Suomi laittaa venäjän agression tähden puolustustaan kuntoon.

Anonyymi-ap

2% keskimääräinen puolustusbudjetti lisättynä sotilaallisen jättiläisen Naton jäsenyyshakemukseen .


Suomi ilman Natoa yksinään tässä euroopan turvallisuustilnteessa pitääkseen uskottavan puolustuksen pidemmän sodankäynnin varalta joutuisi käyttämään puolustukseen jo rauhan aikana budjetista 5-7% että pääsisi edes jonkinlaiseen alkuun joten Naton jäsenyys on monessa suhteessa kuin laittaisi rahaa pankkiin .

23

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjä käyttää budjetistaa 30 % armeijaansa joten tilanne on nykyään hieman eri kuin jokunen vuosi sitten Nato on lottovoitto Suomelle ja Ruotsille onneksi viisaat olivat pitäneet option avoinna ja käyttivät sitä heti empimättä tarpeen vaatiessa.

  • Anonyymi

   Hyvä että varaudutaan ja vahvistamme yhteistyötä

   • Anonyymi

    Sotaliittoon olis kiva kuulua ni päästäs sotimaa.jenkki koirien rinnalle 💩💩


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sotaliittoon olis kiva kuulua ni päästäs sotimaa.jenkki koirien rinnalle 💩💩

    r......n itkijä paniikissa r......n sota Ukrainassa menee perseelleen ja kiina hylkäsi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sotaliittoon olis kiva kuulua ni päästäs sotimaa.jenkki koirien rinnalle 💩💩

    Todellisuudessa liitymme puolustusliittoon, koska sen jäsenyys todennäköisesti estää sotien syttymisen!


  • Anonyymi

   Venäjän Zaharovan on keksittävä uusia iskulauseita Suomea vastaan.

   • Anonyymi

    Ja kohta Peskov paskoo housuihinsa!


  • Anonyymi

   Joo ja kansa ja valtio köyhtyy😂

   • Anonyymi

    Vähemmän, kuin siinä tilanteessa, että joudutaan sotaan! Liittoutuminen on kaukinäköistä!


  • Anonyymi

   Velkaantuva Suomi on ongelmissa nyt ja lisää tulevaisuudessa. valtion lainat riistäytyy... Suomi ajautuu pelinappulaksi.
   Nykyajan länsi-napoleonit meinasi edetä itään. Ukrainassa vaihdettiin valta, ja samaa yritettiin valko-venäjällä!
   Asialla oli us, cia, gb, suuri raha, ja eu nato peesasi pyrkimyksiä.

   Nyt Suomessakin Ajopuu teoriassa ollaan.... ilman äänivaltaa!
   Nettomaksaja köyhtyy. Muut tekee busineksen.
   Länteen suomettuminen on maamme ongelma. Elintaso laskee Suomessa.
   Tässä on menossa laaja suuri, suunniteltu tulonsiirto ja riisto.
   Joka erityisesti iskee Eurooppaan.
   Länsi raha keinottelee.
   Energialla. halutulla inflaatiolla jopa velka kuplaa hoidetaan Eu, Us.
   Us. teollisuustuet ovat nousseet, Lng tuo rahaa valtavasti, sota on monen etu!!
   Tässä pelissä ukraina on uhrina, Lännen ristiretkellä itään !!
   Ukrainassa on lännen nostama korruptio hallinto.
   Länsi lähti etenemään ja venäjä pysäytti.
   Tuli etupiirisota, uusi vietnam.
   Nyt molemmat osapuolet syyttelee toisiaan.
   - Kun pitäisi syyttelyn sijaan tehdä sopimus.
   - Luultavasti kun tarpeeksi kauan jatketaan ( vrt vietnam, afganistan..),
   niin vähitellen keinotteleva länsi raha irtoaa tästäkin, ja neuvottelut alkaa.
   Mutta nyt vielä kupataan eu maita ylikalliilla energialla, ja inflaatiolla.....

  • Anonyymi

   F-35 kustannus jo varmasti yli 20 miljardia, eikä kattoa näy.

   • Anonyymi

    Aina kun Putinisti avaa suunsa ja sanoo LUKUJA, siirtyy vastuu kuulikalle!


  • Anonyymi

   Suomi ilman sotilasliitto NATO:a on puolustamisen arvoinen Suomi.

   • Anonyymi

    "Suomi ilman sotilasliitto NATO:a on puolustamisen arvoinen Suomi."


    Niinhän se tietysti...
    asiat on vain niin että kun venäjä laittaa armeijaansa 30% budjetistaan kuka Suomessa on valmis vastaamaan verorahoillaan siihen ilman Natoa ja sen tukea Suomen pitääkseen edes jollain lailla uskottavan puolustuksen suurta diktatuuria vastaan olisi käytettävä budjetistaan äkkiä kymmeniä prosentteja puolusmenoihinsa.

    Natossa pärjäämme keskimäärin noin 2% puolustusmenoilla koska meidän taustalla on maailman suurin puolustusliitto jonka kanssa mikään maa maailmassa ei halua mitellä voimiaan.


  • Anonyymi

   Bravoo Antti ja muut suomalaiset! GRRRR!

   Juhlistetaan Antti Kaikkosen upeaa työtä pienellä hirteehishuumoripläjäyksellä.
   Feministit, pohjoismaiden kunniakansalaiset, älkää loukkaantuko tästä. Ainakin suomalaisina naisina te olette meille rakkaita. (Täh? grr grrrr, rakastaako se muitakin naisia? grrrr, -polyamoriaa--sika?” -kyselee feministi ja katsoo peiliin. ”Kerro kerro kuvastin…? )) Kenelläpä ei hermot keittäisi näinä vaikeina aikoina.))

   Suuret kiitokset Antti Kaikkoselle Suomen Natohankkeiden keskeisenä toimijana.

   Nyt on siis hetki aikaa valvoa öitä isyys”lomalla”? Vastasyntyneen lapsen kanssa öisin valvominen on raskasta vanhemmille. Muistan itsekin kun raskaan työpäivän jälkeen kolikkivauvalle piti lähteä keskiyöllä tuttia hakemaan kahdeksan kilometrin päästä. Ja aamulla oli oltava taas aikaisin töissä. Aloin saada sydämen rytmihäiriökohtauksia ja paniikkikohtauksia silkasta ylirasituksesta. Myöhemmin ne tosin sitten paranivat. Mutta siihen meni aikaa vuosia. Gentlemannimiehiltä odotettiin ja moderneilta miehiltä nytkin kattavaa palvelua perheen hyväksi 24/7. Tosimies on nykykulttuurissa sekä feministi naisenpalvoja, että ”metsästäjä”, -perheelle valkoisen GLS mersun ja ökytalon. Muuten tulee feministiltä ainakin henkisesti ”turpaan”, ennen avioeroa ja entisen ihanan morsiamen muututtua huutavaksi pomoksi ja akaksi, ja jakosuhteet puoliksi ja elinkautisen verran elatusmaksuja... Lapsille isästä entinen ihana morsian antaa luuserikuvan ja rikollisen ja sitten eikun toista saalistamaan. Sen sai tuta myös Caribbean merirosvo, joka tosin ”ihme kyllä” todellinen ihme, voitti oikeusjutun feministiä vastaan. No, poikkeus vahvistaa säännön. Tai no oikeuslaitos ei ollut niin feministisoitunut niin kuin ns. näennäisoikeusvaltioissa; vastaajan oikeusturvasta ja objektiivisesta totuudesta ns. riippumattomissa intersubjektiivisissa feministidiktatuureissa / feministinäennäisdemokratioissa.

   Hapanta hymyä huuleen vaan kaikille feministeille! Miksi hapanta? No, yleensähän feministin hymyn taustavire on tosin hapan, ynseä, ylpeä ja ylimielinen, mutta se on myös kyynärpäätaktinen, valehteleva, ilkikurinen, vahingoniloinen ja pahansuopa kuin pikku My:llä. Mutta tässä vaikka siksi, että palvelija / mies lähti ja hirveä määrä ns. miestentöitä ”näinä vaikeina aikoina”, lumityöt mukaan luettuna, jäävät tekemättä. Ainakin jos nainen ei ole ns. hyvä jätkä. Tai ainakin kunnes uusi ”hyväksyttäväsi” Valkoisen GLS -mersun ja ison ökytalon omistava miespalvelijakandidaatti koputtaa ulko-ovelle, kumartaa nöyrästi, mutta herrasmiesmäisesti ja antaa ison nipun hehkeitä ruusuja suklaarasian kera. –Voi poloista miestä. Pian hänkin, korvat ja hermot punaisina, masentuu ja alentuu feministitalojohtajan jalkojen juureen, osoittautuu ”luuseriksi” ja auto ja talokin olivat osittain velkana, eikä uusi mies tarjonnutkaan Caribbean Island -jännityskokemusmatkoja shamppanjalasin ja jumalattoman elämän nautintojen hetken hekumallisissa muodoissa. Ei tehnyt häntä onnelliseksi ja vienyt naista edes seurapiireihin ja gaalaillallisille. Feministi ei koskaan ajattele, että hänellä olisi velvollisuus tai tarve tehdä mies onnelliseksi?!

   ”Ei muuta kunniaa, kuin kuulla kummultansa sun kuusiesi kuiskintaa. Kun sä kätkenyt olet hänet viime lepohon.” -Kuuntele tuo laulu Youtubesta ajatuksen kanssa.

   Mutta Kaikkonen on oikeasti ansainnut ison ruusukimpun ja kunniallisen halauksen maailman kauneimmalta ja ihanimmalta enkeliltä. Mutta vainko tässä ajassa? Olisiko Antin hyvä jo muistella aikoja kun hänkin oli pappia kyydissä. Pappi kertoi totuuden sanoja iankaikkisen elämän toivosta ja Jumalan rakkaudesta, joka on kaikkea ihmisen ymmärrystä ylempi, armollisempi ja jalompi. Siunatkoon Jumala myös sen papin elämää ja olkoot hänellekin armollinen. Sitä me jokainen loputa enimmin tarvitsemme. Syntiset kun kaikki loppujen lopuksi olemme.

   Presidentin joulutervehdystilaisuudessa muistaakseni Cantores Minores poikakuoro lauloi ”En etsi valtaa, loistoa. En kaipaa kultaakaan, vaan pyydän Taivaan valoa ja rauhaa päälle maan…” Ja tyttö/naiskuoro lauloi myös kauniin ruotsinkielisen kristillisen joululaulun. Jumalan kunnioittaminen ja rakastaminen on sivistyneen yhteiskunnankin korottaja ja suuri onni. Se luo sisäistä ja ulkoista rauhaa ja näin joulun aikaan sydämiin ihanaa, pyhää, Joulun tunnelmaa.

  • Anonyymi

   Suomi ilman sotilasliitto NATO:a on puolustamisen arvoinen Suomi.

   Meidän on priorisoitava rahat Suomen puolustamiseen mieluummin kuin Nato-Ukrainalle.

   • Anonyymi

    Me voimme tukea SEKÄ Ukrainaa ETTÄ pitpp armeijamme kuruissa! Kun Venäjä usutetaan varustelukilpailuun länttä vastaan niin se romahtaa vuoden 1991 tapaan uudelleen!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Me voimme tukea SEKÄ Ukrainaa ETTÄ pitpp armeijamme kuruissa! Kun Venäjä usutetaan varustelukilpailuun länttä vastaan niin se romahtaa vuoden 1991 tapaan uudelleen!

    Ronald Regan oli Neuvostoliiton lopun alkuunpanija ja keskeisiä vaikuttajia.


   • Anonyymi
    ciccero kirjoitti:

    Ronald Regan oli Neuvostoliiton lopun alkuunpanija ja keskeisiä vaikuttajia.

    Kun venäjä nyt ensi vuonna laittaa budjetistaan 30 % varustautumiseen olisi mielenkiintoista tietää mistä kehitysmaan tasolla oleva hyvinvointivaltio nipistää rahat .
    😏


  • Anonyymi

   Venäjän sotilasmenoihin ensi vuonna varataan 140 miljardia$. Usa:n 870miljardia$. Kyllä siinä asetehtailijat hierovat käsiään. Vaikka huumekaupoissa liikkuu suuret rahat taitaa aseteollisuudessa liikkua vielä suuremmat.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jos jotain hyvää hakee Venäjän aggressiosta, niin sen, että nyt vasemmistokin ja kepu pitkin hampain myöntelee, että ei se Venäjä ole rauhanomainen kuten ei koskaan ole ollutkaan ja suostuu Kokoomuksen vuosikymmeniä ajamaan puolustuksen parantamiseen.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   7707
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   41
   2284
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   140
   2259
  4. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   130
   2088
  5. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1588
  6. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   62
   1282
  7. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   62
   1263
  8. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   128
   1232
  9. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1202
  10. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   156
   1171
  Aihe