Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

39

1403

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Julia voittoon.ihana .raikas ja suloinen

  • Anonyymi

   Selviytyjien peli on kaikille selvää, ihan turhaa uhrautua .Alkoi jo ärsyttää tuo hurskastelu

   • Anonyymi

    Teko sellainen, esitti uskovaistakin.


  • Anonyymi

   Kiitos taas kerran. Nämä jutut ovat todella... haaauuukootuusss...... tärk.....
   KROOOHH PYYYHH.... KRROOHH...
   😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴

  • Anonyymi

   Olisi nyt edes se kaksintaistelu näytetty ensin ja Virpi vasta sen jälkeen käynyt viittomaan. JOtain viihdettä edes!

  • Anonyymi

   Vit****Virpi voi voi, kun minä olen niin kiltti en voi äänestää ketään enkä voi voittaa kilpailussa ketään ( et muuten tainnut voittaa ensimmäistäkään kilpailua) . Tälläkin kertaa oli vapaamatkustajana kilpailussa. Älä ota enää yhteenkään kisaan osaa, koska olet ääliö. Miksi lähtee selviytyjiin, kun tietää jo lähtiessään mahdottomuuden. Voi hel*****
   Olen niin kiltti ööhh, ääh, lääh!
   Voi herran jumala mikä en viitsi kirjoittaa tähän tuota sanaa, kaikki kyllä arvaavat tuon puuttuvan sanan!

   • Anonyymi

    Virpi on kiltti kaunis ja hyväntahtoinen .


  • Anonyymi

   Virpi on hurahtanut uskoonko? Uskovaiset rakastavat kaikkea. Ei sovi enää milloinkaan mennä yhteenkään kilpailuun.
   Ei ollut omaa tahtoa missään vaiheessa. Muut veivät kuin pässiä narussa, mutta antoi ton Julia käärmeen viedä 100-0 itseään. Julian naama oli vit**** pirullinen kun sai miten halusi äänestyksen menevän manipuloituaan Virpin mukaan. Toivottavasti Julia käärme EI voita. Tommin pitää voittaa. Tommi on hyvä ja rehti kilpailija tosta kolmikosta. Samikin oli oikein lässyn, lässyn äijä.

   • Anonyymi

    Todellakin Julia veti höplästä Virpiä.
    Oksettaa tuommoinen lampaana esiintyminen.
    Toivottavasti ei osallistu enää.


   • Anonyymi

    Samaa mieltä. Tommi voittakoon.

    Helmerin tiputus oli ikävä käänne. Pelasi taidoillaan, ei ketkuillen.

    Miksiköhän Virpi yleensä lähti mukaan....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samaa mieltä. Tommi voittakoon.

    Helmerin tiputus oli ikävä käänne. Pelasi taidoillaan, ei ketkuillen.

    Miksiköhän Virpi yleensä lähti mukaan....

    Haluaa naamansa telkkariin kun muuten ei sitä sinne saa


  • Anonyymi

   Virpi oli yksi suosikeistani, vaikkei voittoa olisi ansainnutkaan. Turhan luovutuksen myötä hän on yksi eniten halveksimistani selviytyjät-pelaajista kautta aikain. Miksi lähteä _kilpailuun_ mukaan, jos on niin kiltti ettei halua voittaa ketään missään? Tuliko Virpi ajatelleeksi, että olemalla kiltti joillekin hän saattoi pilata toisten (kenties voiton enemmän ansaitsevien) pelin päästämällä väärät henkilöt jatkoon? Tuliko Virpi ajatelleeksi, että hän pilasi peliä muiden pelaajien ja katsojien kannalta muuttamalla omin päin kisan sääntöjä? Tuliko Virpi ajatelleeksi, että turha luovuttaminen nyt vain on tavattoman typerää ja lapsellista ja siten loukkaavaa muita kohtaan? Tuliko Virpi ajatelleeksi, että jos hän luovutti välttyäkseen pudottamasta muita, se oli oikeastaan hirmuisen itsekäs teko (ajatteli vain omaa mielihyvää ja kiltin maineen kiillotusta)?

   Virpi hyvä, älä koskaan enää mene televisioon äläkä osallistu mihinkään peliin tai kisaan! Parempi jos pysyt kotona piilossa etkä puhu kenellekään vaan häpeät yksin kellarissa pahvilaatikossa.

   • Anonyymi

    Ei se olisi kyennytkään voittamaan.


  • Anonyymi

   Tuon olisi pitänyt todellakin olla kilpailussa säännöissä kiellettyä tuollainen ykskaks toisen hyväksi lopettaminen, mitä teatteria. Mäkkärin olisi pitänyt sanoa, että ensin kaksintaistelu, ja sitten loppuun asti kaikkien on sääntöjen mukaan pelattava. Meni koko kisa poskelleen, Virpi säilyi mukana vaan siksi, kun paremmat söi toisiaan, ja tämä lillui mukana, kun kukaan ei nähnyt hänessä vaaraa, ja sitten hän teki lopussa itsestään numeron, ja lopetti kun pelkäsi putoavansa kuitenkin. Muita kohtaan paska temppu, jos Julia olisi kaksintaistelussa pudonnut, niin sitten putosi, tai Sami, nyt yksi raasku pilasi pelin lopputuloksen. Mitä sanoo raati päätöksessään ? Virpi pysy pois todellakin raamattusi kanssa kaikista tvn kisoista, ihmettelin että hän yleensä oli siellä.

  • Anonyymi

   Virpi pilasi tolla hemmetin teko kiltteydellään noiden HYVIEN kilpailijoiden voiton. Häpeä Virpi ja mene hiekkalaatikolle leikkimään. Olen niin kiltti Lääh, Pööh, Kääh voi että ja tähän kirosana .

   • Anonyymi

    Tekopyhä, näyttelee kilttiä


   • Anonyymi

    Virpi ei ole kiltti, näytti kyntensä jo kauan sitten. Tekopyhä. Oli vuosikausia Tauskin salarakas. Tauski oli naimisissa tuolloin. Toki Tauski on jokaisen hameenhelman kimpussa oleva hyypiö. Vakka valitsi kantensa.


  • Anonyymi

   Kysymys, että miksi Virpi lähti tohon kisaan ja hemmetti jo toistamiseen.
   Meni muiden tahdon mukaan ja pudottamassa parhaita kilpailijoita. Oikein surkimus!

  • Anonyymi

   Selviytyjät oli jo edellis kaudella perseestä. Pauli oli ylivoimaisesti paras kilpailija ja hän juuri sai katsojia mukaan. Mitä tapahtui noi vit….. tuomarit mitä hel….. he eivät äänestäneet Paulia voittajaksi vaikka olisi ehdottomasti hänen juuri tuon parhaan henkilön voittaa. Toi on ihan perseestä, että noi pudonneet mulksonit vielä päättävät voittajan ei vittu! Kyllä sääntöjä pitää muuttaa. Kilpailut kilpaillaan ja huonoiten pärjännyt putoaa pois ja lähtee vit…. Lopulta jäisi kolme kilpailijaa loppu kilpailuun ja PARAS joka voittaa kisan olisi VOITTJA. Toi koko kilpailu on tota vit…… juonimista, ei sitä ole kenenkään kiva katsoa, joten tämä oli minun viho viimeinen selviytyjät ohjelman katsomiseni. Niin saa… paska ja vit…. kiero ohjelma ketä varten tämä on tai nämä ohjelmat on suunniteltu? Ja muuten tässäkin finaalissa olisi ehdottomasti pitänyt olla kilpailun PARAS tyyppi ja se on HELMERI!

   • Anonyymi

    Typerä kieroilu pitäisi kieltää kaikissa kilpailuissa, nyt jo BB:ssä ja Farmillakin. Tuomarit ja tuottajat tietysti kieroilee kaikissa kilpailuissa.


   • Anonyymi

    Helmerin itsekehu teki taas tepposet pitäis pitää pienempää suuta ,eikä vaan itseään mainostamalla koko ajan kuin varmalla pohjalla hän on ,ja oli koko ajan antoi sellaisen kuvan että voittaa. Ilme oli näkemisen arvoinen kun kuuli nimensä ,ja lähtö tuli.


  • Anonyymi

   Myös minun viimeinen selviytyjät ohjelman katsominen jäi tähän. En tule koskaan enää katsomaan näin ala-arvoista ja sairasta ohjelmaa. Oliko se muuten niin, että Paulikin oli henkisesti huonossa kunnossa kisan jälkeen, että piti hakea ammatti apua henkiseen tasapainon takaisin saamiseksi. Vai olenko väärässä näin muistaisin lukeneneeni jostakin????
   Siksiköhän Pauli jätti nyt tämän kilpailunkin väliin. Kovin sairasta touhua ja turha ohjelma.

  • Anonyymi

   Jätetään katsomatta tuota todella huonoa ohjelmaa. Juuri niin ihan niin kuin tässäkin lopussa. Karmeeta käärmeilyä. Ohjelmassa ihmiset tehdään henkisesti, että fyysisesti sairaiksi.
   Heimo neuvostossakin näkee, että miten pelokkaita kilpailijat ovatkaan paitsi se henkilö joka on voittanut koskemattomuuden. Jäljelle jääneet jäsenet ovat todella peloissaan niin, että silmät kiiluen ja sydän pamppaillen odottavat tuomiota. Miten joku hullu on taas keksinyt tuonkin ohjelman, joku ulkolainen zombi ja sitten Suomi tekee perässä.

   • Anonyymi

    No mutta kyllähän ne tietää nämä kilpailijat mitä siitä seuraa.turha itkeä jälkeenpäin kovasti on tyrkyllä tulijoita noihin hömppäkisoihin .Nämä vakio ihmiset ovat ihan sillä töin kiertävät kaikki mihin suinkin pääsevät.


  • Anonyymi

   Totta juuri mitä tuossa edellä kirjoittaja kirjoitti, että Helmeri todellakin voitti kilpailut T-A-I-D-O-L-L-A, eikä ketkuiluilla!
   Vaikka helmeri ei fyysisesti voittanutkaan, niin Helmeri voitti kilvan katsojien silmissä. Kiitos helmeri!
   🙏🙏🙏
   ❤️❤️❤️

   • Anonyymi

    Pok voitti taidoilla ja fyysisesti, oli ylivoimainen.


  • Anonyymi

   Pok on todella huono hävijä. Kun Helmeri ei valinnut Pokia mukaansa voito palkinto juttuun, niin oli tosi vihainen. Ja kun putosi pois, niin silmistä näkyi valtava viha.
   Vaikka Pok olisi miten vahva kilpailija, mutta psyyke ei ole kuitenkaan kohdallaan.

   • Anonyymi

    Vieläkin yksiön vanhapiika olet katkera Pokille kun oli ylivoimainen :D


  • Anonyymi

   Samaa mieltä ja kyllä paistoi läpi loppu pelissä tuon valtavan vihan tunteen Helmeriä kohtaan. Koska hänen piti tunnustaa itselleen olevansa huonompi Helmeriä. Vihan hallinta kursseille Pokin askeleet pitäisi viedä. Taitaa poika olla tulirulla!

   • Anonyymi

    Mene yksiön vanhapiika vihanhallintakurssille, ei tuo katkeruutesi parhaita miehiä kuten Pokia kohtaan ole normaalia!


  • Anonyymi

   Mikä on selviytyjien pääpalkinto, kenties iso summa rahaa?

  • Anonyymi

   Rahasta menee iso-osa veroihin, mutta hakevat julkisuutta ja lomaa ehkä?
   Eihän tuonne normaalit ihmiset lähde.
   Noi onnen onkijat ja narsistiset pölhöt sinne menee.

  • Anonyymi

   Toi vitu käärme putosi!👏👏👏👏🙄🙄👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯

  • Anonyymi

   Julia!
   🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  • Anonyymi

   Julia putosi vitun hyvä!
   👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  • Anonyymi

   Hyvä, että se vit…. Julia putosi! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🖐🤣🤣🤣🤣

  • Anonyymi

   Jos Tommi EI voita, niin en koskaan katso tätä paskaa!

  • Anonyymi

   Ohjelman tuottajat eivät noudattaneet formaatin sääntöjä, ei luovuttamalla kuulu laskea ketään jatkoa. Toivottavasti jokut ilmpoittaa formaatin omistajalle ja voitto annetaan Tommille.

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   271
   2348
  2. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   318
   1436
  3. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   51
   1319
  4. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   16
   1250
  5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   1225
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   272
   1107
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   994
  8. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   324
   980
  9. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   823
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   60
   802
  Aihe