Mikä mies on Putin?

Anonyymi-ap

Putinin elämää pakostakin seuranneena, olen alkanut päätellä, että Putin on hyvin todennäköisesti kaappihomo/homo. Mikä muuten selittää sen, että hänen ympärillään ei ole kuin miehiä, miehisiä naisia tai miehen näköisiä naisia? Usein kaapissa olevat myös peittelee homouttaan machoilulla ja homofoobisilla puheillaan. Kaikki Putinin olemuksessa ja tekemisissä täsmää sen kanssa, että Putin käy kovaa kamppailua homoutensa kanssa. Antaa näköjään vaikka koko maailman kärsiä ennemmin kuin myöntää tämän tosiasian? Oikein homofoobista joulupropagandaa teetti muiden ilmeisesti myös kaapisss olevien kohtalotovereiden kanssa.

Olen itse homo ja tiedän mistä puhu. Tunnistan hyvin oman vuosia kestäneen erittäin vaikean kamppailun takia kyllä sen, että Putin kamppailee kaapista tulemisen kanssa nyt äärettömän kovasti. Minusta maailman tulisi nyt kannustaa Putinia tulemaan kaapista, jotta saadaan rauha maailmaan. Ei tämä jatkuva sotiminen vie kuin hautaan. Ydinpommi vai ulostulo? - siinä on Putinin vaihtoehdot. Auttakaa nyt miestä!!!

Kun itse pääsin kaapista, avautui maailman ihanuus uusiin sfääreihin. Minä opin hymyilemään ja en osannut enää väheksyä tai arvostella juuri ketään. Kaikkien kukkien pitää antaa kukkia. Ette saa missään niin rakkaudellista kokemusta kuin pridekulkueesta! Juuri nyt Putinilla on vaikeaa, koittakaa ymmärtää. Auttakaa häntä!

Jos käy niin että Venäjä romahtas ennen Putinin kaapista tuloa, niin olisi hyvä jos länsimaat tekisivät Venäjästä homojen paratiisin! Se voisi toimia hienona esimerkkinä maailmalle siitä että kaikki on tasa-arvoisia ja rakastettavia seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta. Kremli olisi hyvä järjestää niin että suurin osa päättäjistä olisi homoja, transsukupuolisia tms. Nämä hienot ihmiset ovat nimittäin kaikkein vähiten sotaa kannattavia ihmisiä. Tutkittu juttu. Kaapissa olevat taas kaikista sotaisimpua ja eniten rikoksiin altistuvia.

Olisi erittäin mukava nähdä tällainen uusi Venäjä. Rukoilen jumalaa päivittäin, jotta näin tapahtuu ja Putin pääsee kaapista ulos vankilaan. Siellä olisi paljon anteliaita ystäviä, joiden kanssa saisi rauhassa harjoitella omana itsenä olemista.

10

190

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hei, olen pian eläköityvä psykiatri. Täytyy sanoa pari asiaa tähän tahallosesti provosoivaan kirjoitukseen: 1. Olet oikeassa. 2. Et ole itse kyllä homo. 3. Typeriä utopioita, joissa ei ollut totuuspohjaa. 4. Seksuaalinen patoutuma on kyllä vaikuttanut Putinin päätöksiin, sen näkee jatkuvasta käden vispaamisesta, jota näkee seksuaalisesti turhautuneilla potilailla.

   Putin ei ikinä tule kaapista, kuolee mielummin. Mielenkiintoista on oikeastaan enää se, että pystyykö tulevissa muistelmissa peittämään mieshalujaan. Medvedjevillä on myös samankaltaista patoutunutta raivoa, joka viittaa satojen tuntien tutkimusten perusteella vähintäänkin biseksuaalisuuteen. Olen kirjoittamassa kirjaa homojohtajista. Näitä kaapissa olevia ei ole ihan vähän. Hyvin asiaa peitellään, mutta aika ajoin pintaan nousee mm. tarinoita orgioista, joissa miehet pääasiassa rakastelevat tai ovat raiskattuina. Tutkikaa esim. katolisen kirkon, Berlusconin (samaa ryhmää) tai ylipäänsä Kremlin hyvin vaiettua seksielämää.

   • Anonyymi

    No miten vaan, aloittaja on kuitenkin oikeassa.


   • Anonyymi

    Oletko itse tutkinut Medvedjeviä ja julkistatko ja minkälaisiin orgioihin olet päässyt osallistumaan, tarinasi ei näistä riitä todisteeksi.


  • Anonyymi

   Rautjärven sieluko kirjoittaa?

  • Anonyymi

   Heheh, ehkä tuossa jotain perää on?

  • Anonyymi

   VUODEN 2023 MIESM JOKA EI HOMOJA KUMARRA.

  • Anonyymi

   Mutta joo, olihan ne entisaikojen senaattoritkin hyvin pitkälti nuorista miehistä kiinnostuneita. Mannerheim myös tietääkseni oli kaapissa. Olisiko näissä poliitikoissa sitten enemmänkin homopatoutumia, jotka vie politiikkaan jostain syystä? Tuntuu, että enemmän ja enemmän muutenkin on lesbot ja homot ehdolla kaikkeen. Ei minua haittaa, mutta olisiko jotain erilaisuudesta johtuvaa kiusaamista ollut ja sitten pitää päästä kostoksi päättämään. Samaa näkee intissä. Putin vielä tosi pieni, yrittänee kompensoida äijämachoilulla vaikka poikien peppua tekee mieli. Taitaa tosiaan olla perimmiltään herkkä ja yksinäinen kaappihomoraukka.

  • Anonyymi

   Erinomaista. Täältä hyväksyvät aplodit.

  • Anonyymi

   Putin on punikkien pääjehu.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   105
   2429
  2. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   2039
  3. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   179
   1573
  4. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   171
   1392
  5. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   82
   1241
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   85
   991
  7. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   104
   920
  8. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   166
   887
  9. Oudot kulkijat

   Mikäs porukka se on ruennu kylällä ajelemaan tummalla farmari autolla ja pysäytteleevät ihmisiä kadulla. Koittavat repiä kuulemma autoon ja hakkaavat
   Kiuruvesi
   23
   832
  Aihe