Mikä on pilkkaamisen bonus ja palkinto? ( mm. Paavaliin suunnattu)

Anonyymi-ap

Mikä on pilkkaamisen bonus ja palkinto? ( mm. Paavaliin suunnattu)



Mitä Raamattu kyseisestä asiasta kirjoittaa?

Paljonkin!


Pilkkaamisen finaali, saldo ja "palkinto" on adekvaattisessa yhteydessä siihen MITÄ taikka ketä pilkataan, herjataan? Mistä asioista?

Kaikkein raskauttavin laji on Jumalan asioihin tähdätty pilkkaaminen. Ja sen voi ymmärtää?

Jos syntinen savi-ihminen, syntynyt syntiesssä sukukunnassa alkaa nostaa nokkaansa, ja alkaa herjata Jumalan asioita. Jumalan menneitä valintoja ja päätöksiä? Kuin YliOppinut, OmaTekoinen tuomarin köntys? Joka nostaa itsensä kuin "jumalaakin viisaammaksi"? Ja? Aloittaa oikein herjausmission Jumalan valtakuntaa vastaan?


Paavaliin tähdätty valheagenda = julkea hyökkäys Jumalan valtakuntaa vastaan
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Olemme (näiden foorumien käyttäjät) saaneet oikein vahvan julkisen näytön sellaisesta pilkkaamisesta, jonka kohteena on ollut Jeesuksen valitsema apostoli Paavali. Mutta?

Syvällisemmin on ollut ja on kyse Jumalan pilkkaamisesta. Siksi?

Että pilkatessaan esimerkiksi sitä, että Jumala antoi Paavalille kurituksen lajin (jotta tämä ei "ylpistyisi" ) - tämä pilkkaaja on nostanut ITSENSÄ Jumalan viisauden ja päätösten yläpuolelle!

Kun hän samalla kirjoittaa KYMMENIÄ toistuvia valheita Paavalista ( vastoin UT:n selkeää sanaa, 2 Kor 12:1- 11) hänen on nähtävä syyllistyneen moninkertaiseen valheeseen ja pilkkaamiseen.


Nouseminen Jumalan arvovaltaa vastaan = Majesteettirikos
-----------------------------------------------------------------------

Pahin laji näistä on yritys romuttaa Jumalan arvovaltaa. Suvereenia päätösvaltaa.

Siis sitä, että kun Jumala rakkaudessaan ja varjellakseen Paavalia ylpeyden synniltä ( = koska Paavali sai mm. nähdä taivaan asioita, 1 Kor 12:1-7) - valitsi sen kuritustavan, joka on kerrottu em:ssa Ut:n kirjoituksessa. . .
Kun Jumala itse oli sen niin hyväksi nähnyt! - Ja kun vuonnan 2022 joku julkea koettaa tätä Jumalan aivoitusta pilkata? Ja samalla leimaa Paavalia "saatanan palvelijaksi" - niin mitä tästä?

Kyse on karkeimmasta ja räikeimmästä teosta. Kyse on Majesteettirikoksen näytöstä. Suvereenia Jumalan hallinta-ja päätösvaltaa koskevasta rikkomuksesta.

Meidän savi-ihmisten oikeudeksi ei ole annettu Arvostella Maailmankaikkeuden Ylimmän hallitsijan menettelyjä. Ei siis myöskään sitä, mitä tapahtui Jumalan ja Hänen uskollisen apostolinsa Paavalin työtehtävissä.

Törkeän lajin synti ja rikkomus - finaali ja saldo sen mukainen
-------------------------------------

Kyseessä näyttää olevan tietoinen ja tahallinen teko. Jatkettu valehtelu ja Paavalin pilkkaaminen.
Tietoinen ja tahallinen teko täyttää kriminaalisen teon tunnusmerkistön (profaanilla tasolla).
Se on vastaavaa myös Jumalan valtakunnan asioissa.
Tahattomat lipsahdukset, hairahdukset. Ne ovat eri sarjaa.

Raskauttavaa lajia?
---------------------

* Kun Paavalia on siis herjattu, väitetty "tappokomitean päälliköksi", valehtelijaksi, joka lajin nimittelyä! Ja lopuksi vielä valheella että "saatana meni Paavaliin Korinttossa", niin älköön kukaan edes kuvitelko - etteikö Jumala puuttuisi (lopuksi) tällaiseen pilkkaamiseen? https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646785/(torkeita)--valheita-apostoli-paavalista!

* Kun jokainen UT:n tekstejä lukenut ( tunteva) tietää, miten suurilla kärsimyksillä apostoli Paavali toimitti "pakanain apostolin" rankkaa tehtävää! Kuinka uskollisesti hän kesti ja kärsi, ja toimitti työtään. Joka kantaa hedelmää tälläkin hetkellä!

* Kun hän sitten vielä Jumalan armosta sai sen "pistimen lihaansa" - ulkoiseen olemukseensa, joka piti hänet nöyränä. (2 Kor 12: 1-11) Tämä Jumalan varjeluskeino oli erittäin raskas kärsimystie?


* Kun joku alkaa tämän lajin asioissa "pilkata" ihmisveljeään? On kyseessä perkeleellinen ja sadistinen paketti. Sellainen- jonka päällä lepää - mikä? Toisen kärsimyksen herjaaminen, pilkkaaaminen, kärsivän syyllistäminen - se on niin raskauttava laji, että se ei jää vaille Jumalan puuttumista!



Tässä ketjussa siitä asiasta:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17648559/mita-on-luvassa-paavalin-herjaajille-ja-hapaisijoille

13

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä on aika todeta?

    • Anonyymi

      Korjaus alouituksen numerovirheeseen. 1 Kor 12:1-7

      Pitää siis olla 2. kor 12:1.7

    • Anonyymi

      Jo Paaavali itse sai nähdä räikeää pilkkaamista ja harhaoppeja!
      Jotkut olivat niin pahuuden läpitunkemia harhaopeissaan ja pilkkaamisessaan, että
      Paavali joutui solveltaan heihin ankarinta lajia kuritusta:

      "jättämistä saatanan haltuun kuritettavaviksi"

      Sellaisen tason sanktio oli siis äärimmäistä tasoa, silloin. Ja on nytkin. Mutta on tapauksia, joissa Jumala edelleen soveltaa tätä samaa kurituksen lajia.

      Ja kukapa voisi otella Herraa vastaan, jos - ja kun - Hän niin päättää?



      Hän neuvoo Timoteusta: 1 Tim 1:19-20

      • " -- säilyttäen uskon ja hyvän omantunnon, jonka eräät ovat hyljänneet ja uskossaan haaksirikkoon joutuneet."
      "Niitä ovat Hymeneus ja Aleksander, jotka minä olen antanut saatanan haltuun, kuritettaviksi, etteivät enää pilkkaisi."

      • "Näin on käynyt Hymenaiokselle ja Aleksandrokselle. Olen luovuttanut heidät Saatanan kuritettaviksi, jotta he oppisivat olemaan pilkkaamatta Jumalaa. Sillä ne, jotka ovat hylänneet tämän, ovat kaataneet maahan uskonsa." ( 1 Tim 1:19-20, 1776)

      • Niin kuin Hymeneos ja Aleksandros, nämä, jotka minä luovutin satanan hallintaan, etteivät olisi pilkkaamassa.


      • " Mutta pysy erilläsi epäpyhistä ja tyhjistä puheista, sillä niiden puhujat menevät yhä pitemmälle jumalattomuudessa, ja heidän puheensa jäytää ympäristöään niinkuin syöpä. Niitä ovat Hymeneus ja Filetus.." ( 2 Tim 21-16-17)

      • " Mutta siivottomat ja kelvottomat sanat hylkää, jotka paljon jumalatointa menoa saattavat.
      Ja heidän puheensa syö ympäriltänsä niinkuin ruumiin mato; joista on Hymeneus ja Philetus"

    • Anonyymi

      Miksi pilkkaaja välittäisi mitään siitä mitä Raamatussa on kirjoitettu. Jos välittäisi, ei hän ensinnäkään pilkkaisi, vaan osoittaisi rakkautta. Hän on saatanan asialla kuin Raamattu on lyömäase. Tai niin jokainen, jolle se on vain sitä.

      • Anonyymi

        Saatanan asialla.


    • Anonyymi

      Saatanan valheväki taas koettaaa onneaan ja kirjotitaa valheita apostoli Paavalista.

      • Anonyymi

        Jos etsijä lukee näitä juttuja niin varma on ettei tule luottamaan kehenkään uskovaiseen . Monet lauseet on ihan hourimista


    • Anonyymi

      Se on eräänlaista äärikristillisyyttä että on tuomitsevampi kuin mitä Raamattu ja Paavali. Ja sentään Paavalin sanoista on menty käräjille. Nyt mennään vielä senkin yli.

    • Anonyymi

      Vauvakastetut lahkolaiset rienaajat ovat musta maalanneet Paavalia, jolle Jeesus itse opetti ristinuskon ja Uuden Liiton!
      He ovat myös pilkanneet Pyhää Henkeä!
      Heillä ei ole toivoa! He jatkavat rienaamista loppu elämänsä!

    • Anonyymi

      Paavalia saa pilkata juuri niin paljon kuin lystää. Siitä ei koidu yhtään mitään seurauksia. Mies kun on ollut kuolleena jo kohta pari tuhatta vuotta.

      • Anonyymi

        Vauvakastetut lahkolaiset ovat rienanneet Jeesuksen Paavalille antamaa opetusta ristinuskosta ja Uuden Liiton oppia.
        He eivät ole kristittyjä!


    • Anonyymi

      Tällä foorumilla pilkan kohteina ovat "Raamatun henkilöistä" pääasiassa Pyhä Henki sekä Paavali.

      Ketkä heitä pilkkaavat?

      - Pääasiassa ja alkuunpanijoina: lähinnä rabbiiniseen juutalaiseen uskontoon tavalla tai toisella liittyvät, talmudismin hengessä vaikuttavat uususkontoiset, ilm. nk. messiaaniset tai heitä lähellä olevat muut "uususkoiset". On olemassa esim. joku "nooalainen usko", kaikkien noiden puljujen nimiä ja johtajia en tiedä.

      - Sitten kyllä, valitettavasti, jokunen luterilaista uskoa tunnustava henkilö on myös riehaantunut vastustamaan ja häpäisemään, erityisesti Pyhän Hengen armolahjoja omaavia kristittyjä.

      On olemassa erikseen todellakin Pyhän Hengen vaikuttamaa kielilläpuheen, parantamisen ja esim. profetoimisen armolahjan omaavia, mutta sitten myös uuskarismaattisen harhaopin vainuttamia, mitä lie uskonnollismielisiä jumalattomia, joissa vaikuttaa ihan muu kuin Jumalan Pyhä Henki.

      Kielilläpuhetta on erilaista: on Jumalan Pyhän Hengen vaikuttamaa, mutta myös nk. ihmislihan kuin riivaajienkin vaikuttamaa. Näitä ei saa kuvitella yhdeksi ja samaksi "ilmiöksi".

      Esim. kielet ovat erilaisia, eivätkä kaikki "molota". Aito kielilläpuhe on aitoa kielilläpuhetta, PH:n vaikutuksessa.

      Kielilläpuheen pilkkaaminen on Jumalan oman sanan, Pyhän Hengen oman puheen pilkkaamista!

      Myöskin kasteen pilkkaaminen on Kristuksen teon pilkkaamista. Kristillinen kaste on kristillinen kaste, käytetään siihen vettä kourallinen, kulhollinen, tai vaikka altaallinen. Maailmassa on monenlaisia kasteita. Kristillinen kaste ja juutalainen mikve-kaste eivät ole merkitykseltään samoja.

      Kaikki upotuskastetut eivät ole uudelleenkastettuja. Minua ei oltu lapsena kastettu. Olin tässä mielessä pakana, kunnes itse halusin kasteen. Itseni on kastettu yhden kerran, nuorena, upotuskasteella.

    • Anonyymi

      Niin kyllä Paavalia voi pilkata tietenkin, mutta jos on tuomitsevampi kuin Paavali niin silloin on aika tavalla äärikristitty kun niistä muka suvaitsevan hurmostelijan puheista on menty käräjille ja itse panee vielä paremmaksi.

      Yleensä mitkään ääriilmiöt eivät tuo mukanaan mitään hyvää ja jos uskonelämässä alkaa olemaan tuomitsevampi kuin Paavali ja pitämään häntä liian leväperäisenä, niin liikutaan todella vaarallisilla vesillä. Ollaan kristillisen ääriajattelun laidalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4320
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4225
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3996
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2837
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2531
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2094
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2013
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1659
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe