Riemunkiljahduksia Sota- ja Nato myönteisessä HS

Anonyymi-ap

Riemua, valoa ja iloa! Hesari kertoo, että tänä vuonna Venäjän pakotteet eivät vaikuttaneet lainkaan. Pettyi, mutta ei tietenkään tunnusta olleensa väärässä.

Mutta ensi vuonna HSn mukaan Venäjällä tuntuu ja kovaa! Taloustoimittaja löysi tietolähteeksi Kiovassa toimivan ajatushautomo KSE-instituutin. Eiköhän pistetä kaikki saunat päälle, valot ja lämmöt täysille. Venäjä kyykähtää ensi vuonna HSn analyysin mukaan, koska Kiovassa toimiva ajatushautomo KSE-instituutti niin kirjoittaa 😄😄😄😄😄😄😄😄

Kaiken lisäksi tämä älyn jättiläinen eli HS vei meitä NATOn jäseneksi tämänlaista sontaa kertoen.

https://www.hs.fi/talous/art-2000009285850.html

7

67

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ” Etenkin öljyvienti jatkui pitkään lähes ennallaan. Vaikka osa läntisistä ostajista alkoi karttaa venäläistä raakaöljyä, Venäjä onnistui löytämään öljylleen korvaavia markkinoita ennen kaikkea Intiasta, Kiinasta ja Turkista.
   Se, minkä Venäjä menetti vähentyneinä myyntimäärinä, se voitti nousseina hintoina, kun öljyn ja maakaasun markkinahinnat kallistuivat voimakkaasti. Syynä oli Venäjän itsensä aloittaman sota ja energiakiristys.”

   Venäjältä Kiinaan menee YKSI AINOA KAASUPUTKI, jonka kautta kapasiteetin puolesta mahtuu kulkemaan 10 % siitä kaasusta, joka aikoinaan meni 5-7 kaasuputkea pitkin EU:hun! Ölyputkea ei Kiinaan ole tehty! Intiaan ei ole suoraa maayhteyttä eikä liioin YHTÄÄN AINOAA kaasu- tai öljyputkeä!!

Tankkerikuljetukset Eurooppaan kestivät 7 vrk! Vastaavat Kiinaan tai Intiaan kestävät 35 vrk! Rahtikulut vähentävät tietenkin katetta, mitä toimituksista saadaan!

Ei hyödytä mitään Kiinan ja Intian ostolupaukset, kun todellisuus ja realiteetit kaupankäynnin suhteen ovat käytännössä nämä!

   • Anonyymi

    Niin menee yksi putki, entä sitten? Nopea vilkaisu öljyputkiin kertoo, että putkia kulkee Turkkiin ja tietysti unohtamatta Intiaa.

    Intia jalostaa Venäläistä raakaöljyä ja lähettää EU-alueelle. Ilmasto kiittää.


  • Anonyymi

   Jesari jaksaa vaan jauhaa 💩
   Samaa vanhaa laulua ovat laulaneet Poliitikot, asiantuntijat, talouden asiantuntijat, koko kuluneen vuoden, ja nyt on siis siirrytty laulamaan samaa virttä vuodelle 2023.

   Kuten Koronassa. Jaksakaa hetki niin kyllä se siitä. Kiinassa maskien 100% käytön aikana tartuntoja 2-3 milj/pv. Suomessa 2022 ylikuolleisuus. Siis nolla saavutus, tsemppaamisesta.

  • Anonyymi

   Kerros koska ne saa WC pytyt tuotantoon? ettei tarvitse varastaa niitä.Ja koska Moskovan yli 100 000 takia(Moskow News) toimii..Ne ei oosaanut huoltoja ja miten samma yli 4.5 miljoonaa muuta autoa(länsi) toimii?? Miten saadaan riitävästi WC paperia?? Nyt on lusikat ja sormet käytössä?? Miten saadaan TVerin ja Novgorin alueen meijeri toimimaan?? EI oo Valion päivityxiä ja osia?? Maidot ym jää lypsämättä..Sadot 80% pelloille ku ei ollut kalustoa tehdä pelto Elvisten töit.. Miten on TOMSKIN kaupungin likenne ..sesoo melkein kokonaan..ei vaihdelaatikko öljyjä..miten nyt KUolan alueen kaivosteollisuus miltei koknaan seis Atlas Copcon åporaus kalustoon tullut iosia,,Ja jos kohta pumput ei toimi kaivoxiin tulee vettä ja ... HIljaa hyvää tulee --Vastaileppas

   • Anonyymi

    Haluatko kertoa, että vaikka Hesarilla meni analyysit täysin pieleen, haluat lukea lisää höpöä, koska siitä tulee hyvä mieli?


  • Anonyymi

   Riemunkiljahduksia Sota- ja Nato myönteisissä sodomiiitti piireissä.

   "Taloustutkimuksella teetetyssä kyselyssä vastaajat saivat antaa kouluarvosanan asteikolla 4–10 kaikille istuville ministereille ja arvioida näin heidän onnistumistaan tehtävissään."

   Vähemmistö kansalaisten keskuudessa tehdyn kyselyn perusteella selvästi parhaiten on suoriutunut puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk), jonka keskiarvoksi tuli verrattain korkea 7,93. Kaikkonen ylsi ykköseksi myös vuosi sitten tehdyssä kyselyssä, mutta onnistui nyt parantamaan arvosanaansa yli viidellä kymmenyksellä.

   Kakkoseksi (heh heh heh heh ) tuli luonnollisesti ulkoministeri Pekka Haavisto (vihrer GAY) tyydyttävällä arvosanalla 7,63. Myös Haavisto paransi numeroaan selvästi vuoden takaisesta 7,06:sta, jolla hän ylsi tyydytettynä tuolloinkin mutta vasta viidenneksi.

   Isänmaallisissa hetero piireissä Tuolla suhmuroinnilla olis saanut arvosanan Vitosen hintti ja päässyt aasin korvat päässä piestynä nurkkaan seisomaan.

   • Anonyymi

    Aika surkeaa... Suomessa ei ole yhtään Kekkosen tai Paasikiven kaltaista valtiomiestä. Eipä ihme, kun ollaan joutumassa Bidenin perheen bisnesten vuoksi tykinruuaksi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, tunnistat kyllä

   Etkö kuitenkin huomannut, kuinka välitän ja olen hyvä sinua kohtaan? Se, että olet itse kuin mikäkin omahyväinen, ainakin tässä leikissämme, miten sin
   Ikävä
   310
   2360
  2. Tupoksen koulun oppilaan putoaminen - onnettomuus?

   Kalevassa aamulla uutinen yläkoululaisen putoamisesta koulutiloissa Tupoksella. Rehtori ei avaa asian taustoja - miten tämä on voinut olla mahdollista
   Oulu
   29
   2003
  3. Asbergerihmiset

   Tuossa ehkä olen törmännyt livenä Asberger-ihmiseen ja kuullut nyt parilta naiselta, että millainen on mahdollinen asberger-oireyhtymää kärsivän ihmis
   Sinkut
   207
   733
  4. Kerrotaanko maailmalle oikeasti Venäjän ja Ukrainan sodan syistä

   Vaikka kuinka yritän olla kartalla edes vähän niin silti on koko ajan pimenossa se syy, miksi Venäjä hyökkää Ukrainaan.. Ei tätä kerrota uutisissa. K
   Maailman menoa
   298
   682
  5. Eräälle joka varmasti tietää keneltä.

   Kaipaan sinua. Tiedät kuka.
   Ikävä
   38
   672
  6. Jasminilla uuis kulta

   personal trainer ja elämä hymyilee. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Jasmin-Mantyla-ero-ja-uusi-rakas/1182613?undefined
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   650
  7. Mitä eläintä kaivattusi

   muistuttaa? 💬
   Ikävä
   42
   617
  Aihe