Kärsimyskorvauksia mistä

Anonyymi-ap

15v tyttö laittaa ilmoituksen että haluaa päästää neitsyydestään ja yhteisymmärryksessä hoitavat homman. Miksi helvetissä siitä pitäisi maksaa 3000€ kärsimyskorvauksia ja vielä vankilaan.
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009292350.html

Kaikki pojatkin vaan hakemaan ilmaiset tonnit kun aikuiset naiset vieneet poikuuden, paljon usammin niin päin tapahtuu.

12

186

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ämmät ovat uskomattomia, miksi vidussa pitäisi sallia ravintolaan meno yläosassa pelkät rintsikat, utareet lähes kokonaan ja vatsa täysin paljaana. Horo haluaa mainostaa onlyfans-tiliään ja rahastaa, tehköön sen netissä.
   https://www.is.fi/viihde/art-2000009276165.html

   Ei horojen tarvitse olla miesten seksin saannista, jokainen osaa hoidella sen yksinkin, eikä varsinkaan tarvitse horoille maksaa, menkööt horot oikeisiin töihin.

   • Anonyymi

    Kummallista kun akat syyttää miehiä pettämisestä, mutta samaan aikaan puolustelvat horoja ja haluavat itsekin rahastaa seksillä. Maksullinen horoilu pitäisi tehdä uudelleen laittomaksi tai sulkea ne valtion laitoksiin minimipalkalla.


  • Anonyymi

   No kuka aikuinen on noin vitun daiju että suostuu tuollaiseen miettimästä seurauksia? Pitäisikö miesten lopettaa se alapäällä ajattelu?

   • Anonyymi

    No kuka teinipissis on noin vitun daiju että PYYTÄÄ tuollaista? Pitäisikö kaiken ikäisten horojen lopettaa se alapäällä ajattelu ja rahastaminen?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No kuka teinipissis on noin vitun daiju että PYYTÄÄ tuollaista? Pitäisikö kaiken ikäisten horojen lopettaa se alapäällä ajattelu ja rahastaminen?

    Lapsi on lapsi 15 vee, luulisi AIKUISEN ymmärtävän sen sanomattakin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lapsi on lapsi 15 vee, luulisi AIKUISEN ymmärtävän sen sanomattakin.

    Monissa maissa suojaikäraja 14v tai vielä alhaisempi ja koulussakin jaetaan ehkäisyvälineet jo 12v tjsp kun harrastavat seksiä joka tapauksessa jatkuvasti eri kumppaneiden kanssa. Käyttävät alkoholia, huumeita, polttavat tupakkaa, hankkivat rahaa myymällä seksiä... , kun käyttäytyy kuin aikuinen, pitää suhtautua kuin aikuiseen.


  • Anonyymi

   eipä aikuinen mies tuollaista pyyntöä noteeraa, idiootti kyllä

   • Anonyymi

    Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin. Sama huumeilla. Ja onhan osa syntymästään asti idiootteja, jotka eivät erota lasta aikuisesta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Juodaan viinaa, tullaan viisaammiksi näin. Sama huumeilla. Ja onhan osa syntymästään asti idiootteja, jotka eivät erota lasta aikuisesta.

    Monet näyttää paljon vanhemmilta ja vanhentaahan sellaiset elämäntavat mitkä teinipissiksillä on.


  • Anonyymi

   Porukka täällä ihan oikeasti puolustelee jotain pedaria. Miten teistä menee niinkuin omasta mielestänne?

   • Anonyymi

    Ei kulahtaneet juopot, 15v rahastavat horot "pedareille" kelpaa, mutta femakot todellakin puolustelee lapsia raiskaavia ämmiä kuten auerska ja miehen murha teki siitä idolinne.

    Aikuiset naiset ovat aina käyttäneet alaikäisiä poikia hyväkseen paljon enemmän kuin miehet tyttöjä, jopa metoo öyhötyksen aloittanut ämmä jäi kiinni alaikäisen pojan hyväksikäytöstä ja pakottamisesta. Nunnat raiskanneet ja nurhanneet kymmeniä tuhansia lapsia. Miten teillä menee niinkuin omasta mielestänne?


  • Anonyymi

   Jo 10v tytöt yrittää painostaa saman ikäisiä poikia seksiin ja kun on kerran kiire päästä neitsyydestään niin tietysti ne tyrkyttää itseään myös aikuisille. Lehdessä on pitkä juttu pojan ongelmista koulussa ja syylsi paljastui juuri seksin tyrkyttäminen.

   "Aloin ymmärtää, mistä lapsen raivokohtaukset johtuvat. Hänen puhelimensa oli täynnä viestejä, joita kymmenenvuotiaalla ei varmasti ole kykyä käsitellä millään tavalla.

   Viestejä oli tytöiltä ja pojilta. Oli yksityisviestejä ja ryhmiä, joissa oli ihan sairaita viestiketjuja. Viesteissä tarjottiin vastikkeellista seksiä. Luvattiin nuuskaa. Kehotettiin olemaan jonkun tytön kanssa, koska hän oli vielä neitsyt. Ja tämä oli vain pieni pintaraapaisu viestien sisällöistä.

   Kirjoittelijat olivat kaikki saman ikäisiä. Kymmenenvuotiaita lapsia. Viestejä ja viestiketjuja oli satoja. Tytöt halusivat olla poikani kanssa ja ehdottelivat seksiä. Viesteissä oli hyvin rivoakin kieltä."
   https://www.iltalehti.fi/perheartikkelit/a/28565867-b3e5-4764-854d-db0f9c5bf386

   Helppo uskoa kun muistelee omaa kouluaikaa vaikka ei ollut vielä kännyköitä, tytöt halusi välttämättä saada huomiota pojilta vaikka ei ollut kiinnostunut. Samoin työpaikoilla jos mies ei ole kiinnostunut, naiset aloittaa levittää juttuja ja yrittää sekaantua miesten väleihin. En ikinä alkaisi seurustella saman työpaikan naisen kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   262
   2132
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   47
   1208
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   16
   1155
  4. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   255
   1128
  5. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   1112
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   211
   986
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   12
   894
  8. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   293
   877
  9. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   790
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   56
   731
  Aihe