Vladimir Putin soitti itse etulinjaan ja kielsi tuhoon tuomittujen joukkojen vetäytymisen

Anonyymi-ap

Se SUURIN VIRHE jonka presidentti voi tehdä on kuvitella olevansa MARSALKKA!


Venäjän presidentin sekaantumisesta taisteluiden johtamiseen on tihkunut tietoa läpi sodan.

Etulinjassa taisteleva venäläiskomentaja koki hämmentävän hetken syyskuun lopulla. Upseeri johti puolustuksia pienessä Lymanin kaupungissa Itä-Ukrainassa ja taistelu oli käymässä epätoivoiseksi. Langan päässä oli salatulla linjalla soittava Venäjän presidentti Vladimir Putin. Hän käski komentajaa olemaan vetäytymättä.

Erikoinen yksityiskohta ilmenee Wall Street Journalin useisiin entisiin ja nykyisiin amerikkalaisiin, eurooppalaisiin ja venäläisiin tiedusteluviranomaisiin perustuvasta artikkelista. Siinä maalataan kuva eristäytyneestä ja vainoharhaisesta Putinista, joka luottaa kouralliseen kovaa linjaa vetäviä neuvonantajia. Arvio on linjassa julkisuuteen jo ennen helmikuun suurhyökkäystä tulleiden tietojen kanssa.

Putinin ja rintamakomentajan puhelusta perillä olevien lähteiden mukaan Venäjän presidentti ei näyttänyt ymmärtävän Lymanin tilanteen realiteetteja.

MAINOS
Huonosti varustetut venäläiset olivat joutumassa tykistön tukemien ukrainalaisten saartamiseksi ja Venäjän kenraalit olivat ohjeistaneet joukot vetäytymään. Putinin kerrotaan kuitenkin kumonneen kenraaliensa käskyt ja määränneet joukot pysymään asemissaan.

Ukrainan iskut jatkuivat ja venäläiset vetäytyivät lopulta lokakuun alussa. Jälkeen jäi kymmenittäin ruumiita ja suuri määrä kalustoa ja ammuksia.

Venäjän presidentin sekaantumisesta sodan johtamiseen on tullut julkisuuteen runsaasti tietoja. Tähän mennessä kyse on kuitenkin tiettävästi ollut määräyksistä sotaa johtaville kenraaleille. Tieto etulinjan komentajalle soitetusta puhelusta kielii siitä, että Putin on saattanut puuttua taisteluihin vielä aiemmin luultua enemmän.

13

121

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muistaakseni se oli sähköposti ja
   viestissä toivotettiin hyvää joulua kaikille. Vai muistanko oikein?

   • Anonyymi

    Etkö osannut lukea??


  • Anonyymi

   Hyvä, antaa hepun tehdä hitlerit.

  • Anonyymi

   Pureeko Luka siltä toisen testiksen?

  • Anonyymi

   Iranin liittolaiset tappaa pyhienkin ajalla.

  • Anonyymi

   Pitääkö joulunakin tuottaa pelkkää paskaa, eikö arkipäivät 24/7 riitä?

  • Anonyymi

   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009289234.html

   Putin saa sodasta siloteltuja ja vanhentuneita raportteja, joissa vähätellään armeijan epäonnistumisia


   Putin saa ”erikoisoperaatiosta” joka aamu kirjallisen raportin, joka on huolellisesti oikaistu korostamaan onnistumisia ja vähättelemään epäonnistumisia.

   Rintaman tilanteesta kertovat päivitykset saapuvat Putinin työpöydälle monen eri tahon kautta, mikä kestää muutamia päiviä ja tekee tiedoista usein vanhentuneita.

   SOTARAPORTTIEN toimittaminen Putinille etenee lehden mukaan seuraavasti: Venäjän armeijan etulinjan komentajat raportoivat rintaman tapahtumista turvallisuuspalvelu FSB:lle, jonka väitetään muokkaavan raportit Venäjän turvallisuusneuvoston asiantuntijoille.

   He puolestaan välittävät muokkaamansa raportit turvallisuusneuvoston sihteerille Nikolai Patruševille. Vasta tämän jälkeen tiedot päätyvät Putinille.

   Vaikutelma siitä, että Putinilla ei ole selvää käsitystä sodan kulusta on muodostunut osallistujille ainakin kahdessa tapaamisessa presidentin kanssa.

   Toisessa tapaamisessa heinäkuussa oli paikalla sotilasteollisuuden edustajia. Toisessa tilaisuudessa syyskuussa presidentti tapasi sotatoimialueella työskenteleviä toimittajia ja muita kirjoittajia eli ”vojenkoreja”, jotka raportoivat sodasta eri kanavissa.

   KREMLIN tiedottaja Dmitri Peskov on kiistänyt lehden väitteet, joiden mukaan Putin saisi vääristeltyjä tietoja sodasta.

   ”Eristetty ja epäluottavainen Putin luottaa vain kouralliseen kovan linjan neuvonantajia”

   Haastatellut lähteet todistavat, että presidentti on luonut 22 vuodessa nykyisen järjestelmän, jossa häntä imarrellaan pimittämällä tai kaunistelemalla lannistavia tietoja.

   Heidän mukaansa Putin on ollut kykenemätön ja haluton uskomaan, että Ukraina pystyisi menestyksekkääseen vastarintaan.

   PRESIDENTTIÄ ympäröi hallinto, joka ruokkii hänen vakaumustaan Venäjän menestyksestä siitä huolimatta, että inhimilliset ja taloudelliset uhraukset kasvavat . Putinin ympärillä olevat ihmiset pyrkivät näin suojelemaan itseään.

   ”He uskovat syvästi, ettei heidän tule järkyttää tai hermostuttaa presidenttiä.”

   Sodan alkuvaiheessa eräs pitkään mielipidekyselyjä tehnyt sosiologi oli ottanut yhteyttä presidentinkansliaan tiedottaakseen pian hyökkäyksen jälkeen toteutetusta mielipidemittauksesta. Kansliasta hänelle vastattiin, että ”Vladimir Vladimirovitšia ei tarvitse nyt saada pois tolaltaan.”

  • Anonyymi

   😊😊😔

  • Anonyymi

   Ukrainan kansa kokee hirvittäviä ja syytän niistä lännen agendaa, johon Ukrainan kansa on alistettu.
   Myös Suomi on lännen agendalla, miettikää sitä?

  • Anonyymi

   Venäjä hyökkäsi Ukrainaan ja sinä syytät Suomea.

   - Keskiverto trollin juttuja...

  • Anonyymi

   https://www.youtube.com/watch?v=o15T2-ifLKE
   Ursula von der Leyen admits Russia has killed more than 100,000 Ukrainian soldiers

   Butšan verilöyly on Venäjän vuoden 2022 hyökkäyssodan aikainen epäiltyjen sotarikosten sarja Butšan kaupungissa lähellä Kiovaa. Tapahtumat tulivat julki Ukrainan armeijan vapautettua kaupungin Venäjän armeijan miehitykseltä 1. huhtikuuta 2022.[1] Ukraina ilmoitti 2. huhtikuuta koko Kiovan alueen olevan taas sen hallussa.[2][3] Venäjä hyökkäsi kaupunkiin sodan alkuvaiheessa 27. helmikuuta ja poistui Butšan pormestarin mukaan 31. maaliskuuta.[4][5]

   suomennettu
   Senator Richard H. Black - The truth about Bucha
   https://www.youtube.com/watch?v=DVf1RbJ51rY&t=24s

  • Anonyymi

   tänään 24.12., päivällä. Venäjän uusin sukellusvene laskettiin tänään veteen VELIKIYE LUKI diesel-electric .


   Suuren venäläistelakan johtaja kuoli yllättäen – erikoistunut Venäjän laivaston hyökkäyssukellusveneisiin liika tieto tappaa, varsinkin jos olet vasikka, ihmiset persoja rahalle noin käy.

  • Anonyymi

   Mutta kun se Putinin suuri idoli ja esikuva Hitlerkin johti sotajoukkoja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   231
   1678
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   831
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   368
   720
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   683
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   652
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   322
   651
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   647
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   620
  Aihe