Nuoret naispoliitikot eivät vain tajua!

Anonyymi-ap

Nuorilta naisministereiltä näyttää puuttuvan kokonaan ymmärrys vastuullisen taloudenpidon välttämättömyydestä. Vaikuttaa siltä, että Sanna Marin kätyreineen on häärännyt kuin viimeistä päivää ilman ajatustakaan, että velka on joskus maksettava pois. Suorastaan tyyliin : "Ota rahat ja juokse".
https://www.is.fi/politiikka/art-2000009287117.html

12

76

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Sanaa mieltä kun yriystuita ei ollut mitään apua urpokinnunohti mainita että hallitus on laittanut ulkomaan belaa 8 miljardii yruåiyystukiin
   Ne vois oeriämjakainen ja nayaa kansan käyttöön ostoboimaa korjaamaan

  • Anonyymi

   Toivotaan että hutsut saadaan lopulta sinne minne ne kuuluvat. Nyrkin ja hellan väliin.

   • Anonyymi

    persureppanan epätoivoinen sontapurkaus. Kuvastaa persun idioottimaista minäkuvaa. On tainnut äiti antaa lapsena joka päivä persulle piiskaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    persureppanan epätoivoinen sontapurkaus. Kuvastaa persun idioottimaista minäkuvaa. On tainnut äiti antaa lapsena joka päivä persulle piiskaa.

    Jopa sinua ahdistaa.


  • Anonyymi

   Sannan taktiikka on ottaa velkaa mahdollisimman paljon ja jakaa sitä. Seuraava hallitus kun joutuu leikkaamaan ja saa siitä vihat niskaansa avautuu mahdollisuus valtaan paluulle. Sitten uudestaan.

  • Anonyymi

   Niin että sinun oli ihan pakko mainita hallituksen sukupuoli , ihan kun se olisi määräävä elementti asiassa . Siinä jo näkyy mikä tyyli teikäläisellä on ajatella naisista.
   Kai luulet että päätökset tehdään vaan muutaman ihmisen täyteen panemaan, sillä jokainen päätös käsitellään monen ihmisen toimesta . Joten kunhan opit ensin asian että tasarvo merikitsee sitä ettei ihmisiä lajitella siitä mitä sukupuolta ovat.
   Pitää oppia tietämään ensin miten päätökset tehdään, niin ettei kirjoittele alentavasti naisista , ihan kun miehet muka tekisivät toisia päätöksiä.
   Sitten on. Niin että samat ongelmat ovat tapeetilla joka maassa joten ei ainoastaan. Suomessa , niin että lue hieman alustavasti asioista että tiedät miten ne hoituu, ennenkö syyttelet ketään.

   • Anonyymi

    Sukupuoli näyttelee tässä hyvin merkittävää osaa, joten miksi sitä ei voisi mainita? Sen lisäksi ämmillä ei ole mitään käsitystä tasa-arvosta, teillä on tapana luulla että feminismi ja naisten ylivalta tarkoittaa tasa-arvoa.


  • Anonyymi

   Nykynaiset kuvittelevat, että pillu on jonkinlainen "saavutus".

  • Anonyymi

   Esimerkkinä vastuullisen taloudenpidon ymmärtämisestä on tuo Emma Kari.
   Hänen ideansa talouden kohentamisesta oli se, että perustetaan Afrikkaan mieluiten lentoasemille EU:n ja eritoten Suomen toimistoja joista voi hakea Suomeen oleskelulupia.
   Sitten Finnair voisi lennättää näitä turvaa ja suojelua tarvitsevia tänne Suomeen täyshoitoon ja terveydenhoitomme asiakkaiksi. Hän vielä lisäsi, että jos turvapaikanhakijat eivät mahdu koneeseen, niin voidaan sitten jättää maksavia matkustajia pois ja antaa heidän paikkansa turvapaikanhakijoille. Perusteluna oli se, että maksavilla matkustajilla on varaa mennä hotelliin yöksi.
   Emma vissiin mietti, että tällä saamme Suomen nousuun.

  • Anonyymi

   Mitä voi odottaa jos on pride vanhemmat? Kaaosta ja narsismia.

   • Anonyymi

    Vaalit on nykyään kuin missikisat. Osaamisella ei ole väliä, kunhan vain näyttää hyvältä ja nuorekkaalta.


  • Anonyymi

   "Miljardi ? Mikä se on ? Sekö kuparinen kolikko ?" ihmettelee kassatyttö.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   384
   3320
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   86
   3161
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   305
   1496
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   453
   1341
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   46
   1030
  6. Raita Sport

   On puhuttu Raita sportti olis mennyt konkursiin pitääkö paikkansa.
   Oulainen
   8
   1019
  7. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   996
  Aihe