Ukrainalle kunnon aseet

Anonyymi-ap

Ukrainalle tulisi antaa sellaiset aseet, että venakot lopulta tajuaisi, että heidän rosvouksen aika on ohi. Ohjukset laatuaan sellaiset, että kilometrin säteellä on kuin kuussa.

38

419

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Venäjä ei ymmärrä kuin rautaa

  • Anonyymi

   Vladimir Putinin johtama Venäjän fasismidiktatuuri on käynyt vuodesta 2014 lähtien imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan. Putinin fasistihallintoa tukee siinä hyökkäyssodassa muun mussa Suomen Kommunistisen Puolueen toveripuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue, eikä SKP ole nähnyt mitään moitittavaa Gennadi Zjuganovin johtaman toveripuolueensa rikollisessa toiminnassa.

   "Putin: Krimin valtaus osoitus Venäjän armeijan kyvystä"

   "28.3.2014"

   https://yle.fi/a/3-7161714

   YK:n peruskirja takaa puolustaisteluja käyvälle valtioille oikeuden puolustaa aseellisesti valtioaluettaan hyökkääjää vastaan ja pyytää siihen apua muilta valtioilta sekä muiden valtioiden oikeuden auttaa sitä siinä.
   Ukrainalle on annettava kaikki tarvittava ase- ja muu apu, jotta se voi ajaa Venäjän fasismidiktatuurin miehittäjäjoukot pois kaikkialta Ukrainan valtioalueelta, Krim mukaanlukien.

   "51 artikla

   Jos jokin Yhdistyneiden Kansakuntien jäsen joutuu aseellisen hyökkäyksen kohteeksi, ei mikään tämän peruskirjan säännös saa rajoittaa sen luonnollista oikeutta erilliseen tai yhteiseen puolustautumiseen"

   https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1956/19560001/19560001_2#idm45053758505232

   • Anonyymi

    Ihan selvää Pässinlihaa.Kaikki mahdollinen apu Ukrainalle.Heti.


  • Anonyymi

   Ruotsi nukkui ruususenunta kahdeksan vuotta Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman hyökkäyssodan jälkeen, kunnes viime helmikuun täysimittainen hyökkäyssota koko Ukrainan valtaamiseksi ja ukrainalaisten alistamiseksi herätti Tukholman ja nyt siellä katsotaan esimerkkinä paljon valppaampana ollutta Suomea.
   Molempien maiden erittäin paha virhe oli se, että Nato-jäsenyyttä ei haettu jo aiemmin.

   https://www.verkkouutiset.fi/a/ruotsalaistutkija-meidan-on-otettava-suomesta-mallia/#260f169e

  • Anonyymi

   Antaa aseet, että Kremli haihtuu kuin pieru saharaan

  • Anonyymi

   On aivan totta, että alun alkaenkaan Ukraina ei olisi kestänyt kauankaan ilman naton asetukea. Avaruustiedustelua Ukrainalla tuskin on.

  • Anonyymi

   Miksi tipoittain aseita kun voisi kerralla hoitaa venakot

  • Anonyymi

   Ukraina tarvitsee nyt myös peloteaseita

  • Anonyymi

   Sotahysterian olisi syytä vähentyä. Ukraina tarvitsee rauhansopimusta. Tuhot ovat suuret.

   • Anonyymi

    "Sotahysterian olisi syytä vähentyä."

    Ukrainan kansalla on oikeus puolustaa itseään, kotejaan ja toinen toistaan maahan hyökkäävää Venäjän fasismidiktatuurin armeijaa vastaan.
    Tuo ei ole sotahysteriaa, se on itsepuolustusta, jolle Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirja antaa täydet valtuudet, kuten myös sille, että Ukrainan kansalla on täydellinen oikeus pyytää siihen puolustustaisteluunsa apua muilta valtioilta ja muilla valtioilla on oikeus sitä sille antaa.

    Kun SKP on jo tuominnut Venäjän hyökkäyssodan Ukrainaan, vaikkakin kahdeksan vuotta liian myöhään, niin minä olen jo useamman kerran ehdottanut Suomen kommunistiselle puolueelle, että heidän on syytä tuomita myös Vladimir Putinin Moskovan fasistijuntan imperialistista sotaa Ukrainassa fanaattisesti tukeva Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistinen puolue sen kanssarikollisuudesta tuohon brutaaliin sotaan.
    Miksi SKP vaikenee edelleen venäläisen toveripuolueensa yhdeksättä vuotta jatkuneesta rikoskumppanuudesta Putinin fasistihallinnon kanssa?


   • Anonyymi

    Paljonko venäjä maksoi sinulle


  • Anonyymi

   Venäjän fasismidiktatuurin brutaalin miehitysvallan alla ei ole aitoa rauhaa Ukrainassa, ei kotirauhaakaan, joten Ukrainan kansalle on annettava kaikki tarvittava ase- ja muu apu, jotta se voi ajaa viimeisenkin Venäjän fasismidiktatuurin miehittäjäsotilaan pois maastaan alistamasta ja murhaamasta heitä ja tuhoamasta heidän kotejaan ja kotimaataan.

  • Anonyymi

   Fasistit olisi syytä karkottaa Suomestakin. Niitä ketkuja ei tarvita.

   • Anonyymi

    Alatko etsiä Suomesta natseja ja paholaista


   • Anonyymi

    "Fasistit olisi syytä karkottaa Suomestakin."

    Suomen Puolustusvoimat on valmiina mikäli Venäjän fasismidiktatuuri yrittää täällä vastaavaa hyökkäyssotarikosta, mitä se tekee paraikaa Ukrainassa. Suomen Nato-jäsenyys on sen vuoksi välttämätöntä, ettei siihen Venäjän fasismidiktatuurin karkotussotaan Suomesta koskaan jouduttaisi.

    "Niitä ketkuja ei tarvita."

    Niitä ketkuja ei tosiaankaan tänne tarvita, joten pysykööt Vladimir Putinin Venäjän fasistihallinto ja sitä tukeva Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistinen puolue oman maansa rajojen sisällä, älköötkä lähtekö murha- ja ryöstöretkelle muihin maihin.

    Haluatko sinä kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus tuomita nyt Zjuganovin ja muut venäläiset kommunistitoverisi heidän kanssarikollisuudestaan Putinin fasistihallinnon imperialistiseen sotaan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan?


  • Anonyymi

   Mitä ihmeen sotaa tuo on kun sitä käydään vain Ukrainassa.Venäjä on täysimittaisessa sodassa Ukrainaa vastaan ja Ukrainan on saatava sellaisia aseita joilla yltää Moskovaan Kremin muureja murentamaan,sitten se olisi oikeaa sotaa..

   • Anonyymi

    Teidän tulee mennä Ukrainaan ja luotsata Ukrainan armeija kukistamaan Venäjän kapitalismi. Nato on vain sotivinaan. Käytännössä tarkistavat uusimman aseistuksen toimintaa ukrainalaisten kustannuksella. Naton todellinen sota lopettaisi viikossa Ukrainan sodan.
    Miksi sallia surmaaminen ja aineelliset tuhot.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Teidän tulee mennä Ukrainaan ja luotsata Ukrainan armeija kukistamaan Venäjän kapitalismi. Nato on vain sotivinaan. Käytännössä tarkistavat uusimman aseistuksen toimintaa ukrainalaisten kustannuksella. Naton todellinen sota lopettaisi viikossa Ukrainan sodan.
    Miksi sallia surmaaminen ja aineelliset tuhot.

    Ja jättää ukrainalaiset venäjän teurastettavaksi. Ei muuta kuin kunnon paukut, että alkaa iivanan tossut lotista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja jättää ukrainalaiset venäjän teurastettavaksi. Ei muuta kuin kunnon paukut, että alkaa iivanan tossut lotista.

    Ette uskalla mennä sotimaan Ukrainan puolesta. Jätätte ne Venäjän teurastettavaksi.


  • Anonyymi

   Vasemmisto voisi maksaa kunniavelan ukrainassa

  • Anonyymi

   Ukraina on 44 miljoonan kansalaisen valtio, ei siis mikään Suomen kaltainen pieni maa, mutta koska Venäjä on armeijaltaan paljon vahvempi, niin Ukraina tarvitsee Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan oikeuttamaan puolustustaisteluunsa tukea, jonka samainen YK:n peruskirja mahdollistaa täysimääräisesti, jopa muiden maiden aseellisten joukkojen osalta, mikäli sellainen nähdään tarpeelliseksi.

   Ukrainan poliittinen ja sotilaallinen johto on kuitenkin kerta toisensa jälkeen tuonut esiin sen, että Ukraina ei tarvitse muiden maiden sotilaita käymään maassa puolustustaistelua, vaan että Ukraina tarvitsee aseita ja muuta tukea, jotta heidän oma armeijansa voi tehdä sen mikä on välttämätöntä rauhan palauttamiseksi; ajaa Ukrainaa miehittävän Venäjän armeijan pois kaikkialta valtioalueellaan.
   Ukrainalle on annettava kaikki tarvittava ase- ja muu apu, jotta se voi käydä täysimääräisesti puolustustaisteluaan maataan miehittävää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan.

  • Anonyymi

   Koko läntinen maailma tukee Ukrainaa ja tulee antamaan kovempia aseita, että Putinin palkkaamat ukrainalaisten siviilien tuhoajat saadaan Putinin paratiisiin.

  • Anonyymi

   Venäjän fasismidktatuurin hyökkäyssodan terroria Ukrainaa ja sen kansaa vastaan.

   https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000009327961.html

   Suomen Kommunistisen Puolueen toveripuolue; Venäjän federaation kommunistinen puolue tukee tuota Putinin fasistihallinnon imperialistista sotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, eikä SKP näe edelleenkään mitään tarvetta moittia venäläisiä kommunistitovereitaan heidän kanssarikollisuudestaan, ja mikäli kohtaatte kommunistin, on aiheellista kysyä häneltä perusteluja sille, miksi hänen puolueensa ei ole sitä tehnyt.

  • Anonyymi

   Ovat eläimellistä puolueet

  • Anonyymi

   Ukrainan sodan pitkittäminen tuottaa etupäässä ukrainalaisille lisää kärsimystä ja tuskaa.
   Sotaa tukevat ihmiset ja valtiot ovat eläimellisiä. He eivät tunne sääliä surmattuja ja silpoutuneita kohtaan.

   • Anonyymi

    Puolustaakos se tämä kommentoija itseään, perhettään ja kotiaan mikäli aggressiivinen rosvojoukko tunkeutuu teille, vaatien kotianne omaan hallintaansa ja perhettänne alistumaan valtaansa, vai alatteko käymään neuvotteluja tuon rosvojoukkion kanssa siitä kuinka paljon voisitte maksimissaan luovuttaa heille?

    "Sotaa tukevat ihmiset ja valtiot ovat eläimellisiä. He eivät tunne sääliä surmattuja ja silpoutuneita kohtaan."

    Vladimir Putinin fasistihallinto käy imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainaa ja sen kansaa vastaan ja sen hyökkäyssotaa tukevat tahot, kuten Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistinen puolue ja Pohjois-Korean kommunismidiktatuuri tahtovat Ukrainan kansan kärsivän, jotta se luovuttaisi ja antautuisi Venäjän fasistihallinnon alamaisiksi ja orjiksi.

    Ukrainan kansaa on autettava tarvittavin tavoin, jotta se voi ajaa Venäjän fasismidiktatuurin miehittäjäarmeijan viimeisenkin sotilaan pois kotimaastaan ja kodeistaan murhaamasta, kiduttamasta, raiskaamasta ja sortamasta, ja palauttaa kotirauhan kaikkien ukrainalaisten koteihin, ja kaikki muut vaihtoehdot ovat rikollisen hyökkääjän palkitsemista rikoksistaan sotasaaliina, mikä antaa siitä, että hyökkäyssota kannattaa, sillä pääsee tavoitteeseensa, ja se taas vaarantaa koko maailman tulevaisuuden.


  • Anonyymi

   Suomen tulee ottaa pakolaiset vastaan kaikista sotaa käyvistä maista. Heitä ei saa kohdella kuten ukrainalaispakolaisia kohdellaan,
   On paljastunut useilla rakennustyömailla ukrainalaisten pakolaisten alepalkkauksista ja työaikalain rikkomuksista. Asialla on ollut mm. Baltian maiden värvärit ja suomalaiset rakennusyhtiöt.

   • Anonyymi

    "Suomen tulee ottaa pakolaiset vastaan kaikista sotaa käyvistä maista."

    Ei onnistu millään, että Suomi ottaa pakolaiset vastaan kaikista sotaa käyvistä maista, koska siihen eivät riitä Suomen veronmaksajien rahat.
    Sen sijaan te kommunistit voitte vaikuttaa toveripuolueeseenne Venäjän federaation kommunistiseen puolueeseen, jotta se ryhtyisi nykyisen Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistisen hyökkäyssodan Ukrainassa tukemisen sijasta vastustamaan tuota Putinin fasistihallinnon sotaa, jolloin tuon sodan 10 miljoonalle ukrainalaispakolaiselle tulisi mahdollisuus jossain välissä palata kokonaiseen, vapaaseen ja itsenäiseen Ukrainaan ja koteihinsa, joista miehittäjänä oleva Venäjän armeija on ajettu pois lopullisesti.

    Miksi te siellä SKP:ssä ette halua edelleenkään edes tuomita Gennadi Zjuganovin Venäjän federaation kommunistista puoluetta sen kanssarikollisuudesta Vladimir Putinin fasistihallinnon imperialistiseen hyökkäyssotarikokseen Ukrainaa ja sen kansaa vastaan? Mikä teitä kommunisteja oikein vaivaa?

    "Heitä ei saa kohdella kuten ukrainalaispakolaisia kohdellaan"

    Putinin-Zjuganovin fasistis-kommunistisen sotaklikin hyökkäyssodallaan kodeistaan ja maastaan ajamia ukrainalaispakolaisia tulee ilman muuta kohdella Suomessa asiallisesti, kuten kaikkia muitakin Suomeen tulevia turvapaikkaa tai väliaikaista suojelua hakevia, mutta ehdottoman tärkeää on, että heillä on oltava mahdollisuus palata turvalliseen kotiinsa Ukrainassa, ja vaikka ne ehkä tällä hetkellä ovatkin väliaikaisesti Venäjän fasismidiktatuurin miehitämillä alueilla olevia ja heidän tuhoamiaan, niin vielä tulee sekin päivä jolloin tuo fasistimiehittäjän rosvoarmeija on sieltä poistettu - ja on vapaa Ukraina ja sen miehittäjästä vapaa kansa.


  • Anonyymi

   Siperia on sopiva paikka Putinin kaltaisille venäläisille

  • On esitetty persumainen pakolaisohjelma, Valikoiva ohjelma hyväksyttävistä pakolaisista. Siinä tapauksessa YK:n pakolaismääritelmät aiotaan ajaa nurin.
   Nälkäpakolaisia tulee vääjäämättä mikäli ympäristökriisiä ei ratkaista. Kapitalismin sodat näyttävät laajenevan. Se johtaa pakolaisvirtojen lisääntymiseen. Euroopassa naton sotaisuus voi johtaa natomaiden keskinäisiin sotiin. Pakolaisvirrat kasvavat.
   Ukrainan sodan pitkittyminen lisää pakolaisvirtoja.
   Pitäisi ryhtyä poistamaan ongelmia. Se olisi maailman etu.

   • Anonyymi

    Patrickus on täysin pimeä kaveri. Kumpi Ukrainassa tappaa siviilejä NATO vai venäjä. Hitlerikin jäi stalinille toiseksi, siinä sitä toveria....


  • Anonyymi

   Suomen Kommunistisen Puolueen vaatimus asevientikiellosta Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamasti itsenäisyyttään ja suvereniteettiään puolustavalle Ukrainalle on suoraa Venäjän fasismidiktatuurin etujen ajamista, sillä ilman tukea Putinin-Zjuganovin fasistis-kommunistinen sotaklikki olisi jo vallannut Ukrainan ja orjuuttanut sen kansan.

   "Ukrainan sodan pitkittyminen lisää pakolaisvirtoja."

   Venäjän fasismidiktatuurin imperialistinen hyökkäyssota Ukrainaa ja sen kansaa vastaan jatkuu jo yhdeksättä vuotta, ja se on aiheuttanut massiisiviset pakolaismäärät sekä Ukrainan sisällä että maan rajojen yli, mutta jostain syystä Suomen Kommunistinen Puolue kaiveli poliittista perskannikkaansa viime helmikuuhun asti, jolloin se vasta rohkeni tuomitsi Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan.
   Miksi te kommunistit olette sellaisia selkärangattomia vätystelijöitä, että aina tuohon asti puolustelitte Venäjän fasismidiktatuurin sotatoimia Ukrainassa, osan teistä ollessa sitä edelleen?

   Minä kannatan kuitenkin täysimittaisesti SKP:n viime helmikuun kannanoton otsikon mukaisesti - Putinin lopetettava sota - joka on SKP:nkin mukaan isovenäläistä imperialismia ja vaarantaa maailman rauhan.
   Ukrainan kansa puolustaa kotimaataan, kotejaan, itsenäisyyttään ja vapauttaan ja jos se lopettaa puolustaistelunsa hyökkäävää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan, loppuu samalla Ukrainan olemassolo itsenäisenä ja suvereenina valtiona ja Vladimir Putinin Moskovan fasistihallinto alistaa 44 miljoonaa ukrainalaista sorron ja pakkovaltansa alle.

   Moskovan fasistihallinnon miehitysvallan alla olevassa Ukrainassa ei voi olla rauhaa, sen ovat ukrainalaiset ymmärtäneet ja suoraan myös sen sanoneet, ja siksi Ukrainalle ja sen kansalle on mahdollistettava Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan takaama oikeus puolustaa maataan ja itsenäisyyttään, ja sen vuoksi Suomi ja muut Ukrainan ystävämaat antavat sille ase- ja muuta apua niin pitkään kuin tarvista on.

   https://demokraatti.fi/hyodyllisia-takaisinvaltauksessa-tutkija-arvioi-lannen-mittavia-tukipaketteja-ukrainalle/

   SKP - Tulkaa järkiinne ja tuomitkaa lopultakin Gennadi Zjuganovin Venäjän kommunistinen puolue sen kanssarikollisuudesta Vladimir Putinin imperialistiseen hyökkäyssotaan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan!
   Suomalaiset Kommunistien liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue ovat omalla toiminnallaan Vladimir Putinin fasistihallinnon pikkuapulaisia ja nöyriä häntyreitä, mutta näyttäkää te SKP:ssä, että ette sitä ole.

  • Anonyymi

   KUNNON ASEET EHDOTTOMASTI.
   RIITTÄVÄ MÄÄRÄ KUNNONASEITA JA PALJON AMMKSIA, NIIN LUULISI SODAN LOPPUVAN.
   SOTA LOPPUU SIIHEN, KUN VENÄJÄN UKRAINAAN HYÖKKÄYS ON TORJUTTU.

  • Anonyymi

   TÄMÄN VUOSITUHANNEN SUURIN VIRHE OLI VENÄLÄISILTÄ HYÖKÄTÄ UKRAINAAN.

  • Anonyymi

   Ukrainalla on Yhdistyneiden Kansakuntien jäsenvaltiona sen peruskirjan antama oikeus käydä puolustustaisteluaan maahansa hyökkäävää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan ja muilla YK:n jäsenvaltioilla on oikeus ja velvollisuus auttaa sitä siinä puolustustaistelussa.

   Yhdysvallat näyttää nyt vihreää valoa F-16 -hävittäjien luovuttamisessa Ukrainalle tukemaan sen puolustusta, ja tuo mahdollistaa maan nykyisen heikon, Neuvostoliiton ajan ilma-asekaluston päivittämisen modernimpaan ja taistelukelpoiseen.
   Venäjän fasismidiktatuurin ilmavoimat ovat määrältään ja laadultaan Ukrainan nykykalustoon verrattuna ylivoimaiset, joten F-16 aseistuksineen on Ukrainalle aivan välttämätön, jotta maa voi puolustaa ilmatilaansa Venäjän fasismidiktatuurin imperialistista hyökkäyssotaa vastaan.

  • Anonyymi

   Suomen Kommunistisen Puolueen vaatimus siitä, että Yhdistyneiden Kansakuntien peruskirjan valtuuttamaa puolustustaisteluaan maahansa hyökkäävää Venäjän fasismidiktatuuria vastaan käyvää Ukrainaa ei saa auttaa lainkaan aseavulla on suoraan Venäjän fasismihallinnon pussiin pelaamista ja tuo SKP:n esittämä vaatimus on mitä todennäköisimmin välitetty sille Moskovasta Gennadi Zjuganovin kommunisteilta.

   Mikäli tuo Zjuganovin/SKP:n vaatimus olisi toteutettu täysimittaisesti, olisi Ukrainan kansa alistettu jo viime keväänä sen Venäjän orjuuteen, jonka jopa täällä kommentoiva nimimerkki Partacus on myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", vaatien samalla kuitenkin SKP:n jäsenenä Ukrainan kansan tekemistä kyvyttömäksi puolustamaan kotirauhaansa niihin hyökkääjää vastaan.

   Kuinkahan monta miljoonaa suomalaista SKP olisi valmis luovuttamaan sotasaalispalkinnoksi "rauhasta", mikäli Venäjän fasismidiktatuuri hyökkäisi Suomeen?

   Kuinka vain, mutta juuri sitä SKP vaatii nyt käytännössä Ukrainan hyväksyvän: miljoonien kansalaistensa luovuttamisen maahansa hyökkäävän Venäjän fasismidiktatuurin orjuuteen, lopun elämäkseen, kaikkine tulevine sukupolvineen.
   Ei lähde Moskova-kuuliaisuus kommunistista ennen viimeistä lepopaikkaa, se on nähty asia. Ilmanko on kommunismin poliittinen kannatus Suomessa soikea nolla(0).

   Ukraina tarvitsee kaiken ase- ja muun avun, jotta se voi ajaa maataan miehittävän ja ukrainalaisten koteihin brutaalisti hyökkäävän Venäjän fasismidiktatuurin raiskaajien, kiduttajien ja murhaajien rosvoarmeijan kokonaan pois valtioalueeltaan ja palauttamaan rauhantilan maahan.
   Apunsa kanssa kerta toisensa jälkeen vitkutelleen Saksan ulkoministeri Annalena Baerbock sanoi eilen sunnuntaina, että Saksa ei estä jos Puola lähettää Leopard -panssarivaununsa Ukrainan avuksi. No sentään edes tuon verran sai sanottua.

   • Anonyymi

    Asiallinen kommentti. Kiitos.


  • Anonyymi

   Ei muuta kuin rautaa venäjän vastaiselle, koko eu-alueelle.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: "Naimisissa oleva kansanedustaja Matias Mäkynen (SDP) iski nuoren opiskelijan"

   https://www.seiska.fi/Kotimaa/Skandaalipaljastus-Naimisissa-oleva-kansanedustaja-Matias-Makynen-iski-nuoren-opiskelijan "Opiskelija on kertonut lähip
   Maailman menoa
   720
   7924
  2. Ota muhun yhteyttä

   Jotakin kautta. Selvitetään asiat..
   Ikävä
   94
   1735
  3. Purra on täysin oikeassa: EU:sta voi ja pitää erota

   Britannialle ei ole koitunut todellisuudessa mitään haittaa siitä, että se erosi EU:sta. Ei ainakaan Maailman Pankin tilastojen mukaan. Erilaiset "asi
   Perussuomalaiset
   253
   1385
  4. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   12
   1298
  5. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   238
   1262
  6. "Haitta-poliitikko" Riikka Purra sai täyslaidallisen yritysjohtajilta

   "Vastuutonta isänmaan vahingoittamista" Useat yritysjohtajat kritisoivat perussuomalaisten maahanmuuttolinjaa. Muun muassa sijoittaja ja yrittäjä Pet
   Maailman menoa
   695
   1183
  7. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   105
   1049
  8. Ohjeita nettideittailun aloittaville

   Voisin kuvitella, että tätä aihetta on palstalla suhteellisen paljon jo käsitelty, mutta en alkanut kaivella mitään arkistoja. Kertokaapa mitä vinkke
   Sinkut
   157
   1028
  9. Kiersin männä keänä entisiä tuttavia etsimässä

   Pitkää Timppaa en löytänyt, enkä myöskään veljeksiä. Härkökankaalla oli joku kone edessä tutkailessani. Kaipa ne entiset tuttavani jossakin siellä ov
   Suomussalmi
   64
   893
  10. Mies mikä on sun mielestä suurin

   este sille ettei meidän tutustuminen ole edennyt? Ja uskotko vielä että tavataan?
   Ikävä
   52
   821
  Aihe