Suomi laittaa venäjän agression tähden puolustustaan kuntoon.

Anonyymi-ap

2% keskimääräinen puolustusbudjetti lisättynä sotilaallisen jättiläisen Naton jäsenyyshakemukseen .


Suomi ilman Natoa yksinään tässä euroopan turvallisuustilnteessa pitääkseen uskottavan puolustuksen pidemmän sodankäynnin varalta joutuisi käyttämään puolustukseen jo rauhan aikana budjetista 5-7% että pääsisi edes jonkinlaiseen alkuun joten Naton jäsenyys on monessa suhteessa kuin laittaisi rahaa pankkiin .

23

56

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Venäjä käyttää budjetistaa 30 % armeijaansa joten tilanne on nykyään hieman eri kuin jokunen vuosi sitten Nato on lottovoitto Suomelle ja Ruotsille onneksi viisaat olivat pitäneet option avoinna ja käyttivät sitä heti empimättä tarpeen vaatiessa.

    • Anonyymi

      Hyvä että varaudutaan ja vahvistamme yhteistyötä

      • Anonyymi

        Sotaliittoon olis kiva kuulua ni päästäs sotimaa.jenkki koirien rinnalle 💩💩


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sotaliittoon olis kiva kuulua ni päästäs sotimaa.jenkki koirien rinnalle 💩💩

        r......n itkijä paniikissa r......n sota Ukrainassa menee perseelleen ja kiina hylkäsi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sotaliittoon olis kiva kuulua ni päästäs sotimaa.jenkki koirien rinnalle 💩💩

        Todellisuudessa liitymme puolustusliittoon, koska sen jäsenyys todennäköisesti estää sotien syttymisen!


    • Anonyymi

      Venäjän Zaharovan on keksittävä uusia iskulauseita Suomea vastaan.

      • Anonyymi

        Ja kohta Peskov paskoo housuihinsa!


    • Anonyymi

      Joo ja kansa ja valtio köyhtyy😂

      • Anonyymi

        Vähemmän, kuin siinä tilanteessa, että joudutaan sotaan! Liittoutuminen on kaukinäköistä!


    • Anonyymi

      Velkaantuva Suomi on ongelmissa nyt ja lisää tulevaisuudessa. valtion lainat riistäytyy... Suomi ajautuu pelinappulaksi.
      Nykyajan länsi-napoleonit meinasi edetä itään. Ukrainassa vaihdettiin valta, ja samaa yritettiin valko-venäjällä!
      Asialla oli us, cia, gb, suuri raha, ja eu nato peesasi pyrkimyksiä.

      Nyt Suomessakin Ajopuu teoriassa ollaan.... ilman äänivaltaa!
      Nettomaksaja köyhtyy. Muut tekee busineksen.
      Länteen suomettuminen on maamme ongelma. Elintaso laskee Suomessa.
      Tässä on menossa laaja suuri, suunniteltu tulonsiirto ja riisto.
      Joka erityisesti iskee Eurooppaan.
      Länsi raha keinottelee.
      Energialla. halutulla inflaatiolla jopa velka kuplaa hoidetaan Eu, Us.
      Us. teollisuustuet ovat nousseet, Lng tuo rahaa valtavasti, sota on monen etu!!
      Tässä pelissä ukraina on uhrina, Lännen ristiretkellä itään !!
      Ukrainassa on lännen nostama korruptio hallinto.
      Länsi lähti etenemään ja venäjä pysäytti.
      Tuli etupiirisota, uusi vietnam.
      Nyt molemmat osapuolet syyttelee toisiaan.
      - Kun pitäisi syyttelyn sijaan tehdä sopimus.
      - Luultavasti kun tarpeeksi kauan jatketaan ( vrt vietnam, afganistan..),
      niin vähitellen keinotteleva länsi raha irtoaa tästäkin, ja neuvottelut alkaa.
      Mutta nyt vielä kupataan eu maita ylikalliilla energialla, ja inflaatiolla.....

    • Anonyymi

      F-35 kustannus jo varmasti yli 20 miljardia, eikä kattoa näy.

      • Anonyymi

        Aina kun Putinisti avaa suunsa ja sanoo LUKUJA, siirtyy vastuu kuulikalle!


    • Anonyymi

      Suomi ilman sotilasliitto NATO:a on puolustamisen arvoinen Suomi.

      • Anonyymi

        "Suomi ilman sotilasliitto NATO:a on puolustamisen arvoinen Suomi."


        Niinhän se tietysti...
        asiat on vain niin että kun venäjä laittaa armeijaansa 30% budjetistaan kuka Suomessa on valmis vastaamaan verorahoillaan siihen ilman Natoa ja sen tukea Suomen pitääkseen edes jollain lailla uskottavan puolustuksen suurta diktatuuria vastaan olisi käytettävä budjetistaan äkkiä kymmeniä prosentteja puolusmenoihinsa.

        Natossa pärjäämme keskimäärin noin 2% puolustusmenoilla koska meidän taustalla on maailman suurin puolustusliitto jonka kanssa mikään maa maailmassa ei halua mitellä voimiaan.


    • Anonyymi

      Bravoo Antti ja muut suomalaiset! GRRRR!

      Juhlistetaan Antti Kaikkosen upeaa työtä pienellä hirteehishuumoripläjäyksellä.
      Feministit, pohjoismaiden kunniakansalaiset, älkää loukkaantuko tästä. Ainakin suomalaisina naisina te olette meille rakkaita. (Täh? grr grrrr, rakastaako se muitakin naisia? grrrr, -polyamoriaa--sika?” -kyselee feministi ja katsoo peiliin. ”Kerro kerro kuvastin…? )) Kenelläpä ei hermot keittäisi näinä vaikeina aikoina.))

      Suuret kiitokset Antti Kaikkoselle Suomen Natohankkeiden keskeisenä toimijana.

      Nyt on siis hetki aikaa valvoa öitä isyys”lomalla”? Vastasyntyneen lapsen kanssa öisin valvominen on raskasta vanhemmille. Muistan itsekin kun raskaan työpäivän jälkeen kolikkivauvalle piti lähteä keskiyöllä tuttia hakemaan kahdeksan kilometrin päästä. Ja aamulla oli oltava taas aikaisin töissä. Aloin saada sydämen rytmihäiriökohtauksia ja paniikkikohtauksia silkasta ylirasituksesta. Myöhemmin ne tosin sitten paranivat. Mutta siihen meni aikaa vuosia. Gentlemannimiehiltä odotettiin ja moderneilta miehiltä nytkin kattavaa palvelua perheen hyväksi 24/7. Tosimies on nykykulttuurissa sekä feministi naisenpalvoja, että ”metsästäjä”, -perheelle valkoisen GLS mersun ja ökytalon. Muuten tulee feministiltä ainakin henkisesti ”turpaan”, ennen avioeroa ja entisen ihanan morsiamen muututtua huutavaksi pomoksi ja akaksi, ja jakosuhteet puoliksi ja elinkautisen verran elatusmaksuja... Lapsille isästä entinen ihana morsian antaa luuserikuvan ja rikollisen ja sitten eikun toista saalistamaan. Sen sai tuta myös Caribbean merirosvo, joka tosin ”ihme kyllä” todellinen ihme, voitti oikeusjutun feministiä vastaan. No, poikkeus vahvistaa säännön. Tai no oikeuslaitos ei ollut niin feministisoitunut niin kuin ns. näennäisoikeusvaltioissa; vastaajan oikeusturvasta ja objektiivisesta totuudesta ns. riippumattomissa intersubjektiivisissa feministidiktatuureissa / feministinäennäisdemokratioissa.

      Hapanta hymyä huuleen vaan kaikille feministeille! Miksi hapanta? No, yleensähän feministin hymyn taustavire on tosin hapan, ynseä, ylpeä ja ylimielinen, mutta se on myös kyynärpäätaktinen, valehteleva, ilkikurinen, vahingoniloinen ja pahansuopa kuin pikku My:llä. Mutta tässä vaikka siksi, että palvelija / mies lähti ja hirveä määrä ns. miestentöitä ”näinä vaikeina aikoina”, lumityöt mukaan luettuna, jäävät tekemättä. Ainakin jos nainen ei ole ns. hyvä jätkä. Tai ainakin kunnes uusi ”hyväksyttäväsi” Valkoisen GLS -mersun ja ison ökytalon omistava miespalvelijakandidaatti koputtaa ulko-ovelle, kumartaa nöyrästi, mutta herrasmiesmäisesti ja antaa ison nipun hehkeitä ruusuja suklaarasian kera. –Voi poloista miestä. Pian hänkin, korvat ja hermot punaisina, masentuu ja alentuu feministitalojohtajan jalkojen juureen, osoittautuu ”luuseriksi” ja auto ja talokin olivat osittain velkana, eikä uusi mies tarjonnutkaan Caribbean Island -jännityskokemusmatkoja shamppanjalasin ja jumalattoman elämän nautintojen hetken hekumallisissa muodoissa. Ei tehnyt häntä onnelliseksi ja vienyt naista edes seurapiireihin ja gaalaillallisille. Feministi ei koskaan ajattele, että hänellä olisi velvollisuus tai tarve tehdä mies onnelliseksi?!

      ”Ei muuta kunniaa, kuin kuulla kummultansa sun kuusiesi kuiskintaa. Kun sä kätkenyt olet hänet viime lepohon.” -Kuuntele tuo laulu Youtubesta ajatuksen kanssa.

      Mutta Kaikkonen on oikeasti ansainnut ison ruusukimpun ja kunniallisen halauksen maailman kauneimmalta ja ihanimmalta enkeliltä. Mutta vainko tässä ajassa? Olisiko Antin hyvä jo muistella aikoja kun hänkin oli pappia kyydissä. Pappi kertoi totuuden sanoja iankaikkisen elämän toivosta ja Jumalan rakkaudesta, joka on kaikkea ihmisen ymmärrystä ylempi, armollisempi ja jalompi. Siunatkoon Jumala myös sen papin elämää ja olkoot hänellekin armollinen. Sitä me jokainen loputa enimmin tarvitsemme. Syntiset kun kaikki loppujen lopuksi olemme.

      Presidentin joulutervehdystilaisuudessa muistaakseni Cantores Minores poikakuoro lauloi ”En etsi valtaa, loistoa. En kaipaa kultaakaan, vaan pyydän Taivaan valoa ja rauhaa päälle maan…” Ja tyttö/naiskuoro lauloi myös kauniin ruotsinkielisen kristillisen joululaulun. Jumalan kunnioittaminen ja rakastaminen on sivistyneen yhteiskunnankin korottaja ja suuri onni. Se luo sisäistä ja ulkoista rauhaa ja näin joulun aikaan sydämiin ihanaa, pyhää, Joulun tunnelmaa.

    • Anonyymi

      Suomi ilman sotilasliitto NATO:a on puolustamisen arvoinen Suomi.

      Meidän on priorisoitava rahat Suomen puolustamiseen mieluummin kuin Nato-Ukrainalle.

      • Anonyymi

        Me voimme tukea SEKÄ Ukrainaa ETTÄ pitpp armeijamme kuruissa! Kun Venäjä usutetaan varustelukilpailuun länttä vastaan niin se romahtaa vuoden 1991 tapaan uudelleen!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Me voimme tukea SEKÄ Ukrainaa ETTÄ pitpp armeijamme kuruissa! Kun Venäjä usutetaan varustelukilpailuun länttä vastaan niin se romahtaa vuoden 1991 tapaan uudelleen!

        Ronald Regan oli Neuvostoliiton lopun alkuunpanija ja keskeisiä vaikuttajia.


      • Anonyymi
        ciccero kirjoitti:

        Ronald Regan oli Neuvostoliiton lopun alkuunpanija ja keskeisiä vaikuttajia.

        Kun venäjä nyt ensi vuonna laittaa budjetistaan 30 % varustautumiseen olisi mielenkiintoista tietää mistä kehitysmaan tasolla oleva hyvinvointivaltio nipistää rahat .
        😏


    • Anonyymi

      Venäjän sotilasmenoihin ensi vuonna varataan 140 miljardia$. Usa:n 870miljardia$. Kyllä siinä asetehtailijat hierovat käsiään. Vaikka huumekaupoissa liikkuu suuret rahat taitaa aseteollisuudessa liikkua vielä suuremmat.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos jotain hyvää hakee Venäjän aggressiosta, niin sen, että nyt vasemmistokin ja kepu pitkin hampain myöntelee, että ei se Venäjä ole rauhanomainen kuten ei koskaan ole ollutkaan ja suostuu Kokoomuksen vuosikymmeniä ajamaan puolustuksen parantamiseen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe