Antikristus vallassa jopa 500 vuotta?

Anonyymi-ap

Antikristus pääperiaattessa on vain kristinuskon pronssia matalammat ainekset eli savi ja rauta. Patsaan jalat koostuu aina 10 valtakunnasta savi-rautaisesta. Niin tänä päivänäkin on ANTIKRISTUS 10 suuren valtakunnan muodostama liitto joka saattaa kestää 500 vuottakin. Aika on kova.

10 antikristusvaltakuntaa: Yhdysvallat, Venäjä, Britannia, Kiina, Arabia, Mafia, Israel, Ranska jne.

Onko Nostradamuksen 1999 Terrorin Kuningas eli Venäjän johto sitten tuon 10 päisen Ravana pedon ylin pää? Siltä vaikuttaa.

Kaikki nuo 10 ovat pudonneet kristinuskon eli pronssin kyydistä ja sotkeutuneet savi-raudaksi. Ne ovat alhaisia rikollisia Mafiosoja ja kuitenkin niistä alkaa muodostua uusi patsas. Ne ovat patsaan perusta ja suuntaviivojen antaja.

Emme voi tuomita edes antikristusta, vaikka se tuhoaa vanhurskaat ja pyhät.

5

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Danielin kirja tapahtumineen toistuu syklisesti.
      Jumalan valtakunta tuhoaa patsaan pölyksi aina noustessaan valtaan, mutta uusi patsas ja sen 10 savi-rauta varvasta alkaa nostaa heti päätään.

      Tulee syklisesti yhä uusia Jumalan valtakuntia ja yhä uusia patsaita. Se tarkoittaa että kamppailu ja kilvoittelu jumalattomia vastaan on ikuista.

      Mitä tässä ajassa tiedämme:
      1. Täydellinen pahennus ja uskosta luopuminen tapahtui 2011
      2. Antikristus, joka on 10 päinen Ravana peto on jo pitkään ollut vallassa täysin paheellisena pedofiilinä , raiskaajana ja murhaajana.
      3. Odotamme Imaami Mahdia, mutta hän saattaa olla yllättäen yksi antikristuksen päistä?
      4. Odotamme Profeetta Isaa tuhoamaan Antikristuksen, mutta aina kun yksi kymmenestä päästä tuhoutuu niin nousee kaksi uutta tuolle Hydralle.
      5. Vasta 2500 jKr tienoilla Intian Rama eli Karitsa onnistuu Antikristuksen kukistamaan.

    • Anonyymi

      Kaikki edellä mainittu löytyy kirjoista: Johanneksen Ilmestys, Ramayana, Egyptian book of dead, Danielin kirja.

      Egyptin kuolleiden kirjan johdanto kuvaa kymmentä muinaista suurvaltakuntaa jotka aina menettäessään yhden kasvattavat kaksi tilalle.
      10-20-40-80-160-320-jne.

      Johanneksen Ilmestys ja Danielin kirja kuvaa nuo 10 valtakuntaa savi-rautaisiksi Kristuksesta luopuneiksi varpaiksi joiden varassa kaikki myöhempi kehitys tapahtuu.

      Ramayana kuvaa Kuningas Raman yhteenottoa tuo 10 päisen pedon kukistamiseksi.

      Vielä voisin mainita että Mahabharata teos saattaa toteen käydä ennen Ramayanaa.
      Mahabharata 2100-2300
      Ramayana 2300-2500

      On turha kuvitella että antikristus kukistuu. Se on vain vertauskuva joka kuvaa savi-rautaan vajonnutta maailmaa, jossa täydellinen turmelus on tapahtunut.

    • Anonyymi

      Täydellinen pahennus on sitä että koko kultapäinen patsas romahti saveen ja tomuun nokalleen. Kaikista tuli savea, pölyä ja tuhkaa.
      Mutta on yhä joitakin kristittyjä, muslimeja juutalaisia jotka tekopyhästi teeskentelee olevansa puun oksalla korkeassa asemassa.

      Vaikka ovat uskosta luopunutta sontaa ja pölyä.

      Tuo teeskentely aiheuttaa vihaa ja vainoa. Ahdistusta, kilvoittelua ja taistelua.
      Kuka on se, joka tällä kertaa voi korottaa maailman pölystä ja tuhkasta? Ja kenet korotetaan?

      Se on vain ja ainoastaan oikea Imaami Mahdi.
      Ainakin hän kokeilee ensimmäisenä. Toinen mahdollisuus on Intia. Ja jokin kolmaskin tie vielä on.

      • Anonyymi

        Maailmankaikkeuden pimeissä, selittämättömissä mysteereissä asuva pelko on muinaisista ajoista lähtien vastustamattomasti herättänyt ihmisten huomion. Tämä huomio johtuu pelon kokemuksen erityisestä terävyydestä, ja kuten hyvin tiedetään, ilman jännitystä tavallisen ihmisen elämä muuttuu yksitoikkoiseksi ja mauttomaksi. Siksi aavemaiset mysteerit ovat vielä tänäkin päivänä monien tuhansien ihmisten tarkan tarkkaavaisuuden, joukkohurmion ja jopa palvonnan kohteena. Kauhuelokuvat, toimintajännärit, mystinen kirjallisuus, spiritistiset seurat ja teoriat "maailmanlopusta" ovat yhä suositumpia. Eikä antikristuksen salaisuus näytä olevan näistä vähäisin.

        Ihmisiä (erityisesti niitä, jotka eivät suhtaudu välinpitämättömästi yliluonnolliseen) ahdistavat kirjaimellisesti profetiat Saatanan lähestyvästä päivästä, jolloin Saatana tunkeutuu maailmaamme. Televisioruuduilta mahtavat spiritualistit julistavat, että pahan voimat ovat voittaneet jo kuusi taistelua hyvää vastaan, ja nyt alkaa viimeinen ja ratkaiseva taistelu. Uskonnolliset johtajat lupaavat ikuisen helvetin kaikille, jotka kiinnittävät Saatanan numeron (vaikka se olisi vain pankkitilin numero) ranteeseensa.

        Kontaktorit työskentelevät intensiivisesti kosmoksen mustien energioiden kanssa pelastaakseen ihmiskunnan tulevalta katastrofilta. Kolminkertaiset valkoiset maagit kiirehtivät lataamaan amulettisi muinaisten demonien tappavilla voimilla. Joku mutisee tiibetiläistä mantraa, joku tukehtuu suitsukkeiden savuun, joku ripustaa itsensä päästä varpaisiin ristien kanssa, joku sulkee henkisesti mystisen ympyrän, joku kirjoittaa viimeisen paperin palan voimakkaita rukouksia kaikkien demonien karkottamiseksi ... Näin ihmisistä tulee pakkomielle ajatuksesta tulevasta Harmagedonista.

        Tietämättömien fanaattisten saarnamiesten vian vuoksi ihmisestä tulee taikauskoinen ja henkisesti sairas. Päivin ja öin hän näkee unia numerosta 666, astraalisfäärien seitsemännestä kehästä, pahan silmän poistamisesta ja karman parantamisesta. Koska hän luottaa sokeisiin oppaisiin, hän alkaa uskoa pyhästi, että kaikki tämä hölynpöly on taistelua paholaisen, pahan kanssa. Hän valmistautuu Antikristuksen tuloon ja haluaa suojautua tämän vallalta, mutta hän ei tiedä, että Saatana on tullut jo kauan sitten ja että hänellä on ollut aikaa kaivautua syvälle sellaisten onnettomien ihmisten sydämiin, jotka sekoittavat uskonnon taikauskoon.

        Valmistaudut torjumaan hänen hyökkäyksensä, ja hän jo hallitsee sinua ja auttaa sinua nauraen typeryydellesi ehdottamalla, että sinun on ostettava amuletteja, luettava loitsuja ja kuunneltava tarinoita noitatekniikoista. Kaikki tämä mystinen hölynpöly on itse paholaisen provokaatiota. Hän on kaikkien maailmanloppuennusteiden ainoa lähde, hän on kaikenlaisten demoniluokitusten tekijä ja hän lietsoo tätä taikauskoista hysteriaa maailmanlopun ympärillä. Pysykää siis mahdollisimman kaukana hänen uskollisista sanansaattajistaan (olipa heillä sitten sarkapuku, valkoinen kaapu, sahramipuku tai kiinteä puku). He ovat Antikristuksen tiedostamattomia profeettoja!

        He maalaavat mielikuvituksellisesti seinälle paholaisen ja lyövät häntä nyrkillä tietämättä, että he tekevät niin sydämissään asuvan todellisen Saatanan yllyttämänä. He taistelevat vain vihollisensa heijastusta vastaan, ja se on hänen tärkein temppunsa. Sydän, jonka päällä istuu ylpeä ego ja jonka ympärillä kiemurtelevat himon, vihan, kateuden, ahneuden, itsekkyyden ja hulluuden verkot, jotka kietovat kaikki sielun ajatukset ja halut synnin tahmeaan verkkoon, on paholaisen voittamattomin linnake. Harmageddon on siellä mahdollinen, sillä todellinen Saatana on jumalattomuus kaikissa sen ilmenemismuodoissa.

        Mutta missä jumalattomuus asuu? Ei maassa, ei yhteiskunnassa, ei filosofiassa, ei tieteessä, vaan ihmisessä itsessään. Jos ihminen ei elä Kaikkivaltiaalle omistautuneena, hän on antikristuksen orjuuttama. Missä ei ole aurinkoa, siellä on pimeys.

        Minkä paholaisen kanssa ihminen painii, kun hänen sydämensä on täynnä ylpeyttä, himoa, turhamaisuutta, kateutta, ahneutta ja muuta sellaista? Tule järkiisi, sotilas, olet niin lähellä Saatanaa, ettet huomaa häntä lainkaan! Tulkaa järkiinne! Hän on sinussa, ja sinä etsit häntä ilman häntä. Hän on syntiset himosi ja taipumuksesi, haluttomuutesi olla täysin riippuvainen sinua rakastavasta Isästäsi, innokkuutesi käyttää kaikkea ja kaikkia hyväksi omaksi iloksesi. Yrittäkää taistella tätä, todellista paholaista vastaan! Ne, jotka ovat sitä kokeilleet, ovat luonnollisesti tulleet siihen tulokseen, että heidän omat voimansa eivät riitä. Tarvitset apua joltakulta, jolla on voimaa ja valtaa Saatanan yli.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe