Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa!

Lue Virpin perustelut luovuttamiselle:
https://www.suomi24.fi/viihde/voi-ei-selviytyjat-luovuttaja-virpi-rehellisena-vaikeasta-paatoksestaan-ei-ole-pelkoa-etta?s24

39

1602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Julia voittoon.ihana .raikas ja suloinen

    • Anonyymi

      Selviytyjien peli on kaikille selvää, ihan turhaa uhrautua .Alkoi jo ärsyttää tuo hurskastelu

      • Anonyymi

        Teko sellainen, esitti uskovaistakin.


    • Anonyymi

      Kiitos taas kerran. Nämä jutut ovat todella... haaauuukootuusss...... tärk.....
      KROOOHH PYYYHH.... KRROOHH...
      😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴

    • Anonyymi

      Olisi nyt edes se kaksintaistelu näytetty ensin ja Virpi vasta sen jälkeen käynyt viittomaan. JOtain viihdettä edes!

    • Anonyymi

      Vit****Virpi voi voi, kun minä olen niin kiltti en voi äänestää ketään enkä voi voittaa kilpailussa ketään ( et muuten tainnut voittaa ensimmäistäkään kilpailua) . Tälläkin kertaa oli vapaamatkustajana kilpailussa. Älä ota enää yhteenkään kisaan osaa, koska olet ääliö. Miksi lähtee selviytyjiin, kun tietää jo lähtiessään mahdottomuuden. Voi hel*****
      Olen niin kiltti ööhh, ääh, lääh!
      Voi herran jumala mikä en viitsi kirjoittaa tähän tuota sanaa, kaikki kyllä arvaavat tuon puuttuvan sanan!

      • Anonyymi

        Virpi on kiltti kaunis ja hyväntahtoinen .


    • Anonyymi

      Virpi on hurahtanut uskoonko? Uskovaiset rakastavat kaikkea. Ei sovi enää milloinkaan mennä yhteenkään kilpailuun.
      Ei ollut omaa tahtoa missään vaiheessa. Muut veivät kuin pässiä narussa, mutta antoi ton Julia käärmeen viedä 100-0 itseään. Julian naama oli vit**** pirullinen kun sai miten halusi äänestyksen menevän manipuloituaan Virpin mukaan. Toivottavasti Julia käärme EI voita. Tommin pitää voittaa. Tommi on hyvä ja rehti kilpailija tosta kolmikosta. Samikin oli oikein lässyn, lässyn äijä.

      • Anonyymi

        Todellakin Julia veti höplästä Virpiä.
        Oksettaa tuommoinen lampaana esiintyminen.
        Toivottavasti ei osallistu enää.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä. Tommi voittakoon.

        Helmerin tiputus oli ikävä käänne. Pelasi taidoillaan, ei ketkuillen.

        Miksiköhän Virpi yleensä lähti mukaan....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Tommi voittakoon.

        Helmerin tiputus oli ikävä käänne. Pelasi taidoillaan, ei ketkuillen.

        Miksiköhän Virpi yleensä lähti mukaan....

        Haluaa naamansa telkkariin kun muuten ei sitä sinne saa


    • Anonyymi

      Virpi oli yksi suosikeistani, vaikkei voittoa olisi ansainnutkaan. Turhan luovutuksen myötä hän on yksi eniten halveksimistani selviytyjät-pelaajista kautta aikain. Miksi lähteä _kilpailuun_ mukaan, jos on niin kiltti ettei halua voittaa ketään missään? Tuliko Virpi ajatelleeksi, että olemalla kiltti joillekin hän saattoi pilata toisten (kenties voiton enemmän ansaitsevien) pelin päästämällä väärät henkilöt jatkoon? Tuliko Virpi ajatelleeksi, että hän pilasi peliä muiden pelaajien ja katsojien kannalta muuttamalla omin päin kisan sääntöjä? Tuliko Virpi ajatelleeksi, että turha luovuttaminen nyt vain on tavattoman typerää ja lapsellista ja siten loukkaavaa muita kohtaan? Tuliko Virpi ajatelleeksi, että jos hän luovutti välttyäkseen pudottamasta muita, se oli oikeastaan hirmuisen itsekäs teko (ajatteli vain omaa mielihyvää ja kiltin maineen kiillotusta)?

      Virpi hyvä, älä koskaan enää mene televisioon äläkä osallistu mihinkään peliin tai kisaan! Parempi jos pysyt kotona piilossa etkä puhu kenellekään vaan häpeät yksin kellarissa pahvilaatikossa.

      • Anonyymi

        Ei se olisi kyennytkään voittamaan.


    • Anonyymi

      Tuon olisi pitänyt todellakin olla kilpailussa säännöissä kiellettyä tuollainen ykskaks toisen hyväksi lopettaminen, mitä teatteria. Mäkkärin olisi pitänyt sanoa, että ensin kaksintaistelu, ja sitten loppuun asti kaikkien on sääntöjen mukaan pelattava. Meni koko kisa poskelleen, Virpi säilyi mukana vaan siksi, kun paremmat söi toisiaan, ja tämä lillui mukana, kun kukaan ei nähnyt hänessä vaaraa, ja sitten hän teki lopussa itsestään numeron, ja lopetti kun pelkäsi putoavansa kuitenkin. Muita kohtaan paska temppu, jos Julia olisi kaksintaistelussa pudonnut, niin sitten putosi, tai Sami, nyt yksi raasku pilasi pelin lopputuloksen. Mitä sanoo raati päätöksessään ? Virpi pysy pois todellakin raamattusi kanssa kaikista tvn kisoista, ihmettelin että hän yleensä oli siellä.

    • Anonyymi

      Virpi pilasi tolla hemmetin teko kiltteydellään noiden HYVIEN kilpailijoiden voiton. Häpeä Virpi ja mene hiekkalaatikolle leikkimään. Olen niin kiltti Lääh, Pööh, Kääh voi että ja tähän kirosana .

      • Anonyymi

        Tekopyhä, näyttelee kilttiä


      • Anonyymi

        Virpi ei ole kiltti, näytti kyntensä jo kauan sitten. Tekopyhä. Oli vuosikausia Tauskin salarakas. Tauski oli naimisissa tuolloin. Toki Tauski on jokaisen hameenhelman kimpussa oleva hyypiö. Vakka valitsi kantensa.


    • Anonyymi

      Kysymys, että miksi Virpi lähti tohon kisaan ja hemmetti jo toistamiseen.
      Meni muiden tahdon mukaan ja pudottamassa parhaita kilpailijoita. Oikein surkimus!

    • Anonyymi

      Selviytyjät oli jo edellis kaudella perseestä. Pauli oli ylivoimaisesti paras kilpailija ja hän juuri sai katsojia mukaan. Mitä tapahtui noi vit….. tuomarit mitä hel….. he eivät äänestäneet Paulia voittajaksi vaikka olisi ehdottomasti hänen juuri tuon parhaan henkilön voittaa. Toi on ihan perseestä, että noi pudonneet mulksonit vielä päättävät voittajan ei vittu! Kyllä sääntöjä pitää muuttaa. Kilpailut kilpaillaan ja huonoiten pärjännyt putoaa pois ja lähtee vit…. Lopulta jäisi kolme kilpailijaa loppu kilpailuun ja PARAS joka voittaa kisan olisi VOITTJA. Toi koko kilpailu on tota vit…… juonimista, ei sitä ole kenenkään kiva katsoa, joten tämä oli minun viho viimeinen selviytyjät ohjelman katsomiseni. Niin saa… paska ja vit…. kiero ohjelma ketä varten tämä on tai nämä ohjelmat on suunniteltu? Ja muuten tässäkin finaalissa olisi ehdottomasti pitänyt olla kilpailun PARAS tyyppi ja se on HELMERI!

      • Anonyymi

        Typerä kieroilu pitäisi kieltää kaikissa kilpailuissa, nyt jo BB:ssä ja Farmillakin. Tuomarit ja tuottajat tietysti kieroilee kaikissa kilpailuissa.


      • Anonyymi

        Helmerin itsekehu teki taas tepposet pitäis pitää pienempää suuta ,eikä vaan itseään mainostamalla koko ajan kuin varmalla pohjalla hän on ,ja oli koko ajan antoi sellaisen kuvan että voittaa. Ilme oli näkemisen arvoinen kun kuuli nimensä ,ja lähtö tuli.


    • Anonyymi

      Myös minun viimeinen selviytyjät ohjelman katsominen jäi tähän. En tule koskaan enää katsomaan näin ala-arvoista ja sairasta ohjelmaa. Oliko se muuten niin, että Paulikin oli henkisesti huonossa kunnossa kisan jälkeen, että piti hakea ammatti apua henkiseen tasapainon takaisin saamiseksi. Vai olenko väärässä näin muistaisin lukeneneeni jostakin????
      Siksiköhän Pauli jätti nyt tämän kilpailunkin väliin. Kovin sairasta touhua ja turha ohjelma.

    • Anonyymi

      Jätetään katsomatta tuota todella huonoa ohjelmaa. Juuri niin ihan niin kuin tässäkin lopussa. Karmeeta käärmeilyä. Ohjelmassa ihmiset tehdään henkisesti, että fyysisesti sairaiksi.
      Heimo neuvostossakin näkee, että miten pelokkaita kilpailijat ovatkaan paitsi se henkilö joka on voittanut koskemattomuuden. Jäljelle jääneet jäsenet ovat todella peloissaan niin, että silmät kiiluen ja sydän pamppaillen odottavat tuomiota. Miten joku hullu on taas keksinyt tuonkin ohjelman, joku ulkolainen zombi ja sitten Suomi tekee perässä.

      • Anonyymi

        No mutta kyllähän ne tietää nämä kilpailijat mitä siitä seuraa.turha itkeä jälkeenpäin kovasti on tyrkyllä tulijoita noihin hömppäkisoihin .Nämä vakio ihmiset ovat ihan sillä töin kiertävät kaikki mihin suinkin pääsevät.


    • Anonyymi

      Totta juuri mitä tuossa edellä kirjoittaja kirjoitti, että Helmeri todellakin voitti kilpailut T-A-I-D-O-L-L-A, eikä ketkuiluilla!
      Vaikka helmeri ei fyysisesti voittanutkaan, niin Helmeri voitti kilvan katsojien silmissä. Kiitos helmeri!
      🙏🙏🙏
      ❤️❤️❤️

      • Anonyymi

        Pok voitti taidoilla ja fyysisesti, oli ylivoimainen.


    • Anonyymi

      Pok on todella huono hävijä. Kun Helmeri ei valinnut Pokia mukaansa voito palkinto juttuun, niin oli tosi vihainen. Ja kun putosi pois, niin silmistä näkyi valtava viha.
      Vaikka Pok olisi miten vahva kilpailija, mutta psyyke ei ole kuitenkaan kohdallaan.

      • Anonyymi

        Vieläkin yksiön vanhapiika olet katkera Pokille kun oli ylivoimainen :D


    • Anonyymi

      Samaa mieltä ja kyllä paistoi läpi loppu pelissä tuon valtavan vihan tunteen Helmeriä kohtaan. Koska hänen piti tunnustaa itselleen olevansa huonompi Helmeriä. Vihan hallinta kursseille Pokin askeleet pitäisi viedä. Taitaa poika olla tulirulla!

      • Anonyymi

        Mene yksiön vanhapiika vihanhallintakurssille, ei tuo katkeruutesi parhaita miehiä kuten Pokia kohtaan ole normaalia!


    • Anonyymi

      Mikä on selviytyjien pääpalkinto, kenties iso summa rahaa?

    • Anonyymi

      Rahasta menee iso-osa veroihin, mutta hakevat julkisuutta ja lomaa ehkä?
      Eihän tuonne normaalit ihmiset lähde.
      Noi onnen onkijat ja narsistiset pölhöt sinne menee.

    • Anonyymi

      Toi vitu käärme putosi!👏👏👏👏🙄🙄👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯

    • Anonyymi

      Julia putosi vitun hyvä!
      👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

    • Anonyymi

      Hyvä, että se vit…. Julia putosi! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🖐🤣🤣🤣🤣

    • Anonyymi

      Jos Tommi EI voita, niin en koskaan katso tätä paskaa!

    • Anonyymi

      Ohjelman tuottajat eivät noudattaneet formaatin sääntöjä, ei luovuttamalla kuulu laskea ketään jatkoa. Toivottavasti jokut ilmpoittaa formaatin omistajalle ja voitto annetaan Tommille.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      7931
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      86
      4022
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1343
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      76
      1105
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1062
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1017
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      125
      858
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      728
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      725
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      40
      689
    Aihe