Kannttaako armeijaan mennä?

Anonyymi-ap

Moni ihminen varmasti pohtii tätä nuorena miehenä, että kannattaako intti käydä? Minulta ovat monet kaverit kysyneet kannattaako mennä? Vastaus tähän on lyhyesti, kyllä todellakin kannattaa.

Itse suoritin asepalveluksen ihan hiljattain ja voin sanoa, että se on yksi hienoimmista ja siisteimmistä kokemuksista mitä voi nuorena miehenä kokea.

On hetkiä, jolloin intti on ihan paskaa ja haluat vain takaisin kotiin mutta loppujen lopuksi intistä jää ne parhaat muistot mieleen ja parhaimmassa tapauksessa elinikäiset ystävysuhteet.

Intti opettaa ihmiselle kuinka toimia ja elää erilaisten ihmisten kanssa ja tämä on tärkein asia esimerkiksi työelämää ajatellen jossa täytyy tulla kaikkien työkavereiden kanssa toimeen.

Intti termein ”kaveria ei jätetä” koska asepalveluksessa kaikki varusmiehet ovat veljiäsi joiden kanssa taistelet (toivottavasti koskaan ei oikeassa tilanteessa)

Maanpuolustus on myös mielestäni jokaisen miehen ja kansalaisen velvollisuus. Intti antaa myös aselajien laajuuden takia hyviä työkaluja ihmisille jotka ovat aikeissa hakea erilaisiin viranomaistehtäviin töihin. Tämän vuoksi suosittelen lämpimästi intin käymistä, älä mene sivariin vaan suorita asepalvelus.

Itselläni jäi ainakin ainoastaan hyvät muistot mieleen intistä ja ystävät joita en koskaan unohda. Heidän kanssa taistelen milloin tahansa tosi tilanteessa jos on pakko. Intissä ei taistella koskaan itsesi takia vaan kaverin joka on vieressäsi ja maamme puolesta.

Viimeisenä naiset armeijassa hyvä vai huono?

Itse näen asian niin, että se on hyvä asia. Käykää ihmeessä tytöt intti jos maanpuolustus kiinnostaa, älkää pelätkö että ette sopisi sinne. Voin sanoa, että meidän komppaniassa moni nainen oli kovempi henkisesti ja fyysisesti kuin moni mies.

SPOL HONOR 1/22

2

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      "Maanpuolustus on myös mielestäni jokaisen miehen ja kansalaisen velvollisuus."

      Puolustaa miltä ja mitä? Venäjä ei ainakaan tue lässyhumanismia, ja silä on oikeus aloittaa naapurivaltiota vastaan ennalta ehkäisevät toimet, jos se katsoo maansa olevan vaarassa sen valtion politiikan takia. Kun Itäukrainan venakot huus apua, koska Ukraina terrorisoi niitä pommituksilla, mitä teki Venäjä, ja mitä teki Suomen media - asettui tukemaan Ukrainaa, koska muuuutkin, siis navetan lehmät?!

      Eikö meidän eräs kentsu varoittanut, että kun sota alkaa, käynnistyy myös propaganda kummallakin puolella? Suomi on ottanut osaa Ukrainan sotaan lähettämällä sinne lyhytnäköisesti aseita, ja media polkee tahtia Ukrainan puolesta sen ihmisoikeus yms. rikkomukset salaten! Myös tästä kentsu varoitti - Ukraina ei ole kertonut tappioistaan.
      Jos ja kun Venäjä saa aihetta vallata Suomen, kuten ennustajat ovat varoittaneet, niin mitä luulette, mitä Venäjää vastaan tehtyjä asioita aletaan tutkia ja syynätä?

      On valitettu, että kun on ollut juttua venakoiden tekemistä rikoksista ukreja kohtaan, ja venakkoupseerit ei ole paljoa reagoineet, luuletteko, että samoista rikoksista ois varaa ottaa suomalaisia pois taistelukentältä?
      Kusipäitä löytyy joka armeijasta, ja suurimmat kusipäät on ne, jotka ei ajattele millaisille tyypeille antavat aseet käteen, koska pelkäävät puhua siitä, ettei uskottavuus menisi!

      Me eletään vasta toista vuosituhatta, ja taantumuksellisuus ja idiotismi on saamassa sellaisia mittasuhteita, että uskottavuuden nimissä elottomalle annetaan valta päättää elollisten tappamisesta!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      185
      4184
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      226
      2158
    3. 133
      1637
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1301
    5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      63
      1018
    6. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      171
      1014
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      77
      1007
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      942
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      915
    10. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      904
    Aihe