Palstaa hallitsee vasemmistolaiset valittajat

joilla on pakkomielle persuihin, eli luulevat kaikkien olevan persuja. On aika säälittävää jos ei äly riitä muuhun kuin sanoon persu joka asiaan.

Minäkin olen sanonut jo aikaa sitten olevani kokoomuslainen.

22

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      PS on porvaripuolue ja talouspolitiikaltaan kokoomuksen sisarpuolue. Molemmat porvaripuolueet ajavat ensisijaisesti yrittäjien rahaetuja vaikka muuta valehtelevat ennen vaaleja.

      • Anonyymi

        Voi nyyh... demari, tuleeko taas vappusatasia?


      • Anonyymi

        Porvari viisastelemassa tapansa mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Porvari viisastelemassa tapansa mukaan.

        Punikki väärässä tapansa mukaan.


      • Anonyymi

        Ei ole. Nyt sulla meni sekasin öyhötys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Punikki väärässä tapansa mukaan.

        Valehtelee porvari.


      • Anonyymi

        Nykyhallitus on vihreä mamupuolue, jolle on tärkeää vain ulkomaalaisten asioiden hoito meillä ja muualla, hölmösti ja kalliisti toteutettu vihreä siirtymä, sp- poikkeavien oikeudet, mm. korjausleikkaukset ja sp:den neutralisointi, omat edut. Rikollisten oikeudet.

        Suomen ja enemmistösuomalaisten hyvinvointi ja asioiden hoito ei nykyhallitusta ole kiinnostanut koko sen hallitusaikana, koska sen kaltaiset asiat eivät kuulu nykyhallituksen arvomaailmaan. Pakolliset eteen tulleet koko Suomea koskevat asiat kuten Korona-hoidon nykyhallitus on jotenkin hoidellut, muut oman kansan asiat nykyhallitus on jättänyt rempalleen ja Suomi on kriisiytynyt ja monissa ongelmissa. Hallitus perusti viime töikseen muodollisesti varjohallituksen, jonka pitäisi hoitaa Suomea koskevat rästiin jääneet asiat, mutta taitaa olla silmän lumetta sekin. Nykyhallitus siirtää ongelmat ja kriisit seuraavan hallituksen hoidettavaksi ja urakkaa sille riittää.

        Nykyhallitus on näyttönsä antanut, se ei näytä Suomen hallitukselta, koska se ei tee sitä, mitä sen pitäisi tehdä, eli ensisijaisesti keskittyä hoitamaan maan ja kansan asioita, jonka hallitus se on.

        Nykyhallituksen toimista on tullut myös näkyviin se seikka, että demarit eivät ole enää duunaripuolue. Se on heikentänyt toimillaan liittojen arvoa heikentämällä ikääntyvien työttömyysturvaa ja melkein kaventamalla duunareiden lakko-oikeutta pakkolailla estää lakkoilu, ei luottanut hoitajiin, jotta nämä pitäisivät huolta potilasturvallisuudesta lakon aikana.

        Nyt ennätyspitkissä leikkaus- hoitojonoissa potilasturvallisuus on todella uhattuna, mutta hallitus ei piittaa siitä, vaan kuormittaa ennestään kuormitettua hoitotaakkaa valmistelemalla lakialoitteita, joilla saada ulkomailta lisää ongelmaisia ja sairaita Suomeen hoidettavaksi ja nykyhallitus on tehnyt myös lakimuutoksen, jotta muualta tullut pääsee aina hoitojonossa suomalaisen edelle hoitoa saamaan.

        Ei ole ennen nähty näin oman kansan vastaista hallitusta kuin nykyhallitus. Ei ymmärrä mitä maata ja kansaa se edustaa ja kenen puolesta se toimii eikä muista ketkä ovat sen äänestäneet Suomen asioita hoitamaan.


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        😍 ­­N­y­m­­f­o­­m­a­a­­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#17681819y

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Ääripersun tilitys naurattaa

      • Anonyymi

        Tosiasioitahan nuo ovat, joita Marinin hallitus on tehnyt, jos ne naurattavat, niin mikä siinä. Kokoomuskin nauraa yhdessä nykyhallituksen kanssa, kun se toteuttaa sen haikailemia tavoitteita.

        Paitsi tietysti nykyhallituksen innokas valtion velan otto ei ole Kokoomuksen mieleen eikä Sotekaan ollut sellainen, joksi kok. sen toivoi- olisi sen mielestä pitänyt olla enemmän tarjolla Sotessa yksityisiä terveyspalveluja, joihin toki kansalaiset joutuvat tulevaisuudessa turvautumaan, kun julkiset ja uusi Sote ei sitä resurssien puutteessa suo, mutta asiakas silloin itse maksaa suoraan viulut ostaessaan itse terveys- muita palveluita yksityiseltä. Nykyhallitus päätti ottaa pois Kela-korvauksen noista yksityisistä terveyspalvelukuluista, vaikka sitä olisi pitänyt nostaa.

        Nykyhallituksen kerryttämä suuri valtion velka antaa syyn seuraavalle kenties Kokoomus johtoiselle hallitukselle leikata ja sopeuttaa valtion taloutta reippaalla otteella. Mitä edellinen kynti sitä seuraava niittää.


    • Anonyymi

      Pelkäävät ja huutavat vääristyneen mielensä syvyyksistä. Onneksi valta vaihtuu.

      • Anonyymi

        Tuskin vaihtuu koska seuraava hallitus on Marinin II hallitus.


    • Anonyymi

      Onko sitten pakko vastata kaikkiin provoihin ja vedätyksiin? Anna roskan valua pois itsestään.....

    • Anonyymi

      Ilmeisesti yksi sekopää kirjoittaa pää huurteessa näitä persu juttuja.

    • Anonyymi

      Marin kakkosta ei voi tulla koska Krista Kiuru ei enää jaksa ja Marin on Kristan marionetti. Vaikka Krista ei päässyt Porin kaupunginjohtajaksi niin jotain muuta duunia se keksii. Sitä paitsi IMF ottaisi suomen haltuunsa ennen kuin Marin II istuisi täyttä aikaa. Velkaantuminen räjähtäisi niin tappiin että Kreikka ja Italia näyttäisivät taloudenpidon mallimaina Suomeen verrattuna.

    • Anonyymi

      Kokoomuksen vanhat konkarit nimeltä mainitsematta ovat tyytyväisiä nykyhallituksen toimiin päätöksestä liittyä Natoon, työttömyysturvan heikentämisestä, kun nykyhallitus poisti eläkeputken, siitä voi todennäköisesti seuraava porvarijohtoinen hallitus sitten sujuvasti jatkaa heikentämällä työttömyysturvaa vaikka porrastamalla ansioisidonnaista työttömyysturvaa asteittain ja tehdä muitakin heikennyksiä siihen ja niin vähentää ammattiliittojen voimaa työmarkkinoilla, joka on Kokoomuksella ollut aina tavoite.

      Nykyhallitus kokeili myös kepillä jäätä lakko-oikeuden rajoittamisessa. Sitä on Kokoomus usein mielinyt tehdä, mutta kun Kokoomus on hallituksvastuussa, liitot pistävät aina vastaan, oli asia mikä tahansa. Toki liittojen voima on heikentänyt ja olisi hyvä vähentää vastakkainasettelua ja saada enemmän luottamusta työmarkkinoille, jotta saadaan helpommin tehtyä molempia osapuolia tyydyttäviä ratkaisuja. Pitäisi katsoa mallia muualta pohjoismaista, jossa hommat sujuvat paremmin ja helpommin.

      Kokoomus on myös tyytyväinen nykyhallituksen aikaansaamasta aktiivimalli 2:sta, mikä oli myös porvarihallituksen suunnitelmissa. Aktiivimalli 1 erosi siinä, että se leikkasi työttömyysturvasta, mikäli työtön ei osoittanut aktiivisuutta. Aktiivimalli 2 taas aktivoi suoraan työtöntä ja antaa huomautuksia ja myös karenssia, jos työtön ei aktivoidu. Kumpikaan malli ei varsinaisesti poista esteitä ja ongelmia, jotka estävät työtöntä työllistymistä.

      Todennäköisesti nykyhallitus on hoidellut enemmän ja innokkaammin muiden maiden ongelmia ja satsannut siihen Suomen veroeuroja ja ottanut siihen lainaa. Kuten myös vihreällä arvopohjalla hoitanut kahjoninnolla Vihreää siirtymää välittämättä, mitä homma maksaa ja mitä haittaa liian ponnekas Vihreän siirtymän toteuttaminen ilman suunnittelua ja arviointia pelkällä aatevimmalla saa aikaan.

      Nykyhallituksen kärkihankkeisiin on kuulunut sp-poikkeavien oikeuksien esiin tuominen ja heidän mutu- tuntumalta arviolta saamat korjausleikkaukset, biologisen sukupuolisuuden häivyttäminen monin eri tavoin. Kokoomuksella olisi ehkä ollut vähän hillitympi asenne tuohon, toki Kokoomuksessakin on vihreän aatteen kannattajia.

    • Anonyymi

      Luulin vihreiksi🤢🤮
      Persujen nousu pelottaa muutamia. Se tulee, Oletko Valmis💃🏻🕺

    • Anonyymi

      Meinaat että vasemmistolaiset haukuisivat jatkuvasti sivustolla Sanna Marinia ja SDP:tä
      Taitaa syylliset enemmistönä löytyä persuista.
      Toiseksi tulevat avopotilaat tai muuten kilahtaneet.
      Hyvää loppuvuotta siellä onnelassa.
      https://www.youtube.com/watch?v=MVmonEn-MZk

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Persu valittaa tästäkin aiheesta tai sitten asialla on tiltu. Arvelen että tiltu.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      185
      1485
    2. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      27
      1207
    3. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      313
      1143
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1084
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      98
      967
    6. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      131
      928
    7. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      922
    8. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      100
      915
    9. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      60
      886
    10. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      86
      875
    Aihe