Kyllä kommunistit on yhä vitsaus

Anonyymi-ap

Kyllä kommunisteja on yhä mm vasemmistoliiton parressa useitakin, jokunen sosilistein riveissäkin. Täälläkin keskustan palstalla kuulee aika-ajoin "lahtaria" se juuri kommunistien "virkakieltä". "toveri" huutojakin kuulee yhäkin mm sosialistien kokouksissa. Monesti sosialisti päällikkö aloittaa "hyvät toverit". Se jäänyt elämään Stalinin ajoista, jolla Stalinia kunnioitetaan, nykyään Putiniakin. Putin on Stalinin jatke yhtä verenhimoisena, tai ei Stalinin tavoin ainakaan vielä ole miljoonia omia kansalaisiaan tapattanut. ETTÄ ON TEILLÄ VASEMMISTOLAISET IDOLIT ! Jotkut teistä muka tekee tyhjäksi ettei niin ole, niin se vain on, kuin jehovillakin ottaneet rakoa ettei vanhempi polvi ole maailmanlopusta saarnanut -on kun itse se tai ne kuullut ja nähnyt ilmoituksissaan vanhaan aikaan.

10

75

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mene päälääkäriin.

   • Anonyymi

    Huudatko sinäkin toveria ! Ainakin lestaa huudat.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Huudatko sinäkin toveria ! Ainakin lestaa huudat.

    Mene päälääkäriin. Näytät olevan avun tarpeessa.


  • Anonyymi

   Sana "toveri" oli keksitty jo ennen Stalinia.

   • Anonyymi

    Se haisee ja maistuu pahalle ja mauttomalle.
    Sanna taitaa käyttää tuota punikkien sanaa.


  • Anonyymi

   Vasemmistolaiset varmaan kaikki käyttää mielenterveyspalveluita. Kommarit ovat mielenvikaisia. Ei mikään oikeuta niitä himoitsemaan toisten omaisuutta tai kadehtimaan jotain. Se on sairaus ja paha sellainen heti kun he vielä tekevät jotain sairautensa johdattelemana.

  • Anonyymi

   Te kaikki säälittävät kepuloiset olette aina olleet pelkkiä todella saamattomia navettaryssiä ja talikkokommareita.

  • Anonyymi

   Mikä hemmetti tuota aloittajaa vaivaa? Taitaa oma elämä mennä päin prinkkalaa, kun pitää koko ajan haukkua ja maalittaa poliittisesti eri mieltä olevia.

   Ei kaikki halua olla keskustalaisia. Ihmisiä on erilaisia ja eri tilanteissa.

   >simiti<

  • Anonyymi

   Olet toivonut lisää kommunisteja Nauvoon ja toiveesi toteutuu. Nauvoon perustetaan kommunistien viimeinen tukilinnake, josta käsin he auttavat myös sinua lenkkipolkusi ylläpidossa ja saunasi nuohouksessa. Idolisi stalin oli despootti kansanmurhaaja. En ymmärrä, miksi palvot häntä niin kihkeästi. Onneksi Stalin kasvaa jo horsmaa.

   Sinä ja minä vihervassareina ja rauhaa rakastavina anarkisteina olemme hieno pari kirmailla käsikynkkää keväisellä nurmella punatulkkujen säestäessä luonnon ihanaa keväthekumaa. Olkoon sukkahoususi kestäviä ja ajatuksesi kirkas.

   Mutta se Stalin... pitääkö sinun nähdä hänen kuolintodistuksensa ennen kuin lakkaat palvomasta häntä. Niin ja se Kremlin muuri, ei sinua sinne haudata sielusi astuessa alas tuonelaan. Ei vaikka kuinka rukoiletkin polvillasi ystäviesi Patriarkka Kirillin ja Despootti Putinin edessä.

   - muut saa selittää

   • Anonyymi

    Olet jopa tyypillinen kommunisti Martti. Toitotat että muut on kommunisteja mutta minä en. Mistä sinä ressukka kenenkin muun kommunismin tiedät. Teille tyypillistä suunsoittoa harrastat vain.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen keho ei ole miehen oikeus

   Miesten seksuaalisten tarpeiden täyttäminen ei ole naisten tai yhteiskunnan velvollisuus. Seksi ei ole kenenkään oikeus. https://www.hs.fi/mielipide/a
   Sinkut
   418
   3198
  2. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1417
  3. Pelkäsin Sinua

   Nainen, siksi pakenin eikä meistä koskaan tullut mitään 😓. Pidin liikaa sinusta, niin siksi pelkäsin. Tiedän että meistä olisi tullut jotakin hyvää j
   Ikävä
   51
   1410
  4. Naiset tulleet liiankin itsenäiseksi

   Naisten asema on Suomessa yliarvostettua ja tämän kyllä huomaa naisten käyttäytymisestä.
   Maailman menoa
   398
   1217
  5. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   77
   1165
  6. Miksi mies et voisi vaan

   ottaa yhteyttä suoraan kun selvästi kaipaat? En pure.
   Ikävä
   63
   990
  7. Erdogan haluaisi Suomen nyt Natoon

   Tuokin ukkeli on melkoinen tuuliviiri. Vielä muutama päivä oli ihan eri mieltä kuin tänään. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009358534.html "Turki
   Maailman menoa
   330
   924
  8. Jos nainen et olisi tuollainen mörökölli

   Meistä olisi tullut vähintäänkin hyvät ystävät. Taidat suhtautua kaikkeen liian vakavasti, mietit liikaa ja rakennat itsellesi henkisen umpikujan.
   Ikävä
   47
   878
  9. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   793
  Aihe