tulee koko ajan pilluun sisälle. Sitä on ihan järkyttävät määrät.

        Näinkö persut on siis siitetty?


    • Anonyymi

      Siinä puuhassa on vittu löytynyt.

      • Anonyymi

        Löystynyt.


    • Anonyymi

      U­­­u­­­s­­­i seksi­­teatteri ava­­utu­­u Su­ome­en! Ku­­­tsu­­mme kai­kk­­i­­. Il­­­mo­­it­­tautum­­ine­­­n ry­­hmäämme tä­­äl­l­­ä 👉 https://seksi24.online/H/I0j7S0

    • Anonyymi

      Itseäkin kyllä kiihottaa orit ja isot koirat

      • Anonyymi

        Ori (hevonen) olisi kieltämättä todella kiihottava, tosin en varmasti uskaltaisi :D Poni ori olisi varmasti "sopivampi", vaikka sekin on tietääkseni melko iso. Koirasta onkin kokemusta. Nainen siis olen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ori (hevonen) olisi kieltämättä todella kiihottava, tosin en varmasti uskaltaisi :D Poni ori olisi varmasti "sopivampi", vaikka sekin on tietääkseni melko iso. Koirasta onkin kokemusta. Nainen siis olen.

        Onko paljonkin kokemusta koirasta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko paljonkin kokemusta koirasta?

        No mikä nyt on paljon, muutamia kymmeniä kertoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mikä nyt on paljon, muutamia kymmeniä kertoja.

        Millaisia kokemuksia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millaisia kokemuksia

        No ihan oman koiran kanssa on kokemukset. Iso koira, mutta ei ole kertaakaan "jäänyt nalkkiin" niinkuin jotkut väittää, että koiran kanssa voi käydä. Ihmisnaaraalla ei ole sellaista anatomiaa, että koira pystyisi jäämään "nalkkiin". Ajatus on kyllä kiihottava, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu. Urosta voi toki hetken aikaa pitää paikoillaan vaikka selästä silittelemällä, niin silloin tulee aika paljon spermaa sisälle. Mutta kuitenkin loppujenlopuksi homma menee koiran ehdoilla eikä siinä oikein voi ihminen hirveästi määrätä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ihan oman koiran kanssa on kokemukset. Iso koira, mutta ei ole kertaakaan "jäänyt nalkkiin" niinkuin jotkut väittää, että koiran kanssa voi käydä. Ihmisnaaraalla ei ole sellaista anatomiaa, että koira pystyisi jäämään "nalkkiin". Ajatus on kyllä kiihottava, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu. Urosta voi toki hetken aikaa pitää paikoillaan vaikka selästä silittelemällä, niin silloin tulee aika paljon spermaa sisälle. Mutta kuitenkin loppujenlopuksi homma menee koiran ehdoilla eikä siinä oikein voi ihminen hirveästi määrätä.

        No ei varmasti voi se on totta, koira on hätäinen kun vaan haistaa herkun ja pääsee sitä maistamaan😉 tää mies olis aivan himoissaan kun näkis kyseistä toimintaa livenä😋


    • Anonyymi

      Katariina Suuri tykkäsi myös siitä, että hänen jalkapohjiaan kutiteltiin. Ilmeisesti ihan ihmisten toimesta. Vai liekö eläimilläkin niitä nuolettanut.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      957
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe