Merkkejä USA:n toimista juuri ennen ydinsodan uhkaa

Anonyymi-ap

Jo ex Neuvostoliiton ajoilta, suuntaa näyttävää tietoa.
Nykyiset hybersoniset ohjukset on jo niin nopeita (5-20x äänennopeus) että eipä siinä kerkiä kohde alueella mitään tekemään. Jos toinen näkee sateliiteilla, somesta ja uutiskanavista että muita toimia on jo aloitettu niin pistävät lentämään niitä hybersonisia.

Heippa vaan, moro vaan, olla kaikki palattu poroiksi ja tuhkaksi.

Todennäköisesti muillakin ydinasevaltioilla tuollaisia suunnitelmia mutta.


EU-Suomen hallituksen toimia voisi alkaa komentoketjussa leviämään ja kysymää virkaaikana arkipäivänä, silloinkin hakulaitteilla, tekstivieteillä ja puhelimitse vain virkaikana jos kännykkä nyt sattuu mukana olemaan.

Niin ja kukapa enää vakavasti ottaa YLEn tai valtamedian uutisia.
Kun tärkeitä uutisointia on woke jutut, ilmastohysteria, miljardi rahojen kavallus EU:lle, OL3 iisakin kirkko, Putin paha muut hyviä, Nato fantasia utopiat, jne... YLE:n viikon paras, lumiukon nimi ja valkoinen väri rasismia.

Merkit että ydinsota uhka on todella lähellä
video 22.12.2022
https://youtu.be/Ujk1TgtPyAY


https://www.nukemap.org

8

279

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Putin on pelannut itsensä pussiin poliittisesti. Ehkä venäjällä löytyy järkeä eivätkä lähde tuohon. Toisaalta, eikö nuo ohjukset voida sotkea siten että jysähtelevät lähtömaassaan?
   Mutta kommareista pitää päästä eroon. SDP-VIHR-VAS-KESK-KOK. Jäikö joku maamme vihollinen pois?
   Suomi on suomalaisten maa eikä meillä ole halua sotia.

   • Anonyymi

    Liike nyt-rkp-kd-ps-vkk-nukkuvien puolue

    Kyllä nitä riittää, turhaa on luottaa maan mahtaviin ja ylhäisiin.

    Kiina, Pohjois-Korea, Pakistan, Israel, Intia, Ranska, Englanti, Iran, ...
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ydinaseohjelmat_eri_maissa

    Missä ja kenen hallussa on kadonneet ydinpommit?
    Neuvostoliiton hajottua heiltä hävisi nois 20 kpl pieniä salkku ydinpommeja. Kertoi pastori Pekka Sartola jossain videossa ja kirjassa.

    ps. siihen lisäksi epävakaat ja hajoilevat korjattavat ydinvoimalat ja kemialliset ja biologiset aseet, k piikki dna myrkky aine.


  • Anonyymi

   Z-natsitrollien kannattaa muuttaa Venäjälle, sillä siellä he pääsevät sotimaan Kremlin mafian masinoimaa sotaa Ukrainaan ja valuttamaan fasistiset suolensa Ukrainan jäisille pelloille.

   Dasvidanja idiots!

  • Anonyymi

   Olihan typerin avaus aikoihin, lienee salaliitto poikii tai muuta hörhölyä.

  • Anonyymi

   Joo ei hyvältä näytä sodat ei ole Jumalan siunausta vaan rangaistus, kuritus, jos valtio joutuu Jumalan sallimana sotiin, kotimaassa tai ulkomailla, ovat maallisesti katsottuna valtiojohdon arvovalintoja.

  • Anonyymi

   Listalta puuttui Turku... "Turku tois puol jokkee".

   En usko että ydinaseita käytetään ennenkuin alkaa myös sateliitteja tippumaan ne kun ovat silmät ja korvat ydinasevaltioille ja muillekin valtioille. Millä kaikilla valtioilla on halua ja kykyä tiputtaa heidän vihollisen käytössä olevia sateliitteja korkealta taivaalta niin sitä en tiedä.

   Vaihtoehtoja ydiniskun tekijöistä on ainakin kaksi ( A ja B).

   A.) Jos ydinaseita käyttäisi Venäjä EU-Suomea vastaan tai EU-Suomessa olevia Nato joukkoja vastaan niin. Turku ja Naantali olisi isompia ja tärkeäitä etelä Suomessa olevia satama kaupunkeja jolla on saaristoa suojana. Rauma ja Porin seudun satamat olisi liianlähellä OL3 ydinvoimala aluetta. Kohde alue voisi olla myös länsirannikon satama kaupunkeja. Satama kaupunkina Oulu voi olla kohde joka saastuneena alueena hidastaisi ja ehkä estäisi Ruotsista päin tulevien maajoukkojen tuloa.

   Turku ja Naantali seutu, rannikkoseudun kaupunki alueena on mahdollisimman kaukana Venäjän Pietaria ja samalla satama kaupunkeja Ruotsista ja Tukholmasta ja etelästä päin tulevalle laivoille. Ydinaseen käyttö tuhoaisi ja saastuttaisi kohde alueen sadoiksi vuosiksi. Eikä apua EU-Suomeen voisi tulla kyseisen alueen kautta. Joten maajoukkoja pitäisi tuoda pohjoisesta päin kohti eteläistä EU-Suomea.

   Todennäköisesti se sodan osapuoli joka ydinaseita käyttää lähellä omia alueita ottaa huomioon myös tuulensuunnan ja myös yläilmakehän tuulensuunnan.
   Vaikka kyseessä olisi joku pinempi taktinen ydinase (jolla on valtava tuhovoima) tai pieni salkkuydinpommi.

   Salkku ydinpommeja katosi ex Neuvostoliiton hajoessa noin 20kpl eikä niitä ole löydetty. Niistä kertoi pastori Pekka Sartola jossain YouTube videolla.

   B.) Jos USA Nato käyttäisi ydinaseita Venäjää ja EU-Suomessa olevaa sodankäynnin joukkoja vastaan niin. Heille ei todennäköisesti ole merkitystä sille mikä alue on ydiniskun kohteena koska Nato jäsenmaana olisimme vain sodankäynnin ei kenekään maana. Ja vain puskuri valtiona Naton ja Venäjän sodalle. Tärkeämpää Natolle on se että heidän vihollisia vastaan käytetyt ydinaseet tuhoaa vihollisen jo mahdollisimman lähelle lähtömaan aluetta, ennen kuin he pääsee maajoukoilla Ruotsin puolelle ja lähelle Nato Norjaa tai vanhimpia Naton jäsenvaltioita.

   ps. Joskus netissä kiersi linkki uutiseen missä oli kylmänsodan aikaisia ydinisku kaupunkeja. Myös Suomessa oli idän ja lännen ydinaseilla kohdennettuja kaupunkeja, todennäköisesti ne samat EU-Suomen alueet jotka oli kylmäsodan aikana maalitettu ydinsodan isku alueiksi ovat sitä vieläkin.

  • Anonyymi

   Vain hölmöimmät uskovat Natsi-Venäjän uutisiin.

   • Anonyymi

    Vastaus ei liity aloitukseen.

    Ajankohtafoorumi 2.1.2023 Patmos Radio Juha Ahvio ja Leena Metsämäki tuo esille että uskovien ei pidä luottaa länsimaiden jälki kristilliseen disinformaatioon ja propakandaan.
    Voi kuunnella Patmos arkistosta tai tuolta

    https://youtu.be/_b0KzLyT9LU


  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   708
   6698
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   62
   1213
  3. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   622
   854
  4. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   15
   801
  5. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   173
   796
  6. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   119
   668
  7. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   47
   648
  8. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   82
   642
  9. Yle-kysely: SDP ohitti perussuomalaiset - Keskusta romahti jo vihreiden taakse

   Ylen tuoreessa kannatusmittauksessa kärkikolmikon kannatuserot kaventuivat entisestään. Kokoomus on ykkössijalla 2,5 prosenttiyksikön erolla SDP:hen.
   Maailman menoa
   165
   641
  10. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   46
   635
  Aihe