Sanna Marin narahti

Anonyymi-ap

muunteli taas totuutta, ei ole Sanomaan uskominen

13

93

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanna väitti että jo budjettiriihessä päätetty sähkötuesta kuluttajille, virkamiehet sanoo että käsky tuesta tuli vasta joulukuussa ja että tarkoitettu näpäyttämään Keskustaa joka ravisteli hallitusta. Marin taas sooloilee ja käyttää valtavia summia omaan vaalityöhönsä, törkeä akka.

   • Anonyymi

    .
    SosiaaliDemokraatit SDP Valehtelee Aina ! - Tosi On !

    .


   • Anonyymi

    STT: Marinin mukaan sähkötukia työstettiin jo syksyllä – virkamies: toimeksianto tuli joulukuussa

    "Työ- ja elinkeinoministeriö sai hallitukselta ohjeistuksen uusien sähkötukien valmistelusta vasta joulukuun puolivälissä, kertoo STT.

    Hallitusneuvos Arto Rajala ministeriön energiaosastolta kertoo STT:lle, että elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) antoi toimeksiannon uusien sähkön hintaa koskevien tukitoimien valmistelusta 13. joulukuuta.

    Rajala sanoo, ettei ministeriöllä ole ollut resursseja valmistella varmuuden varalta ylimääräisiä tukimalleja.

    Ristiriitaista tietoa

    STT:n mukaan tieto on ristiriitaista, sillä useat ministerit ovat vihjanneet valmistelun olleen käynnissä jo syksyn aikana. Joulukuun 14. päivä Sdp julkisesti esitti sähkölle hintakattoa ja STT:n mukaan pääministeri Sanna Marin sanoi tuolloin, että hallitus antoi tehtävän uusien toimien valmistelusta jo 1. syyskuuta päättyneessä budjettiriihessä.

    –  Hallitus antoi jo budjettiriihessä työ- ja elinkeinoministeriölle tehtäväksi valmistella uusia välineitä, ja nyt tulemme käymään tätä työtä läpi, Marin sanoi Brysselissä EU-kokouksen yhteydessä.

    Esimerkiksi Lintilä kertoi 20. joulukuuta Ylelle, että täsmällinen toimeksianto annettiin vasta joulukuussa, kun tilanne oli alkanut "eskaloitua"."


    "Täsmällistä toimeksiantoa", lause kertoo että vastuuministeri Mika Lintilä valehtelee taas niin että korvat heiluvat ja Kepu pettää!

    Kaveri ei ole valmistellut näitä "uusia välineitä" sähkön jättihintojen tukitoimia, joista sähkön hintakatto oli yksi.

    Jo eduskuntaistunnossa jossa SDP:n ehdottamaa hintakattoa käsiteltiin ensimmäisen kerran huomasi että Lintilä ja Kepu vastustivat sitä, ja huomasi myös ettei Lintilä ollut uhrannut asialle aikaansa tai ministeriönsä aikaa lobatessaan elinkeinoelämän, tässä tapauksessa energiayhtiöoden etuja.

    Lintilällä on jo aiemmin takanaan massiivinen määrä jättimokia, joten miten tämä kaveri voi olla edelleen elinkeinoministeri? Pienpuolue Saarikon Kepun hallituseropainostuksen takia korkeintaan.

    Lintilä oli Sipilän hallituksessa vastuuministerinä hyväksymässä Fortumin Uniperkaupat. Lintilä laittoi Lapin matkailun koronapandemian alkupuolella kansan edun edelle. Business Finland ja Ely miljarditukien holtiton jako koronakriisin varjolla oli seuraava miljardimoka ja nyt hän on jättänyt sähkön hintakattotukimallit kokonaan käsitelemättä oman ja Kepun tahtitilan takia, koska Saarikon ja Lintilän Kepu ei niitä ole halunnut Suomen kansan sähkölaskun kohtuullistamiseksi oikeudenmukaisesti ja kaikille tasapuolisesti.

    Hintakattotyylisiä tukitoimia on jo ainakin 17 EU-maassa, joista useissa alle 20 snt kWh hintakatto mm. Virossa, jonne Suomi ja Ruotsi toimittavat sähköä. Norjassa on jopa 7 snt kWh hintakatto josta valtio korvaa 90%.

    Lintilä ei ole määrännyt vastuuministeriötään tutkimaan sähkön hintakattomalleja, vaikka ne ovat olleet koko ajan yksi puhuttu (tasapuolisesti kohdistuva) tukimalli.

    Lopulta kun SDP pakotti Lintilän energiaministeriön selvittämään hintakattomallia Lintilä kertoi haluavansa sähkötukeen omavastuun ja Kepu puski läpi mallin, jossa 100 e/kk omavastuu sulkee käytännössä kaikki kerrotaloasujat(omistus/vuokra) pois tuen piiristä, vaikka myös heidän sähkönsä hinta on 5-10 kertaistunut ja kerrostaloissa asuu suurin osa matalatuloisista työläisisitä ja eläkeläisisistä, jotka eivät ole oikeutettuja mihinkään asumistukiin tai sosiaalutukiin.

    Lintilä ja Saarikko hylkäsivät pienituloiset keskittäessään sähkötukensä pääosin hyvöosaisiin, ja heidän suureen energiankulutukseensa. Yli puolet Lintilän elinkeinoministeriön väsäämästä energiatuesta valuu suurituloisimmalla yli 70 000 euroa vuodessa ansaitseville talouksille, vaikka näitä on vain neljäsosa talouksista.

    Kepu petti kerrostaloasujat, pieni- ja matalatuloiset sekä pienemmän energiakulutuksen kotitaloudet. Kuka voi äänestää näin epärehellistä ja epäoikeudenmukaista politiikkaa ajavaa pienpuoluetta?


  • Anonyymi

   Sanna narahti ja puhui vahingossa totta.

   • Anonyymi

    Eiku valehteli koska ei muuhun kykene, salatut aamiaskuitit on kaiken huippu, salaisia kaurahiutaleita, salaisia kananmunia, salaista maitoa, salaista leipää, salaista voita, niitä Sanna salaa syö 😀


   • Anonyymi

    Lintilä oli Sipilän perusoikeisto hallituksesta oppinut munimaan vai halusiko tehdä Marinille kiusaa, kun ei hoitanut asiaa ministeriössä. Marinille uskoa ministerien toimintaan. Naurettavaa jos pomo joutuu joka asiaan kyylään. Ne on kamalia ne kyyläpomot. Eikä aika riitä muuhun.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lintilä oli Sipilän perusoikeisto hallituksesta oppinut munimaan vai halusiko tehdä Marinille kiusaa, kun ei hoitanut asiaa ministeriössä. Marinille uskoa ministerien toimintaan. Naurettavaa jos pomo joutuu joka asiaan kyylään. Ne on kamalia ne kyyläpomot. Eikä aika riitä muuhun.

    Marin täytyisi palkata KGBi vakoileen hoitaako ministerit tehtäviään.


  • Anonyymi

   Marin väitti ministeriön työstäneen sähkötukia hallituksen pyynnöstä koko syksyn – TEMin virkamies: Toimeksianto tuli joulukuun puolivälissä.
   KSML to day

   • Anonyymi

    Vieläköhän tuo Hallitusneuvos nauttii Marinin luottamusta?


   • Anonyymi

    Ja heti sen jälkeen kun Keskusta oli nikotellut Sannan kaukomatkan aikana, Sannan TURHAN kaukomatkan aikana!!! Sanna lensi huvikseen maapallon ympäri kun ei ollut muutakaan tekemistä siinä joulukuun alussa 😀


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja heti sen jälkeen kun Keskusta oli nikotellut Sannan kaukomatkan aikana, Sannan TURHAN kaukomatkan aikana!!! Sanna lensi huvikseen maapallon ympäri kun ei ollut muutakaan tekemistä siinä joulukuun alussa 😀

    Se oli kosto, Sanna on kostajatyyppi, kauhea diktaattori.

    Sanna: hallitus on ollut täysin yksimielinen minun tekemistä päätöksistä, kostan jos joku niskoittelee. Olemme yhdessä kaikesta samaa mieltä kuin minä tai hallitus kaatuu ja ministerien jättivelat kaatuu heti niskaan. Velkaantuneet ministerit ovat minun hallitukseni vahvuus.


   • Anonyymi

    Lintilä ei hoitanut tehtäviään. Nyt Sanna parka on pyytänyt CIA,alta apua tutkii mitä ministerit tekee.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lintilä ei hoitanut tehtäviään. Nyt Sanna parka on pyytänyt CIA,alta apua tutkii mitä ministerit tekee.

    Hahahah Sanna turha yrittää, olet paskin ikinä, siitäkin lehdet tänään kirjoitti, PASKIN ikinä 😀


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   163
   4325
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   131
   1504
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   176
   1259
  4. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   286
   918
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   47
   917
  6. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   106
   893
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   47
   893
  8. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   50
   780
  9. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   777
  Aihe