Putin: 99,9 prosenttia venäläisistä on valmiita uhraamaan kaiken isänmaansa eteen

Anonyymi-ap

Venäjän presidentti Vladimir Putinin mukaan valtaosa venäläisistä on valmiita uhraamaan kaiken isänmaansa eteen, kertoo riippumaton venäjänkielinen Meduza-verkkouutispalvelu.

Putin kertoo asiasta haastattelussa venäläisellä Rossija 1 -televisiokanavalla. Haastattelussa toimittaja kysyy Putinilta, mikä on yllättänyt hänet sodan aikana.

– Ei ole mitään yllättävää siinä tosiasiassa, että kaikki eivät ole käyttäytyneet kuin todelliset patriootit. Missä tahansa yhteiskunnassa on aina ihmisiä, jotka ajattelevat ensisijaisesti henkilökohtaisia ​​​​etujaan tai henkilökohtaisia ​​suunnitelmiaan. Rehellisesti sanottuna en todellakaan syytä heitä. Jokaisella ihmisellä on oikeus valita.

– Kuitenkin 99,9% venäläisistä on valmiita uhraamaan kaiken isänmaansa eteen, Putin sanoo haastattelussa.

– Siinä ei ole mielestäni mitään epätavallista. Se saa minut jälleen kerran vakuuttuneeksi siitä, että Venäjä on erityinen maa, jossa elää erityisiä ihmisiä. Tämä on vahvistettu koko Venäjän olemassaolon ja historian ajan, Putin lisää.

Muun muassa Ukrainan entinen apulaissisäministeri Anton Herashtshenko on jakanut videon haastattelusta Twitter-tilillään.

10

136

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • "– Kuitenkin 99,9% venäläisistä on valmiita uhraamaan kaiken isänmaansa eteen, Putin sanoo haastattelussa."

   Mutta Putin Kalsarimyrkyttäjä itse kuuluu tuohon 0,1%:n.

  • Anonyymi

   Te venäläiset pommitatte, murhaatte, raiskaatte ja kidutatte Ukrainassa, itsenäisessä valtiossa, joka ei hyökkäystänne provosoinut. Toivotan teille sellaista joulua ja uutta vuotta, jonka ansaitsette.

   • Anonyymi

    https://www.suomenmaa.fi/uutiset/moldovan-tiedustelu-vakuuttui-venaja-aikoo-hyokata/
    Moldovan tiedustelun mukaan Venäjän hyökkäyksen riski on ”hyvin korkea” ensi vuonna.

    Moskovan tavoitteena on luoda maakäytävä Ukrainan läpi Moldovan separatistialue Transnistriaan.

    Myös Ukrainan armeijan johto on viime päivinä varoittanut Venäjän suunnitelmasta ryhtyä uuteen suurhyökkäykseen vuoden 2023 alussa.

    Venäjä suunnittelee iskevänsä Ukrainaan 200 000 tuoreen sotilaan voimin. On kuitenkin epäselvää, miltä rintamalta Venäjän suunnittelee yrittävänsä läpimurtoa.

    – Kysymys ei ole siitä, aikooko Venäjä käynnistää uuden hyökkäyksen kohti Moldovan maaperää. Kysymys on siitä, milloin Venäjä tekee sen.
    Venäjä punnitsee parhaillaan monia erilaisia skenaarioita Moldovaan pääsemiseksi.

    Moldovan tiedustelu uskoo, että Moskova kaavailee hyökkäystä tammi-helmikuun vaihteeseen tai myöhemmin maalis-huhtikuulle.

    Ukrainan lounaispuolella sijaitsevalla entisellä neuvostotasavallalla on hyvin pieni puolustusbudjetti. Moldova onkin joutunut hyväksymään sen, että Venäjä pitää Transnistriassa sotilaita, joita Moskova kutsuu rauhanturvaajiksi.

    Moldovan länsimielinen hallitus on tuominnut Venäjän aloittaman sodan naapuriaan vastaan sekä hakenut Euroopan unionin jäsenyyttä.

    Moldovan lännettymiskehitystä vastustava Kreml on pyrkinyt lietsomaan maahan epävakautta esimerkiksi tukemalla oppositiovoimia sekä kärjistämällä maan energiakriisiä.


  • Anonyymi

   Paljon näitä Putinn kannattajia on päästetty tänne hölmöläämme ja vapaasti nämä saavat kulkea mökeillään, että olisiko aika sulkea tuo raja jo kokonaan ?

  • Anonyymi

   0,1 % venäläisistä olisi 140 000. Maasta on nyt jo varovaaisen arvion mukaan lähtenyt sodan takia reilusti yli puoli miljoonaa venäläistä ja ennen sotaa useita miljoonia vapaamman elämisen takia.
   Maahan on jäänyt paljon enemmän nitä, jotka lähtisivät, jos pääsisivät ja uskaltaisivat.

   Putinilla taitaa prosenttilasku vähän mättää. Vaikka se ei taida olla suurin asian, mikäö Minimirillä mättää.

  • Venäläisiltä kysytään uhrimieltä enemmän kuin kertaakaan sitten WW2:n, kun armeijan avoin piikki tarkoittaa että jopa 30 % federaation budjetista tärvääntyy yksin sotalaitokseen.

   Vertailun vuoksi: Yhdysvaltain nykyistä suurempikaan apu ei merkitsisi liittovaltion budjetissa kuin prosentin kymmenyksiä.

  • Anonyymi

   Putin oikoo, että hän ja isänmaa olisi sama asia.

  • Anonyymi

   r......n kätyri yrittää kohta väittää että putte puhuu asiaa ja jää samalla kiinni valehtelusta

  • Anonyymi

   Eli tarkoittaako tuo gallup myös sitä, että 99,9% venäläisistä pitää isänmaansa olemassaolon edellytyksenä naapurimaan hävittämistä?

   Vai mikä tässä oli sanoman pointti?

  • Anonyymi

   Vain 1 miehen puolikas tietää asian ja hän on Vladimir.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   324
   2540
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   33
   2168
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   219
   864
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   324
   790
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   41
   758
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   705
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   45
   668
  Aihe