Ei merkin merkkiä että pakotteet vaikuttaisivat yhtään mitään

Anonyymi-ap

Vaikka suvakkimedia kuinka on hehkuttanut Venäjän murtumisesta niin ei sitä vaan ole näkyvissä. Vasta nyt alkaa näkymään muutakin uutisointia. Vielä kun kerrottaisiin se loppukin 99% totuudesta.

Muistan miten tälläkin palstalla jo kuukausi sodan alkamisen jälkeen palstan vähä-älyiset jo joivat Ukrainan voitonmaljoja ja haukkuivat ryssäbotiksi niitä jotka toppuuttelivat, kyselivät saako palkan ruplina vai ihan oikeassa rahassa.
Sanoin heitä silloin typeryksiksi ja sitähän he ovat, vaikka eivät varmasti huomaa sitä itse vaikka viimeistään tässä vaiheessa pitäisi.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009297099.html

11

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjä on vielä ampunut näitä vanhentuneita ohjuksia, mitä sillä ei edes ole. Hypersoonisia ohjuksia on säästelty tulevaisuuteen.

  • Anonyymi

   Sota kestää ainakin vuoden..

  • Anonyymi

   Pakotteethan eivät ole mikään sotaan heti vaikuttava taikalääke. Vaan uusi normaali.

   Jos pakotteista tehtäisiin oikeasti kattavia, niin sitten niillä olisi enemmän merkitystäkin. Sotaan konkreettisemmin vaikuttavat ihan eri konstit.

  • Anonyymi

   No mikä kiire tässä olisi?Käy kuubassa tai pohjoiskoreassa katsomassa onko pakotteet vaikuttanut.

   • Anonyymi

    Niin, kyllähän tässä oikeasti olisi vähän kiire. Ainakin tavallisen taviksen näkökulmasta.


  • Anonyymi

   Hyvinhän ne toimii esim. länsimaalaisia autoja eivät enään valmista/ kokoa tai korjaa venäjllä vaan tilalle on tullut muutama ladapaja joiden osat tulee kiinasta ja päälle tulee vain ladan merkki. Venäjän kannajat aina kertoo että venäjä hyötyy tästä ja eu kaatu niin sittehän putinin itse kannataa ajaa myös näitä pakotteita eikä vaatia että ne lopeteaan jos putin hyötyy ja länsi heikkenee sehän on putinin unelma eli lisää pakotteita venäjälle vaan jatkosskin putin hyötyy niistä kuulemma eniten.

   • Anonyymi

    Aivan loistavasti näyttävät pakotteet toimivan. Niihin lopullisesti suivaantuneet oligarkit eivät enää saa pidettyä suutaan kiinni. Lopputuloksena ikkunasta tippuminen.

    Ja niitähän on riittänyt..


  • Anonyymi

   Pakotteiden kanssa taisi käydä nyt niin että oli niitä tai ei, niin energia ja luonnonvarat ovat yhä Venäjällä. Saahan niitä hintakattoja asetella vaikka maitokauppaan, mutta jos ei marketistä maitolitra lähde alle 10 snt, niin marketin pakote- ja hintakatto olikin sitten siinä. Homma ei välttämättä lännessä kaadu, mutta junnaa paikallaan, koska olemme energian ja luonnovarojen tuoja. Esimerkkinä raakapuutuonnin jumitus vuosi sitten. Vuonna 2014 alkanut pakotekierros ei päättynyt viikoissa tai kuukausissa. Venäjä onnistui kehittämään tietyiltä osin korvaavaa tuotantoa. Onnistuuko nyt kun porukka pystyttelee telttoja ja kantaa telamiinoja Ukrainassa, onkin hyvä kysymys. Kaikia muita tuotannontekijäitä olisi, mutta ei työvoimaa.

  • Anonyymi

   Pohjois-Koreaa vastaan on ollut paljon kovemmat pakotteet eikä sekään ole murtunut. Miksi joku kuvittelisi, että Venäjäkään murtuisi? Autoritääriset valtiot ovat yleensä hyviä kestämään kurjuutta. Kurjuus estää näitä valtioita kuitenkin rakentamasta kehittyneitä aseita. Venäjän kohdalla ongelmana on ollut, että se on kyennyt kiertämään elektroniikka tuotteiden vientikieltoja erilaisin yritysjärjestelyin eli pakotteet ovat olleet liian pehmeitä.

  • Anonyymi

   Kyllä ne pakotteet täällä suomessa vaikuttaa, bensa ja sähkö on kallista meille nyt...

  • Anonyymi

   Olisi pitänyt lisätä öljyn ja maakaasun tuotantoa reippaasti tuottajamaissa, niin maailmanmarkkinahinta olisi alentunut. Näin olisi alentunut myös Venäjän myymän energian hinta ja myyntitulot.
   Näin ei olisi sahattu omaa oksaa ja kärvistellä nyt energiapulassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sille jollekin, edelleen tunnistat kyllä

   Jatkamme siitä mihin jäimme. Tekniikkakin meni kauhusta polvilleen kun rikoimme rajat. Edelleen on vielä verkko avaamatta. Nyt huomaat, että pidät si
   Ikävä
   191
   1323
  2. Tältä näyttää Elastiselle rakennettava luksusmökki Lapissa - Jopa Samu Haber hehkuttaa: "Upee"

   No nyt ei ole kyllä mikään pikkumökki, vaan aika öky... Ela on jakanut kuvia rakennusvaiheessa olevasta vapaa-ajan asunnosta. Se ei todellakaan näytä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   13
   787
  3. Maisa menetti autonsa

   Alamäki on alkanut...todellisuudessa auto lähti liisarista kun rahat loppui... https://www.seiska.fi/Kotimaa/Voi-ei-Maisa-Torppa-joutui-autokiipeliin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   716
  4. Hyvää iltaa

   Etenkin yhdelle naiselle täällä :).
   Ikävä
   99
   660
  5. Katja Ståhl sai yllätyksekseen masennusdiagnoosin - Yksi asia herätti: "Rupesin hirveesti..."

   Tsemppiä ja voimia, Katja Ståhl! Juontaja, hevosnainen Ståhl avaa yksityiselämäänsä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Lue lisää: https://www.suomi
   Suomalaiset julkkikset
   3
   639
  6. Niin solmussa

   Voi kun tietäisit miten suuria tunteita mulla on sua kohtaan. Naiselle ❤️
   Ikävä
   23
   578
  7. Olisitko nainen hävennyt mun kanssa

   liikkuessa, vai päinvastoin? Luin jostain lehdestä kauan sitten että naiset miettii tätä kautta asioita. Ja olisitko hävennyt mua faijasi edessä? Ei s
   Ikävä
   127
   575
  8. Kuka palstalainen

   Olisi hyvää matkaseuraa? -flowersreally-
   Sinkut
   152
   521
  9. Haluun vaan, että tiedät

   Olet ensimmäinen ja viimeinen päivän ajatuksissani - en voi sinua unohtaa, vaikka aikaa on kulunut, kyyneleet edelleen virtaavat..
   Ikävä
   13
   500
  Aihe