hyvä opas jos haluut tietää

Anonyymi-ap

Hyvä opas sinulle on omatunto, sitä käytetään kun ollaan uskossa

16

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Alussa

      1 Mooseksen kirja 1:1

      Tästä kaikki alkaa. Raamatun mukaan Jumala on luonut sinut ja minut, universumin ja kaiken muun. Koska Jumala on Luojamme, on Hänellä oikeus kertoa meille, kuinka meidän tulee elää. Hän loi meidät rakastamaan, palvelemaan ja nauttimaan Hänen yhteydestään ikuisesti. Jumala on pyhä ja oikeamielinen, ja se tarkoittaa, että Hän on täysin puhdas ja vihaa kaikkea pahuutta

      1 Johanneksen kirje 1:8

      Me emme kuitenkaan ole etsineet Jumalaa emmekä rakastaneet Häntä, vaan me olemme kaikki kapinoineet Häntä vastaan ja tehneet vääryyttä. Siksi meitä uhkaa ikuinen rangaistus, jonka me kaikki ansaitsemme, koska olemme tehneet syntiä Luojaamme vastaan. Jonakin päivänä me kuolemme ja joudumme vastaamaan Jumalalle jokaisesta pahasta ajatuksestamme, sanastamme ja teostamme.

      Jumala lähetti Poikansa, Jeesuksen Kristuksen. Hän eli täydellisen elämän. Hän kuoli ristillä ja kärsi rangaistuksen kaikkien niiden puolesta, jotka kääntyvät ja uskovat Häneen.
      Kolmantena päivänä Hän nousi haudastaan ja voitti kuoleman.

      • Anonyymi

        Jos käännymme Jumalan puoleen ja uskomme Herraan Jeesukseen ja siihen mitä Hän on tehnyt, me pelastumme ja olemme syntyneet uudesti; silloin meillä on uusi ja ikuinen elämä Jumalamme ja Luojamme yhteydessä.

        Tämä on elämän todellinen tarkoitus!


      • Anonyymi

        Maailman eri kulttuureilla on tieteen täättämän tutkimuksen mukaan yli 11-miljoonaa Jumalaa joilla kaikille on yhteistä se, ettei heistä yhtäkään voida todistaa maailman kaikkeutetta ihmiskuntineen jne luoneeksi.
        Joten raamatuissa on sekin toisten epäluotettavien uskomuksien tarjontaa niistä kiinnostuneille. Ja varmaa on se, ettei raamattu ole Jumalan Sanaa vaan jokaisen tarkistettavissa Jumalien tietoja ja jotka voi jakaa kahteen eri suuntaan raamatullisesti helposti jos vähänkään viitsii vaivaantua.
        Kristityjen Herrat:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        sekä:
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Kaikkivaltiaan Jeesuksen antama tieto....
        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
        ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
        2.Korinttolaiskirje:11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi."
        ja
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
        ................
        Toisaalta; on selvää että kristittyjen laittomuudet, jotka ovat tehty kristillisten Kaikkivaltiaiden sekä Heidän Pyhän Hengen Nimeen, kuten esimerkiksi jo muistaakseni 400-luvun loppulla tehdyn opin mukaan vainoista, https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot osoittavat mm "älä tapa" Lain sekä Jumalanpilkkauslain vastaisen rikollisuutta https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka vahvistaen kristittyjen todelliset herrat.
        Ja sen lisäksi, raamatun mukaan Paavali rukoili kolme kertaa eroa Herrastaan raamatun mukaan sitä eroa saamatta. Joten monille uskovaisille ja heidän lukemattomulle määrälle seurakuntia maailmassa on vääneet pimeyden varjoon totuksien suhteen.
        .................................................
        Kristityillä ei ole kristillisten Kaikkivaltiaan ja Hänen opetuslasten perustamia seurakuntia ramatun tiedon mukaan elleivät ole rikollisesti miekkoineen ryöstäneet jonkun näistä tai tuhonneet ja antaneet omalle seurakunnalleen tuhotun seurakunnan nimen:
        Ilm. 2:1-29 Pergamos, Tyatira, Sardes, Smyrna, Filadelfia, Efeso, Laodikea.


    • Anonyymi

      Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
      24:23 "Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin."
      ((( viitaten mm Apostolien teot:13:6 tekstiin.)))
      https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.htm
      Ja kristittyjen Barjeesus:
      "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, " jonka nimi on raamatun mukaan" Barjeesus,

    • Anonyymi

      Näillä opeille on suomalaisiakin talutettu eri paikkaan kun mitä on luvattu:
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Joulupukki#Suomi
      #Euroopassa Martti Luther halusi korvata mielestään liian paavillistuneen Nikolauksen juhlan ja alkoi opettaa vuonna 1535, että Jeesus-lapsi tuo lahjoja jouluaattona[4] ja kehitti Christkind-juhlan (saks. Kristus-lapsi), jossa lahjat toi Jeesus-lapsi eikä Nikolaus. Sana Christkind muuttui Yhdysvalloissa vuosien saatossa muotoon Kriss Kringle, jota ironisesti pidetään nykyään siellä joulupukin toisena nimenä. Joulupukin ja Kristuksen hahmot ovat siten sekoittuneet toisiinsa.[3]#

      • Anonyymi

        odotitkos sinä sitten sitä pukkia jouluaattona?
        minulle joulu on muisto Jeesuksen syntymisestä maailmaan, jota ei todellakaan tapahdu enää toista kertaa, sen takia, koska seuraavan kerran hän tulee tänne voittajana, ei pienenä vauvana, niinkuin se lukee Raamatussakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        odotitkos sinä sitten sitä pukkia jouluaattona?
        minulle joulu on muisto Jeesuksen syntymisestä maailmaan, jota ei todellakaan tapahdu enää toista kertaa, sen takia, koska seuraavan kerran hän tulee tänne voittajana, ei pienenä vauvana, niinkuin se lukee Raamatussakin.

        En minä mutta tosi uskovaiset ilmeisesti odotteli kuten esimerkistä selviää niin Martti Luther on monille "minä olen herra sinun jumalasi" vaikka tieto ei olekkaan edes raamatullinen....


    • Anonyymi

      omatunto kolkuttaa onttoa päätä 🤣

      • Anonyymi

        🤣 jos tuo oli vitsi, se oli minustakin huvittava


      • Anonyymi

        Nii-in... tai oliskohen se ehtoollisella käytetty viinin aiheuttama krapula.

        Tärkeä tieto:
        Siis kysymyksissä on Suomenkin allekirjoittamat YK lasten suojelua ja ihmisoikeuksien vastaisuus ymmärtääkseni laiton teko. Pahinta on rippikoulussa saatu opetuksen myötä annettu uskontunnustus ja ehtoollinen.
        Kristittyjen paavalilaisuuden herran ehtoollinen ei ole Kaikkivaltiaan asettama vaan Herran ehtoollinen katekismuksen mukaan.
        Kristillisten Kaikkivaltias Jeesus asetti ehtoollisensa vain ja ainoastaan kristillisille opetuslapsileen ja kristillisille eikä kristyille; kristittyjen Paavalikin ymmärsi pilkan ja ilmoittaa raamatussa vaaran tuomioineen.
        Sen selvyyden, ymmärsi myös kristittyjen Paavalikin:
        1. Kor. 11:28–29 "Jokaisen on tutkittava itseään, ennen kuin syö tätä leipää ja juo tästä maljasta. Se, joka syö ja juo ajattelematta, että kysymys on Kristuksen ruumiista, syö ja juo itselleen tuomion."

        SILLÄ, ylösnousseella Jeesuksella ei ole ruumista, Hänen opetuslapsi tarkisti ja siten vahvisti tiedon.
        Kristillisen Kaikkivaltiaan Jeesuksen opetus opetuslapsilleen:
        Tätä vertausta uskovaiset eivät ymmärrä. katekismuksen herran ehtoollinen on Jeesusta pilkkaava eksytys jossa tehdään Jeesuksen ulostetta:
        Matteuksen evankeliumi:
        #15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
        Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
        15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
        15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?#

        SIIS kristillisten Kaikkivaltiaasta Jeesuksesta "ulostetta" tekevät ovat raamatun mukaan vaikeassa tilanteessa....
        Itse tulkitsen tuon pilkkauksen vakavana laittomuutena, jopa rikoksena.
        Siis, kristitty on Paavalin tuomion saaneet ja samalla kristillisten Jeesuksen pilkkaajiksi eksytettyjä.
        Ja kun pilkkaamalla kristillisten Kaikkivaltiaita; Jumalaa tai/ja Jeesusta niin samalla pilkkaa Pyhään Henkeä sillä: Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan: 10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
        https://www.minilex.fi/a/rikoslaki-ja-jumalanpilkka


    • Anonyymi

      Uskontojen suhteen on paljon huvittavaa siinäkin mielessä, että tosi uskovaisia on vaikka kristillisten Kaikkivaltias Jeesus kielsi uskomasta vääriin profeettoihin; raamatun mukaan.

    • Anonyymi

      Lailla suojattu uskonvapaus:
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
      2 luku
      Perusoikeudet
      6 §
      Yhdenvertaisuus
      Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

      Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

      Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

      Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

      Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

    • Anonyymi

      Tuo yllä oleva Laki todistaa samalla mm sen, että lapsikasteet ovat laittomuuksia sillä mm sylivauvat eivät ole saaneet Lain antamaa suojaa valita omalla henkilökohtaisella asenteellaan jos haluaa olla jäsen mm lapsiakin tappaneen ja tapattaneen laittomuudessa.
      Suomalaisten kokemuksia....:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

    • Anonyymi

      Aloittaja on uskossa omaan lihanvoimaansa.
      Pitää omaatuntoaan jumalanaan.

    • Anonyymi

      Ei ole todellisuudessa uskovaistenkaan asenteineen pilkata ihmisiä joilla on kristillisten Jeesuksen antama tiedot ymmärryksessä:
      Uskontunnustuksen teitojen tulkinoista esimerkkejä:
      Tällaisiksi ei kukaan ihminen ole syntynyt;
      https://katekismus.fi/uskontunnustus/uskontunnustus.html
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole järkeä'
      'Meillä ei ole ymmärrystä'
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
      Luopumalla Heistä yhdestä, luopuu Heistä ja pelastuksesta.
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      10:30 "Minä ja Isä olemme yhtä."
      Ilman Pyhää Isää tai/ja ilman Pyhää Poikaa ei ole Pyhää Henkeä!
      ....
      Rippi, rippikoulu, kirkkohäät jne jne kuten lapsikaste EIVÄT ole kristillisten Kaikkivaltiaiden antamia oppeja. Miettikää sitä kun mm rituaaleissa kristtityt jakelee syntejä anteeksi kristittyjen omilla opeillaan omille laittomuuksiin sortuneilleen....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe