Mistä murolaatikosta "eläinlääkärit" saavat paperinssa?

Anonyymi-ap

41

3287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varsinaisia konitohtoreita Siilinjärvellä.

    • Anonyymi

      Vieläkö joku on sitä mieltä, että Suomi on oikeusvaltio. Turha on esim. Venäjän ja Kiinan ja Unkarin ihmisoikeuksista valittaa ei ne sen paremmat ole Suomessakaan.

    • Anonyymi

      No onpas sattunut😱

    • Anonyymi

      Haluavat pelkästään näyttää valtaansa nämä eläinlääkärit. Noussut se kuuluisa neste näköjään päähän.

    • Anonyymi

      Missä inhimillisyys? Heikkoa kiusataan.Hävetkää nuo pollaritkin.Kuka oli tuo hoitaja,joka teki ilmoituksen.Pistää niin vihaksi .Kammottavia eläinlääkäreitä.Onneksi en asu paikkakunnalla.Toivottavasti paha saa palkkansa ja oikeus toteutuu.

    • Anonyymi

      Joo, ei tämä ole ensimmäinen tapaus kyseisten eläinlääkäreiden kohdalla. Taitaa ihan joku bisnes olla että saadaan myyntiä eläinlääkärilläkin kun myydään muiden koiria eteenpäin. Joutuis poliisi kyllä selvittämään enemmän näiden tekemisiä ja arviointeja. Sairasta!!!!

    • Anonyymi

      Poliisin toimeksiantona.

    • Anonyymi

      Melko herkkänahkainen operaattorin Siilissä.

    • Anonyymi

      Tuo toimintatapa on ihan yleinen Siilissä. Siellä ei ihmisoikeudet paina mitään. On vain VALTUUDET, joita nämä ämmät jankuttavat. Ette uskokaan, miten monen lemmikit nämä ovat vieneet ja usein lopettaneet, ilman syytä. "Tarkastuksia" joissa on ollut mukana useita henkilöitä ja omaisuutta on rikottu ja myös kadonnut. Koskaan ei kerrota, keitä porukassa oli mukana. Ja maataloustuottajat ovat tunteneet nahoissaan jo vuosia nämäkin käytännöt. Tiedän tiloja, jotka lopettivat "valvonnan"takia. Jo vuosia siellä on kadonnut kissoja ja koiria. Tapettu tavattaessa. Tai viety/myyty muualle maahan. Eikö poliisi suostu tutkimaan vai onko ilmoitettu. Kuopion poliisi ei kyllä helpolla tutki asioita. Se kävi syksyllä ilmi, kun murtokoplaa ei haluttu jäljittää. Vai toimineenko tuossakin "hyvä veli-systeemi.

    • Anonyymi

      Viralliset eläinlääkärit saavat paperinsa Viikistä eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta. Muut ovat pseudoeläinlääkäreitä, joten he harjoittavat pseudotieteitä.

    • Anonyymi

      juu valtuuksia hokevat. eikä kuunnella lainkaan. niillä käynnissä autiorannan puhdistus eläimistä. kaksi metsästys koiraa tapettu tarhaan isäntäväen poissa ollessa . hevosia ja varsinki arvoravureita muutetaan rahaksi. isolasku jää eläimen omistajalle hävityksestä. lopetetuksi ilmoitettu hevonen juokseekin raveissa kohta ja omistajana rytkösen kaveri. on aika ihmeellistä toimintaa. poliisia ei kiinnosta pätkääkään näitten touhu

      • Anonyymi

        Miksi nämä koirat tapettu? Onko hoito ollut puutteellista?...


    • Anonyymi

      taitaa eläinlekurit itse olla poistaas täältä viestejä ettei sivubisnekset paljastu

    • Anonyymi

      rautiaisen merja ainakin tunnettu autiorannan eläinvihaaja. monta kertaa tietä kulkiessa merja miehineen olleet kuvaamassa tien alussa olevaa hevospaikkaa. meiltäkin kyseli että millä niistä päästäis. meille otettiin yksi kissa ja sekin tuntuu rautiaisia häiritsevän vaikka ei edes ulkoile. 5 kertaa käyneet vuoden sisällä ilmotusten takia sitä kattomassa valvovateläinlääkärit. eivät enää meillä käy kissan oton jälkeen. eikä tarvitse tulla muutenkaan. merjan ansiosta yks lammaspaikka juotui lopettamaan täältä.

      • Anonyymi

        Jos eläinten hoito on puutteellista siihen on puututtava. Hevosia esim. On epäsiistissä pihassa. Voi vain kuvitella mitä hoito voi olla....


      • Anonyymi

        Entä abdjukompa kalaset ?.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos eläinten hoito on puutteellista siihen on puututtava. Hevosia esim. On epäsiistissä pihassa. Voi vain kuvitella mitä hoito voi olla....

        mitä muka pihakertoo pidosta. siistissä pihassa hevosta lyödään raipalla niin kauvan että jalat pettää alta. valvovat hyväksyy asian, koska kaveri pitää tallia ja tienaa raveissa rovikoita. se joka ei suostu ravihevosta juoksuttaa hengiltä ajetaan ahtaalle ja viedään väkisin hevonen valvovien kaverille, joka hakkaa hevosta hullunlailla. hevonen lunastetaan sikahalvalla vedoten esim: jänispattiin. kohta hevonen raveissa. paraimmat vaihetuilla tiedoilla ja nimillä.


    • Anonyymi

      Nämä ovat koulukiusaaja tasolle jääneitä yksilöitä. Omaa pahaaoloa pitää muihin kohdistaa ja samalka saa siitä palkkaa ja sivubisnestäkin näköjään pyörittää hyväveli verkoston avulla.

    • Anonyymi

      ihmiset unohtaneet hevosen olevan luonnon eläin. eläinlääkärit meillä ravanneet ja joka kerta huoli siitä kun ei ravisukuset hevoset oo raveissa. uhkasakkoja maksettu ja kärsitty jatkuvasta kiusasta, en hevosista luovu muutaku kuolleen ruumiin yli.

      • Anonyymi

        Taitavat myydä muutakin. Ainakin koirabisnes tuottaa mukavasti, näin huhut kertovat ja ne jotka tietävät. Tehkää valituksia kaikkiin mahdollisiin paikkoihin näistä natseista. Voihan olla, ettei se auta, mutta ainaki maine kasvaa paikkakunnalla.


      • Anonyymi

        Luultavasti tuon kiusaamisen tavooitteena on, että tilaltanne halutaan sammuttaa valot. Tätä ajetaan monella muullakin eläintilalla.


      • Anonyymi

        Onko kunnan eläinlääkäri.? Onko paikoista tehty ilmoituksia kun hevosia vietään ja minne ne joutuu.


    • Anonyymi

      Onko nämä samat känttyrät vielä hommissa? 🙄 Vieläkö bisnes kannattaa? 😅😅

    • Anonyymi

      Minä epäilin jo monta vuotta että ovatkohan nämä Siilinjärven valvontaeläinlääkärit oikeasti niitä vai valelääkäreitä kun yhdelläkin on ollut puualan firma. Tekeekö nämä valvojat monta muutakin sivuhommaa tämän päätyövalvonnan lisäksi. Samaa mieltä olen kanssanne että nyt on mennyt eläinvalvonta tosissaan natsihommaksi. Se on jonkunlaista kiristämistä, kiusaamista, vähättelyä, uhkailua. Näitä termejä voi soveltaa näihin nykyisiin eläinvalvojiin. Yksikin oli niistä sanonut että hän tekee kaikkensa että parsinavetat lopettavat toimintansa lyhyellä aikavälillä. Ei minkäänlaista tunnetta tai inhimillisyyttä. Olisi hyvä avustaja ollut Hitleri

    • Anonyymi

      Meninki jatkuu vielä pahempana. Nyt viedään lasten lemmikit, koirat, kissat& hevoset. Pilkkua viilaten vedotaan uusiin lakeihin- ei auta, vaikka eläimet terveitä ja huollettuja. Mistään ei saa tietää, mihin eläin viedään eikä niitä löydä mistään myynnistäkään. Melkoisen mielivaltaista ja hämärää toimintaa!

      • Anonyymi

        Onko tiedossa valvonta eläinlääkärien nimiä.Onko tapahtuneet tämän vuoden puolella ja miten monelta lapselta on viety lemmikit? Viittaan edelliseen viestiin.


    • Anonyymi

      Voisivat mennä luontokappaleita valvomaan lapinlahdelle.

    • Anonyymi

      Arvelen että valvontaeläinlääkäreiksi on soluttautunut eläinaktivisteja ja siitä johtuu heidän silmitön raivo saada hyötyeläimetkin pois päiviltään. He vetoavat aina johonkin kirjaan jossa sanotaan kuinka paljon eläimiä pitää päivässä juottaa jne. Tilallinen mollataan täysin. Veden juonti on yksilöllistä ja riippuu paljon ruoan laadusta paljonko janottaa. Pakolla työntävät eläinten eteen vesisaaveja ja sitten jos joku eläin erehtyy vähänkin hörppäämään vettä niin kyllä valvojat riemuissaan hihkuvat että siinäpä nähdään että ei ole juotettu tarpeeksi. Vesiastiat pitäisi pysyä paikoillaan yöt ja päivät mutta eläin on ikuisesti utelias ja mielellään murjoaa astiaa niin kauan että on rikki ennemmin tai myöhemmin. Tästä ja monesta muusta puutteesta jota tilallinen ei saa korjattua riittävän todisteellisesti niin alkaa aivan mieletön ajojahti. Yllättäen tulevat kaksittain navettatarkastukselle, kesken lypsyn tai ruokinnan. Nämä valvojat ovat antaneet sen kuvan että he ovat ylempänä muita tavallisia tilallisia. Pienimmästäkin viasta tulee varmasti kirjallisesti tarkastuskertomukseen merkintä ja he koettavat etsiä neljällä silmällä mahdollisimman paljon epäkohtia heidän mielestä ja ylös kirjoittavat ja kuvaavat. Koskaan ei voi tietää milloin hyökkäävät navettaan ennalta ilmoittamatta. Vaikka viat ja puutteet korjataankin niin tulee epäuskottava ilmoitus että ei voi varmuudella heidän mielestä sanoa että onko viat oikeasti korjattu pysyvästi vaiko vain peitelty muodollisesti. Yksikin valvoja kiirehti oikein että saa jollain konstilla lopetettua karjanpidon että kerrankin karjaisi että nyt lähtee varmasti kaikki eläimet ja kutsui karja auton viemään teurastamolle nuorkarjan, terveet vasikatkin ja kantavat lehmät. Läänineläinlääkärien suojeluksessa ovat nämä eläinten vihaajat. Näitä ns. kettutyttöjä on ollut mm.turkistarhoilla jo vuosia sitten. Vihreä siirtymä on heillä vakaumus niin että maaseudun asukkaat joutavat elää pajukoitujen peltojen keskellä ja näivettyä tyhjiin toiveisiin.

      • Anonyymi

        Ugh pöljän trumppi on puhunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ugh pöljän trumppi on puhunut.

        Kuka sitä nyt sìilinjärvelle asumaan kun vanhemmat ovat harjamäeltä karaneita niin kuin nää vaövontaeläinlääkärit.


      • Anonyymi

        Siinäpä olikin totuudenmukainen kirjoitus.
        Juuri noin ne valvontaeläinlääkärit toimii.


    • Anonyymi

      Olen minäkin niiten uhri 25.03.2024, 40min kestävän tarkastus ja välitön päätös viedä pikkukoiriani PYSYVÄSTI, edes tarkastamatta koiria,vaan passien kuvaus oli tärkeä , eteinpäin myyntiin valmiit tiedot. Minulle ei ilmoitettu mitään järkevä syytä,mumisi jotain,että neuvoja ei noudatettu,Minulle ei jätetty mitään dokumenttia,Kiire oli siepataa hämmentyneitä pienia chihu ja toyvilla vanhoja ja nuoria koiria. Minua poliisit pitivät koko ajan paikalla tuolissä käsistä kiini,kännykän käyttöä oli rajoitettuna ,pelokkaat koiraani yrittivät mennää syliini suojaan,ne "Valvojat"kiskoivat koirat sylistäni väkisiin . 16v terve eloissa toypuudeli söpö poikaa Manu oli tapettu samana päivänä ,ja yks oli myyty heti.
      Ne "eläinlääkärit" tappoivat lisää kaksi toypuudeli tyttoä vähäisiin perustein.Eivät osaa tai eivät halua antaa hoitoa,jos olisi tarvetta..Olinkin sanonut,että oli tarkoitus käydää eläinlääkärillä,kun Viruksien aika helpottuu.Kenellekään ei ollut mitään akuuttista hätää.Koko jupakka oli suunniteltu,vainoaminen oli ennekin,ne päätti iskeä,suunnittelivat tarkoin.
      Ovat ammattilaisia valehtelijoita ja sieppäja,kun ei ole vastustaa yksin asuvalla eläkelaiseltä naiselta.Väittävät nyt että koiriani olivat pelokkaita,ei sosiaalisia,agressiivisia ym paskaa.Koirillani ei ollut mitään hätää ja hyväkuntoisia ja erittäin ystävällisiä, lauman eläimia koirat ovat .
      Tämä hyökkäys on mielivaltainen,eikä mitään tekemistä ELÄINTEN SUOJELUN kanssa.!!Täysin oikeudeton sadistinen käytös.Koirat sai traumoja noista hulluista.
      Minua lähettivät uhkailemalla ambulanssilla terv.keskukseen tarkistuttaa MIELENTERVEYTTÄ,lääkäri parissä minutissä totesi,että olen täysin terve!!
      Sain vaan laskuja ja tulossa lisää.Näin ne rahastavat omaa toiminta.

    • Anonyymi

      Olen minäkin niiten uhri 25.03.2024, 40min kestävän tarkastus ja välitön päätös viedä pikkukoiriani PYSYVÄSTI, edes tarkastamatta koiria,vaan passien kuvaus oli tärkeä , eteinpäin myyntiin valmiit tiedot. Minulle ei ilmoitettu mitään järkevä syytä,mumisi jotain,että neuvoja ei noudatettu,Minulle ei jätetty mitään dokumenttia,Kiire oli siepataa hämmentyneitä pienia chihu ja toyvilla vanhoja ja nuoria koiria. Minua poliisit pitivät koko ajan paikalla tuolissä käsistä kiini,kännykän käyttöä oli rajoitettuna ,pelokkaat koiraani yrittivät mennää syliini suojaan,ne "Valvojat"kiskoivat koirat sylistäni väkisiin . 16v terve eloissa toypuudeli söpö poikaa Manu oli tapettu samana päivänä ,ja yks oli myyty heti.
      Ne "eläinlääkärit" tappoivat lisää kaksi toypuudeli tyttoä vähäisiin perustein.Eivät osaa tai eivät halua antaa hoitoa,jos olisi tarvetta..Olinkin sanonut,että oli tarkoitus käydää eläinlääkärillä,kun Viruksien aika helpottuu.Kenellekään ei ollut mitään akuuttista hätää.Koko jupakka oli suunniteltu,vainoaminen oli ennekin,ne päätti iskeä,suunnittelivat tarkoin.
      Ovat ammattilaisia valehtelijoita ja sieppäja,kun ei ole vastustaa yksin asuvalla eläkelaiseltä naiselta.Väittävät nyt että koiriani olivat pelokkaita,ei sosiaalisia,agressiivisia ym paskaa.Koirillani ei ollut mitään hätää ja hyväkuntoisia ja erittäin ystävällisiä, lauman eläimia koirat ovat .
      Tämä hyökkäys on mielivaltainen,eikä mitään tekemistä ELÄINTEN SUOJELUN kanssa.!!Täysin oikeudeton sadistinen käytös.Koirat sai traumoja noista hulluista.
      Minua lähettivät uhkailemalla ambulanssilla terv.keskukseen tarkistuttaa MIELENTERVEYTTÄ,lääkäri parissä minutissä totesi,että olen täysin terve!!
      Sain vaan laskuja ja tulossa lisää.Näin ne rahastavat omaa toiminta.

      • Anonyymi

        Tehkää valituksia valvontaeläinlääkärien päätöksistä varsinkin , jos ne on tehty virheellisillä tiedoilla. Muuten toiminta vaan jatkuu.


    • Anonyymi

      Selvästi korruption merkkejä ilmassa viranomainen joka luulee omaavansa päätösvaltaa käyttää virkaansa hyväksi ja pyörittää likaista liike tomintaa.

      1 Kaikki otetut koirat sattuvat olemaan kalliita rotuja ja jotka on sekarotuisia ja vanhoja ne lopetetaan koska eivät mene kaupaksi.

      2 koirat on myyty erittäin lyhyessä ajassa ei myynti ilmoitusta joten ostaja on ollut valmiina että liekkö tekevät huostaan ottoja tilaus töinä mikä todistaa sen on se että he myyvät koiran ilman ilmoitusta parissa päivässä vaikka viikkosta kuukausiin kestää myydä koira.

      3 Laskut erinlaisia laskuja tulee esim hoito maksu ja eläinlääkäri maksu ja sanovat että lemmikin myynti hinnasta vähennetään menot mutta eivät ilmoita millä summalla lemmikki oli myyty mutta laskuja lähettävät.

      4 Perusteet toimille ovat erittäin hatarat ei ole noudatettu ohjeita vaikka ohjeita ei ole annettu eli ovat kaiken lisäksi korruptuneita narsisteja.
      Perusteet myös ovat heidän tarinointia ei totuudenmukaisia ja jos halua heiltä pyytää kuvia jne he vaativat maksua siitä "koska muisti tikku ja työ aika 75euroa/tunnilta" minimi mitä laskuttavat on tunti.
      Miten vaikeaa on lähettää kuvat sähköpostiin no eihän se ole se iso summa tietojen pyyntöä varten on huijausta he haluavat että uhrit eivät saa heiltä tietoja.
      Ja jos joku pyytää luulen että he laskuttavat monelta tunnilta ja kuvat ovat joko huono laatuisia tai ne eivät edes ole kuvia mitä pyysit.

      Korruptiota tämä on 100% varmasti käyttävät virkaansa hyväksi rikastavansa itseään ja aiveuttaa kärsimystä muille.
      Poliisit eivät vältämättä ole heidän juonessa mukana voi olla että nämä valvojat ovat valehdelleet poliisille että henkilö oli uhkaava ja väkivaltainen vaikka ei olisi.
      Yleensä heitä on kaksi ja sinua yksi joten poliisi kuuntelee kahta ennemmin.

    • Anonyymi

      Totta on että saa ihmetellä kuinka epäselviä kuvia ottavat. Kamera on niin pieni ettei ihmekään ettei kuvat ovat niin surkeita että sääliksi melkein käy että ei ole Siilinjärven kunnalla varaa hommata kunnon kameroita näille pönttöpääeläinvalvojille. Pitäisikö minun lainata omaa kameraa niille raukoille että saisivat kunnollisia kirkkaita kuvia. Ne kuvat ovat kuin joskus 60- luvulta kun otettiin meilläkin ensimmäisiä musta-valkoisia kuvia. Ajat ovat muuttuneet mutta ei eläinvalvojien kamerat ole ainakaan jostain syystä huippukuntoisia. Saisivat upottaa suohon jonniinjoutavat räpiskät. Tarkoituksella ne kuvat ovat himmennettyjä että tuomioistuimissa saisivat ihmetellä että noinko kurjissa olosuhteissa koiria, hevosia, lampaita, lehmiä ym. pidetään. Näyttö on vahvempaa eläinvalvojien mielestä.

    • Anonyymi

      Tiedättekö että nämä eläinvalvojat ovat omasta mielestään niin toimivaltaisia että lukevat lakipykäliä jatkuvasti kuin tuomarit ja varsinkin eläinsuojelulaki 44 pykälä on näille valvojille kuin Pyhän Raamatun ohjekirja jota he lukevat joka käänteessä ja eläinten omistajat kuulevat nämä pykälän lauseet huutamisena ja kaikuvat korvissa vielä seuraavana päivänäkin. Yksi paha virhe niillä valvojilla on tapahtunut ehkä eräänkin kerran. He panevat toimeen 44 pykälän aivan kirjaimellisesti ja ei mene kauan kun tapahtuu se että koirat tai muut eläimet viedään omistajilta riistämällä väkisin ja usein ottavat pelotteeksi riistotapahtumaan myös poliisit luotiliiveihin somnustautineina. Näin on nähty. Nyt on lakimuutosta tullut että silloin kun nämä eläinvalvojat tulevat yllättäen ja uhkaavat viedä eläimen, niin silloin on kutsuttava paikalle eläimen omistajan puolelle suojaksi kunnan eläinlääkäri, asianajaja tai joku neuvoja maaseututoimistosta. Ongelma voi olla että lähtevätkö kunnan eläinlääkärit puolustamaan kun näissäkin on niitä " kettutyttöjä".

    • Anonyymi

      Yhden koiran omistajan luona oli valvontaeläinlääkärit käyneet tarkastuskäynnillä vuonna 2023 ja todenneen kaiken olevan kunnossa. Vuoden 2024 käynnillä ottivat koiran pois ja vetosivat ettei annettuja ohjeita ole noudatettu.Vaikka todellisuudessa ei mitään ohjeita ole antaneet. Toimittivat oikeuteen tarkastuskäynnistä vuodelta 2023 tarkastuskertomuksen mistä kävi ilmi ,että kertomus on laadittu vuoden 2024 puolella, johon oli niin sanottuja ohjeita kirjattu. Tarkastuskertomuksessa luki , että asiakirja on toimitettu Itä-Suomen aluehallintovirastoon. Sähköpostin välityksellä kyseltiin aluehallintoviraston kirjaamosta kopiota vuoden 2023 tarkastuskertomuksesta ,tarkastuskertomusta ei löytynyt ollenkaan aluehallintovirastosta vaikka muka toimitettu sinne. Kannattaa pyytää dokumentit myös aluehallintovirastolta ja verrata tietoja keskenään. Koira myyty heti 3 päivässä , voi päätellä ostajan olleen valmiina ei missään myynti ilmoitusta. Omistajalle tulee vain laskuja.

    • Anonyymi

      Itä-Suomen aluehallintoviraston asioista Siilinjärvellä vastaa läänineläinlääkäri Hanna Rintala. Kysykää häneltä minne tarkastuspaperit ovat kadonneet. Ei niitä papereita suoraan hallinto-oikeuteen siirretä. Välilausunto on oltava Rintalalta jos on koiratapaus Siilinjärven lähialueella tapahtunut. Rintalalle kuuluu joitain kuntia valvoa ja Kuopiossa on omat läänineläinlääkärit valvomassa sen alueen eläinvalvojien toimia. Tämä Rintala uskoo kaiken mitä nämä eläinvalvojat ovat kirjoittaneet omia havaintojaan eläinten pidoista ja yleensä lausunnot ovat negatiivisia. Hallinto- oikeuteen kannattaa ottaa yhteys vaikka asianajan välityksellä niin selviää kuinka tarkastusraportit ovat sinne joutuneet ennen välikäsittelyä. Nämä eläinvalvojat ovat menetelleet väärin siinä myös että eivät ole antaneet kirjallisia ohjeita kuinka eläimen pito- olosuhteet pitäisi laittaa kuntoon mikäli niissä on ollut jotain puutteita. Pidän erittäin törkeänä että eläinvalvojat rikkovat lakia koko ajan ja vievät rotukoiria ja monelle rakkaita lemmikkejä myyden koirat eteenpäin. En hyväksy tällaista mafiaporukkaa jolle pitää saada kuri ja järjestys. Kannattaa ottaa asianajaja tutkimaan näitä rikoksia. Yleensä vasta kun tutkinta annetaan asianajajan selvitettäväksi niin alkaa totuus paljastua.

    • Anonyymi

      Hallinto-oikeuteen asiakirjat olivat valituksen perusteella toimittaneet. Valvonta käynnilä 2023 ei ollut mitään huomauttamista valvontaeläinlääkäreillä ,jonka johdosta ei ole aluehallintoviraston mennyt mitään tarkastuskertomusta. Kysymyksessä on ,että ovat laatineet jälkikäteen tarkastuskertomuksen , ns. asiakirjaväärennöksen.

    • Anonyymi

      Outo tapaus. Ei ole mennyt ollenkaan oikeassa järjestyksessä asian käsittely, eikä muutenkaan. Eläinvalvojien olisi pitänyt laittaa ensin Rintalalle tarkastuskertomus laiminlyönneistä ja tarkastuskäynnistä milloin oli ja ketä oli tarkastajina. Samoin olisi pitänyt olla kehotus mitä pitää korjata, kohentaa ja aikaraja mihin mennessä korjaukset tulee olla suoritettu. Koiran aitaus tai tarha ja koppi onko kunnossa ja nythän on pakollinen että pitää olla aina sulaa vettä saatavilla ja lämmitetty koppi. Talvellakin juomavesi ulkotarhassa on oltava aina sulaa. Lämmitettävä juomakuppi pakollinen. Nämä jos eivät ole kunnossa niin varmasti joku naapuri tai ohikulkeva tekee hyvin herkästi ilmoituksen. Niin se haiskahtaa asiakirjaväärennökseltä tai jotain hyvin omituista on tapahtunut. Kannattaa ehdottomasti tutkia millainen vyyhti siinä on takana. Viime vuonnahan oli tapahtunut useita tällaisia koiran sieppauksia ja koirien pikaisia eteenpäin myyntejä. Ei ainakaan Kennelin kautta myyneet valvojat niitä koiria. Ei nämä valvojat ole kiinnostuneet sekarotuisista koirista. Ottakaa ihmeessä selvää mikä on homman nimi. Kysykää asianajotoimistosta kuka asianajaja on tutkinut aiemmin näitä koiran sieppaustapauksia ja paremmin asianajajat saavat kaikki dokumentit kun heillä on lakiasioiden kiemuroista tietotaitoa.

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4519
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe