Kysy "rasistilta"

Anonyymi-ap

Hei

Puhun ainoastaan omasta puolestani. En hyväksy epäinhimillistä kohtelua vaan haluan avata keskustelua omalta osaltani ja puhua avoimesti.

Kysymyksiä saa esittää. Toivon asiallisia kommentteja. Tässä rotuerottelulla tarkoitan taipumusta ulkonäön perusteella jaotella ihmisryhmiä. Mielestäni se on omalta osalta luonnollista.

Ajattelen että jokainen ansaitsee peruskunnioituksen. Ei ole hyväksyttävää tappaa tai kiduttaa ketään ulkonäkönsä perusteella. Ulkonäkö ei oikeuta esim palkkojen polkemiseen mutta ei myöskään positiiviseen kohteluun virallisissa tapauksissa.

Ihmisille on hyvä antaa mahdollisuus esittää persoonansa ja olemuksensa ulkonästä huolimatta. Asiallinen sananvapaus on ensisijainen. Koen persoonan ulkonäköä tärkeämmäksi. Siitä huolimatta identifioidun maltilliseksi rotuerottelijaksi. Ammatillisesti osaavassa ympäristössä rotuerottelu tuntuu hyvinpitkälle häviävän.

Koen vetoa auttaa ja tukea ensisijassa itseni kaltaisia ihmisiä. Koen epätoivoa, jos en saa olla itseni kaltaisessa seurassa. Minun on helpompi luontaisesti samaistua ihmisiin, jotka muistuttavat minua.
En pidä rotuerottelua tärkeinpänä yhteiskunnallisena tekijänä, mutta ajattelen että vertaisseura on arvokasta ja sitä pitäisi vaalia kunhan negatiivisilta kaikukopeilta vältytään.

Tämä on kuitenkin tärkeä aspekti, sillä esimerkiksi jotkin osat 30-luvun kansallissosialistisessa retoriikassa vetoavat minuun, sillä se saa tunteen kuulumisesta "aidosti" suurempaan "perheeseen". Haluaisin itse kanavoida sen joitain aspekteja hyvässä merkityksessä sen elävöittävän ja kummallisesti virkistävän luonteen vuoksi. Itselleni se oli tie ulos alakuloisuudesta. Tästä huolimatta tuomitsen Natsi Saksan julmuudet ja näen sen vastenmielisenä.

Siinä missä rikollinen käytös oman "rotuisilla" aiheuttaa pettynyttä inhoa ja halua laittaa vastuuseen purkkiin tai ruotuun. Eri "rotuisia" kohtaan on inhoa ja laittaa ensin vastuuseen ja sitten häätää luota häiritsemästä "ekosysteemiä".

Siinä missä menestys oman"rotuisilla" tuottaa ylpeyttä ja uskoa sekä halua toimia "esimerkin mukaan", saa toisen "rotuiset" näyttämään haastajilta. Erityisesti tämä tuli esiin silloin kun minulla ei ollut romanttisia esikuvia tai esikuvaa olla luontaisesti seurallinen saati kokemusta.

Pyydän asianmukaista keskustelua.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        91
        1485
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        156
        1159
      3. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        104
        1050
      4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        15
        917
      5. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        82
        860
      6. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        65
        773
      7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        40
        757
      8. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        289
        733
      9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        728
      10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

        Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
        Ikävä
        44
        702
      Aihe