Annika Saarikko eroa!

Anonyymi-ap

Nyt on aika Saarikko tehdä johtopäätöksiä ja erota puolueen puheenjohtajan paikalta. Nyt on sen aika.

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kukaan nuori tai joka lapsiaan tai lapsen lapsiaan ajattelee, äänestä keskustaa. Luontoa pitää jäädä vielä tuleville sukupolvillekin. Meillä pitää olla vielä raiskaamatonta luontoa vielä 100 vuoden päästäkin.
      Hyvä niin, keskustan toiminta on viime aikoina ollut sen verran vastuutonta, että kannatuksessa pitääkin näkyä laskua. Keskusta on polkenut saamelaisten ihmisoikeuksia ja vaarannut suomen luonnon tulevaisuutta torppaamaalla tärkeät pykälät uudistuvassa luonnonsuojelulaissa ja tämä vieläpä selkäpuukotuksen elkein hallitukselle.
      Keskusta on hakannut päätään seinään siitä lähtien, kun se astui Rinteen ansaan. Hallitukseen meneminen oli suuri virhe. Häpeällisintä on se, että jopa vihreät meni sen ohi. Kaukana ei ollut, ettei vasemmistoliittokin ohittanut. Näin käy, kun jatketaan härkäpäisesti väärässä hallituksessa.
      Nyt loppuu monelta keskustan kansanedustajalta pesti, mutta tärkeintähän on, että luonto kiittää ja omaisuus on suojassa.
      Viime ja edelliset irtiotot sovituista lakiesityksistä keskustalta eivät äänestäjiä miellytä, eivätkä herätä luottamusta yhtään, päin vastoin keskusta pettää kumppaninsa aina on tosiasia. eikä mikään vitsi. puolue hiipuu kristillisten tasolle tai kenties alemmas, puolue johon ei voi luottaa, ei innosta yhteistyöhön millään tasolla.
      Keskusta on melkoisessa identiteettikriisissä ja siihen on suurimman osan suomalaisista vaikea identifioitua. Vielä kun isona leimana on "pettäjä puolue", niin ei ole helppoa.
      Tulevassa sinipunassa ei Kepua nähdä, jopa Vasemmistoliitto on todennäköisempi, niin absurdilta kun se nyt kuulostaakin. Li ja Marin ovat hyvä ja tehokas parivaljakko. Nuoria, rohkeita, nopeaälyisiä ja uudistusmielisiä, suomalaisia Naisia!
      Keskustan virheet kostautuvat, kun eivät ota opiksi virheistään. Toimintakyvyttömässä hallituksessa roikkuminen olisi pitänyt loppua jo keväällä -20, kun se jo melkein lähti hallituksesta.

      • Anonyymi

        Näistä asioista ei ole kyse. Luonnonsuojelulaki meni lävitse eduskunnassa Keskustan ansiosta parempana, ei Suomen pidä olla EU:n luonnonsuojelualue. Keskustan ansiosta myös kokonaisuudessaan parannettiin lappalaisten asemaa kokonaisuudessaan ja Keskustan ansiosta vältettiin Saamelaisalueiden riitelyt, kuka kuuluu mihinkin jne. Mutta nyt olisi silti hyvä Saarikon erota.


      • Anonyymi

        Itse ajattelin äänestää nimenomaan tän luonnonsuojelu asian takia Keskustaa keväällä :D


    • Anonyymi

      Keskustalle menee ääni seuraavissa vaaleissa. Puolue ajattelee järjellä eikä hyväksy viherpiipertäjien hölmöilyä. Vaikka Suomi laitettaisiin kokonaan kiinni tällä päivämäärällä se ei maailmaa tule pelastamaan. Tietyt maat jatkavat samaa ilmaston paskaamista entiseen tapaan vaikka muuta ilmoittavat. Maailma on jo menetetty vuosia sitten liiallisen väestönkasvun seurauksena.

    • Anonyymi

      Luontoa tullaan raiskaamaan entistä enemmän kun vihreiden suosimiin sähköautoihin tarvitaan akkumateriaalia. Ekologisin tapa on nimittäin käyttää olemassa olevaa autoa niin pitkään kun se toimii ja sitten vasta vaihtaa uuteen. Tämä pätee kaikkiin muuhunkin kuluttamiseen. Vihreät on puolue joka tulee tuhoamaan tämän maailman.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2941
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      107
      2214
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1164
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1057
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1003
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      944
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      773
    Aihe