Herätys Hyvinkää.

Anonyymi-ap

Koittakaahan kokea siellä naapurissa herätys ennen seuraavia vaaleja. Yrittäkää edes löytää kaupungista yksi pätevä ehdokas eduskuntaa.Tämä teidän nykyinen on todella "luokaton" nyhvertäjä.Torstai-illan ajankohtaisohjelmassa hän ei pystynyt esittämään yhtään vastausta tai asiallista mielipidettä,kysyi sitten toimittaja mitä tahansa. Toimittaja joutui keskeyttämään Meren tarinat useampaan otteeseen.""Satoja puheluja on minulle tullut syksyn mittaan,ettei Joulupukki tulekkaan kun Joulu on peruttu".Kertokaa siellä paikallisissa persuissa Leenalle ettei joulupukkia ole edes olemassa. Kerta toisensa jälkeen Meren tarinat ovat pelkkää populismia,ilman mitään totuuspohjaa. Kun tätä kirjoitan niin hiukan korvat kuumottavat kun asustelen täällä Riihimäki-Loppi akselilla.

14

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinhän tuo on valitettavasti ollut. Ei koskaan mitään asiallista sanottavaa tai sitten pelkkää populistista räksytystä. Mutta mistä täältä pätevän otat, kun tarjonta on mitä on. Kaupunki itsessään on sisäänpäin lämpiävä, parin puolueen hallinnoiva, hyvävelimafian temmellyskenttä jossa "sulle, mulle" toimintatapa on hyväksytty toimintamalli. Sillähän on toinenkin nimitys. Rakenteellinen korruptio.

    • Anonyymi

      Jos vaihdetaan Meri päikseen Riihimäen Riemu-Rasia Räsäseen. Sitten Loppi vaihtaa Terävä-Timon Pehmyt-Pekoseen niin Riihimäellä onkin kunnon populisti puolueen alku muhimassa.

    • Anonyymi

      Täysin heikkoa on ollut hallituksenkin touhu. Jotenkin tuntuu että kaikki menee pieleen, terveyspuoli, tukiaiset muille valtioille, korjaustoimet Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamaan energiakaaokseen, siis ihan kaikki. Ministerit aivan pihalla toimialoistaan ja vain Kaikkonen hoitanut asiallisesti tehtävänsä. Pääministeri haukkuu vanhempaa ikäluokkaa, jotka kustansivat hänenkin alkuelämänsä neuvoloista yliopistokoulutuksen tukiaisiin asti. Tuollaisen joukon puolueista ei todellakaan löydy äänestettävää.

      • Anonyymi

        Koronan tukirahoista meni kyllä kotimaahankin monia satojatuhansia aivan turhaan. Esimerkiksi moni "muusikko" kuittasi isot rahat vaikka tuloja oli enemmän kuin ministereillä. Mielestäni Leppä hoiti myös hyvin työnsä niin kauan kuin ministerinä oli. Nyt kun Kurvisen naama ilmestyy mediaan niin kepun kannatus putoaa aina prosenttiyksikön. Vai ostaisitteko käytetyn auton Kurviselta.


      • Anonyymi

        Kun eduskunnan kyselytunnilla joku kansanedustaja ehdotti väliaikaisesti energiakaaokseen joidenkin hiilivoimaloiden tilapäistä käyttöönottoa, niin silloin Marin suuttui ja huusi, kun on eroon päästy niin uudelleen ei käyttöön oteta. Siis suomalaiset kärsikööt karmeista sähkönhinnoista, koska kurjistaminen on pyhä asia tälle hallitukselle. Muualla maailmassa tilapäisiä ratkaisuja tehdään kansan hyväksi. Kyllä Vantaassa ehtii vettä virrata vuosia, ennenkuin noita tolloja äänestän. Nimim. "kituva kansa".


    • Anonyymi

      Mistähän sellainen löytyisi joka voitaisiin käynnistää.

      • Anonyymi

        Alkaa ihmisille hiljalleen selvitä mitä tämä vihervasemmistolainen liike on maallemme aiheuttanut. Pahin virhe jatkoa ajatellen olisi äänestää vihreitä seuraavissa vaaleissa.


      • Anonyymi

        Kyllä niitä on valmiustilassa edelleen ja vastauksessa Marinin tokaisulle ministeri Lintilä nimesi usean mm. Meri-Pori. Oli muitakin ns. varmuusvarastoituna. On vain valittava periaatteen ja kansan hyvinvoinnin välilä.


    • Anonyymi

      Kyllä vaan oli. Leenan soppatykillä porukkaa pilvin pimein. Ainakin oli seitsemä. Populisti itse, henkilö huomioliivi päällä. Kaksi paikallista laitapuolen luuseria. Dementoitunut vanhempi herrasmies. Sopan jakaja. Lisäksi nälkiintyneen näköinen kulkukoira kuseskeli soppatykin renkaalle ja naakka tepasteli myös paikalle. Helkkari, siinähän oli kahdeksan. Kyllä haiskahtaa varmalta edustajan paikalta. Tai jopa ministerin pestiä saattaisi pukata.

      • Anonyymi

        Kyllä käy nyt kylmä puhuri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä käy nyt kylmä puhuri.

        Huomenna hellittää ja saattaa sataa jopa vettä. Että se pakkaskeleistä.


    • Anonyymi

      Hyvinkään kumipäädemarit taas äänessä.

      Toivottavasti kuolette vielä kylmään ja nälkään kun odottelette sitä vappusatasta ja maksatte viher romahduksesta kalliisti.

      • Anonyymi

        Oli Rinteeltä suuri virhe viime vaalien jälkeen ottaa kansalaisia kurjistavat vihreät mukaan hallitukseen. Mutta oppivathan demarit nyt kantapään kautta yhteistyökyvyttömyyden merkityksen. Kepun taas oli pakko mennä tappionkin jälkeen hallitukseen jotta saivat maakuntien soten. Sen toimimattomuudesta kärsii nyt koko Suomi ja jonot kasvaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oli Rinteeltä suuri virhe viime vaalien jälkeen ottaa kansalaisia kurjistavat vihreät mukaan hallitukseen. Mutta oppivathan demarit nyt kantapään kautta yhteistyökyvyttömyyden merkityksen. Kepun taas oli pakko mennä tappionkin jälkeen hallitukseen jotta saivat maakuntien soten. Sen toimimattomuudesta kärsii nyt koko Suomi ja jonot kasvaa.

        No jos kuitenkin nyt odotetaan sen soten voimaantuloa ja hyvinvointialueiden toiminnan käynnistymistä. Tosin kun katsoo akeusoten johtoelimissä olevaa henkilöstöä niin alkaa palella.Useampi henkilö aikaisemmista toimielimistä joissa ovat totaalisesti epäonnistuneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      273
      2730
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      209
      1753
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1465
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      1
      1221
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      79
      1166
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      236
      1081
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1012
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      943
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      72
      826
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      740
    Aihe