Fundis-MAP-kirkon johtajat Bateman ja Jeffs kumpikin vankeudessa

Anonyymi-ap

YouTubissa on nyt videoita jotka näyttävät Sam Batemanin pidätyksen poliisin kameroiden näkökulmasta. Näissä näkyy että hän kuljetti useita naisia/tyttöjä (vaimojaan) pidätyksen aikana autonsa perävaunussa.

Sekä Samuel Bateman että Warren Jeffs jatkavat MAP-kirkon traditiota jonka mukaan Joseph Smithin kirjoitukset ("Mormonin kirja", "Oppi ja Liitot", jne) ovat Jumalan sanaa. Ja tämän logiikan mukaan sitten se mitä hän kirjoitti mm. Oppi ja Liitot kirjan luvun 132 jakeissa 61-63 oli myös Jumalan sanaa.

Mormonit kieltävät että heillä olisi mitään tekemistä Sam Batemanin tai Warren Jeffsin kanssa, mutta nuo kaksi kuitenkin perustavat uskontonsa Joseph Smithin elämäntapaan ja kirjoituksiin.

Näissä jakeissa lukee:

61 Ja vielä, mitä tulee pappeuden lakiin – jos kuka tahansa mies ottaa vaimoksi neitsyen ja haluaa ottaa vaimoksi toisen, ja ensimmäinen antaa suostumuksensa, ja jos hän ottaa vaimoksi toisen, ja he ovat neitsyitä eivätkä ole vannoneet valaa kenellekään muulle miehelle, silloin hänet julistetaan syyttömäksi; hän ei voi tehdä aviorikosta, sillä heidät on annettu hänelle; sillä hän ei voi tehdä aviorikosta sen kanssa, joka kuuluu hänelle eikä kenellekään muulle.

62 Ja jos hänelle annetaan kymmenen neitsyttä tämän lain mukaan, hän ei voi tehdä aviorikosta, sillä he kuuluvat hänelle, ja heidät on annettu hänelle; sen tähden hänet on julistettu syyttömäksi.

63 Mutta jos yksi tai joku näistä kymmenestä neitsyestä vaimoksi mentyään on toisen miehen kanssa, hän on tehnyt aviorikoksen ja hänet hävitetään; sillä heidät on annettu heidän miehelleen, jotta he lisääntyisivät ja täyttäisivät maan minun käskyni mukaan ja sen lupauksen täyttämiseksi, jonka Isäni antoi ennen maailman perustamista, sekä heidän korotuksekseen iankaikkisissa maailmoissa, jotta he voivat synnyttää ihmissieluja; sillä tässä jatkuu minun Isäni työ, jotta hänet kirkastettaisiin.

6

143

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Joseph Smithin mukaan naisten raskaaksitekeminen on Jumalan tahto, koska, kuten hän tuossa "Jumalan" sanassaan kirjoitti, tämä on siksi "jotta he voivat synnyttää ihmissieluja".

   Toinen iso yhtäläisyys Warren Jeffsin, Sam Batemanin, ja Joseph Smihtin kanssa on että kaikki kolme väittivät olevansa Jumalan profeettoja, ja kaikilla kolmella on seuraajia jotka uskovat tämän olevan totta.

   Koska ihmiset ovat höynäytettäviä. Uskovat mitä heille sanotaan.

   Jos on kiinnostunut tämän uskonnon taustasta, voi lukea kirjasta jota Mormonit mustamaalaavat koska eivät halua sinun lukevan sitä: CES Letter. Kirja on ilmaiseksi luettavissa osoitteessa read.cesletter.org

   • Anonyymi

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Joseph Smith oli yllättävän kiimainen

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jetin syöksy saanut lisää vauhtia

   Huh huh - uusimmat uutiset viittaa siihen aika vahvasti, että nyt mennään lujaa kyytiä kohti pohjaa! Mutta eipä sitä koskaan tiedä, jospa sieltä viel
   Kotimaiset julkkisjuorut
   92
   4143
  2. Nainen tuutko mun vaimoksi

   Ostin jo sormukset ja rakastan sinua ♥️♥️♥️♥️
   Ikävä
   81
   1819
  3. Mulla on ikävä sinua

   Kun oli edes joku yhteys. Nyt ei ole enää mitään, ja tuskin tulee koskaan olemaan. Katsoin kuvaasi ja tulin niin iloiseksi, mutta samalla haikeaksi.
   Ikävä
   35
   1274
  4. Suomi kuihtuu ilman maahanmuuttoa

   Aika pahan laittoi Iltalehti persuille :-D https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/87de288c-7c6f-4ed3-b81c-72bea585649a
   Maailman menoa
   467
   1088
  5. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   170
   1040
  6. Uusi viihdesarja-tietovisa Hengaillaan sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit?

   Ylen uusi Hengaillaan starttasi lauantaina. Jenni Poikelus juonsi ja Riku Rantala tuomaroi. Ohjelma sai murskakritiikkiä somessa. Mitä itse tykkäsit
   Tv-sarjat
   52
   1031
  7. Hyvää iltaa

   Onko tullut edistymistä kaivattunsa kanssa? Tämä kysymys erityisesti yhdelle miehelle täällä. :)
   Ikävä
   88
   944
  8. Törmäsin lauseeseen

   "Kun ihmiset tietävät tehneensä sinulle väärin, he välttelevät sinua". Taitaa olla totuuden siemen.
   Ikävä
   75
   878
  9. Ikuisuusaihe yön pimeiden tuntien mausteeksi

   Kuka nyt sitten on koijannut, ketä ja miten, se on aina hyvä debatin paikka. Ei ne miehetkään puhtaita pulmusia tuolla saralla ole, siksi kummeksuttaa
   Sinkut
   168
   772
  Aihe