Nuoret erotkaa armeijasta

Anonyymi-ap

Suomi on varannut usan ja maan eliitin kanssa teille kuoleman tulevassa sodassa jonka tarkoitus on pelastaa usan talous.
Kuolla ei nuorena kannata jonkun saulin ja sannan takia,sota alkaa pian.
Usan joukkoja jo noin 150000 ukrainan lähellä.

71

287

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Enkä ole mikään putiini fani.

   • Anonyymi

    Olet kuitenkin huolissasi enemmän niistä joukoista, jotka ovat turvaamassa rauhaa ja nostamassa kynnystä sodan aloittamiseen.
    Et sen sijaan yhtään niistä sotajoukoista, jotka jo nyt käyvät raakaa hyökkäyssotaa tavoitteena tuhota Ukraina ja ukrainalaiset. Ne ovat Venäjän hyökkäyssotajoukko.

    Huomaatko mitään merkillistä tai ristiriitaista tuossa?

    Kyllä kirjoituksesi vahvasti näyttää siltä, että olet putiinifani.... vai miten pitäisi ymmärtää nuo kirjoituksesi?


   • Anonyymi

    USA ahneus saada Ukraina omaan vaikutusvaltaan sai alkunsa vuodesta 1991.

    Paul Wolfowitzin helmikuussa 1992, vain muutama kuukausi Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen julkaisemasta linjauksesta lähtien noudatettu imperialistinen strategia koski USA:n geopoliittista tunkeutumista entisen Neuvostoliiton alueelle sekä entisen Neuvostoliiton vaikutuspiiriin kuuluneeseen alueeseen.

    Euroopan rauha järkkyi

    Sota Ukrainassa käynnistyi välittömästi, kun häikäilemätön USA:n Barac Obama toteutti vallankaappauksen Kiovassa helmikuussa 2014.

    Venäjän hyvä naapurimaa muuttui raivokkaan vihamieliseksi Venäjää kohtaan.

    Ukrainan demokraattisesti valitun, laillisen presidentin ajaminen maanpakoon ja puolueettoman hallituksen korvaaminen helmikuussa 2014 raivokkaasti Venäjän vastaisella hallituksella oli väkivaltainen tapahtuma, joka tuotti paljon ruumiita.

    Venäjä-vihaaja VICTORIA NULAND, USA:n presidentin Barack Obaman keskeinen agentti (nykyisen presidenti Joe Bidenin sotapolitiikasta vastaava alivaltiosihteeri), valvoi vallankaappausta Ukrainassa helmikuussa 2014. Nuland oli ratkaisevassa asemassa paitsi laillisen hallituksen syrjäyttämisessä, myös sen korvaajan, raivokkaasti venäläisvastaisen pienen äärioikeiston valinnassa ja asettamisessa.

    Tammikuun 27. päivän 2014 puhelinkeskustelu Victoria Nulandin ja USA:n Ukrainan suurlähettilään Jeffrey Pyattin välillä on erityisen merkittävä tapahtuma, ja se ladattiin YouTubeen 4. helmikuuta 2014.

    Nuland hylkäsi tuolloin EU:n toiveen Ukrainan demokraattisesta mutta vähemmän korruptoituneesta hallituksesta, ja Nuland sanoi tunnetusti tuossa puhelussa:

    "Fuck the EU"

    Nuland kehotti Pyattia valitsemaan sen sijaan raivokkaasti venäläisvastaisen ja äärioikeistolaisen Arseni Jatsenjukin.

    Tämä keskeinen tapahtuma oli 24 päivää ennen kuin Ukrainan presidentti Viktor Janukovitsh syrjäytettiin 20. helmikuuta, ja 30 päivää ennen kuin Ukrainan hallituksen johtoon valittu uusi henkilö, Jatsenjuk, nimitettiin virallisesti 26. helmikuuta hallitsemaan nyt selvästi fasistista maata. — Tämä oli kuitenkin vain muodollisuus: Obaman agentti Victoria Nuland oli jo valinnut hänet 27. tammikuuta.

    Laittoman vallankaappauksen järjesti USA:n hallitus.

    Venäjän hallitus reagoi USA:n aggressioon, jonka tarkoituksena on sijoittaa ydinohjuksia Ukrainaan, alle kymmenen minuutin lentomatkan päähän Moskovasta.

    Vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin aikana Amerikalla oli syytä pelätä Neuvostoliiton ydinohjuksia 103 mailin päässä Amerikan rajalta. Mutta Amerikan Ukrainan vallankaappauksen jälkeen vuonna 2014 Venäjällä on syytä pelätä Naton ydinohjuksia, jotka eivät ole vain lähellä Venäjän rajaa, vaan Venäjän rajalla. Ydinisku voisi tapahtua ennen kuin Kreml ehtisi reagoida. Se olisi katastrofaalista. /lähteenä moderndiplomacy.eu


    Chicagon yliopisto, USA
    John Mearsheimer

    Länsimaat ja erityisesti Amerikka ovat päävastuussa helmikuussa 2014 USA:n vallankaappauksesta alkaneesta sodasta.

    Perimmäisten syiden ymmärtäminen on välttämätöntä, kun haluamme estää sen pahenemisen, ja sen sijaan löytää keinon sen lopettamiseksi.

    Vallankaappaus on muuttunut sodaksi, joka uhkaa tuhota Ukrainan ja joka voi laajentua Venäjän ja Naton väliseksi ydinsodaksi.

    Valtiotieteilijä ja politiikan tutkija näkee, että Naton holtiton laajentuminen provosoi Venäjää.

    Ukrainan sota on vaarallisin kansainvälinen konflikti sitten vuoden 1962 Kuuban ohjuskriisin.

    Ukrainan ongelmat alkoivat itse asiassa Naton Bukarestin huippukokouksessa huhtikuussa 2008, kun George W. Bushin hallinto painosti liittoumaa ilmoittamaan, että Ukrainasta ja Georgiasta "tulee jäseniä". Venäjän johtajat reagoivat välittömästi ja luonnehtivat päätöstä Venäjälle eksistentiaaliseksi uhaksi ja lupasivat estää sen. Arvostetun venäläisen toimittajan mukaan Putin "raivostui" ja varoitti, että "jos Ukraina liittyy Natoon, se tekee sen ilman Krimiä ja itäisiä alueita. Se yksinkertaisesti hajoaa".

    Ei ole yllättävää, että Moskova piti kehittyvää tilannetta sietämättömänä ja alkoi viime keväänä 2022 mobilisoida armeijaansa Ukrainan rajalle osoittaakseen päättäväisyyttään Washingtonille. Sillä ei kuitenkaan ollut vaikutusta, sillä Bidenin hallinto jatkoi lähentymistä Ukrainaan.

    Neuvottelut epäonnistuivat, kuten Antony Blinken, Amerikan ulkoministeri teki selväksi:

    "Muutosta ei tapahdu. Muutosta ei tule."

    Kuukautta myöhemmin Putin aloitti sodankäynnin eliminoidakseen näkemänsä eksistentiaalisen uhan USA:sta/Natosta.

    Kertovaa on, että länsimaiden johtajat kuvailivat Venäjää harvoin sotilaalliseksi uhaksi Euroopalle ennen vuotta 2014.

    Kuten USA:n entinen Moskovan-suurlähettiläs Michael McFaul toteaa, Putin ei suunnitellut Krimin valtausta pitkään, vaan se oli impulsiivinen liike vastauksena USA:n järjestämään vallankaappaukseen, jolla Ukrainan Venäjän kanssa hyvin toimeen tuleva johtaja syrjäytettiin.

    Kyse ei ensinnäkään ole siitä, mitä länsimaiset johtajat sanovat Naton tarkoitukseksi tai aikeiksi, vaan siitä, miten Moskova näkee Naton toiminnan.


   • Anonyymi

    Itsenäiselle Suomelle riittää pysyä asevoimiensa kanssa omien rajojen sisällä, omien rajojen puolustaminen.

    Hosuva valtiojohto ei kyennyt realismiin, steategian, vaikutusarvioiden ja haittojen analyysiin.

    Tehtävä olisi ollut saada kansalaiset ja eduskunta rauhoittumaan. Ei päinvastoin, propagandalla median välityksellä pelottelu.


    Maanpuolustuskorkeakoulun entinen strategian opettaja ja komentaja evp Berner maaliskuussa 2022

    Hän ajattelee, ettei Nato-jäsenyys tuo Suomelle merkittävää lisäturvaa.

    Suomella on vahva puolustus, jonka vuoksi ei ole syytä kiirehtiä Naton jäseneksi.


    Kenraalimajuri evp
    Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Vehviläinen

    Itsenäisen Suomen puolustaja

    [Lainaukset pitkästä analyysistä]

    Suomi ei ole kuulunut eikä kuulu tänäänkään Venäjän Federaation hyökkäyskohteisiin. Venäjän tavoitteet ovat muualla. Sen on osaltaan vahvistanut Ukrainassa vuonna 2014 alkanut sota.

    Suomen tulevaisuudelle vahingolliseksi kansalaisten tunnekuohu muodostui, kun Nato-jäsenyyttä ajanut sai PELOTTELUPOLITIIKALLA suuren osan kansalaisista uskomaan, että ”nyt se Venäjä hyökkää Suomeen”.

    Ei hyökkää.

    Eikä ole hyökännyt koko Venäjän Federaation 30-vuotisen olemassaolon aikana. Pelkkää propagandaa on ollut ”hosupettereiden” (suurlähettiläs Mikko Hautalan / Washington DC ilmaus) vuosia jatkunut kuorolaulu ja pelottelu Venäjän hyökkäyksellä.

    Suurvallat eivät hyökkäile 2000-luvun maailmassa miten sattuu ja milloin hyvänsä. Analyyttiset arviot hyödyistä ja haitoista ovat yhä tärkeämpiä. Pienien valtioiden kohdalla huolellinen hyötyjen ja haittojen puntarointi vain korostuu.".

    ”Tunne vihollisesi” on sotilasstrategian perusoppeja.

    Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa.

    Näin tilanne on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat.

    Kuitenkin tilanne ja uhkakuvat muuttuvat, kun Suomesta tulee Nato-maa.

    Venäjä ei lähde ilman syytä rauhalliseen Pohjolaan, saati sotilaallisesti vahvaan Suomeen, hyökkäilemään, ellei Kremlin johtoa tahallaan ärsytetä ja haasteta kamppailuun.

    Naton itärajan siirtäminen liian lähelle Venäjän strategisia kohteita (Pietari, Muurmansk) on nykyisessä asetelmassa katala teko ja kova loukkaus. Vaikutukset Suomen turvallisuudelle ja maan talouden ja yhteiskunnan kehitykselle ovat kielteisiä.

    Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.

    Suomea viedään kovalla kiireellä Naton jäseneksi. Valtaa pitävä eliitti haluaa varmistaa, etteivät suomalaiset ehdi tointua Ukrainan sodan aiheuttamasta tyrmistyksestä ja Nato-hurmasta ennen kuin jäsenyys on varmistunut.

    Vasta jälkeenpäin kansa voi vapaasti ajatella – ja katua väärää valintaa.


    Hulluinta nopeutetussa valmistelu- ja päätösprosessissa on perusteeton kiire. Suomea vuosiksi, jopa vuosikymmeniksi, sitovaa päätöstä tehdään sellaisella vauhdilla, etteivät kansalaiset ja edes kaikki eduskunnan jäsenetkään ehdi tajuta pikapäätöksen todellisia vaikutuksia.

    ”Suomen on oltava ”hyvin, hyvin varovainen”, sanoo amerikkalaistutkija Nato-jäsenyydestä.” – Tämä varoitus oli otsikkona eilen Helsingin Sanomien Natoa käsitelleessä artikkelissa, jossa meitä suomalaisia varoitti amerikkalaistutkija Ted Galen Carpenter. Hän on kansainvälisen politiikan asiantuntija, joka tuntee tarkoin Naton. – – https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008782136.html

    Carpenter yhtyy käsitykseen, jonka mukaan Venäjä ei muodosta Suomelle sellaista uhkaa, joka vaatisi Suomen liittymistä Natoon. Jäsenyyden haitat ovat suurempia kuin hyödyt. Suomessa nopeasti lisääntynyt Nato-innostus on ylireagointia Ukrainasta tulviviin kauhukuviin.

    Herääkin kysymys, ovatko Nato-päätöksen pikainen valmistelu ja syyksi ilmoitettu kuviteltu uhka, olleet suomalaisten ”hosupettereiden” (suurlähettiläs Mikko Hautalan / Washington DC ilmaus) ideoima keino saada Suomi Naton jäseneksi, ennen kuin Ukrainan sodan järkyttämä kansa havaitsee jäsenyyden vahvasti kielteiset seuraukset?

    Vai onko kyseessä lähinnä USA:n masinoima höynäytys, jolla varmistetaan, että – 1) konfliktit ja häiriöt leviävät myös Pohjois-Eurooppaan ja – 2) Suomi asetetaan Naton rajalle ”esitaistelijaksi”?

    Tiedoksi Nato-päätöstä valmisteleville kansanedustajille ja muulle valtiojohdolle: – Naton ja Venäjän välisen rajan tärkeimmän vartijan kohtalo tulee olemaan kova? – On suorastaan hölmöä ryhtyä siihen hommaan.


  • Anonyymi

   Kieltäytykää samalla kaikista yhteiskunnan tuista ja muuttakaa erakoiksi Kainuun korpiin.

  • Anonyymi

   Sinä varmaan olet ensimmäisenä valmis kuolemaan amerikan sotajoukon vuoksi. Kyllä ennemmin muutan kainuun korpiin.
   Koska usan joukot ovat turvanneet rauhaa,salli mun nauraa🥰🥰

  • Anonyymi

   Ukrainan sotajoukon oli tarkoitus järjestää etniset puhdistukset itä ukrainassa,kannattaako olla huolissaan.

   • Anonyymi

    Ryssä siellä on puhdistusta tehnyt ja kiduttanut. Aivan kuten Stalin homo teki 80v sitten


   • Anonyymi

    Nyt kun Vladimir hoitaa kaiken kuntoon eli tuhoaa ja tappaa onkin asiat paremmin ja salaliittoteoriat voivat tietysti vaihtaa toiseen!
    Ja uskomaton juttu jos hivenen olisi totta niin tietenkin länsimaat tukevat Ukrainaa ja ovat pettyneenä venäjän terrorismiin Putinin hallintoon kun olisi edes joku näyttö niistä tarinoista ja miksi vain virallinen ja se vastuullinen lehdistö on valemedia kun minusta poikkitieteellinen ja epämääräinen salaliitto on aina jonkun värikynää ja varsinkin omien vaikutteiden ja oppien mukaisesti toteutettu propaganda kuten nämä korona rokote vastaiset näkevät hirveästi vaivaa löytääkseen jotain rokotteita vastaan!


  • Anonyymi

   Usa aloittaa sodan kohta. Suomen nuoret pyyhkikää sotilaspassilla persettä ja lähettäkää saulille. On meillä pimee sotahullu pressa.

   • Anonyymi

    Venäjä on jo aloittanut sodan. Montakin sotaa viimeisen reilun 20 vuoden aikana. Ukrainan sodan Venäjä aloitti jo v 2014, jota laajensi totaaliseksi tuhoamissodaksi 10 kuukautta sitten.

    Meillä on pimee sotahullu pressa tuossa naapurissa. Suomessa erinomainen pressa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäjä on jo aloittanut sodan. Montakin sotaa viimeisen reilun 20 vuoden aikana. Ukrainan sodan Venäjä aloitti jo v 2014, jota laajensi totaaliseksi tuhoamissodaksi 10 kuukautta sitten.

    Meillä on pimee sotahullu pressa tuossa naapurissa. Suomessa erinomainen pressa.

    Niin on Sauli ja hallituksen jäsenet ok kun natoon on haettu jo vuosia on oltu yhteen sopivia ja ryssän aseet ja muut sulatettua


  • Anonyymi

   Ryssätrollilla on Suomen politiikan perusteet hieman epäselviä. Suomessa presidentti ei yksin voi päättää sotatilasta.

  • Anonyymi

   Nökyypä voivan ja silmät pullistuu sotakiimassa

   • Anonyymi

    Oletko ikinä kuullut sellaisesta laitoksesta kuin eduskunta? No, eihän teillä ryssälässä sellaista ole vaan yksi psyko voi yksin päättää kaikesta.


  • Anonyymi

   Nuoret erotkaa armeijasta ,vielä kerkiätte.

  • Anonyymi

   Kyllä kirjoitetaan jatkuvasti valheita,ettei sodasta kerrota totuutta. Huh ja hei. Kyllä sotakalusto ei ole ilmaista. Mieti sitä kuka maksaa ja antaa rahaa. Kuka päättää Paljonko laitetaan

   • Anonyymi

    Kallista se on. Totta.
    Mikä olisi sinun vaihtoehtosi, jos Suomeen hyökätään kuten Ukrainaan?


  • Anonyymi

   Itse en asetta ota käteen matujen Kela-goldien vuoksi !

   • Anonyymi

    Ethän sinä ota mitään työvälinettäkään käteen, totaalityöstäkieltäytyjä kolmannessa polvessa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ethän sinä ota mitään työvälinettäkään käteen, totaalityöstäkieltäytyjä kolmannessa polvessa.

    Tuollaisia loisia löytyy onneksi vähän, muuten ei koko yhteiskunta toimisi. Muut elättävät sitten noita vinkujia, niitten ainoa homma näyttää olevan tuollainen vaikerrus. Milloin matuista, milloin mistäkin, oma elämä on noilla yhtä suurta surkeutta, eikä ihme.


   • Anonyymi

    Suuren Mestarin viitoittamalla tiellä.


  • Anonyymi

   Ukraina on kohta tuhkana,harmi et eivät tajua omaa parastaan. Usa pakottaa sapliinin jatkamaan sotaa viimmeiseen ukrainalaiseen.
   Media siinä samalla kertoo valeitaan. Silti jokainen oikeesti kiinnostunut tutkii sotaa muualtakin kuin iltapäivälehdistä.

   • Anonyymi

    No ukrainalaisten vaihtoehdot ovat vähissä.
    Jos häviävät, niin alkaa kansanmurha välittömästi.
    Mieluummin jokainen puolustaa maataan kuin antautuu tapettavaksi.

    Olisiko Suomenkin sun mielestä pitänyt olla puolustautumatta syksyllä 1939?


   • Anonyymi

    Ukrainan pressakin on ihan mielipuoli.


  • Anonyymi

   Nuoret erotkaa armeijasta antakaa sotilaspassit saulille. Säästytte kuolemalta.

  • Anonyymi

   Termospullokokoomuslaiset kevyttoppatakki porukka ihannoi sotaa,kun ei oo mitään tietoo siitä.

  • Anonyymi

   Luuleeko joku oikeasti että sotilaspassin heittäminen pois säästää sotimiselta jos sota syttyy?

  • Anonyymi

   Suomalaiset on sotahullu kansa ja uskoo päättäjien valeet KAIKKI

   • Anonyymi

    No ei todellakaan.
    Ei kukaan uskonut yya-ajan uutisointia itänaapurin loistavasta yhteiskunnasta demokratioineen ja hyvinvointineen, saati rauhantahtoisuudesta. Liian moni oli käynyt siellä paikanpäällä tutustumassa.


  • Anonyymi

   Slawa russija ja ukraina

  • Anonyymi

   SlavaUkraini

  • Anonyymi

   Ryssähän siellä sotii Ukrainaa vastaan, hyökättyään Ukrainaan oikeudettomasti, niin kuin imperialistinen roistovaltio ainakin.
   Eikä se ole ensimmäinen kerta ryssän historiassa.
   Toivottavasti viimeinen.

   • Anonyymi

    Hyökkäsi täysin oikeutetusti ja keskeytti kansan murhan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyökkäsi täysin oikeutetusti ja keskeytti kansan murhan.

    Jep usan junaileman kansanmurhan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jep usan junaileman kansanmurhan.

    Hyvin tuntuu onnistuneen ryssän suorittama manipulaatio ja aivopesu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyökkäsi täysin oikeutetusti ja keskeytti kansan murhan.

    Venäjähän jo tekee kansanmurhaa Ukrainassa kaikkialla missä vain pystyy. Jokaisella alueella, jonka Ukrainan armeija on vapauttanut, niin löytyy joukkohautoja, jossa on vanhuksia, naisia ja lapsia.

    Pahin kohtalo, joka ukrainalaisille voisi tapahtua, on Venäjän miehitys. Se tietäisi kansanmurhan alkamista.


  • Anonyymi

   Eroa naapurimaan armeijasta .Suomalaiset haluavat elää vapaassa demokratiassa.
   Kuka sinulle maksaa .

  • Anonyymi

   Mahdollisen sodan käyntiin lähtee myös aloittaja jollet ole raajaton, tai jo iäkäs.
   Tämä sinun mielenvikaisuus ei pelasta rintamalle lähdöstä.

  • Anonyymi

   Lähtee kuka lähtee.

  • Anonyymi

   En ikinä ennemmin kuolen ja ,.................

  • Anonyymi

   Ei ikinä erota armeijasta. Isänmaata puolustetaan viimeiseen henkilöön asti.

  • Anonyymi

   Se on sillä tavalla, että jos Venäjä voittaa Ukrainassa,
   vuorossa on sen jälkeen yksi ja toinen lähivaltio,
   mukaan luettuna Suomi.
   Venäjä on kautta historian ollut ja on edelleen imperialistinen roistovaltio.
   Sillä on verinen historia.
   Maailma olisi paljon mukavampi paikka, jos Venäjää ei olisi olemassa.

   • Anonyymi

    Mites usan historia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mites usan historia?

    Miten USA liittyy tähän?

    Usa ei ole koskaan miehittänyt yhtäkään valtiota Euroopassa. Usan ansiosta natsiSaksa hävisi sodan ja Saksasta on kehittynyt sodan länsimainen demokratia, aluksi Länsi-Saksa, kun Itä-Saksa joutui Neuvostoliiton miehittämäksi ja siellä diktatuuri jatkui aina Neuvostoliiton romahtamiseen saakka.

    Venäjä ja edeltävä Neuvostoliitto on ollut aika sotaisin ja muille vaarallisin valtio Euroopassa. Se on ollut aloittaja kaikissa sodissa, toinen maailmansotahan alkoi Stalinin ja Hitlerin liittolaisuutena, jossa etupiirijako sovittiin eli itäinen Eurooppa jaettiin Saksan ja Neuvostoliiton kesken. Nythän Putin yritti samaa vuosi sitten , onneksi siitä ei tullut mitään.
    Viimeisen reilun parinkymmenen vuoden aikana Venäjä on hyökkäillyt moneenkin rajanaapurivaltioon ja käytännössä sotinut koko ajan. Venäjä on vaarallinen ja uhka kaikille ja maailman rauhalle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten USA liittyy tähän?

    Usa ei ole koskaan miehittänyt yhtäkään valtiota Euroopassa. Usan ansiosta natsiSaksa hävisi sodan ja Saksasta on kehittynyt sodan länsimainen demokratia, aluksi Länsi-Saksa, kun Itä-Saksa joutui Neuvostoliiton miehittämäksi ja siellä diktatuuri jatkui aina Neuvostoliiton romahtamiseen saakka.

    Venäjä ja edeltävä Neuvostoliitto on ollut aika sotaisin ja muille vaarallisin valtio Euroopassa. Se on ollut aloittaja kaikissa sodissa, toinen maailmansotahan alkoi Stalinin ja Hitlerin liittolaisuutena, jossa etupiirijako sovittiin eli itäinen Eurooppa jaettiin Saksan ja Neuvostoliiton kesken. Nythän Putin yritti samaa vuosi sitten , onneksi siitä ei tullut mitään.
    Viimeisen reilun parinkymmenen vuoden aikana Venäjä on hyökkäillyt moneenkin rajanaapurivaltioon ja käytännössä sotinut koko ajan. Venäjä on vaarallinen ja uhka kaikille ja maailman rauhalle.

    Saksassa ei nytkään ole perustuslakia,se on miehittäjän sanelema laki vuodelta 1945 eli usan. usa on ollut lähes kokoajan jossainpäin sodassa,lue historiaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saksassa ei nytkään ole perustuslakia,se on miehittäjän sanelema laki vuodelta 1945 eli usan. usa on ollut lähes kokoajan jossainpäin sodassa,lue historiaa.

    Mitäpä jos tutustuisit itse lähihistoriaan. Suomessa se on helppoa ja vapaasti tutkittavissa, mutta mites siellä mahtaa olla. Voit unohtaa Venäjän poliittisesti modifioidut ja tarkoistushakuisen historialähteet, ne muuttuvat aina sen mukaan mitä diktaattori kulloinkin haluaa....

    Miehitykseksi kutsutaan yleisesti tilannetta, jossa vieras ulkovalta vastoin maan asukkaiden tahtoa miehittää maata. Kuten esim Neuvostoliitto itäisessä Euroopassa aina 90-luvun alkuun saakka, tai nyt Venäjä Krimillä ja itäisessä Ukrainassa.
    Saksassa ei ole miehitysjoukkoja enää, kun Neuvostoliittolaiset poistuivat itäisestä Saksasta. Vain liittolaisten sotilasosastoja ja niitä haluttaisiin jopa lisää.

    Venäjä sotii koko ajan jossain päin ja aina hyökkääjänä tai diktaattorien valtaa tukemassa. Euroopassa Venäjä on sotinut keväästä 2014 lähtien ja myös miehittänyt osaa Ukrainasta. Ja nyt käy erittäin raakaa siviilien tuhoamishyökkäystä helmikuusta lähtien. Onneksi Ukraina on kyennyt puolustautumaan, se on säästänyt Ukrainan laajemmilta kansanmurhilta.


  • Anonyymi

   Mitä tarkoittaa "nuorten eroaminen armeijasta"?
   Asevelvollisia?
   Kantahenkilökuntaa?
   Vaikka kaikki asevelvolliset kieltäytyisivät asepalveluksesta ja kaikki henkilökunta eroaisi, meillä olisi oman sijasta kohta vieras armeija.
   Valtatyhjiö täyttyy aina.
   Ja sen jälkeen Suomessa alkaisi varsinainen runtu.
   Ja torjuntasuunta olisikin Tornionjoki.

  • Anonyymi

   Oot kyllä nero.

   • Anonyymi

    Kiitos, tiedän sen itsekin.


  • Anonyymi

   Meillä on jo miehitys joukot maassa.

   • Anonyymi

    Ja ketähän ne mahtaa olla ?


  • Anonyymi

   Sotikoon ne

  • Anonyymi

   Onneksi naiset hakeutuu suurin joukoin armeijaan.

  • Anonyymi

   Näin annat taivaallista suuseksiä
   Seksuaaliterapeutti kertoo, missä asennossa G-pistettä on helppo hyväillä, millainen kielen liike saa kumppanisi todella nauttimaan ja mitä tärkeitä kohtia kumppanin kehossa ei kannata unohtaa, oli hänellä vulva tai penis.

  • Anonyymi

   Noin ylipäänsä näillä palstoilla jankuttavat Putinin hallinnon aivopesemät trollit, joilla voi olla moniakin motiiveja, alitajuisia tai tietoisia.
   Esimerkiksi, vasemmalla monia ottaa vieläkin pattiin, ettei ryssä pystynyt miehittämään Suomea a) vapaussodassa, b) talvisodassa, c) jatkosodassa.
   Ryssähän sotimisen aloitti välillisesti myös -18 (Lenin yllytti punaiset aseelliseen vallankumoukseen).
   Neuvostoliitto oli olevinaan työläisten oma valtio, ja Suomessa jatkut äärivasemmistolaiset mielsivät itsensä samoiksi työläisiksi kuin neuvostotyöläiset.
   Historiasta löytyy muitakin sotia, joissa ryssä on pyrkinyt valtaamaan Suomeksi sanotun alueen, etenkin isovihan aikaan.

  • Anonyymi

   Rauhan kannalta olisi tärkeätä, että Venäjällä nuoret kieltäytyisivät värväytymästä hyökkäysarmeijan joukkoihin.
   Tietysti ymmärrän, että siinä riskeeraa oman henkilökohtaisen turvallisuutensa ja jopa henkensäkin ja siksi se vaatii jopa yksilön näkökulmasta kohtuutonta rohkeutta. Sadattuhannet armeijaikäiset ovatkin ratkaiseet tuon pakenemalla Venäjältä.

   Jokainen Venäjän hyökkäysarmeijassa sotiva sotilas tietää, että rintaman edessä on todennäköinen kuolema, mutta takana on varma kuolema.

  • Anonyymi

   Tytöt älkää seurusteliko miehen kanssa jona ei ole käynyt armeijaa elämän ideologisista syistä.

   • Anonyymi

    ei tytöiltä kyselle kenen kansa ne seurustelee. terv. 50v mies


  • Anonyymi

   Maksetut venäjän trollit vauhdissa.

  • Anonyymi

   Ei tarvi ihmetellä miksi Ketku-Kaikkonen otti ja lähti vauvalomalle. Pelkkä saatanan tekosyy kieroketkulta kuten koko huorahallitus on saanut maan tuhon partaalle ja lapsemme tykin ruoaksi. Niitten omat äpärät viedään turvaan bunkkereihin, kuten raukkisjuoppovanhempansakin, jotka pitäisi laittaa itse eturintamaan tykin ruuaksi, koska ovat syypäitä maan tilanteeseen.

  • Anonyymi

   Hyvä ajatus suositellaan venäjän miehille armeijasta kielräytymisestä.

  • Anonyymi

   nivalan kaaharipellet voisi kyllä passituttaa pakko armeijaan niin liikenne rauhoittuisi,

  • Anonyymi

   Se joka on maahanmuuttaja sen met laitamma ensin tulilinjalle ja jos sitten on jotain rintamaa jäljellä voimme tulla Suomen armeijan kans jeesaamaan siitä lähetään. Sieg heil :)

  • Anonyymi

   Toimiiko lämmitys kunnolla siellä Pietarissa? Entä ilmanvaihto?

   • Anonyymi

    Pietarissa on kaasua,10,mites sielä😂


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Pietarissa on kaasua,10,mites sielä😂

    Kaalisoppaa kun vetää niin onhan sitä kaasua ilmassa !


  • Anonyymi

   Jos ei puolusta tätä maata muuttakoon Venäjälle ei takastuloa

  • Anonyymi

   Nää kovat puolustajat tahtoo olla aina sielä takalinjan takana,kuvitelmissaan etulinjassa.
   Näin on aina ollut. Älkää uskoko median valeita. Tosimies tietää eikä homoile.

  • Anonyymi

   Suu suppuun putinisti!

  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   1854
  2. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   12
   1562
  3. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   109
   1311
  4. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   239
   1114
  5. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   87
   1020
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   1017
  7. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   873
  8. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   228
   867
  9. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   834
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   162
   658
  Aihe