Kurrva! Venäläissotilaat huijaa komentajiaan, istuvat korsussa

Anonyymi-ap

ja kertovat radion välityksellä sotivansa. Venäläissotilaat muun muassa siis sabotoivat tehtäviä tekaistun radioliikenteen avulla välttääkseen taisteluita.

Topaz niminen venäläissotilas kertoo Wartranslated-sivuston englanniksi kääntämässä tekstissä, kuinka liikekannallepano on epäonnistunut täysin. Valtaosa – 70-80 prosenttia – mobilisoiduista sotilaista ei ole taistelukelpoisia useasta syystä.

Ensinnäkin he eivät ole saaneet laadukasta sotilaskoulutusta. Toiseksi pakkovärvätyiltä puuttuu myös ideologinen motivaatio, koska niin kutsutulla sotilaallisella erikoisoperaatiolla ei ole selkeitä tavoitteita, joista viranomaisten ja tiedotusvälineiden tulisi tiedottaa selkeästi. Värvätyiltä puuttuu myös asianmukaiset varusteet.

15

95

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vanjoilla ei mene hyvin, täytyy olla tyhmä jos ei tätä tajua.

  • Anonyymi

   Kaikista parhain ratkaisu aloittajalle olisi, että hakeutuisit hoitoon pikimmiten, niin kauan kun pääsee vielä maksutta ja kiirreelliset otetaan heti , kuten tässä tapauksessa on tilanne. Voimia.

   • Anonyymi

    Tottahan aloittaja puhuu. Mene sinä sinne hoitoosi,kun vielä kerkeät?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tottahan aloittaja puhuu. Mene sinä sinne hoitoosi,kun vielä kerkeät?

    Se tarvitsee 9 millin buranaa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Se tarvitsee 9 millin buranaa.

    Putinisti tarvitsee ainakin kaksi, sillä järjestelmän korruption tuntien ei ole takeita siitä, että ensimmäinen saapuisi perille. Heikkoa tekee ..


  • Anonyymi

   Kaikesta näkee että venäläisten roskajoukko häviää sodan.

   • Anonyymi

    Kristallipallostako katoit, uutisista vai mistä kaikesta näit?


  • Anonyymi

   Venäläisillä "sotilailla" ei ole motivaatiota eikä varusteita. Eivät ymmärrä miksi heidän pitäisi tapattaa itsensä täysin järjettömässä ja turhassa sodassa, mistä ei ole mitään hyötyä kenellekään. Eivät ymmärrä miksi heidän pitäisi tappaa naapurimaassa asuvaa veljeskansaa muka isänmaan puolustamiseksi, kun eihän sillä ole mitään tekemistä isänmaan puolustamisen kanssa.

   Ukrainalaisilla sotilailla ei ole mitään ongelmia motivaation suhteen. Kaikki tietävät taistelevansa isänmaansa ja kansansa puolesta ja varusteetkin ovat kunnolliset.

   • Anonyymi

    Veljeskansa on Lavrovin mukaan kaikki natseja, mutta edelleen jotenkin samaa DNA:ta kuin venäläiset itse!

    Veljeskansa on pelastettava natseilta! Siispä venäläisiltä itseltään, sekä Ukrainalaisilta myös, koskapa he ovat kaikki myös natseja! :) On se Lavrov vain fiksu!


  • Anonyymi

   Jos noin on, hehän ovat suorastaan inhimillisiä ja ymmärtävät jotain ainakin sotimisen järjettömyydestä.
   Kaikki sodat pitää lopettaa ehdottomasti. Pisteet heti noin toimiville ihmisille.

  • Anonyymi

   Aika Ovelaa. Ja niin sitten ovat vallanneet alueita?
   Käsittämätöntä kyllä.

  • Anonyymi

   Ne on siis kylmissään, nälissään, kouluttamattomina, karanneina, paenneina,ilman aseita,suojaa... Pärjänneet ja vallanneet alueita. On ne kyllä ukkoja😳

   • Anonyymi

    niitten pressa on kualeman sairas ,ollu jo vuoden , silti loikkii ja juokseen lentsikan portaat😅
    Käsi tai jalka ollu hetken oudosti pysäytysvideoklipissä, ja asiantuntijat arponeet mikä siinä kuvassa on vika. Mut, silti se vaan porskuttaa, juoksee ja pomppii kuin nuori orhi kevätlaitumella.
    On se ihme...🐎


   • Anonyymi

    Tarpeeksi ruumiita vain myllyyn niin kai sitä jotain onnistuu joskus vallatakin kunnes ruumiit loppuvat.. ja nyt ne todentotta loppuvat natseilta. Siis niiltä Venäläisiltä veljesDnAkansalaisilta, mille ukrainalaiset ovat sitä "rikkomatonta" dnaveljeskansaa? Siis ne eivät ole ja ovat natseja..? Mutta silti pitää denatsifikaatio suorittaa juuri Ukrainassa, eikä Venäjällä, missä on näiden natsien sukulaiskansaa, mitkä ovat varmasti myös kaikki natseja....
    Ei jumalauta Lavrov ja Putin ovat aivan saatanan sekaisin. Natseja ja ei natseja Ota näistä nyt selvää. Ukoilla on verisuonet poksuneet päässä varmaan aikalailla kun ovat epätoivosta ja kännissä koettaneet keksiä jotain änkytettävää tekosyysekamelskaa kansalaisille. Kuinka tyhminä he oikein pitävät ihmisiä??


  • Anonyymi

   Kun tajuaisivat sen että lataamalla aseet ja ajamalla kremliin saisivat limanuljaskat pois vallasta. Helposti. Omaa henkeä vaarantamatta.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   247
   1832
  2. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   40
   874
  3. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   371
   787
  4. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   695
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   49
   692
  6. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   323
   691
  7. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   42
   666
  8. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   166
   638
  Aihe