Suostumuksellisen seksin haasteet

Anonyymi-ap

Nimenomaan se miten varmistua pitävästi toisen suostumuksesta seksiin. Pelkkä kieltämättä jättäminen ei merkitse suostumusta. Voihan toinen olla jännittynyt tilanteesta, jolloin tahdonilmaisu jää tekemättä. Jälkeenpäin voi kirkkain otsin kertoa, ettei ole suostumusta seksiin antanut. Vaatteiden riisuminen, suutelu, sukupuolielinten hyväily ym. eivät myöskään merkitse suostumusta seksiin. Ne toki ovat aihetodisteita jotka suostumuksen liittyvät mutta voihan toinen vain tempaantua tilanteeseen haluamatta kuitenkaan yhdyntää. Ainakaan kun hän jälkikäteen tapahtunutta arvioi. Peniksen kovettuminen tai vaginan kostuminen ovat korostuneen fyysisiä reaktioita - refleksejä, joihin pelkkä mekaaninen ärsyke usein riittää.

Tilanne sinänsä voi olla kiihottava mutta eihän kiihottuminen ole aina todiste halukkuudesta yhdyntään. Varsinkin nuorten parissa pelkkä kiehnäys kuuluu asiaan.

Valaistus tai sen puuttuminen tuo oman lisähaasteensa suostumuksen arvioimisessa. Varsinkin jos mieli muuttuu eikä toisen ilmeitä ja eleitä näe. Uusi laki ei vaadi että toinen sanoisi "ei". Monet yhdyntäasennot esim doggy-style estävät suostumuksen tarkkailua. Helposti oletetaan, että aluksi annettu suostumus myös säilyy. Näin ei aina asian laita ole.

Yhdynnän äänet, voihkaisut ym. saattavat olla merkki siitä, että toinen haluaa suorituksen vain päättyvän nopeasti. Raiskauksen uhrien kertomuksissa tämä ajattelukuvio usein toistuu.

Jälkeläisten siittäminen lapsettomuushoitojen yhteydessä altistaa uuden lain mukaisille raiskauksille. Hedelmällisen päivien tehokas hyödyntäminen on jälkeenpäin kerrottuna ollut usein "epätoivoista jyystöä vaikkei olisi aina edes haluttanut". Lapsettomuushoitoja antavat tahot eivät välttämättä ohjeista laillista tapaa tulla vanhemmaksi.

Raiskauksen kohteeksi voi huomata joutuneensa jopa vasta jälkikäteen. On perin inhimillistä, ettei epäilty raiskaaja päivien, viikkojen ja vuosien jälkeen muista, miten hän suostumuksen varmisti. "Eihän se sanonut ei" on kuin tunnustus, koska siitä ei enää ole kysymys. Kysymys on siitä ilmaisiko asianomistaja suostumuksen, ei suostumuksen puutetta.

Edellämainittu korostuu parisuhteissa ja avioliitoissa. Tammikuun loppuun mennessä "syytä epäillä"-kynnys on ylittynyt lukemattomien parien kohdalla. Koska jo pelkkä sormen työntäminen emättimeen riittää ei vankeinhoitolaitoksen ennakkovaroitukset välttämättä ole ollenkaan oikealla tasolla. Voi olla että valtion petipaikkoja tarvitaankin moninkertainen määrä jo rakennettavaksi suunniteltujen lisäksi.

Sana sanaa vastaan problematiikka vaatisi jo uuden avauksen mutta yleisellä tasolla voidaan kai todeta että näissä toinen joko valehtelee tai muistaa väärin. Uuden lain myötä suostumuksen arviointi on niin monitahoinen tehtävä, etteivät kertomukset, edes todet välttämättä johda molempien mielestä oikeaan lopputulemaan. Suostumuksen ilmaisemiseksi kun ei tarvitse lausua "kyllä". Riittää että sen jollain lain tosin määrittämättä jättämällä tavalla antaa.

5

180

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos mies on kännissä ja nainen selvinpäin, niin mies voi vaatia myöhemmin korvauksia koska ei ollut kykenevä humalatilan takia päättämään asiasta. Samalla pääsee eroon elatusmaksuistakin jos nainen tulee raskaaksi.

  • Anonyymi

   Useat naispuoliset opiskelijat hankkiva opintorahojaan myymällä alapäätään ja ovat julkisuudessa siitä huolimatta arvostettuja ihmisiä.
   Lakikirjan pohjana ennen pidettiin Raamattua ja sieltä löytyy tällaisille naisille maininta "Portto".
   Oletuslaitoksessa on tuominnassa paljon porttotuomareita, heidän näkemyksensä mukaa jos nainen jollalaki alapääkonstilla saa mieheltä huijattua ja petettyä rahaa on se hänen rehellisesti hankkimaansa omaisuutta.
   Koska porttotuomari on aikoinaan elänyt huoraamalla on asenteeksi jäänyt kaikenlaisen huoraamisen tukeminen tuomioistuimessa.
   On paljon vääriä raiskaus ilmoituksia poliisille usein rahastus tarkoituksessa, näistä useat tuhoavat viattoman miehen elämän
   Usein ympäristön antama rangaistus on vielä raskaampi kuin tuomioistuimen. Vaikka monien kuukausien jälkeen todetaan mies syyttömäksi hänen elämänsä on tuhoutunut. (usein työpaikka, parisuhde, asunto mennyt.)
   Kuitenkin porttotuomarien mielestä ei ole oikein syyttää ja rangaista naista joka tahallaan on väärän usein rahanhimossa ilmiannon tehnyt sekä tuhonnut toisen ihmisen.

   Erikoista on myös porttotuomarien suhtautuminen oikeuteen.
   Useimmiten nainen on itse maalaamalla paklaamalla ja vaatetuksellaan houkutellut raiskaajaa kimppuunsa.
   Jos hän olisi ollut luonnollisen näköinen, useimmiten raiskaaja ei olisi häneen kajonnut pitkällä tikullakaan.
   On täysin selvää että nainen on usein osasyyllinen tapahtuneeseen rikokseen, kuitenkin porttotuomari näkee vain miehen syyllisenä tässäkin tapauksessa. Todellisuudessa oikeuden pitäisi katsoa kokonaisuutta ja syyllistää kaikki syylliset rangaistuksineen.

   Porttotuomarien johdosta mies on yleensä aina alakynnessä tuomioistuimessa naista vastaan, joista on paljon miesten kesken keskusteltu.
   Porttotuomarien ansiosta koko oikeusjärjestelmän uskottavuus horjuu, olisi varmaan syytä yleensäkin kieltää naisia toimimasta näissä viroissa tai purkaa kokonaan koko sivuraiteelle ajautunut oikeustiede ja oikeuslaitos.
   Palata vanhaan hyvään rehelliseen miesten johtamaan oikeus järjestelmää jossa kerta kaikkiaan porttoja ei suvaita kuin korkeintaan asiakkaana.

   • Anonyymi

    Lähes kaikki "raiskaukset" ovat keksittyjä tai vapaaehtoista seksiä, horot haluaa vaan rahastaa tai kostaa. Koskaan ei saisi raiskauksista tuomita ilman pitäviä todisteita, kuten ei mistään muistakaan rikoksista.

    Naisilla kaikki pyörii alapäänsä ympärillä ja jatkuvassa kiimassa tyrkyttävät koko ajan itseään, pukevat jo pikkutytöt alapään paljastaviin uikkareihin, meikkaavat päiväkotitytöt, vaativat oikeutta esiintyä alasti instassa ja missä tahansa, lähes kaikki horot naisia ja käyttävät alaikäisiä poikiakin hyväkseen. Silti syyttävät miehiä jatkuvasti, vaikka miehillä paljon parempi moraali joka suhteessa.


  • Anonyymi

   Kuinka saasteiden nyt sitten käy voi voi.

   • Anonyymi

    Niin, sukupuolitaudit siihen vielä päälle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   116
   3463
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   117
   1110
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   976
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   841
  5. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   46
   806
  6. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   243
   800
  7. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   780
  8. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   753
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   47
   732
  Aihe