On sovittu, että Long-Covidia ei korvata sairauspäivärahalla tai muullakaan, ellei...

Anonyymi-ap

... ole lääkärin osoittamaa Muuta sairautta samaan aikaan !

MOT

05.12.2022 20:00
Yle TV1

Pitkäkestoiseen koronaan sairastuneiden määrä on moninkertaistunut Suomessa. Heidän hoitonsa kuitenkin ontuu, ja osa potilaista on ajautunut taloudelliseen ahdinkoon. MOT selvitti long covidista kärsivien tilannetta Suomessa.

NÄIN SIKSI, ETTÄ korona EI OLLUT SE JUTTU, vaan järjestelmäromahdus...
Eliitti ei siis korvaa korona-vaivoja yksin, koska se ei ollut vakavaa, siksi pitää olla muuta sairautta. Ne eivät siis usko, että sinulla on todellisia vaivoja, jos vetoat Koronaan, koska korona ei ollut se juttu, vaan järjestelmäromahdus. !

t. haans.sea

13

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tämähän tarkoittaa selko-suomeksi sitä, että "long-kovidia" ei tunnisteta sairaudeksi ja se on niiden mielestä huu-haata !

    • Anonyymi

      Eivät voi tunnustaa long-covidia sairaudeksi, koska silloin paljastuisi long-covidin aiheuttajan oikea syy. Vahvasti epäilen, että long-covid on vain "rokotetuilla".

      • Anonyymi

        Long-covidista ei puhuttu mitään vuoden 2020 aikana, vaikka pandemia puhkesi jo maaliskuussa. Siitä alettiin puhumaan vasta vuoden 2021 kesällä, kun tiedettiin kuinka valtavat määrät kuolemien lisäksi oli näitä Long-covidiksi kutsuttuja rokotehaittoja Britanniassa ja Israelissa, jotka ensimmäisinä rokottivat väestönsä. Eiköhän se tämänkin historian perusteella ole rokotehaitta.


    • Anonyymi

      Ei sole ko mennä töihin vaan

    • Anonyymi

      Koronahan oli kusetus. Pankkijärjestelmä tarvitsi uutta rahaa 20 000 miljardia dollaria, koska velkahimmeli ei olisi muuten pysynyt kasassa.

      Piti luoda korona- ja maailmanlopun paniikkia, koska keskuspankit ja valtiot eivät voi antaa 20 000 miljardia dollaria pankkiireille pelkästään sen takia, että ne tarvitsevat rahat.

    • Anonyymi

      Samalla kenraaliharjoitus WEF:n ja Bilderbergin ajamalle uudelle Maailmanjärjestykselle. Sanna ja Saarikko siellä mukana heilumassa, josta lltalehti voisi kirjoittaa innostuneen artikkelin. Hyvä Suomi ja Torille!

    • Anonyymi

      Piikit harventavat populaatiota ennenmin tai myöhemmin.
      Mitäs otitte.

    • Anonyymi

      Long Covidia taitaa olla oikeastikin, mutta se on myös hyvä uusi "migreeni" ja "selkäkipu", jotka ovat menettäneet tehoaan tutkimusmenetelmien tunnistaessa entistä paremmin laiskuus-migreenin ja velttoilu-selkäkivun.

    • Anonyymi

      Koronarokotetta ei saa edes epäillä minkään ongelman aiheuttajaksi vaikka kaikki saatavilla oleva data osoittaisi sen yksinomaan olevan syypää kaikkiin ongelmiin.

      Nyt ongelmaa yritetään peitellä olemattoman viruksen aiheuttamaksi, mutta todellisuudessa ongelmat alkoivat ajallisesti koronapiikkien kanssa samaan aikaan.

      Kyseessä on rikos ihmisyyttä vastaan ja osasyyllisiä ovat kaikki, jotka ovat osallistuneet näihin koronatoimiin millään tavalla joko tietämättömyyttään tai tietoisesti.

      Kyseessä on puhtaasti sosiopaattien ja psykopaattien hyökkäys ihmisyyttä vastaan ja tällä ei ole mitään tekemistä ihmisten terveyden kanssa vaan päinvastoin tavoitteena on väestön vähentäminen mm. ilmastonmuutoksen näkökulmasta ja resurssien riittävyyden kannalta.

      Tällä harvalukuisesta idiooteista kostuvalla eliitillä ei ole pienintäkään käsitystä elämän reaaliteeteistä ja ahneus on ainoa asia joka ohjaa heidän toimintaansa.

      • Anonyymi

        Höpöhöpö. Näillä long covidisteilla on vain ja ainostaan lorvikatarri ja haluvat korvauksia jotta voisivat alkaa ikieläteiksi. Ylös ulos ja töihin sohvalta loisimasta!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpöhöpö. Näillä long covidisteilla on vain ja ainostaan lorvikatarri ja haluvat korvauksia jotta voisivat alkaa ikieläteiksi. Ylös ulos ja töihin sohvalta loisimasta!!!

        Tuun potkimaan sut sairasvuoteeltas ojan kaivuu hommiin. Jos ei homma suju niin hamppuköysi löytyy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuun potkimaan sut sairasvuoteeltas ojan kaivuu hommiin. Jos ei homma suju niin hamppuköysi löytyy.

        Koita nyt selvitä aamulla edes ylös sängystä.


    • Anonyymi

      "On sovittu, että Long-Covidia ei korvata"

      Näin siis sanoi lääkäri ko. ohjelmassa. Kulisseissa eliitti on siis päättänyt, että kun rokotteet on annettu, asia on sillä siisti. Teatteri-esistys on ohi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe