hyvä opas jos haluut tietää

Anonyymi-ap

Hyvä opas sinulle on omatunto, sitä käytetään kun ollaan uskossa

17

274

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Alussa

   1 Mooseksen kirja 1:1

   Tästä kaikki alkaa. Raamatun mukaan Jumala on luonut sinut ja minut, universumin ja kaiken muun. Koska Jumala on Luojamme, on Hänellä oikeus kertoa meille, kuinka meidän tulee elää. Hän loi meidät rakastamaan, palvelemaan ja nauttimaan Hänen yhteydestään ikuisesti. Jumala on pyhä ja oikeamielinen, ja se tarkoittaa, että Hän on täysin puhdas ja vihaa kaikkea pahuutta

   1 Johanneksen kirje 1:8

   Me emme kuitenkaan ole etsineet Jumalaa emmekä rakastaneet Häntä, vaan me olemme kaikki kapinoineet Häntä vastaan ja tehneet vääryyttä. Siksi meitä uhkaa ikuinen rangaistus, jonka me kaikki ansaitsemme, koska olemme tehneet syntiä Luojaamme vastaan. Jonakin päivänä me kuolemme ja joudumme vastaamaan Jumalalle jokaisesta pahasta ajatuksestamme, sanastamme ja teostamme.

   Jumala lähetti Poikansa, Jeesuksen Kristuksen. Hän eli täydellisen elämän. Hän kuoli ristillä ja kärsi rangaistuksen kaikkien niiden puolesta, jotka kääntyvät ja uskovat Häneen.
   Kolmantena päivänä Hän nousi haudastaan ja voitti kuoleman.

   • Anonyymi

    Jos käännymme Jumalan puoleen ja uskomme Herraan Jeesukseen ja siihen mitä Hän on tehnyt, me pelastumme ja olemme syntyneet uudesti; silloin meillä on uusi ja ikuinen elämä Jumalamme ja Luojamme yhteydessä.

    Tämä on elämän todellinen tarkoitus!


   • Anonyymi

    Maailman eri kulttuureilla on tieteen täättämän tutkimuksen mukaan yli 11-miljoonaa Jumalaa joilla kaikille on yhteistä se, ettei heistä yhtäkään voida todistaa maailman kaikkeutetta ihmiskuntineen jne luoneeksi.
    Joten raamatuissa on sekin toisten epäluotettavien uskomuksien tarjontaa niistä kiinnostuneille. Ja varmaa on se, ettei raamattu ole Jumalan Sanaa vaan jokaisen tarkistettavissa Jumalien tietoja ja jotka voi jakaa kahteen eri suuntaan raamatullisesti helposti jos vähänkään viitsii vaivaantua.
    Kristityjen Herrat:
    https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
    sekä:
    "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

    Kaikkivaltiaan Jeesuksen antama tieto....
    Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
    24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
    24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
    ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
    2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
    ja
    https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
    ................
    Toisaalta; on selvää että kristittyjen laittomuudet, jotka ovat tehty kristillisten Kaikkivaltiaiden sekä Heidän Pyhän Hengen Nimeen, kuten esimerkiksi jo muistaakseni 400-luvun loppulla tehdyn opin mukaan vainoista, https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot osoittavat mm "älä tapa" Lain sekä Jumalanpilkkauslain vastaisen rikollisuutta https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka vahvistaen kristittyjen todelliset herrat.
    Ja sen lisäksi, raamatun mukaan Paavali rukoili kolme kertaa eroa Herrastaan raamatun mukaan sitä eroa saamatta. Joten monille uskovaisille ja heidän lukemattomulle määrälle seurakuntia maailmassa on vääneet pimeyden varjoon totuksien suhteen.
    .................................................
    Kristityillä ei ole kristillisten Kaikkivaltiaan ja Hänen opetuslasten perustamia seurakuntia ramatun tiedon mukaan elleivät ole rikollisesti miekkoineen ryöstäneet jonkun näistä tai tuhonneet ja antaneet omalle seurakunnalleen tuhotun seurakunnan nimen:
    Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.


  • Anonyymi

   Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
   24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
   24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
   ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
   https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
   Ja kristittyjen Barjeesus:
   "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, " jonka nimi on raamatun mukaan" Barjeesus,

  • Anonyymi

   Näillä opeille on suomalaisiakin talutettu eri paikkaan kun mitä on luvattu:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Joulupukki#Suomi
   #Euroopassa Martti Luther halusi korvata mielestään liian paavillistuneen Nikolauksen juhlan ja alkoi opettaa vuonna 1535, että Jeesus-lapsi tuo lahjoja jouluaattona[4] ja kehitti Christkind-juhlan (saks. Kristus-lapsi), jossa lahjat toi Jeesus-lapsi eikä Nikolaus. Sana Christkind muuttui Yhdysvalloissa vuosien saatossa muotoon Kriss Kringle, jota ironisesti pidetään nykyään siellä joulupukin toisena nimenä. Joulupukin ja Kristuksen hahmot ovat siten sekoittuneet toisiinsa.[3]#

   • Anonyymi

    odotitkos sinä sitten sitä pukkia jouluaattona?
    minulle joulu on muisto Jeesuksen syntymisestä maailmaan, jota ei todellakaan tapahdu enää toista kertaa, sen takia, koska seuraavan kerran hän tulee tänne voittajana, ei pienenä vauvana, niinkuin se lukee Raamatussakin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    odotitkos sinä sitten sitä pukkia jouluaattona?
    minulle joulu on muisto Jeesuksen syntymisestä maailmaan, jota ei todellakaan tapahdu enää toista kertaa, sen takia, koska seuraavan kerran hän tulee tänne voittajana, ei pienenä vauvana, niinkuin se lukee Raamatussakin.

    En minä mutta tosi uskovaiset ilmeisesti odotteli kuten esimerkistä selviää niin Martti Luther on monille "minä olen herra sinun jumalasi" vaikka tieto ei olekkaan edes raamatullinen....


  • Anonyymi

   omatunto kolkuttaa onttoa päätä 🤣

   • Anonyymi

    🤣 jos tuo oli vitsi, se oli minustakin huvittava


   • Anonyymi

    Nii-in... tai oliskohen se ehtoollisella käytetty viinin aiheuttama krapula.

    Tärkeä tieto:
    Siis kysymyksissä on Suomenkin allekirjoittamat YK lasten suojelua ja ihmisoikeuksien vastaisuus ymmärtääkseni laiton teko. Pahinta on rippikoulussa saatu opetuksen myötä annettu uskontunnustus ja ehtoollinen.
    Kristittyjen paavalilaisuuden herran ehtoollinen ei ole Kaikkivaltiaan asettama vaan Herran ehtoollinen katekismuksen mukaan.
    Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus asetti ehtoollisensa vain ja ainoastaan kristillisille opetuslapsileen ja kristillisille eikä kristyille; kristittyjen Paavalikin ymmärsi pilkan ja ilmoittaa raamatussa vaaran tuomioineen.
    Sen selvyyden, ymmärsi myös kristittyjen Paavalikin:
    1. Kor. 11:28–29 "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."

    SILLÄ, ylösnousseella Jeesuksella ei ole ruumista, Hänen opetuslapsi tarkisti ja siten vahvisti tiedon.
    Kristillisen Kaikkivaltiaan Jeesuksen opetus opetuslapsilleen:
    Tätä vertausta uskovaiset eivät ymmärrä. katekismuksen herran ehtoollinen on Jeesusta pilkkaava eksytys jossa tehdään Jeesuksen ulostetta:
    Matteuksen evankeliumi:
    #15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
    Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
    15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
    15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?#

    SIIS kristillisten Kaikkivaltiaasta Jeesuksesta "ulostetta" tekevät ovat raamatun mukaan vaikeassa tilanteessa....
    Itse tulkitsen tuon pilkkauksen vakavana laittomuutena, jopa rikoksena.
    Siis, kristitty on Paavalin tuomion saaneet ja samalla kristillisten Jeesuksen pilkkaajiksi eksytettyjä.
    Ja kun pilkkaamalla kristillisten Kaikkivaltiaita; Jumalaa tai/ja Jeesusta niin samalla pilkkaa Pyhään Henkeä sillä: Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan: 10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
    https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka


  • Anonyymi

   Uskontojen suhteen on paljon huvittavaa siinäkin mielessä, että tosi uskovaisia on vaikka kristillisten Kaikkivaltias Jeesus kielsi uskomasta vääriin profeettoihin; raamatun mukaan.

  • Anonyymi

   Steel is Hot 🥲🤭🙃

  • Anonyymi

   Lailla suojattu uskonvapaus:
   http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
   Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
   2 luku
   Perusoikeudet
   6 §
   Yhdenvertaisuus
   Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

   Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

   Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

   Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

   Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

  • Anonyymi

   Tuo yllä oleva Laki todistaa samalla mm sen, että lapsikasteet ovat laittomuuksia sillä mm sylivauvat eivät ole saaneet Lain antamaa suojaa valita omalla henkilökohtaisella asenteellaan jos haluaa olla jäsen mm lapsiakin tappaneen ja tapattaneen laittomuudessa.
   Suomalaisten kokemuksia....:
   "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

  • Anonyymi

   Aloittaja on uskossa omaan lihanvoimaansa.
   Pitää omaatuntoaan jumalanaan.

   • Anonyymi

    Paavali edusti pakannallisuutta uskollaan mutta olihan hänellä laittomuuden Herransa joista ei saanut eroa.
    Mutta, kristityt edustaa samaa pakanallisuutta osoittaen sen mm viellä 2000-luvulla syyttömiä ihmisiä, lapsiakin uhraamalla noitarovioilla Herroilleen kristillisten Kaikkivaltiaiden Nimeen esiintymällä:
    https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot

    Johanneksen mukaan: 10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
    https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka


  • Anonyymi

   Ei ole todellisuudessa uskovaistenkaan asenteineen pilkata ihmisiä joilla on kristillisten Jeesuksen antama tiedot ymmärryksessä:
   Uskontunnustuksen teitojen tulkinoista esimerkkejä:
   Tällaisiksi ei kukaan ihminen ole syntynyt;
   https://katekismus.fi/uskontunnustus/uskontunnustus.html
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
   'Meillä ei ole järkeä'
   'Meillä ei ole ymmärrystä'
   'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
   'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
   'Olemme syntisiä'
   'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
   http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
   'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
   Luopumalla Heistä yhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
   Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
   10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
   Ilman Pyhää Isää tai/ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
   ....
   Rippi, rippikoulu, kirkkohäät jne jne kuten lapsikaste EIVÄT ole kristillisten Kaikkivaltiaiden antamia oppeja. Miettikää sitä kun mm rituaaleissa kristtityt jakelee syntejä anteeksi kristittyjen omilla opeillaan omille laittomuuksiin sortuneilleen....

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2214
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1202
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1127
  4. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   39
   958
  5. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   224
   942
  6. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   80
   938
  7. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   836
  8. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   44
   756
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   701
  Aihe