Vangan ennuste vuosille 2022 ja 2023

Anonyymi-ap

https://www.thevoicemag.ru/horoscope/main/tri-sestry-obedinyatsya-vanga-predskazala-mir-cenoy-poter/

Vähän ennen kuolemaansa, v. 1995, Vanga puhui kohtalokkaasta päivämäärästä, "kun kuusi kakkosta lähestyy". Vuotta 2022 hän kutsui sitä suuren muutoksen ajaksi. Koettelemukset odottavat ihmisiä vuoden alussa ja lopussa.

Ensin puhumme helmikuun 22. päivästä (tuolloin Venäjä tunnusti virallisesti Luhanskin ja Donetskin kansantasavallat itsenäisiksi valtioiksi). Mitä tulee Vangan ennusteeseen Venäjästä vuonna 2022, hän kutsui polkua vaikeaksi. Maa joutuu voittamaan monia vaikeuksia, mutta johdon usko ja auktoriteetti auttavat selviytymään.

Vanga varoitti saatuaan tietää, että hänen ystävänsä oli kotoisin Kurskin alueelta, (lähellä Ukrainaa). Vangan ennuste vuodelle 2022 kuuluu seuraavasti: "Sota on siellä kauhea ... he tappavat toisensa ... Ruuti tulee - se laukaisee sodan. Sitten tulee vihreä hallitsija - iloinen, kaikki pitävät siitä, mutta hän johtaa ihmiset melkein orjuuteen ... hän tekee kauhean teon, hän repii kotimaansa palasiksi, hän jakaa ihmiset, hän muuttuu ihmisten usko..."

Tämä Vangan ennuste sodasta vuodelle 2022 voidaan tulkita eri tavoin. Mutta monet ovat katsoneet, että RRuuti on Poroshenko, joka erosi Ukrainan presidentin tehtävästä toukokuussa 2019, ja Vihreä, Zeleny Gospodar on Zelenski, aukion nykyinen johtaja.

Muut ihmiset kuulivat samanlaisia lausuntoja profeetalta. V. 1993 hän kertoi Donetskista kotoisin olevalle toimittajalle, että hänen kotimaansa musta maa "sekoittuu vereen ja naapurit tappelevat keskenään". Ja v. 1996, ennen kuolemaansa, Vanga varoitti: "Ihmiset jakautuvat ... veli menee veljeä vastaan ... verta vuodatetaan ...". Kuten näemme, myös Vangan ennusteet Ukrainasta vuodelle 2022 toteutuivat.

"Rauha tulee varmasti, konflikti ratkeaa, kun veljet kääntyvät toisiaan vastaan ja nuorempi väistyy vanhemmalle", muisteli Petrov hänen sanoneen.

Vangan ennusteet joulukuulle 2022:

Toisesta päivämäärästä, johon Vangan ennustus perustui, puhumme 22.12.2022. Tämä on myös kuuden kakkosen päivä. Tämä päivä tulee olemaan käännekohta. "Ihmiset putoavat ja kuolevat". Millainen epidemia tms. siitä tulee, ei ole vielä tiedossa.
Yhden ennusteen mukaan planeetta odottaa uutta koronaviruskantaa. Lisäksi voi esiintyä auringonpurkausta. Selvänäkijä huomautti, että "Aurinko putoaa mustassa varjossa."

Jos luet Vangan ennusteen vuodelle 2022 "sammutetusta auringosta", se voidaan tulkita,. että luonnonkatastrofit ovat rangaistus maapallon luonnonvarojen laiminlyönnistä. Vanga ennusti epänormaalia lämpöä, sadon epäonnistumista ja laajamittaista kuivuutta, joka johtaisi ihmisten taistelemiseen vedestä. Maiden johtajien on pohdittava, kuinka tarjota väestölle tämä resurssi, koska nestepisaraa pidetään kullan arvoisena. Hän puhui myös asteroidin törmäyksen uhasta.

Vangan ennusteet vuoden 2022 lopulle koskivat myös venäläisiä. Hän uskoi, että he kestäisivät kaikki koettelemukset. Ja 22.12.2022 "isoveli" tulee ja maksaa veronsa. Näillä sanoilla selvänäkijä tarkoitti tiettävästi Venäjää. Häntä, profeetta huomautti, koko maailman pitäisi pelätä, koska tämä voima pyyhkäisee kenet tahansa pois tieltään.

Vangan ennustus sodasta vuonna 2022:

Bulgarialainen ennustaja näki, että "Mustanmeren valtio 2000-luvulla syöksyy sotaan". Hän ennusti maan jakautumista ja vastakkainasettelua Ukrainan sisällä. Vangan mukaan tilanteen pitäisi normalisoitua vuoteen 2024 mennessä, jolloin korruptoituneet huippuvirkamiehet voidaan poistaa, ja talouskriisi helpttaa.

Usko oikeuteen ja vahvaan armeijaan auttavat Venäjää nousemaan johtajaksi maailmassa. Vähitellen muut kansat, heikommat, joita Venäjä suojelee, lähestyvät sitä. Monet maat haluavat olla sen ystävä,ja siitä tulee turvasatama siirtolaisille, jotka jättävät maansa köyhyyden ja sotien vuoksi. Siperiasta tulee lopulta maan sydän.

Ketkä ovat "kolme slaavilaista sisarta"?

Vangan ennusteista vuodelle 2022 on mm. että rauha tulee varmasti. ”Jumalan äiti suojelee Venäjää. Syntyy voimakas slaavilainen valtio, jossa yhdistyy kolme slaavilaista sisarta - Venäjä, Valko-Venäjä, Ukraina ”, toimittaja Sergei Kostornoy lainasi Vangaa. Tämä yhtenäisyys hyödyttää kolmen maan kansoja.

Kuinka kauan odottaa näitä tapahtumia, mielipiteet vaihtelevat. Jotkut puhuvat seitsemästä vuodesta, toiset arvelevat, että on odotettava vuosikymmeniä.

Vangan mukaan maailman sotaa ei tulisi. ja "slaavilaisen valtion" tultua maailma yleensä hylkää rajat. Yhteiskunnan jakautuu rikkaisiin ja köyhiin. Kerrosten välinen kuilu tulee valtavaksi - sitä on mahdotonta voittaa millään talousuudistuksella. Rikkaat omistavat omaisuuden ilman penniäkään taskussaan. Luultavasti hänen sanojensa mukaan kyse oli kryptovaluutoista.

Vangan ennusteet vuosille 2022-2023 koskivat myös ihmisten terveyttä. Hän vakuutti, että ihmiskunta pääsee eroon syövästä. Tänä ratkaisevana päivänä syöpä kahletaan "rautaketjuilla". Muita ennustuksia mm. Seisminen aktiivisuus lisääntyy ja jäätiköt sulavat. aiheuttaen tulvia.

5

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "hän muuttaa ihmisten uskon...""

      Kyllä pitää paikkansa. Ihmiset alkaneet sekoilemaan median perässä kuin eivät tietäisi enää mitä on ihmisyys ja sota. Jos vaikka lapsi on Venäjältä, hänen kimppuunsa saatetaan hyökätä, koska "väärä kansalaisuus". Mikä media on kertomaan mitä saa olla ja mitä ei?
      Ja mitä tulee siihen, että Venäjä voi pyyhkäistä kenet tahansa pois... miten se aiheuttaa juurikin narsisteissa vihaa ja pelkoa, jotka eivät ole edes lukeneet siitä? Mikä heissä tietää ja "kertoo heille"?
      Jos paha oli ensin idässä (NL), ja nyt lännessä, se on ymmärrettävissä.

      • Anonyymi

        Kommunismin henkivalta taisi siirtyä Neuvostoliiton romahdettua Itä-Euroopasta entisen rautaesiripun yli Länteen.


    • Anonyymi

      Tuo on jo aika kömpelö sotapropagandaa. "Muisteloista" rekonstruoidaan ihan uusi ennustajaeukko povaamaan Putinille voittoa.

      • Anonyymi

        Maa on kaatumassa jalkojesi alta, ja sitä osoittelet itään ja valitat jostain Putinin voitosta?! Mutta ei hätää - nyt olet uskottavampi?
        Suomessa on tulossa sähkökriisi pahimmillaan, on annettu ohjeet mm. veden käytön suhteen, että viemärit ei tule kadulle, veden jakelu kenties alkaa kadulla kuten sota-aikaan, ja nälänhädästä varoitettu!
        Ja sinä tarraat johonkin valitukseen Putinin voitosta?

        Eräänä päivänä se voitto on täällä, ja kävelee kadulla. Mitäs teet? Olet sillä hetkellä pakenemassa länteen? Ihmisiä massoittain Länsi-Suomessa repimässä kaikki toisiaan ja puskemassa Turkuun ja Ruotsiin? Kauppojen edustalla rähinää ja sotilaita aseineen varoittamassa, että ampuvat kaikki, jotka tulevat yli aidan. Lapsia tallautuu jalkoihin, koska media on pelotellut ihmiset puolikuoliaiksi Venäjästä. Oletko heidän joukossaan?


    • Anonyymi

      Putin taitaa saada sydänkohtauksen vuonna 2023 ja yrittäessään estää tämän tapahtuvan hän saa vielä aivoverenvuodon eikä patriarkka Kirillilläkään tule menemään hyvin vuonna 2023.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      245
      2289
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      164
      1487
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1335
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      213
      951
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      689
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe