Alan uskoa salaliittoteorioihin

Anonyymi-ap

Näen ääriliikeiden, demokratian vastaisten voimien vahvistumista kaikissa kansanvaltaisissa maissa. Diktatuuri onkin maailman vallitsevin hallintomuoto.

Kansa on heille karjaa. Joka polkee peltoa ja tuottaa vaurautta joillekin. Kansanvaltaisissa maissa ihmisille yhteisvoimin on pyritty luomaan edellytykset mielekkääseen elämään, sivistykseen, kulttuuriin ja kehitykseen.

Valta keskittyy. Putin uskoo että väkivalta on ainoa hallintomuoto. Se pidetään yllä korruptiolla, rikollisliigoilla ja poliisi- ja armeijakoneistolla oman maan kansalasia vastaan. Samalla tuetaan lännen hajaannusta toimittamalla huumeita, aseita ja tukemalla pikkuegoisia vallantavoittelijoita.

Musta pantteri Eldridge Cleaver sanoi, että kilpailu on viidakon laki, yhteistyö sivistyksen. Hän asui USA:ssa.

Itse sanoisin , että kilpailu on vapaassa markkinataloudessa se pohja, jolle voidaan rakentaa yhteistyötä ja päästä parempiin tuloksiin.
Minä asun Suomessa.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Psykopaatti Putin on niitä ainakin kymmenen vuotta rahoittanut ympäri maailmaa..!!

      • Anonyymi

        Euroopassa varsinkin rahoittanut äärioikeistoo ja kaikkia salaliitto toimijoita. Suomessakin on hyvin saatu putinilta rahaa. Mutta Putin epäonnistui, nyt Eurooppa vielä vahvempi ja demokratia voimistunut.


    • Anonyymi

      Uskon, että jatkaa vain KGB-uraansa. Silloin oli tekemisissä Venäjän mafian kanssa ja ulkomaiden ääriliikkeiden.
      Noi ostetut Wagner-joukot, monilla natsitatuointeja, ovat palkkatappajia, sadisteja, jotka tekevät rahasta mitä tahansa. Pääasia, että saadaan ihmiset pelkäämään. Se on tehokkainta hallinnassa!

    • Anonyymi

      Toivon demokratian voimistumista. Ainakin ollaan saatu yhtenäisyyttä Euroopan tasolla. Silti kaikissa maissa kalvavat 'nationalistiset' liikkeet, jotka ovat vihamielisiä kaikille maan vähemmistöille eivätkä kunnioita niitten oikeuksia. Pullistelevat kuin Putin ikään!

    • Anonyymi

      Demoraattisissa valtioissa ei kielletä. Mutta haitallisimpia liikkeitä ovat ne, jotka ovat demokratiaa vastaan. Siis kansanvaltaa. Ei me tavikset olla kaikkein fiksuimpia, usein me kuitenkin tajutaan, mikä on meille hyväksi.

      Me tykätään siitä, että saadaan äänestää ja että sillä on vaikutusta. Me voidaan kannattaa vassareita, demareita, kokoomusta, kepua, vihreitä. Perussuomalaisten äänestys on hazardi, ei tiedä mitä saa, kun eivät itsekään tiedä mitä mieltä ovat asioista. Maahanmuutto taitaa olla se ongelma, vaikka meillä on avoimia työpaikkoja yli tarpeen. Nytkin yhteiskunta pyörii maahanmuuttajian voimilla.

      Kai ne ulkomaalaiset tuensaajat jotenkin vaivaavat suomalaisia tuensaajia, mielenerveyspotilaita ja koulupudokkaita, ammattitaidotomia ja osaamattomia.

      • Anonyymi

        Siis niitä väestöryhmiä joijle ulkomaalaiset ovat uhka?


    • Anonyymi

      Näin just. Vapauden merkitystä ei varmaan tajua ennen kuin sen menettää. Kun saa olla homo tai hetero, kun saa ottaa ottolapsen kehitysmaasta eikä tehdä omaa, kun saa auttaa sotapakolaisia ja antaa tukea kehitysyhteistyöhön, kun saa yhtiökokouksessa vaatia kartongin ja muovin kierrätysastioita.
      Että saa elää oman näköistään elämää ja tukea yhteisoään ja lähimmäisiään omilla pienillä voimillaan. Vapaus.

      • Anonyymi

        Siis vapaushan on menetetty sen näkee esimerkiksi siitä että ei saa itse päättää antaako rahaa armeijalle. Verorahoista menee automaattisesti osuus eikä sitä voi estää yhdessäkään valtiossa. Käytännössä siis teet jotain raskasta ruumiillista työtä ja upseeri vetää rahat palkastasi omaan taskuun ja vastineeksi huutaa taakse poistua ja marssittaa rivissä. Itse et pääse koskaan kyykyttämään upseereita.


    • Anonyymi

      Mitä se vapaa markkinatalous on? Sitäkö ettei tartte maksaa veroja. Vai sitä että omaisuutta saa kätköä piiloon veroilta vai ettei saa. Onko vapaata markkinataloutta se että kaikki varallisuus on aina reaalina ja pelattavissa vai ettei ole?

      Jos elettäis vapaassa markkinataloudessa ja ei tartteis maksaa verojakaan niin oisko samalla myös varauduttava tekemään kaikki muukin itse? Eli onko aurattava ja hiekotettava tietkin että pääsee talvella liikkumaan kun kukaan ei enää tehnyt sitä huvikseen ilman korvausta.

    • Anonyymi

      Näin se menee.

      Muistan mitenkä 9/11 jälkeen Republikaanit nimettiin Saatanoiksi, ja kun 2008 Bush kauden loppu lähestyi tälläkin palstalla kauhisteltiin sitä mitenkä tulossa on ties mitä poikkeuslakia jotta Republikaanit ja Bush pysyy vallassa.

      Sitä pidettiin varsin kamalana asiana jota pelättiin.

      Sitten asialle pistettiin markkinamiehet ja Trumpin sirkus, ja 2020 mennessä tuota poikkeuslakia suorastaan RUKOILTIIN tapahtuvaksi jotta Republikaanit pysyy vallassa.

      Totalitäärinen valtio myytiin kansalle hienojen kellojen ja pillien avulla ja näyttää kelpaavan monille; myös tällä palstalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3387
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      153
      2035
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      197
      1678
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1583
    5. 80
      1135
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1094
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      266
      996
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      122
      926
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      909
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      855
    Aihe