Korhonen ja Käärelä tykittävät kepulia kepujohtoa

Anonyymi-ap

9

126

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Korhonen puhuu täyttä asiaa.
   https://www.is.fi/politiikka/art-2000009253995.html

   Mikä on keskustan linja niistä kolmesta (alkiolaisuus, liberaali siipi, Sipilän linja kokoomuksen oikean siiven oikealla puolella)?
   Mitä Järkevää (korostuksen takia isolla) kannattaa luvata ensi eduskuntakaudelle?
   Miksi kepu liittyi punahallitukseen?

  • Anonyymi

   Käärelä ei puhu asiaa, vaan hölöttää Vanhasta, Ahoa ja Reiniä presidenttiehdkkaaksi.
   - Vanhanen 4% mies!!?
   - Aho ryvettyi kansainvälisesti ja lopulliseti
   - Reini ryvettyi kotimaisesti.

  • Anonyymi

   Jokohan Korhonen on antanut kepulle anteeksi sen, kuinka häntä kepussa kohdeltiin puoluesihteerinä Vanhasen aikaan?

   https://yle.fi/a/3-5269779

   Surkuhupaisa tapaus, kun kaksosvelikin puuttui asioihin noin kepun sisäisissä suhmuroinneissa.

   • Anonyymi

    Juha "juntti" Rehula, Jari "tukikuningas" Leppä ja Hanna-Kaisa Heikkinen, eikös hän ollut se, joka sote-neuvotteluissa makoili pöydällä, äännähteli omituisesti ja sairastui lopulta masennukseen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juha "juntti" Rehula, Jari "tukikuningas" Leppä ja Hanna-Kaisa Heikkinen, eikös hän ollut se, joka sote-neuvotteluissa makoili pöydällä, äännähteli omituisesti ja sairastui lopulta masennukseen?

    Kaalin rouskuttaja Heikkinen Sipilän ajalta.
    https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/201804292200905981


  • Anonyymi

   Yksinkertaisesti Kepu on taklannut itsensä kenttään. Onko puolueen väki todella noin yksinkertaista vai eikö tosiasioita uskalleta tunnustaa itselleen siitä, missä kohtaa asiat lähtivät alamäkeen? Eivät Korhonen ja "Kiäriäinenkään" sitä uskalla ääneen sanoa. "Kiäriäinen" näemmä sentään ymmärtää, ettei vika ole syntynyt tällä vaalikaudella, mutta puheensa siitä että pitäisi katsoa kauas kauas taaksepäin viittaavat vähän siihen, ettei "Kiäriäinenkään" tohdi todeta päivänselvää asiaa. Jos esim. tehtaan automaattiventtiilijärjestelmässä esiintyy vikaa, niin tuskin sitä vikaa lähdetään hakemaan niiden venttiilimiesten toimista, jotka käsipelillä kääntelivät venttiilejä ajassa ennen automaattiventtiilejä vuonna pipo ja miekka.

   Keskustan kannatus oli vuoden 2015 vaaleissa vielä 21,1 %. Puolitoista vuotta tästä eteenpäin ja Keskustan kannatus oli gallupissa leikkaantunut 4,9 %-yksikköä (Yle) ja ennen 2019 vaaleja Alman gallupissa kannatus oli enää 14,7 %. Lopputulema vaaleissa 13,8 %. Tämän jälkeenkin Keskustan kannatus on jatkanut vajoamistaan eli nykyisen hallituskauden kannatuslasku on vain jatkumoa sille kehitykselle, mikä on havaittavissa vuoden 2016 syksyn kannatusluvussa. Kuinka vaikea on Keskustassa siis vetää johtopäätöstä siitä, milloin asiat alkoivat menemään päin persettä ja kenellä on munaa myöntää tämä tosiasia? Tällöin on myös helpompi hakea myös syitä sille, miksi Keskustan persemäki oikein alkoi ja mahdollisesti kenen/keiden toimesta.

   Se on täysin totta, mitä "Kiäriäinen" ja Korhonen sanovat, että puolue on täysin linjattomalla tiellä. Kyse on vain nyt siitä, että kepulaiset uskaltaisivat tunnustaa itselleen ja muille ääneen, missä meni vihkoon. Puolueen piti käydä kriittinen keskustelu sisällään ennen vuoden 2019 puheenjohtajavaalia Sipilän jättäydyttyä taka-alalle vaalitappion jälkeen, mutta eipä sitä "tuvan läpituuletusta" ole taidettu tehdä vielä tähän päiväänkään mennessä. Ihmekös puolueessa ei ole mitään tilannekuvaa ja suuntaa. Päivänselvää on se, että ensikaudeksi Keskustan olisi syytä kurvata oppositioon, koska tässä tilanteessa uusi hallituskausi tod.näk. Kokoomuksen apupuolueena heittäisi Keskustan lopullisesti silta-asentoon tatamiin.

   • Anonyymi

    MPP analysoi. Kuis natohankkeet etenee?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    MPP analysoi. Kuis natohankkeet etenee?

    Ei ollut MPP. Ennakkoluulosiko annoit ohjata?


  • Anonyymi

   Kiäriäinen ei kuulu Raamattuvyöhykkeen lestadiolaisiin ja on siksi erotettava puolueesta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   230
   1637
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   809
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   702
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   673
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   640
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   317
   639
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   635
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   616
  Aihe