Feministiä sorretaan musiikissa

Anonyymi-ap

Esimerkiksi tätä Almaa, joka sävelsi Kesärata-räppin. Uhriutuu sukupuolen perusteella, vaikka on Mozartista seuraava, ja ylöspäin. Not.

7

377

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Feminismin yksi keskeinen oppi on uhrituminen. Jos ei voi uhriutua, feminismiltä on pohja pois.

      Yksi hyvä esimerkki UN womenilta. Eräässä twiitissään:
      "of all journalists killed in 2021, 11% were women. In 2020, this was 6%. STOP TARGETING WOMEN JOURNALISTS".

      Kyllähän toki tuo uhriluku lähes kaksinkertastui jos se nousi jopa 11%. Eli enää alle 90% kaikista uhreista oli miehiä. Johan tuossa nyt kannattaa ottaa uhripositio, miten nimenomaan naiset on kohteena.

      Twiittiä ei kannata etsiä, on otettu kuulemma pois. Kuvakaappauksia löytyy.

      Kun näitä almojen ja muiden naiseuttaan surkuttelevien feministien uhrivalitusta kuuntelee, lähinnä syntyy myötähäpeä. Feministit on itse pilanneet aatteensa feministikyynelillän.

    • Anonyymi

      Vakavasti puhuen, niistä muutamista naispuolisista säveltäjistä, jotka ovat jollakin tavalla säveltäjinä varteenotettavia, useampikin on myöntänyt — toisin kuin feministit väittävät — saaneensa sukupuolestaan etua. Se onkin selvää. Kun on koolla kymmenen säveltäjää, joista yhdeksän miespuolista ja yksi naispuolinen, kaikki muistavat kyllä sen naispuolisen, mutta moniko muistaa kuudetta tai seitsemättä miespuolista, puhumattakaan kahdeksannesta ja yhdeksännestä.

    • Anonyymi

      Jos nainen menestyykin jollain luovalla alalla, alkaa valitus siitä, miten vaikeaa oli naisena, kun ei ollut esikuvia. Luovalla alalla toimivalle miehelle on normaalia, että ollakseen luova, pitää pystyä tekemään jotain omaperäistä.

      • Anonyymi

        Komeettamaisesti edenneeltä nuorelta kapellimestarilta Tarmo Peltokoskelta kysyttiin kuluneella viikolla, millaisia esikuvia hänellä oli kotikaupungissaan (joka sijaitsee monen sadan kilometrin päässä Helsingistä). Vastaus: ei minkäänlaisia. Vastasi, kun kysyttiin, mutta ei valittanut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Komeettamaisesti edenneeltä nuorelta kapellimestarilta Tarmo Peltokoskelta kysyttiin kuluneella viikolla, millaisia esikuvia hänellä oli kotikaupungissaan (joka sijaitsee monen sadan kilometrin päässä Helsingistä). Vastaus: ei minkäänlaisia. Vastasi, kun kysyttiin, mutta ei valittanut.

        Iso ero, kun vertaa siihen, miten kuluneena keväänä merkittävällä huomionosoituksella palkittu, Helsingissä kasvanut ja koulunsa käynyt naissäveltäjä valitti huomionosoituksen johdosta antamassaan kiitospuheessa, että hänellä ei ollut esikuvia! Helsingissä kasvaneella ei ollut esikuvia!


    • Anonyymi

      Incelnaisten suosikiksi Euroviisuissa nousi Käärijä, koska hän muistuttaa incelnaisten ainoaa seksikumppania ikinä, eli kaalimatoa, ja toisaalta koska hän on lyhyt, eikä pitkä, kuten Tindermies, joka ei anna heille ilmaista seksiä, ja siksi tunkkainen miesviha ja menneen maailman elähtänyt tuhnupierufeminismi. No, kyllä myös Ruotsin Loreenin kappale kertoo incelnaisten kärvistelystä miesvihan ja seksinpuutteen ristipaineessa.

      • Anonyymi

        Ruotsin aggressiivinen incelnaisen räyhäys päättyi eleeseen, jossa hän tyytyi omaan pikku kätöseen, niinkuin parasta väkivaltaiselle incelnaiselle onkin! Vankila ainoa oikea paikka sellaisille. Ei ole Tindermiehen velvollisuus antaa ilmaista seksiä tuollaisille väkivaltaisille incelrunckarinaisille jatkossakaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe