Huomaatteko subscribtion - palvelujen nousun? Se on vain pintaraapaisu pahuudesta

Anonyymi-ap

Vuokraaminen on avainsana. Se ei ole niin viatonta ja kätevää, kuin ensivaikutelma on. Olette jokainen ehkä jossain määrin olleet kosketuksessa tähän. Ei, kyse ei ole perinteisistä vuokra-asunnoista tai autoista pelkästään. Monella on esim. Netflix, Elisa, MTV, HBO tai muu suoratoistopalvelu, josta maksetaan kuukausittain. Ok, viatonta?

Hieman valaistuneemmat tietävät jo WEF:n moton "you will own nothing and be happy". Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että tavallinen kansa lopulta vuokraa kaikki. Vuokraa KÄYTTÖOIKEUDEN. Sinun omaisuuteesi! Seuratkaapa miten nämä tulevat paitsi peleihin, autoihin (ostat vaikka ominaisuuden penkinlämmittimiin a la Mercedes) ja lopulta kaikkeen muuhunkin. Kansa ei omista mitään, vaan vuokraa globalistien, neokonnien, varjoeliitin tai miksi niitä määritelläänkään, omistamien suuryritysten kautta palvelut. Tässä vaiheessa on jo otettu käyttöön keskuspankkien kansainvälinen digivaluutta ja maksujärjestelmät "tottelevaisuuspisteytyksineen" joilla säädetään pääsyäsi näihin palveluihin. Tämä pedollinen järjestelmä rakennetaan palanen kerrallaan, jota tuskin keskivertokansalainen huomaa.

Luuletteko, että Suomi on suomalaisten hallussa? Ei ole. Ei Marin, ei Orpo tai joku muu. Kaikki sanellaan ulkopuolelta. Jos ei saneltaisi, Suomi olisi eristetty valtio kuten Pohjois-Korea, Kuuba tai vastaava. Koronarajoitukset, sähkökatkoproganda, kulutussäästö, rokotteet, windfall-verot sun muut ovat saman ulkomaisen ylikansallisen eliittiklikin ajamia agendoja teknokraattisen maailmanhallituksen rakentamiseksi. Ne ovat "vain" rakennuspalikoita. Älä katso syytä, vaan katso "ratkaisua". He luovat syyn ja tarjoavat ratkaisun.

Puhutaanko kaupunkivyöhykkeistä? Puhutaan toki. Eri maissa kaupunkeja jaetaan jo vyöhykkeisiin, toki tekosyillä kuten kaikki muutkin eliitin orjuutusagendat. Lopulta tulevaisuudessa luoduilla "rajoituksilla" voidaan rajata ihmiset omiin vyöhykkeisiinsä millä tahansa eliitin keksimällä tekosyyllä. Oli se sitten "pandemia" tai vaikka sinun henkilökohtainen käytöksesi joka laskee sosiaalisia pisteitäsi ja siten liikkuvuuttasi. Se on TAVOITE. WEF puhuu näistä avoimesti. Suomi on jo antanut kaiken päätäntä vallan esimerkiksi pandemioista WHO:lle, tai oikeastaan kaikki muutkin ylikansallisille varjoeliitin organisaatioille.

Kaikki on suunniteltu etukäteen kansainvälisen "eliitin" taholta, vuosia, vuosikymmeniä, kuka tietää. Meillä on vain palasia menneisyydestä, mutta viime aikoina nämä agendat ovat tulleet valoon kellä on vain korvat kuulla tai silmät nähdä. Niistä puhutaan julkisesti! Kuuntele vain WEF:iläisten luentoja, lausuntoja ja sitten seuraa miten Suomi on sitoutunut näihin agendoihin ja tapahtumat seuraavat sitten juur noiden sanomisia. Sattumaa ja salaliittoteoriaa! No ei ole, niillä joilla on vielä omaa ajattelukykyä, näkevät ne suoraan jos eivät laita kameliläppiä silmillensä. Koronat, koronarokotteet, ukrainanarratiivit, ilmastonmuutokset ovat vain noiden työkaluja teknokraattisen maailmanlaajuisen diktatuurin saavuttamiseksi. Se tehdään tekosyin, sudella lampaiden vaatteissa, hyvin aikomuksin julkisuudessa minkä suurin osa toki uskookin.

Moni teistä jo tämän tietää, toki jos jaksoitte lukea edes tähän asti. Täällä on näkeviä ihmisiä. Suurin osa ei toki halua tätä kuulla, tai eivät näe, eivät kykene näkemään. Jopa perheenjäsenet, kuten minulla. Siksi syyttävät salaliittoteoreetikoksi tai vaikka putinin trolliksi vailla järjen häivää. Tai sitten globalistien eli vallankaapatun Suomen hallituksen trollitehdas suoltaa harhautus- tai pilkkaviestejä jatkuvasti estääkseen totuuden esilletulon, kuten itse uskon.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Digipankkivaluutta tarjoaa mahdollisuuden. Sosiaalinen ja/tai hiilipisteytys tarjoaa mittarin. Suuryritykset tarjoavat tuotteet ja palvelut. Kaikki nämä omistavat samat tahot. Niillä on taskussa kansalliset poliitikot ja muut päättäjät. Se on juuri WEF:n agenda. WEF:n agenda on vaikuttaa kulutukseen yhdessä poliittisten päättäjien ja suuryritysten ehdoilla. Katsokaa WEF:n yritysjäsenet, siellä on melkein kaikki suuryritykset. WEF on suuryritysten, siten suurpääoman etujen ajaja. Ja sen lonkerot ulottuvat kaikkialle, kuten Klaus Schwab kerskui, heidän jäsenensä ovat penetroineet monen maan hallitukset.

      Onhan se hieman surkuhupaisaa, että vasemmistolaiset puolustavat fanaattisesti opportunistista Marinia, joka on täysin ostettu poliitikon karikatyyri.

    • Anonyymi

      Se on tulossa, mutta ei kiinnosta 99,9 % tai jotain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1545
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1374
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1321
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1277
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1238
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1156
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1106
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1096
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1072
    Aihe