Vartitorniseuran musta joulu

Anonyymi-ap

Kovin on synkkä vartiotorniseuran joulunaika. Ensin norjan viisas päätös evätä jehovan todistajilta vihkimisoikeus. Ja Camilla Nissinen paljon huomiota hesarissa ja ylellä. Tuli tuhti paketti karttamisesta ja sitä ei voi puutarhatien tontut kiistää. Ja mikä on vartiotorniseuran ajatus naisten asemasta ja koulutuksesta. Tullee mieleen että voisi verrata talebaaneihin. Hyvää joulua puutarhatielle.

9

230

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiitos ei me tämä maailman valtion almuja kaivata, vastustaja panettelijat iloitkoon pilkallisena jouluna meille, vaan vapahtaja tulee.

   • Anonyymi

    Happamia, sanoi kettu pihlajanmarjoista. Raha kelpasi, kun sitä sai. Kun se uhattiin ottaa pois, Vartiotorni-seura sai hepulin. Erikoista käytöstä nostaa meteli asiasta, jota ei lähtöjäänkään kaipaa.


  • Anonyymi

   ja vapahtaja maksaa teidän mersuista autoveron.

  • Anonyymi

   "Ja mikä on vartiotorniseuran ajatus naisten asemasta ja koulutuksesta. Tullee mieleen että voisi verrata talebaaneihin."

   Avaajalla ei nyt ole ihan kaikki tontut tallessa ...

   • Anonyymi

    Ja mitäs muuta siinä avauksessa on?
    Voisitko kommentoida. . .TONTTU?


  • Anonyymi

   Avaajalla on kaikki tallessa toista se on todistajilla. Tässä maassa on oikeulaitos,emme tarvitse ulkopuolisia oikeuskomiteoita. Jos joku haluaa erota jehovan todistajista hänellä on siihen oikeus. Pelotteet eivät ole nykyaikaa. On turha puhua uskonnovapaudesta jos ei voi itse päättää voiko siitä erota.

   Toivon kovasti että Camilla Nissinen saa Savonia kirjallisuuspalkinnon.

  • Anonyymi

   Paloskat ja Leinoskat eivät pääsee Nissisen kohdalla julkisuudessa esittämään edes tyypillisiä puolustuspuheita, kuinka sääntöjen rikkomisesta erotettuja tulee karttaa. Nythän kyseessä on eronnut eikä erotettu. Koita nyt selittää Suomen kansalle asia parhain päin, ettei tästä järjestöstä tosiasiassa voi edes erota ilman rangaistusta. Kyllähän tämän moni suomalainen jo tiesikin, mutta jälleen hyvä muistutus kaikille ja kiusallista Vartsikka-seuralle.

   • Anonyymi

    Ensin vartiotorni kirjoitti että erotettuja on kartettava.

    Sitten ilmestyi vartiotorni, jonka mukaan samoin on kohdeltava eronneita.

    Mutta on vielä vartiotornissa kirjoitettu että erotettuja on vihattava

    Ja watchtower October 1:st 1952, page 599
    Erotettuja on vihattava

    Ja watchtower July 15:th 1974 page 442
    Miten opetella vihaamaan (do you know How to hate)


   • Anonyymi

    "Nythän kyseessä on eronnut eikä erotettu. Koita nyt selittää Suomen kansalle asia parhain päin, ettei tästä järjestöstä tosiasiassa voi edes erota ilman rangaistusta."

    Näkyy olleen tiedotusosastollekin liian paha rasti. Voisin kuvitella, että vastine olisi julkaistu heidän niin halutessaan. Tiedottajilla varmasti riittäisi ns. häpy väittää, että eroamisen taustalla yleensä ovat salaiset väärinteot ja vedättää keskustelua "Raamatun periaatteiden" rikkomiseen eroamisen sijasta, mutta ainakin tällä kertaa taisi jäädä väliin.

    Ulkopuolisten on yleensä mahdotonta ymmärtää, ettei liikkeestä voi erota ilman rangaistusta ja leinostelu asiasta sisältäisi sen riskin, että joku mielenhallinnassa oleva todistaja voisi siihen törmätä ja tehdä omat johtopäätöksensä, mikä riski tietysti on aina kun tiedottaja suunsa avaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   482
   3426
  2. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   2561
  3. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   241
   2016
  4. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1265
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   8
   1220
  6. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   132
   953
  7. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   18
   869
  8. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   100
   838
  9. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   24
   827
  Aihe